Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:17:28
|
|
|
|
buči
|
Dolejči, več kot simpaitijo do Radia Hit nimam v Domžalama ...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:17:39
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili dolenjka , kdo je pika ? kaj je pika, ne kdo? Ločilo!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:18:31
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Dolejči, več kot simpaitijo do Radia Hit nimam v Domžalama ... razumem, gospa Cankarjeva žlahtnca
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:18:54
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči a nisem rekla, da grem? ne verjetn si se zmotila ne bom zdajle res šla, ker trenutno ne štemajo v predoru - matr se sliši, pa imam vsaj malo miru, da mrknem med zajčke, ovčke in črne piščance v pančovilo. Zakaj so črni? Ti tiči presneti!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:19:43
|
|
|
|
jencili
|
sej se prov dolenjka, jaz ti tko ekspresno zrihtam piknič ti pa tkole.....no no no no....
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:19:53
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči a nisem rekla, da grem? ne verjetn si se zmotila ne bom zdajle res šla, ker trenutno ne štemajo v predoru - matr se sliši, pa imam vsaj malo miru, da mrknem med zajčke, ovčke in črne piščance v pančovilo. Zakaj so črni? Ti tiči presneti! sam ti tut spat ne boš mogla zdej! Dej zgugli zakva so črnuhi, pol pejt pa ajat
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:20:04
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči Dolejči, več kot simpaitijo do Radia Hit nimam v Domžalama ... razumem, gospa Cankarjeva žlahtnca Pa itak, da pridejo naše korenine šele nekje v 16. stoletju skupaj, ampak nekaj kapelj je pa le .. Pa čeprav tistih pijanskih!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:20:25
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili sej se prov dolenjka, jaz ti tko ekspresno zrihtam piknič ti pa tkole.....no no no no.... dej si ti rajš še en pir odpri
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:21:05
|
|
|
|
buči
|
Kati kati bo sigurno vedla, zakaj so eni piščeti črni. Kje pa je?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:21:14
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči Dolejči, več kot simpaitijo do Radia Hit nimam v Domžalama ... razumem, gospa Cankarjeva žlahtnca Pa itak, da pridejo naše korenine šele nekje v 16. stoletju skupaj, ampak nekaj kapelj je pa le .. Pa čeprav tistih pijanskih! ja itak, da vaju sam tiste še vežejo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:21:15
|
|
|
|
jencili
|
dobra ideja....pa ne...treba še Tajčka uspavat...pol pa.-..
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:21:43
|
|
|
|
buči
|
Zdaj pa res grem, da ne bom še danes pridelala 5 *****. Nočka!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:21:51
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili dobra ideja....pa ne...treba še Tajčka uspavat...pol pa.-.. kje so pa mati
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:22:22
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Zdaj pa res grem, da ne bom še danes pridelala 5 *****. Nočka! ti pa res tko mal manjka, da se splača potrudit
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:22:30
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči Dolejči, več kot simpaitijo do Radia Hit nimam v Domžalama ... razumem, gospa Cankarjeva žlahtnca Pa itak, da pridejo naše korenine šele nekje v 16. stoletju skupaj, ampak nekaj kapelj je pa le .. Pa čeprav tistih pijanskih! ja itak, da vaju sam tiste še vežejo A mogoče veš, a je on tudi kaj kadil? Mogoče so pa od tukaj moje razvade ...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:23:11
|
|
|
|
ella79
|
g jencili kako tajčkova ranica
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:23:15
|
|
|
|
jencili
|
mati pripravljajo tortilje....pa juho,...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:23:35
|
|
|
|
buči
|
Ne res grem, ker jutri ima moj plačo, se mu moram malo posvetit, da mi da kartico, ker so še malo razprodaje ...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:24:15
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 g jencili kako tajčkova ranica Ranica je super, redno jo spiramo s kamelicami, pa redno čistimo...zlo lepo se celi...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:26:28
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: ella79 g jencili kako tajčkova ranica Ranica je super, redno jo spiramo s kamelicami, pa redno čistimo...zlo lepo se celi...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:28:39
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Sem pogledala na škatlo od Milupine kašice - je notri sladkor. V katerih pa ga ni? jaz mam Milupino riževo mlečno kašico (po4.mesecu) pa je brez dodanega sladkorja
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:30:14
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Sem pogledala na škatlo od Milupine kašice - je notri sladkor. V katerih pa ga ni? jaz mam Milupino riževo mlečno kašico (po4.mesecu) pa je brez dodanega sladkorja allnaturine so tudi brez sladkorja
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:31:14
|
|
|
|
dolenjka
|
Jaz imam Milupino jabolko korenček pa je tudi bez šečera
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:32:01
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Jaz imam Milupino jabolko korenček pa je tudi bez šečera sem upala, da me boš pogrešala, pa sem šla pod krinko, pa nič!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:32:26
|
|
|
|
ella79
|
mi imamo milupino rižek in je tudi brez sladkorja zdej greva pa en hud film pogledat, vsaj tako pravi
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?