Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 11.8.2008 11:39:55
|
|
|
|
~Biba~
|
zgleda kot da bi molzel
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 11.8.2008 11:40:23
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleja ok spps kupljeno, hvala dober je,nimaš kaj
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 11.8.2008 11:40:50
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleja zgleda kot da bi molzel moč navade
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 11.8.2008 11:45:00
|
|
|
|
~Biba~
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: kleja zgleda kot da bi molzel moč navade joj nisem vedla da za motntažo oken potrebujejo več kot 1 mesec, da sploh pridejo 1 mesec morma zdaj čakat, preden začnema kajkoli delat, da bi bla soba podobna spalnici..pa kaj si ti ja nor...bo že september, bo že mrzlo
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 11.8.2008 11:50:15
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleja IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: kleja zgleda kot da bi molzel moč navade joj nisem vedla da za motntažo oken potrebujejo več kot 1 mesec, da sploh pridejo 1 mesec morma zdaj čakat, preden začnema kajkoli delat, da bi bla soba podobna spalnici..pa kaj si ti ja nor...bo že september, bo že mrzlo ?se bosta morala fejst stiskat,da vaju ne bo zeblo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 11.8.2008 11:52:41
|
|
|
|
~Biba~
|
stiskanje ni problem, problem je, da se s te sobe kjer sva zdaj vse ven sliši
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 11.8.2008 11:55:13
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleja stiskanje ni problem, problem je, da se s te sobe kjer sva zdaj vse ven sliši kaj se pa zamotiš?še bodo sosedi meli kaj od tega samo,da je vama fajn
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 11.8.2008 11:59:34
|
|
|
|
~Biba~
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: kleja stiskanje ni problem, problem je, da se s te sobe kjer sva zdaj vse ven sliši kaj se pa zamotiš?še bodo sosedi meli kaj od tega samo,da je vama fajn na žalost sta soseda moja tašča pa tast v spodnjem štuku
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 11.8.2008 12:02:51
|
|
|
|
~Biba~
|
živa vidim te tassi1 tebe tui nič, grem
< Sporočilo je popravil kleja -- 11.8.2008 12:04:10 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 11.8.2008 12:04:44
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleja živa vidim te nič, grem grem jaz tud mal pospravit in neki skuhat,preden krenem v službo punce,lepo se imejte in lep dan vam želim
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 11.8.2008 12:18:42
|
|
|
|
aqua77
|
Kolk lepo živa.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 11.8.2008 12:32:58
|
|
|
|
murkica
|
Jst sem tut tuki večino časa, samo danes res nimam prostosti Moram delat... Se pa javim definitvno popoldan... Dajte kaj čvekat, da bom mela jaz kaj za brat.... Vse se javite na raport. Hitro. Drugače začnemo pošiljati ZS-je. Živa pogledam ko pridem domov... Tuki mi neki nagaja... Komaj čakam, da vidim kaj je
< Sporočilo je popravil murkica -- 11.8.2008 12:33:36 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 11.8.2008 12:40:18
|
|
|
|
Serendipity
|
Je bi se tuj ''preoblekla'' Grem iskat nekaj novega in svežega ... Ali pa le novega ... kleja - leeeeeep je. cortkan!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 11.8.2008 12:50:46
|
|
|
|
~Biba~
|
tak jaz man že pauzo..sem kot da je to ne vem kak težko to je blo mal bolj vroče zdaj pa grem še stvari sortirat, nekaj na podstrešje odnest, nekaj pa v kontajnere...uff bo luštno... Se* tenkju..poglej če ti kaj tukaj pristaja al pa tu samo pri tej drugi se moraš prijavit.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 11.8.2008 12:53:23
|
|
|
|
~Biba~
|
špelka helouuuu hjoj kak sem jaz lačna
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 11.8.2008 12:54:09
|
|
|
|
~Biba~
|
o oktavija
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 11.8.2008 13:03:44
|
|
|
|
~Biba~
|
okta kaj ni to mal preveč jajc..oz. preveč holesterola, ki ga jajca vsebujejo?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 11.8.2008 13:07:43
|
|
|
|
spelka12
|
ajsika in oktavija - samo še na polcaje klikam . Pa predstavljam si jih. Take fejst, zgornji del je že zdavnej dol padu, spodej pa sam še ene krpice . Uf ljubim tako varnost. spps prstana sta pa zelo lepa. Obleka pa tud. A to je iz Quelle? Kdaj bo pol dekliščina? aja za sodelovko pa pridno glasujem. pikapoka mislim na tebe in tvojo pikico beyba in ela kolk sta me prestrašile. samo da je vse ok in sta prestali tole. kleja za tvojega zajca. Zgleda tak nagajivc, ga moreš z mojmu piščančkam spoznat. Zgleda sramežljiv ampak..... Novice o erin: v soboto je niso spustili domov, ker je imela revca ful slabo kri. Upam, da je prišla danes. Jo bom poklicala pa vam sporočim.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 11.8.2008 13:12:14
|
|
|
|
~Biba~
|
oh boga erin...bo treba kakega vampira z robo do nje poslat držim pesti da bosta s tilnom čim prej doma špelka, men pa ta moj zajec zgleda precej depresiven...se mal bojim za tvojega piščeta
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 11.8.2008 13:15:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst sem se tudi preoblekla... Drugače pa sem ravno danes razmišljala kako je naša Erin in če je že doma No ampak sej ni panike... Je mela pa še malo počitka pred domačimi čez vikend Si predstavljate kako bi jo zasuli z obiski če bi čez vikend že domov prišla....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 11.8.2008 13:22:53
|
|
|
|
jazzz27
|
Dan!!! Ouuuu, kako ste pridne!! Imama sedaj sigurno deset strani za nazaj prebrat.... grem brat....če pa ne uspem, pa držite pesti jutri zame....gremo Rešu....mogoč pa dobimo postopek!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 11.8.2008 13:25:06
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 spps prstana sta pa zelo lepa. Obleka pa tud. A to je iz Quelle? Kdaj bo pol dekliščina? aja za sodelovko pa pridno glasujem. hvala,ja obleka je kar iz quelle dekliščine verjetn ne bom delala,bom pa peljala punce na kak drink pozdravi erin,če se bos slišala z njo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?