Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.8.2008 17:51:04
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla!kako ste danes?jaz sem super,bolj slabo produktivna,drugače pa gre danes sem že prstane za ohcet dobla,tak da moram sam še počakat na konc septembra,da ga lahk začnem nosit hm ... če se poročiš? Kje sem pa to izpustila? Pokaži slikco prstanov!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.8.2008 17:58:42
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity ooo..aquica - kaj lepega delaš? Vedno ko te vidim se mi zalušta mooorjaaa .. pa kofetkanja s pogledom na morje verjela al ne, še vedno sem v pižami..... doma se valjam, pa sem neki čist zaspana dons.... sem samo kosilo nardila, dragi mi je pa potem še naštimal ledeno kavo, ki sem jo z guštem popila, pol sem pa spet kinkala na klimi lagano, do zdaj....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.8.2008 17:59:52
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity glasujte please, za mojo sodelavko :) http://zadovoljna.si/multimedia/osvoji_pariz/nasmejana.html Upam, da te vzame s sabo v Paris! Sem glasovala! A je bil to puki slučaj ali pa ima udomačeno ptičko? glasovala.... a vzame zato mene tud????
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.8.2008 18:00:29
|
|
|
|
Serendipity
|
Potem je na Primorskem isto kot na Prekmurskem Le brez ledene kave... aja .. pa morja ...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.8.2008 18:01:39
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla!kako ste danes?jaz sem super,bolj slabo produktivna,drugače pa gre danes sem že prstane za ohcet dobla,tak da moram sam še počakat na konc septembra,da ga lahk začnem nosit hm ... če se poročiš? Kje sem pa to izpustila? Pokaži slikco prstanov! takšna varianta- mislim,da tu nisem pisala,da bo ohcet padla ,bo pa zadnjo soboto v septembru
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.8.2008 18:02:28
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Potem je na Primorskem isto kot na Prekmurskem Le brez ledene kave... aja .. pa morja ... veš kaj sem pa včeraj nardila??? pol sem se še cel večer sma sebi smejala, kolk sem
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.8.2008 18:02:59
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity glasujte please, za mojo sodelavko :) http://zadovoljna.si/multimedia/osvoji_pariz/nasmejana.html Upam, da te vzame s sabo v Paris! Sem glasovala! A je bil to puki slučaj ali pa ima udomačeno ptičko? glasovala.... a vzame zato mene tud???? hvala za glasove,mislim da gre večkrat ,da lahk oddaš glas kaj pa vem odkod ji ta tić jo bom v ponedeljek vprašala,ko grem na šiht
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.8.2008 18:03:51
|
|
|
|
aqua77
|
pisala, pisala...... jaz sem na tekočem, in vem tud kakšna bo poročna obleka!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.8.2008 18:06:53
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 pisala, pisala...... jaz sem na tekočem, in vem tud kakšna bo poročna obleka!!!! sem pisala,sam mislim,da ne na tej temi bomo vidli,če bo obleka prišla v upoštev,jo moram prvo dobit in probat,če me ne bo preveč razgnalo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.8.2008 18:07:18
|
|
|
|
Serendipity
|
oooo ...čestitke spps!!!!! Prstani so čudoviti! Khm ... kaj pa oblekca? Glasuje s epalahko le enkrat z istega compa, sem probala .. pa nejde več aqua - nazaj (kaj morem če man spomin ko žaba .. ) Kaj si naredila?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.8.2008 18:08:55
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 pisala, pisala...... jaz sem na tekočem, in vem tud kakšna bo poročna obleka!!!! sem pisala,sam mislim,da ne na tej temi bomo vidli,če bo obleka prišla v upoštev,jo moram prvo dobit in probat,če me ne bo preveč razgnalo pa kakšno cifro večjo vzam..... sicer je pa ohcet že čez en mesec tko,da bistven več te takrat ne bo še skupaj....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.8.2008 18:12:56
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity oooo ...čestitke spps!!!!! Prstani so čudoviti! Khm ... kaj pa oblekca? Glasuje s epalahko le enkrat z istega compa, sem probala .. pa nejde več aqua - nazaj (kaj morem če man spomin ko žaba .. ) Kaj si naredila? obleka je v albumu- zlati barvi(geslo spps82) ne gre zaporedoma,vsake tolko ,če na novo odpreš,lahk glasuješ-pa saj ni panike
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.8.2008 18:16:34
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity oooo ...čestitke spps!!!!! Prstani so čudoviti! Khm ... kaj pa oblekca? Glasuje s epalahko le enkrat z istega compa, sem probala .. pa nejde več aqua - nazaj (kaj morem če man spomin ko žaba .. ) Kaj si naredila? grem jaz lagano v nabavo po futer v trgovino, nabavim vse, kar rabim in se spomnim, da bi lah še ledeno kavo kupla pa sladoled.... gledam po sladoledni skrinji in zbiram sladoled.... in glej koga not najdem........??????????? našo LEDENKO se takoj štiri kupla, prišibala domov in se smejim, da so mi skor usta okoli glave ušla..... me je moj debelo gledal kaj se tko neumno režim.... pol pa zlagava ven vse iz vrečke in se on ustavi, kje drugje kot pri LEDENKI..... mu ni blo jasno zakaj hudiča sem to kupla, ker drugače vedno tko s sladoledi kompliciram..... da skrajšam.... včeraj zvečer pojedla VSE ŠTIRI LEDENKE.... in zraven mislila na vas pupe.... pa res dobra je tale LEDENKA.....
< Sporočilo je popravil aqua77 -- 9.8.2008 18:19:17 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.8.2008 18:18:13
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps obleka je v albumu- zlati barvi(geslo spps82) WAU! I LIKE IT! A črna pa je kako bo zgledala od zadaj? si jo sposodiš ali daš zašit? meni je res noro dobra!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.8.2008 18:19:30
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 gledam po sladoledni skrinji in zbiram sladoled.... in glej koga not najdem........??????????? našo LEDENKO da skrajšam.... včeraj zvečer pojedla VSE ŠTIRI LEDENKE.... in zraven mislila na vas pupe.... pa res dobra je tale LEDENKA..... ha ha ha .. joj si me zdaj nasmejala! A zato pa ni danes naše ajsike sem? Se te preveč boji
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.8.2008 18:19:47
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: spps obleka je v albumu- zlati barvi(geslo spps82) WAU! I LIKE IT! A črna pa je kako bo zgledala od zadaj? si jo sposodiš ali daš zašit? meni je res noro dobra! naročla iz quelle,pa čevlje tud jp,črna je pa slika obleke odzadaj
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.8.2008 18:21:05
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: spps obleka je v albumu- zlati barvi(geslo spps82) WAU! I LIKE IT! A črna pa je kako bo zgledala od zadaj? si jo sposodiš ali daš zašit? meni je res noro dobra! ane kolk je super!!!! men je bla fuuuuul všeč..... naša spps ma okus ni kej, pa čevlji so tud super.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.8.2008 18:22:04
|
|
|
|
Serendipity
|
Mi je bil malce znana Full je lepa! Če ti bo buškec napoti - ti šivilja po moje lahko brez problema prikroji! To bo res najlepši dan ... Joj, jaz bi se še enkrat (z istim seveda )
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.8.2008 18:23:10
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 gledam po sladoledni skrinji in zbiram sladoled.... in glej koga not najdem........??????????? našo LEDENKO da skrajšam.... včeraj zvečer pojedla VSE ŠTIRI LEDENKE.... in zraven mislila na vas pupe.... pa res dobra je tale LEDENKA..... ha ha ha .. joj si me zdaj nasmejala! A zato pa ni danes naše ajsike sem? Se te preveč boji verjeten je začutla kej..... če bi me vidla, na bojnem pohodu z žlico v roki, se bi se še kdo drug ustrašu!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.8.2008 18:29:46
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 gledam po sladoledni skrinji in zbiram sladoled.... in glej koga not najdem........??????????? našo LEDENKO da skrajšam.... včeraj zvečer pojedla VSE ŠTIRI LEDENKE.... in zraven mislila na vas pupe.... pa res dobra je tale LEDENKA..... ha ha ha .. joj si me zdaj nasmejala! A zato pa ni danes naše ajsike sem? Se te preveč boji verjeten je začutla kej..... če bi me vidla, na bojnem pohodu z žlico v roki, se bi se še kdo drug ustrašu!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.8.2008 18:35:02
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: spps obleka je v albumu- zlati barvi(geslo spps82) WAU! I LIKE IT! A črna pa je kako bo zgledala od zadaj? si jo sposodiš ali daš zašit? meni je res noro dobra! ane kolk je super!!!! men je bla fuuuuul všeč..... naša spps ma okus ni kej, pa čevlji so tud super..... ne tolk hvalit,mi bo rita zrastla poleg vsega ostalega punce,lepo se imejte,jaz zdajle mojmu avto odpeljem,potem pa grem na en RD,pit ne morem,lahk pa jem na veliko lepo bodite,pa ne ledenke preveč strašit
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.8.2008 18:37:02
|
|
|
|
aqua77
|
aqui je neki najdla....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.8.2008 18:42:04
|
|
|
|
spps
|
sem kr lačna ratala ajde,,se tipkamo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.8.2008 18:42:36
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps sem kr lačna ratala slikca dviguje apetit..... ajde,,se tipkamo
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?