|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
10.8.2008 12:56:01   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: glen

Shuka
Ciao,nabavi si olje za nosečnice proti strijam od Eucerina,je ful fajn,se lepo vpije in nepušča sledi na oblekah.user posted image
Res je zoprno če maš pol vse popacano.
Drugače kaj lepega trenutno počneš?
Joj jaz pa komaj čakam sept. da gremo v Lj malo v šopig.
Vsako leto septembra gremo v Lj da obnovim zalogo za tamalo(oblačila)ful mi je fajn H&m,Zara,Mother care,......

Evo, ko mi zmanjka to olje si grem po tega, ki ga priporočašuser posted image

Drugače sem doma na bolniški zaradi krvavitevuser posted image , dolgčas mi je, pa sem malo tle, malo grem na sprehod, malo berem knjige, kej pospravim ampak ne pretiravam, pa mi čas hitro mine.

Tebi pa kar malo zavidam, ko si na morčiju doma, jaz ga verjetno letos ne bom videla, ker sem na bolniški.

Šoping kaj je že to?user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
10.8.2008 12:56:57   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: cati

sem pa ena smotana jokica, ki ne vem kaj se dogaja z mano...prej sem se zjokala ko sem gledala kolesarke kako so prisle v cilj ...ne vem ponavad nisem bla taka, zdej me pa kar ena custva preganjajo...

Dobrodošla v klubu. Sva že dve takiuser posted image
Smo že tri take, včeri sem se skor zjokala k je unga konjčka skor pobral na konc dirke pri Hildaguuser posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
10.8.2008 12:57:20   
Shuka
A se je sunny zbudila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
10.8.2008 13:06:10   
sunny24
Ja, sm se zbudila...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ...pred pol ure... Sam sem bla od 10:30 do 11:30 zbujena, pol sem pa še malo k mojemu user posted image  stisnla in sem spet zaspala...Sem pa šla spat mal pred 1h.

Zdej pa počakte malo, da pridem k sebi in bom pol kaj pametnega napisala...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
10.8.2008 16:25:48   
diamantina
Ajvy, ja imaš verjetno res prav. Pri vsem tem mi gre na živce samo zato, ker izmozgava moje starše, za kar mi pa ni vseeno. Samo afnat se zna in misli, da če je zdravnik, da je zadev rekordni znesek na lotu ... mislim, otročji do amena. Meni vedno reče - ti nauš nikdar faksa končala, ker si bla tolk trapasta, da si si froca na glavo nakopala in boš wc-je pucala ... to me pa ful dvigne, ker še takrat ko sem doma pri starših, me totalno izmozga z njegovimi blesavimi izjavami in dejanji. Ampak ja, bolje da vse skupaj spregledam ... moja družina in jaz smo na prvem mestu.

Ko ravno govorite o kremicah - jaz se zaenkrat mažem z mandljevim oljem po nogah pa z nivea kremo, tisto čisto navadno. Ko bo pa kriza nastopila, bom pa olivno olje uporabila.

A že kaj veste, kakšne pleničke boste uporabljale? Kakšne je treba sploh imet? Jaz sem računala na tiste za enkratno uporabo + bombažne + tiste malo večje povijalne (tetra ali kako se jim reče, saj ne vemuser posted image ). Tašča mi je sicer rekla, da bi bilo fajn imet sprva samo pralne, pa nimam izkušenj in ne vem ... kaj ve pravite?   

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
10.8.2008 16:26:36   
cati
Punce kako kaj na ta lep dan?
Jaz nimam nič bolj pametnega za delat ko školjko objemat. Je že dolgo nisemuser posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
10.8.2008 16:52:10   
Balonchy
Ojla čveke..

Pokorno se javljam pri Februarčicah. user posted image  
Upam, da me vzamete medse (do zdaj sem bila pri Januarčicah). Moj G se je odločil na podlagi UZ-ja, da mi PDP premakne na predvidoma 1.2. (do zdaj sem imela PDP po zadnji M - 24.1. in ta bo tudi obveljal kot "uradni" PDP).

Tole so podatki za seznamček:
user posted image 01.02.  Balonchy        (št.user posted image 2, št.user posted image 0)     26.8.

Malo vas grem prebrati za nazaj... Potem pa 100/h v čvek!!! user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
10.8.2008 17:10:46   
Katjusa
Balonchy seveda te sprejmemo dobrodošla pa dobro čvekaj z nami:)user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar se tiče pleničk ne vem zakaj bi uporabljali pralne to so včasih zdej pa so drugi časi in je veliko enostavneje previješ zavržeš in greš naprej..... Mi smo prvo leto uporabljali pampers no pol se je pa naša ritka vnela in se nikakor ni pozdravla pa smo mazali z vsme mogočim in pol sma bla enkrat v lidlu in so ble tam pleničke v akciji (tiste njihove paket je prišu 4,99€) in sem rekla veš kaj probajma ene sej če ne bodo vredu jih ni nunjo uporabljat sej dostikrat kupujemo kej brezveze..... no in sma kupla in naša ritka se je pozdravla v 2 dnehuser posted image user posted image user posted image user posted image torej je dobil kot monogi neke vrste alergijo na pampers.... v drugo bomo najbrž čist v zečetku tud pampers ker ne vem če še kdo dela tiste čist tamale pleničke razn papmersuser posted image pol bomo hodli pa verjetno tud v lidl:)user posted image user posted image user posted image

Ne vem katera je vprašala če lahko pije cedevito seveda pomembno je da se veliko pije čim več in malo cedevite da bo voda bolj dobra ne bo škodlo user posted image user posted image user posted image user posted image pomembna je tekočina lahko si tud kak čaj kuhaš al pa kak sok not daš samo da piješ....

lep preostanek nedelje

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
10.8.2008 17:25:40   
Bakonchy seveda te sprejemo in seveda prijetno klepetanje med namiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Aja glede planičk midva sva se pogovarjala da pampers ampak jih bomo kupovala v Mullerju pravijo da so res vredu ne vem bomo puskusili ker tko in tko hodimo v Mullerja po mehčalec tako da nam ne bo to nč odvečnegauser posted image user posted image

Moja glavi pa danes nč ne paše kr naprej me še boli pa sem vzela pol lekadola in upam da bo zdej mir...pa lulam vsake pol ure al sem se prehladila al pa res gre voda z mene ko tudi pijem ko neumnauser posted image user posted image user posted image ...sem pa prav vesela da je moj prišel domov da mi skuha nekaj za jest sem že pošteno lačna...

punce uživajte še preostanek nedeljeuser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
10.8.2008 18:03:19   
Katjusa
cita kaj je tle kje v bližini Muller al kam se to vozte?  Drugič lahko komot vzameš cel lekadol meni polovička nikol ne pomaga....

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
10.8.2008 18:55:08   
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

cita kaj je tle kje v bližini Muller al kam se to vozte?  Drugič lahko komot vzameš cel lekadol meni polovička nikol ne pomaga....

Ni nikjer v bližini gremo kr v Ljubljano sej smo mel namen ta teden it ampak žal se ne bo izšlo ko morem jaz počivat tako da sem mogla na žaslot kr pr nas kupit mehčalec ker drgač bi mi ga že zmanjkalo do takrat...sej sem že včeraj zvečer vzela polovičko pa zjutraj tam okol 04.00 polovičko in mi ni blo nč bolje pa sem prej še polovičko pa bom rekla da je malo malo bolje sploh mi ni jasno od česa me tko boli glava...zdej pa mislim da tko ne smem več vzet...jaz mam drgač full probleme z glavo ampak sem imela zdej ful časa mir evo in ko sem noseča me spet tko boli sedaj je že drugič prejšnjič me je tri dni pa sem vzela tud sam en lekadol nisem upala večuser posted image user posted image user posted image in kaj kej počnete???

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
10.8.2008 19:14:39   
sunny24
Čer!
Kako smo?

Balonchy, itak, da te sprejmemo. Več nas je, bol lušno je!!!

A smo že pr pleničkah? Pri nas bojo kar une za enkratno uporabo, ne da se meni tiste prat vsak dan...

Katjusa, mislim da ima te prav ta male pleničke tudi Huggies, sam nevem, če se jih dobi tudi pri nas. V Italiji jih full reklamirajo. Sicer pa je že znano, da so Pamperske (tako kot mnogo drugih stvari) dosti bolj kvalitetne kupljene v tujini al pa v Mullerju (uvožene iz tujine). Pač je roba za zahodni trg dosti boljša, SLO pa ne spada na zahod...user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
10.8.2008 20:13:46   
Ajvy
Večer....

Diamantina...se mi zdi in vedno bolj verjamem v ta rek, da te   resnično najbolj lahko prizadanejo družinski člani....ker jih imaš rad in ker jih nosiš najbližje srcu....
Jst sem se skoncetrirala na svojo družino, drugače pa familiarnost prakticiram samo na rojstnih dnevih, piknikih in takih stvareh, ko grem domov, se me njihovi problemi ne držijo, komentarji mogoče še malo, potem pa tudi to pustim za seboj.....rada iam vsakega posebej, vedno priskočim na pomoč če je to le mogoče, samo vsak mora živeti sam zase...
KAr se tvojih staršev tiče, verjamem da ti gre grozno na živce to...ampak tu morajo linijo postavit tvoji starši in nihče drug...ti lepo misli na svojo pikico, vsak dan velikokrat božaj trebuščka....pa bo vse lažje...

Balonchy...dobrodošla...

Cati...folšarije ne bom zganjala, kar se tiče objemanja školjke...se mi pa smiliš...jst sem jo včeraj....danes me tak tišči, da ne vem če se mi tudi ne bo treba sprehodit do tja.....revca...

Pleničke...mi imamo pampers iz Mullerja in jih ne menjamo za nič na svetu..pralne pleničke mi niso všeč...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
10.8.2008 20:20:38   
Katjusa
ka so iz mullerja drugačne kot iz dm-a al pa špara, tuša...... ne kapiram......user posted image pampers je pampers mi smo bli razočarani čeprav v začetku pa ni blo boljšega ker ni nič ven uhajalo..... trenutno mamo spet ene pampers pa skor zavsako ko se pokaka pride kej venuser posted image user posted image user posted image user posted image   pa tud čez noč dostikrat je zjutraj cel moker na onih iz lidla se nam to nikol ne nardiuser posted image sicer pa upam da bo florjan kmalu brez vsaj do februarja:) žez dan je že veliko brez sam še ne pove za lulat ga večkrat vprašam in grema kr v kak lonček lulat za kakanje pa ne pove in ponavadi nardi kr v hlačke al pa se že zjutraj prej k se slečema.... zjutraj ga dajem tud na kahlico in včasih celo malo kaka:)user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 10.8.2008 20:23:26 >

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
10.8.2008 20:38:48   
sunny24
Katjusa, fora je v tem, da v šparu, mercatorju,...so pamperske narejene na poljskem, češkem...in so slabše kvalitete, v mullerju so pa tiste narejene v nemčiji, italiji in so baje boljše kvalitete. To pravi veliko ljudi, tudi tukaj na RR sem že zasledila.

Ti dam pa en primer pri hrani: nutella kupljena pri nas v primerjavi s tisto kupljeno v italiji je taka razlika, kot noč in dan. Tko, da pomojem je nakaj tudi na pleničkah.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
10.8.2008 20:50:57   
Ajvy
Katjuša...vidiš, nam pa ravno pamperske vse zadržijo....no, razen ko naserje tolk , da povsod ven prideuser posted image user posted image user posted image ...drugače, pa nikoli in sem res zadovoljna z njimi....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
11.8.2008 7:48:27   
Vesnozaver
Dobro jutro punce!

v soboto bila na nuhalni, vse ok, bojda bomo imeli user posted image . Možek pa ze razmislja o nakupu male ribiske palce:) samo govori, kako bosta ribe skupaj lovilauser posted image

Balonchy dobrodošla!

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
11.8.2008 7:57:38   
Ajvy
Jutro...

Vesnozaver...čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image

to so sami fantiči zaenkrat, kaj??

Kako ste spale, to noč sem jaz kot ubita....ampak ne morem verjet, kako sem potetakem lahko tako crknjena....mah sej čez pol leta bo boljeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
11.8.2008 8:04:50   
cati
....mah sej čez pol leta bo bolje

Potem neboš več ponoči spala.

Men je pa še kr od včeraj user posted image  in sem v stalni pripravljenosti za školjko objematuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
11.8.2008 8:05:16   
cati

....mah sej čez pol leta bo bolje

Potem neboš več ponoči spala.user posted image

Men je pa še kr od včeraj user posted image  in sem v stalni pripravljenosti za školjko objematuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil cati -- 11.8.2008 8:07:26 >

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
11.8.2008 8:08:12   
cati
Sedaj pa delam neumnosti se vidi da je zgodajuser posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
11.8.2008 8:24:23   
diamantina
Jutro!

Ajvy, verjetno je res tako najbolje. Da ko zapustim hišo od staršev, pustim tudi njihove probleme tam, kjer so. Imam tako svojih čez glavo in bom tem dala prednost. Se bom res poskušala od sedaj naprej zadrževat in čim manj mislit na vse skupaj. Hvala to. user posted image  

A tako je to glede pleničk ... huh, jaz imam pa prvega Müllerja 30km proč user posted image . Kakšna razlika pa je od tistih, kupljenih v Dm? A se cenovno tudi kaj pozna - npr. spar:mulller? Kakšne je pa treba imet poleg teh za enkratno uporabo še? Baje se na začetku na široko povija, sploh ne vem, kaj to pomeni ... kaj pa rabiš za tako povijanje? (se opravičujem neumnim vprašanjem ...)?

Cati, boga, poskusi kakšen gastal al pa ruporut pojest, mogoče ti samo kislina nagaja, ker se trebuh vzpenja proti trebušni predponi in ti verjetno to slabo dela, posledično bruhaš.

Vesnozaver, čestitke za user posted image  in lep pregled. Bo pa kar veliko fantkov (če te napovedi držijo) v februarju user posted image

Kakšno sobico boste ve kupile (ali jo že imate)? Midva sva se odločila, da bova kar navadno otroško sobo kupila, pol pa en kinderbet in previjalno zraven.

Danes je en super dan zunaj. Je prav sveže in zdi se mi, kot da je že malo jesenskega pridiha v vetru. Pa še klopotci so začeli tolčt. Jutro mi je pa polepšal krof iz Trojan (sem ga komaj zmazala celega), so mi ga starši prinesli, ko so prišli z morja. Njami krofi!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
11.8.2008 8:34:39   
Vesnozaver

Diamantina dober tek! Jooj si mi luste naredila...zdaj bi zmazala tistega polnjenega z vanilijevo kremo in prelitega s čokolado....njami...jejtahtata bom pravi mali user posted image  ratalauser posted image  

Midva boma zaenkrat kupila previjalno mizo in pojstlico, potem bomo pa videli kako naprej.

Takole, sedaj pa šibam na pregled....fajn so se mi datumi nuhalne in regularnega pregleda skupaj nabasali;)
pa upam da mi bodo reklo, da sem ze prebolela toxo...da bom koncno lahko naše muce sproščeno bozala...roke si sedaj umivam 100 x na dan, imam ze cisto suho kozo

no, se vam javim, ko pridem nazaj

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
11.8.2008 8:59:55   
Balonchy
Jutro čveke...

Sem pozabila pripisat za tisto, ki ureja seznamček - tut pri nas pričakujemo user posted image ! user posted image user posted image user posted image

Je pa danes res hladno jutro. Jaz sem takooooo težko vstala - prvi dan službe po dopustu!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
11.8.2008 9:05:16   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: glen

Oj punce zdaj sem malo gledala slikco iz uz in piše da
po zm semuser posted image 11t  5/7
Po uz semuser posted image 12 t  5/7(po velikosti ploda)
To se pravi da sem zdaj v 13 ted in ne v 12user posted image ,no recimo,vsaj tako pravijo,da nekje na Ns najbolj točno določijo PDP,pa sem mu omenla da moj odstopa za 1 ted,pa je reku da bo že moj gin popravu pdp in da je vse o.k.
Pol lahko pričakujem okoli 15 feb?No bomo počakali kaj bo rekel moj gin

no česttike...no fino smo držal pesti zate ... :)

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.