|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
9.8.2008 14:48:39   
sunny24
Meni je G rekla, da se ga pije tam do 12t, prej pa naj začnem zmanjševat iz 3 na 2 tableti na dan. Pa zdej nevem, a ga pijem še te 3 dni, ko bom dopolnila 12t, al pol še en teden...to sem pa jst, ko nič ne vprašam oz kar pozabim ta pomembne stvari vprašat!

Pa hvala za odgovore!

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
9.8.2008 15:34:52   
DOBRO JUTROOO!!!

Evo sem kot medo iz popoldanskega spanca...kar je najlepše da mi ni slabo ko sem se zbudila ker mi je bilo do sedaj vedno...glede dabrostona včeraj ko sem rekla da ga še imam pa mi je rekla zdravnica koliko ga še imam pa sem rekla da mislim 6 tabletk pa je rekla to še pojejte potem pa boste tako že 12 tednov noseča pa ni potrebno več...ne vem najbolje pa da pokličeš svojo G v ponedeljek in vprašaš pa boš najbolj vedla sunny...tudi jaz mal čekiram olimpijske kolikor jih nisem prespala komaj pa čakam da pride moj da mi bo naredil kaj za papcat ker je imela nekaj za kosilo kar jaz ne jem tako da bom kar svojega počakala ampak kljub temu sem mal jedla prejle...

katjusa uživajte na pikniku...

glen bom pridno počivala da me ne bo treba za uhouser posted image user posted image user posted image

HVALA punce za vsako lepo besedo lahko pa povem da se je izcedek prav tako kot prvič zvečer že umiril in ga spet ni nikjer sedaj pa res upam da ga ne vidim več v tej nosečnosti...pač bil 08.08 in je bilo potrebno it mal pogledat v bolnicouser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
9.8.2008 16:21:36   
Katjusa
punce takle ko končate z dabrostonom se lahko zgodi da se kak dan dva po zadnji tabletki pokaže mal krvavega izcedka..... ne se preveč vstrašit lahko pa greste vseen na kontrolo čeprav je to ponavadi posledica dabrostona.... zato priporočajo postopno zmanjševanje..... jst sem postopno zmanjševala v torek v ponedeljek sme vzela eno pa potem v torek eno v sredo sem pa mela malo krvavitev to je blo točno na dopolnjen 14 teden in sem se ful ustrašla in sem šla na kontrolo pa so rekli da bi blo možno zaradi dabrostona, čeprav je pol čez 2 tedna k sme mela pr svojem G kontrolo reku da mam niskoležeče in da morem počivat..... 

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
9.8.2008 16:23:14   
Katjusa
aja pa sem se spomnila ponoči se že kaj mažete proti strijam.... ne pozabit na prsi in boke:) da ne boste sam po bušiju mazale pol pa razočarane ugotovile da imate čist strijaste prsiuser posted image user posted image user posted image user posted image sicer pa te strije niso grde sej so zaradi našihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
9.8.2008 16:25:56   
Katjusa katero kremo imaš ti za strije???Jaz jih imam kr velik od prve nosečnosti pa sem se redno redno mazala...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
9.8.2008 17:57:25   
sunny24
Oj. Ja, jst se mažem. Obdelam vse dele, kjer je možnost za strije. Mam pa zdej tisto olje proti strijam od Eucerina. Mi je kar fajn, k se lepo vpije in nisi ves masten, pa še lepo diši.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
9.8.2008 20:38:05   
sunny24
Kje ste vse? Vse pohajate,ne?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
9.8.2008 20:41:26   
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Kje ste vse? Vse pohajate,ne?

Jaz doma doma me pa glava boli nekajuser posted image user posted image user posted image ...pa ti kaj počneš???

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
9.8.2008 20:43:38   
Zdej pa greva z mojim mal kartat da spet zgubim dva dni se me že smola drži...user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
9.8.2008 21:27:58   
sunny24
Jst sem pa "tisto hrano, ki se je ne sme omenjat" delala in bom zdej tudi lepo popapcala! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
9.8.2008 21:50:51   
brkn83
čao punce.

Vidim, da se že nekatere pridno mažete proti strijam. Pa me zanima v katerem tednu ste se začele oz. se boste začele mazati in katere kremo priporočate?
Namreč to je moja prva nosečnost in imam skoz kr neki vprašanj.

lep večer še naprej.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
9.8.2008 22:07:15   
Katjusa
Punce najprej se naj pohvalim po pikniku sma z mojim peljala njegove starše nazaj domov in jst sem se peljala z motorjem mislim da se že skoraj 2 meseca nisem nič vozla pa sem si dons mal prvoščlauser posted image user posted image user posted image user posted image no nazaj se je pa moj peljal k je bla pol že skor tema oz je že bla ko sma domov prišlauser posted image user posted image user posted image prav užitek jeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kar se tiče mazanja jst se še ne mažem sem se pa spomnala da bi blo dober začet počasi.... čeprav jst ma že tok strij da je kr hudo k sme predebela in sem že od debelostni kr nekaj fasala.... ampak vseeno se je fino mazat da je koža bolj prožna men se bo sicer nosečnost začela poznat nekje okol 5-6 meseca in takrat se bom ornk prej pa sam tu pa tam.... imam pa zdej trenutno neko olje k mi ga je mama dala dobla ga je mislim da uz avstrije in ful lepo diši..... v prvi nosečnosti sme pa uporablajla sonusan al neki takega se je dobilo v lekarni zadnič se pa vidla da ga majo tud v šparu.... sicer ni nevem kaj sam se lepo vpija v kožouser posted image user posted image user posted image user posted image

zdej grem pa tv gledat lepo se mejte pa lepe sanje, jutri pa lep dan če se nič ne javim k smo se zmenli da gremo k tašči na kosilouser posted image user posted image user posted image

lahko noč

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
9.8.2008 22:09:34   
sunny24
Brkn83, jst se mažem po vsakem tuširanju ampak ne vedno z oljem, dostikrat uporabim kar mleko za telo al pa kako kremo za telo, tko, 2-3X na teden pa se z oljem po ta kritičnih delih (joški, trebuh, križ, rit, stegna). BTW, zakaj pa ne klepataš nč z nami? Si full malo tu na RR...user posted image

Je pa tudi res, da me moj dragi spomne, da naj se namažem. To pa zato, da mu ne bom drugo leto težila, da sem polna strij in da zakaj me ni spomnil, da se mažem...user posted image user posted image user posted image user posted image   Lepo skrbi zase in za svoje mentalno zdravje, ne? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
10.8.2008 8:18:23   
cati
Dobro jutro punce

Lepo nedeljo vam želimuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
10.8.2008 9:21:18   
cati
Kaj ševse spiteuser posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
10.8.2008 9:53:32   
Dobro jutro!!!

Cati jaz sem že pokonci...Za mano je grozna grozna nočuser posted image user posted image me je glava bolela za umret kolikor sem pa zaspala pa imela čudne sanje tako da sem prav žalostnauser posted image user posted image ...

Katjusa si me spomnala motorja joj jz bi se tud mal peljala sem nora na motorjeuser posted image user posted image sej veš nisi edina tudi moje strije so od prejšnje nosečnosti in seveda od pridnega hranjenja in seveda posledica "debelosti"...user posted image user posted image user posted image Uživaj danes pr tašči na kosilo...

Brkn le javi se bolj pogostouser posted image user posted image

Sunny ti imaš pa res pridnega dragega se raje že sedaj zavaruje da ne boš pol drugo leto rekla točno tako zakaj pa me nisi spomnil da se mažemuser posted image user posted image

Uživajte nedeljo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
10.8.2008 10:20:21   
diamantina
Jutro!

Jaz sem tudi imela obupno slabo noč. Me je zvečer začela kislina tako zelo pečt, da so me bolele lopatice, čeljust, grlo, cel prsni koš, vse vse vse ... kar žgalo me je po celem zgornjem delu in nisem vedela, kaj za vraga naj popijem al pojem, da bo minilo.
Me pa že danes od jutra vse v trebuhu boli, pol mi pa še moj dragi s seksom teži, da bi ga ... user posted image  Res imam slab dan za ****, še moj brat me je nekaj razkuril, se mu povedala, da je totalno nesamostojen in otročji, da nima pojma, kako se skrbi za družino, da je treba tudi kdaj kaj na roke narest (njemu izključno VSE naredi moja mami - pranje, likanje, pospravljanje sobe, še za oblečt mu nastavi za drugi dan), on se mi pa v faco reži in mi kaže sloki prst ... in ja, star je 30 let, sliši se pa, kot bi jih imel komaj 15. user posted image  Je pa itak samski, ker so ga vse ženske zapustile, se sploh ne čudim, kera bo pa hotela razvajenega maminega sinka, ki zna samo svoje delo na šihtu in nič drugega, ker je za vse drugo MAMI.

Oh ja ... ne bom več težila ... grem nekaj kuhat.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
10.8.2008 10:32:08   
Ajvy
Jutro....

user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse ki ste imele slabe nočke, da bodo danes boljše

Diamantina....ne vem, če je prav da se vmešavam, samo bi ti rada povedala, da kljub temu da je tvoj brat, se ne obremenjuj, ker se ne splača...pa ne me narobe razumet...vem, da ga imaš rada in da je tvoj brat, samo dokler on sam ne bo česa spremenil se alhko ti na trepalnice postaviš, pa ne bo čisto nič drugače, razen tega da boš ti mogoče ta usrana, k se povsod vtika...govorim iz izkušenj.....sedaj imaš svojo familijco, nanjo se skoncentriraj, o drugih pa ne zgubljaj besed ne energije, ker se lahko zgodi ,d a potem zmanjka volje za tvojo....in ta je najpomembnejša....vem kako je, ampak pusti ga , da sam ugotovi, da tkole nikamor ne gre.....
Oprosti, če sem kaj preveč napisala, samo ne bi rada da bi trpela kot sem jaz, po čisto nepotrebnem in v temle stanju čist nevažno....nihče ni hvaležen na koncu...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
10.8.2008 10:53:08   
Shuka
Jutrčka dekleta  user posted image

Kako ste na to nedeljsko jutro ali bolje rečeno dopoldne user posted image

Men se po 6 uri ko mi zazvoni budilka za Prometrium potem kar spi in spi do 10h in to vsak dan, ponoči se pa premetavam po postelji in ne v em kaj bi sama s seboj, namesto, da bi spala user posted image user posted image user posted image

Meni so tudi rekli, da po 12 t začnem zmanjševati s hormoni, pol k sem bla pa na pregledu, mi je pa g. rekel, da lahko opustim vse drugo razen Prometriuma, ker še vedno vsake toliko zakrvavim zaradi hematoma na posteljici, zdej bom morala pa spet v Italijo v nabavo user posted image . Če bi vedela, bi ga že prej vzela toliko več, samo ko nikoli ne veš kako bo.

Tudi jaz se namažem z mandljevim oljem po vsakem tuširanju, če se mi pa kam mudi se pa samo z mlekom za suho kožo. Se pa mažem od 12 tedna, se pravi dobra 2 tedna. Samo kaj, ko se ta olje ne vpije dovolj v kožo pol ga mam pa na oblekiuser posted image .

Eno lepo nedeljo vsem skupaj želim.

user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
10.8.2008 11:18:10   
Katjusa
Dan punce....

Očitno nimam sam jst težev z bratom..... moj brat si ful želi otroka pa ima vedno tako srečo da naleti na neke čudne ženske in tako se zdej že drugič ločuje zdej za drugo ločitev je največja krivda to da ženska pr 28 še nebi mela otrok in da se dobesedno k.... okoli..... in za prvega otroka ko ne zvedu da ga bomo mel je bil čist na tleh tist dan k smo šli iz pirodnišnice nas je prišel domov čakat venrad je tik pred našim prihodom zgasnu in dojenčka sploh ni vidu.... prejšni teden pa je bil tle in je na pisalni mizi videl slike od NS in me je vprašal kaj maš pa to pa sem rekla dojenčka pa je reku čigavega sem rekla ja mojga in je reku ka spet? sem rekla ja in je bil ožaljen in je reku sej ne bom več sme prišuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst mu ne morem pomagat in jst živim svoje življenje on pa svoje in skušam da me te stvari ne prizadenejo čeprav me zelo.... rada ga mam saj je moj brat in sma skupaj marsikaj preživela do pred kakim mi 6-7 leti sma bla najboljša prjatlauser posted image user posted image user posted image user posted image zdej pa ko pridema skupaj se samo kregama tak da sploh ni več zabavno.... user posted image user posted image user posted image star je 32 oz novembra bo 33 let jst sem pa 27

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
10.8.2008 11:36:09   
Shuka
Katjusa - tvojemu bratu je verjetno samo hudo, ko vidi kako ti gre dobro in da si pri teh letih spet nosečka, verjetno si samo želi, da bi bil on na istem kot si ti,seveda ne noseč, pač pa z kako deklino, ki bi bila. In posledično se kregata, ker ti je fouš. Saj ne, da ti ne privošči verjetno ga samo boli. Pa zakaj ga enkrat ne vprašaš, kaj je tisto zaradi česar se ujezi, en odkrit pogovor med 4 očmi verjetno bi razkril marsikaj, seveda, če je tak tip človeka, da bi se odprl.

Jaz o svojem bratu sploh ne bom izgubljala besed user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
10.8.2008 11:48:54   
glen
Oj pupike.
kako ste kaj?
Jaz sem po dolgem dolgem cajtu lepo spala celo noč,težko sem zaspala ker mi je blo slabo samo ko pa sem enkrat zaninčkala je blo o.k. do jutra.user posted image
Že mesec dni  nisem tako lepo spala.
Danes je nedelja in seveda temu primerno tudi lenarjenje.
Zjutraj je moj dragi šel s tamalo malo na igrišče da sem jaz podaljšala lenarjenje,pol pa ko sem pršla k sebi sta me pršla iskat pa smo šli še vsi skupi v barčekuser posted image ob morju na kavico(jaz naraven juice)tako je bilo fajn ker je prijetno pihljalo in ni bilo vroče
Zdaj počivam,možek pa pripravlja kosilo,no zrezke v omaki mamo še od včeraj,tako da samo njoke skuha pa je kosilo pripravljenom,pol pa smo obljubli tamali da gremo na plažo,ker boga ni bila že 3 ted. ker je meni blo tako slabo,moj možek pa ni za plažo.
No danes gre znami ker se nas vsake tolko usmili,ma ga niti nesilim,ker vem da mu je prava muka.
samo ko sem bla jaz o.k. sva same hodile,zdaj pa gre zraven,celo sam sam se je ponudil.Zlat je.
Mi bo prav pasalo malo namakanja po tolkem cajtu.

Punce neki bi vas vprašala,Ko se bila na zadnjem pregledu mi je gin rekel da mam malo bakterij v vodi in mi naročil naj veliko pijem vode,samo kaj ko mi voda negre mi hodi nauser posted image ,če pa samo malo cedevite dam not,ma čisto malo mi je bolje.
A mislite da če dam malo cedevite not da bo tudi vredu?

Sunny a še spiš?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
10.8.2008 11:52:05   
glen
Shuka
Ciao,nabavi si olje za nosečnice proti strijam od Eucerina,je ful fajn,se lepo vpije in nepušča sledi na oblekah.user posted image
Res je zoprno če maš pol vse popacano.
Drugače kaj lepega trenutno počneš?
Joj jaz pa komaj čakam sept. da gremo v Lj malo v šopig.
Vsako leto septembra gremo v Lj da obnovim zalogo za tamalo(oblačila)ful mi je fajn H&m,Zara,Mother care,......

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
10.8.2008 11:56:11   
tanci29
dober dan punce...

no jaz pa nimam ne brata ne sestre tako da z nobenim nimam problema....
sem pa ena smotana jokica, ki ne vem kaj se dogaja z mano...prej sem se zjokala ko sem gledala kolesarke kako so prisle v ciljuser posted image ...ne vem ponavad nisem bla taka, zdej me pa kar ena custva preganjajo...
no lep dan...jest sem se vrgla v pospravljanje...nov likalnik mam tud, pa ga sploh nebi rada sprobalauser posted image mam take kupe da me je lohk ze malo sram

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
10.8.2008 12:09:02   
cati
sem pa ena smotana jokica, ki ne vem kaj se dogaja z mano...prej sem se zjokala ko sem gledala kolesarke kako so prisle v cilj ...ne vem ponavad nisem bla taka, zdej me pa kar ena custva preganjajo...

Dobrodošla v klubu. Sva že dve takiuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.