sazi
|
Zdaj pa mogoče malo neumno vprašanje samo jaz sem privč Kakšo opremo????? Ja, kot pravi Katjuša. Sva se na drugi temi menile o "opremi" za hranjenje, če dojenje ne bo steklo. Jaz sem imela pa doma pripravljene flaške (sem si rekla, če drugega ne, bodo kdaj za kakšen čaj in podobno). Na poti iz porodnišnice domov smo se ustavili v dežurni lekarni in kupili AM, v nekaj dneha pa dokupili če sterilizator, pa črpalko. Pr meni je bil problem v tem, da sem sicer imela nekaj mleka, ampak je bil mali prešvoh, da bi sploh kaj potegnil. Ni zna, ni imel moči, kar omagal je, ko je enkrat potegni, prvič pa seveda ne priteče kar na polno. Ja, so bile kalvarije. SPloh prepričevati osebje, da otrok nujno potrebuje dodatek, ker hujša, pediatri te kregajo, ker nič ne je in se zato zlatenica nič ne izboljšuje... Mah, jaz sem tudi jokala. V porodnišnici veliko, doma malo manj. Sem se trudila z načrpanim mlekom, pa mali ni znal podirat kupčka - smo se matrali tudi po uro ali dve, pa ni šlo. Čim sem ga pa odločila, je pa vse zbruhal. Tako je večino prvih tednov preživel leže na mojem trebuhu, ko sem napol sedela, da je imel vzglavje lepo dvignjeno in ni bruhal, želodček je pa le imel poln (malo mojega in malo več AM). Posledica vsega je bila "le" ta, dakakšnih 6 tednov nisem spala nič. Nekajkrat na dan po pol ure napol v sede. Še zdaj mi ni jasno, kako sem preživela, ampak takrat mi sploh ni bilo tako strašno.
|