|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
8.8.2008 20:21:52   
Katjusa
Mi smo pa zdle neko risanko gledal..... neko kung fu pandauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
8.8.2008 20:26:15   
Katjusa
cita kaj dobrega je skuhal..... mi ne bomo nič večerjali.... kot ponavadi, kr mal sadja sicer pa men tak nič ne paše.... me glava boli in sem utrujena.... komi čakam februar:)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
8.8.2008 20:29:40   
sunny24
Katjusa, a je fajn risanka? user posted image   Sicer pa se bomo še dvakrat obrnile, pa bo februar že tu! Zadnja leta ta čas kar beži!

cita, dober tek! Jst sem prej zelenjavno mineštro skuhala in sem zdej pojedla. To bo to od moje večerje!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
8.8.2008 20:32:47   
Katjusa
nisem nek navdušenec za risanke sploh ne take.... sam vse da smo mal kot družina skupi in če moja dva fanta uživata pol tud jst uživamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
8.8.2008 20:43:10   
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

cita kaj dobrega je skuhal.....

ker nisva imela pravega kosila sva jedla kropirčka mal mesa in solatko pa je blo fulll dobro sem ga pohvalila...user posted image user posted image user posted image

to pa lepo da ste risanke gledal se spomnim ko je bila moja mala nisva nč druga počele kot risankeuser posted image pa je blo prav luštnouser posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
8.8.2008 20:49:38   
Katjusa
njamsiuser posted image  

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
8.8.2008 21:02:08   
Ajvy
jst sem danes slivovoe cmoke naredila....kako so bili dobriuser posted image user posted image  za prvič so bili odličniuser posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
8.8.2008 21:08:39   
tanci29
cita-super da je vse ok, zdaj se pa pusti na veliko razvajat....

glih zadnjič sem šla mimo koloseja in so glih postavlal eno orjaško pando(ne vem če ni višja kot stavba)....ki ste jo pa že vi staknil, da ste jo gledal....
meni so pa risanke ušeč, jih zmeraj rada pogledam...nazadnje sem gledala tisto čebelo, bee movie..ful dobra...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
8.8.2008 21:10:28   
tanci29
ajvy-kako se sploh lahko sploh spraviš še kej delat ob teh slabostih, alim je že mogoče kaj bolje....prov dones sem nate mislila, ko mi je bilo res slabo za pop...pa sem si rekla, kako ta ženska rto prenaša vsak dan..men bi se zrolalo

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
8.8.2008 21:16:11   
Katjusa
ajvy mmmm slivovi cmoki  jst mam to ful rada al pa če hočem kej bol na hitro slive v šmornu:) najamsi sam pr nas še slive niso zrele ša mal manjka..... sploh pa jih ni veliko pa za kako kosilo bo:)

tanci za filme in risanke moj možek skrbi in večino vidmo prej k pride v kinouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
8.8.2008 21:16:51   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

ajvy-kako se sploh lahko sploh spraviš še kej delat ob teh slabostih, alim je že mogoče kaj bolje....prov dones sem nate mislila, ko mi je bilo res slabo za pop...pa sem si rekla, kako ta ženska rto prenaša vsak dan..men bi se zrolalo

težko, ampak so se mi tak zaluštal ,da mi kaj drugega ne preostane....zdej pa grem počasi spat, ker mi je spet orenk slabo, pa bi raje prej zaspala, kolkr pa šla objemat wc...
Veš, jst se tolažim ,da sem vsak dan bližje dnevu, ko bom zagledala tistega-tisto, ki mi je namenjen...pa mal se sama sebi smilimuser posted image user posted image  pa je prec mal lažje....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
8.8.2008 21:18:02   
Ajvy
nočko punce....

Glen mirno ajej..

Cita...lepo počivaj....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
8.8.2008 21:20:56   
Nočko ajvy hvala sej sedaj pa res počivam in bomuser posted image user posted image

jaz pa ne maram slivuser posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
8.8.2008 21:22:14   
Katjusa
ajvy lahko noč....

jst tud grem me glava boli pa sem lekadol vzela in zdej bom šla ajat prej k sinek to s eni zgodilo že.... ufff dolgo če se je sploh kdaj..... sem utrujena od vsega tega in ponoči sem slabo spala čez dan nisme nič šla tak da bom zdle k bomba....

lahko noč in pazite na svoje pikice cita ti pa počivaj in pazi nase in na svoj mali zakladek.... upam da s e jutri izcedek ne pojavi več.....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
8.8.2008 21:26:31   
Katjusa lepo pančaj in upam da te glava neha bolet...hvala za lepe želje mojega izcedka ni več videt prav tko kot prejšnjič ampak upam da bo sedaj res tako...počivala bom pa bo vredu...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
9.8.2008 7:08:27   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Nočko ajvy hvala sej sedaj pa res počivam in bomuser posted image user posted image

jaz pa ne maram slivuser posted image

jst tudi ne....kdo pa rekel, da jih pojemuser posted image user posted image user posted image  to jst vse vun zbezam, samo testo je odlično...

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
9.8.2008 7:10:42   
Ajvy
Jutro....mismo že zgodnje, pobožne želje, da bi dalj spali, so se razblinile...jutri.....

Kako ste punce.....
A bomo na seznam napisali tudi spol otročka....mislim, tista ko ga bo urejala, jst sem levak kar se tega tiče.....user posted image user posted image user posted image

Naj bo lepa sobota danes,.....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
9.8.2008 9:41:20   
Shuka
Jutro dekleta....želim vam en prekrasen danuser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
9.8.2008 11:46:58   
tanci29
cao...

mi pa gledamo olimpijske igre...teli kolesarji so res nori..kolk kondicije in moči...noro...
ja zgleda da bomo kar pred tv dones..
pol popoldne pa gremo na lov za nov likalnik...moja roka je kar bolje zdaj ne peče več tolk...
no uživčkajte

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
9.8.2008 12:28:39   
glen
oj pupice
Kako ste preživele noč?Pri nas je bila taka tramontana da sem mislila da nam bo okna populo,pa še slabo mi je je blo ponoči tako da sem spet zaspala proti jutri,pa sem rekla danes bom pa sigurno zaspala kot dojenček ker nimam več skrbiuser posted image .(po uspešni NS)

Slišim da je govora o slivovih cmokih,mnjamsi,mnamsi,jaz tudi slivo vn dam,ajvy a ti je še kakšna ostala,se povabim.
Joj jaz pa nisem neki za kuho pa pol ko si jih zaželim,jih mami naročim ali pa kupljene samo dokončam,samo niso tako dobri.

za seznam: user posted image , naslednji pregled 10 sept.,aja pa stara sem 28.
Sunny a si že vstalauser posted image ,mal te morem hecat.
Cita počivaj počivaj počivaj...........če ne te bom za uhauser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
9.8.2008 12:50:24   
sunny24
DOBRO JUTRO!!!!!!

Glen, sem vstala pred 20 min...user posted image user posted image user posted image user posted image

Ej, sam pri nas je tudi ponoči tako pihalo, ej. Sem res misnla, da bo okna povleklo vn! Zdej je pa mir, sonček...

cita, kako smo? Ti kar lepo počivej!

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
9.8.2008 13:32:09   
sunny24
Mam eno vprašanje glede Dabrostona...do kdaj se ga pije? Do 12. tedna al še cel 12. teden. Sem mal pozabla.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
9.8.2008 13:51:55   
Katjusa
dan punce....

mi mamo dons piknik popoldne tak da pripravljam vse potrebno gre moj pol po taščo in tasta tak da se mal vidmo:)

Sunny dabroston se lahko pije do 14 tedna če se ne motim vsaj jst sme ga a nimaš več navodil?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
9.8.2008 13:54:55   
Katjusa
sem šla gledat v navodilih celo piše do 20. tedna nosečnosti potem pa postopno zmanjševanje.... drugače pa  do prenehanja simptomov če gre za grozeči splav.... Kak ti je pa G naročila?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
9.8.2008 14:43:19   
cati
Mam eno vprašanje glede Dabrostona...do kdaj se ga pije? Do 12. tedna al še cel 12. teden. Sem mal pozabla.

Jaz sem ga v začetku 12t nehala. Nisem pa nič zmanjševala.

Jaz sem tudi danes cel dan pred tv. Olimijada pa res ni vsak danuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.