|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
11.8.2008 16:05:59   
glen
Boma2
če želiš menjat lahko,sej v bistvu je ena in ista stvar,le da ima centramedmum poleg folne kisline še ostalo

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
11.8.2008 16:19:01   
cati
Jaz imam pregled 26.8 nuhalna pa je že bilauser posted image  Pri meni tudi lahko dodašuser posted image  nekako sva še vedno na tem da nebova vprašala

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
11.8.2008 16:23:12   
Katjusa

user posted image
user posted image     FEBRUARČKI 2009       user posted image       

PDP    Ime              (št. user posted image ,štuser posted image         Pregledi       NS  Starost    

user posted image  01.02.  Balonchy   (št.user posted image 2, št.user posted image 0) user posted image 26.8.
user posted image 01.2.  Urša08        (št.user posted image 2, št.user posted image 1)       ?
user posted image 02.2.  smokvica72
                                 ?
user posted image 02.2.  TEDIGO       (št.user posted image 2, št.user posted image 0)     22.8.  24.7. 30 
user posted image 03.2.  mamutka     (št.user posted image 3 ,št.user posted image 2)      ?
user posted image 03.2.  bara10        (št.user posted image 2, št.user posted image 0)    
  ?
user posted image 03.2.  LaraS          (št.user posted image x, št.user posted image x)    
    ?
user posted image 04.2.  witto           (št.user posted image 1, št.user posted image 0)    
   ?
user posted image 05.2.  Ajvy            (št.user posted image 2, št.user posted image 1) user posted image 22.8.           28
user posted image 05.2.  nina 166     (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     
   ?    
user posted image 05.2.  Nusa30       (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     22.8.          30
user posted image 06.2.  kk85           (št.user posted image 2, št.user posted image 1)    
  ?
user posted image 06.2.  reckova      (št.user posted image x, št. user posted image x)     
?              
user posted image 07.2.  carmar       (št.user posted image 2, št.user posted image 1)       ?
user posted image 07.2.  Petrap        (št.user posted image 1, št.user posted image 0)       ?                24 
user posted image 08.2.  timy           (št.user posted image 1, št.user posted image 0)     19.8.     4.8.  28
user posted image 08.2.  Nea            (št.user posted image 4, št.user posted image 2)       ?
user posted image 08.2.  diamantina (št.user posted image 1, št.user posted image 0)     2.9.      1.8  22  
user posted image 10.2.  cati             (št.user posted image 3, št.user posted image 0) user posted image 26.8.     5.8.
user posted image 10.2.  kolumbo     (št.user posted image x, št.user posted image 1)     1.9.     1.8.          
user posted image 10.2Shuka         (št.user posted image 3, št.user posted image 0)       ?      29.7. 
user posted image 10.2.  Katjuša      (št.user posted image 2, št.user posted image 1) user posted image 29.8.    31.7.   27
user posted image 11.2.  Želva          (št.user posted image 2, št.user posted image 1)       ?
user posted image 14.2.  tanci29      (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     
   ?       5.8. 
user posted image 14.2.  Kranjcanka (št.user posted image ?, št.user posted image ?)     
   ?
user posted image 14.2.  Maša29       (št.user posted image 1, št.user posted image 0)     
   ?     5.8.
user posted image 14.2.  Kaška          (št. user posted image x, št. user posted image x)        ?    
user posted image 15.2.  micamuca   (št.user posted image 1, št.user posted image 0)       ?               
user posted image 16.2.
  birdy           (št.user posted image 2, št.user posted image 1)   
   ?        5.8.
user posted image 16.2.  kayica24    (št.user posted image 1, št.user posted image 0)     
   ?     18.8.  24
user posted image  16.2. vesnozaver(št.user posted image 1, št.user posted image 0)user posted image   11.8.   9.8.  27
user posted image 17.2.  julija 30     (št.user posted image 1, št.user posted image 0)       ?    
user posted image 19.2. zorica          (št.user posted image x, št.user posted image x)    
   ?        5.8.   
user posted image 20.2. maja83       (št.user posted image 2, št.user posted image 1)    
   ?      11.8.   24
user posted image 21.2. naia             (št.user posted image 1, št.user posted image 0)  
   ?
user posted image 21.2. Cvetka13    (št.user posted image 2, št.user posted image 1)    
   ?
user posted image 22.2. Pikica5        (št.user posted image 2, št.user posted image user posted image 0) 11.8.    13.8.   21 
user posted image 22.2. glen             (št.user posted image 5, št.user posted image 1) user posted image 10.09.   8.8.    28
user posted image 23.2. brkn83        (št.user posted image 1, št.user posted image 0)       ?
user posted image 24.2. sunny24      (št.user posted image 2, št.user posted image 0)     19.8     14.8.
user posted image 25.2. delfinkica    (št.user posted image x, št.user posted image x)     
   ?
user posted image 25.2. boma2         (št.user posted image 2, št.user posted image 1)      9.9.      20.8
user posted image 26.2. sazi              (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     4.9.      14.8.  32
user posted image 26.2. piskot          (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     21.8.     14.8.
user posted image 26.2. Deja            (št.user posted image x, št.user posted image x)    
   ?                   25   

VSEH SREČK NOSEČK NAS JE 45 user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image Z nami so pot začele: user posted image    

• kalaxy user posted image
  • nicnic user posted image
  • anonimna user posted image
  • loveforever user posted image
  • fortun user posted image
  • mariana user posted image
  • Rubinuser posted image
  • Fargesiauser posted image
  • Katyy26 user posted image

• Če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI             user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
    user posted image  NUHALNA SVETLINA   user posted image   SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
    user posted image  
    NOSEČNOST                user posted image
      ŠOLA ZA STARŠE
    user posted image  
    NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image  
    VSE O NOSEČNOSTI
    user posted image  
    MAMA.SI                      user posted image  
    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
    LINK            user posted image       VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
    TUKAJ                     TUKAJ 

user posted image

(odgovor članu Katjusa)
  • Neposredna povezava do sporočila: 2303
    11.8.2008 16:24:23   
    Katjusa
    za diamantino pa nisem našla da ma user posted image dej diamantina oprosti povej še enkrat maš user posted image al še ne veš?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
    Neposredna povezava do sporočila: 2304
    11.8.2008 16:26:03   
    sunny24
    Mi2 sva se pa prej pogovarjala, če vprašamo v četrtek za spol, pa je reku moj, da počakamo do morfologije. Čeprav bi jst full vprašala, bom upoštevala željo mojega dragega in počakala.

Madona, zdej sem pa tako lačna, da bi kar celga vola pojedla. Je šel moj v trgovino, da si nardim en velik panin, zvečer pa nabodalca...Komi čakam!!!!!!

A folno se jemlje sam do 12t? Ene jo pijejo kar skozi celo nosečnost. Sicer pa jst spijem tolko cedevite, da mi vitaminov ne more manjkat...user posted image

(odgovor članu cati)
    Neposredna povezava do sporočila: 2305
    11.8.2008 16:44:08   
    cati
    Sem gledala malo po seznamu in danes ima maja83 NS držim pestiuser posted image

(odgovor članu sunny24)
    Neposredna povezava do sporočila: 2306
    11.8.2008 16:50:42   
    glen
    Sunny
    A ti tudi cedevito piješ,jaz že dva mesca samo to.
    Kira ti je najboljša?Meni od limone

(odgovor članu cati)
    Neposredna povezava do sporočila: 2307
    11.8.2008 16:51:09   
    glen
    maj83 držime pestke in lepo odpraviuser posted image

(odgovor članu glen)
    Neposredna povezava do sporočila: 2308
    11.8.2008 17:55:37   
    diamantina
    Katjusha, bojda je user posted image , tak je vsaj zdaj izgledalo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu glen)
    Neposredna povezava do sporočila: 2309
    11.8.2008 17:59:53   
    diamantina
    Ko se ravno o cedeviti pogovarjate, jaz jo pa ližem ... si jo na roko vsujem in poližem user posted image  user posted image

Bo pa res nekam veliko fantkov (če se kaj ne spremeni) v februarju. Bodo punce lahko fejst izbirale user posted image

(odgovor članu diamantina)
    Neposredna povezava do sporočila: 2310
    11.8.2008 18:09:57   
    sunny24
    glen, jst mam najrajši pomarančo, limona in gozdni sadeži si pa delijo 2. mesto. Drugače pa cedevito skozi pijem

(odgovor članu diamantina)
    Neposredna povezava do sporočila: 2311
    11.8.2008 18:39:27   
    julija30
    Pozdravljene punce
    Zelo dolgo se nisem oglasila.
    Pa na hitro, še moja zgodbica. Sem v 13. tednu in sem v četrtek pristala v bolnišnici zaradi močne krvavitve. Na srečo je sedaj vse ok, oziroma imam še rjav izcedek. Po mnenju dr., se naj bi bilo moje telo pripravlo na mnezo in je bila krvavitev posledica tega. Kaj  pa vem.
    Danes, na poti iz bolnišnice sem še opravila NS in naš bebač je ok, velik je že 65 mm. In ne boste verjele, kako veselo si je vrtal po nosu.
    Moram pa mirovati in papati dabroston.
    Tako lepo se imejte in božajte bušije.

Pa za seznam, naslednji pregled imam 22.8, stara pa sem 30 let.

(odgovor članu sunny24)
    Neposredna povezava do sporočila: 2312
    11.8.2008 18:43:52   
    Katjusa
    sem hotla seznam popravit pa mi neki nagaja......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bom probala še enkrat....

Jst mam pa najreje pomarančo od cedevite in sem si tud zadnič kupla celo kilouser posted image user posted image user posted image user posted image večina pijem kr vodo ko se mi pa kej zlušta pa si nardim cedevito.... a ve pijete flaškirano vodo al iz pipe?

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 11.8.2008 18:46:01 >

(odgovor članu julija30)
    Neposredna povezava do sporočila: 2313
    11.8.2008 18:52:03   
    Katjusa
    ne gre mi seznama poprvit nej katera proba

(odgovor članu Katjusa)
    Neposredna povezava do sporočila: 2314
    11.8.2008 18:57:34   
    Jaz pijem flaširano vodo iz pipe ne smem mi je slabo za umret...kako pa kaj tvoja glava Katjusa??'

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
    Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
    Neposredna povezava do sporočila: 2315
    11.8.2008 19:02:37   
    Katjusa
    cita hvala sem ful boljše.... smo se mal prej šli mal v bazen namakat pa me je nehala.... se je kri mal ohladilauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
    Neposredna povezava do sporočila: 2316
    11.8.2008 19:06:12   
    Pol pa tk fajn in si kot nova kri pa ohlajenauser posted image user posted image user posted image ...

Laura 26.07.1999
    Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
    Neposredna povezava do sporočila: 2317
    11.8.2008 19:21:05   
    Katjusa
    ja če izozamem da se mi drema k mladi mačkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   in kaj kej počneš.... jst spet vozičke gledam.... moj pa že nov avto kupuje par dni... gleda kaj bomo kupli.... ko sem bla s florjanom noseča sma kupla avto in zgleda da ga bomo zdej spet... in bojda na 7 sedežev...... sicer so to sam pobožne želje.....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
    Neposredna povezava do sporočila: 2318
    11.8.2008 19:33:47   
    timy
    Pozdravljene!

Za seznam: pričakujeva punčkouser posted image user posted image user posted image  Sem nekako čutila, da bo punčka, potem pa mi je na NS ginekologinja potrdila.user posted image

(odgovor članu Katjusa)
    Neposredna povezava do sporočila: 2319
    11.8.2008 19:42:55   
    timy
    IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

Takole, sedaj pa šibam na pregled....fajn so se mi datumi nuhalne in regularnega pregleda skupaj nabasali;)
    pa upam da mi bodo reklo, da sem ze prebolela toxo...da bom koncno lahko naše muce sproščeno bozala...roke si sedaj umivam 100 x na dan, imam ze cisto suho kozo

no, se vam javim, ko pridem nazaj

Vesnozaver, držim pesti, da bo vse super in da si že prebolela toxo. Tudi jaz že komaj čakam pregled pri ginekologinji, da mi pove ali sem jo že prebolela. Doma imam dva mucka, pri stari mami pa cel kupuser posted image . Ful imam rada mucke.user posted image

(odgovor članu Vesnozaver)
    Neposredna povezava do sporočila: 2320
    11.8.2008 21:26:51   
    Ajvy
    dobrodošle nove user posted image user posted image user posted image user posted image

timy..čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa jo imamo, prva predstavnica nežnejšega spola

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu timy)
    Neposredna povezava do sporočila: 2321
    11.8.2008 21:37:36   
    Timy čestitke za punčko...user posted image user posted image user posted image

Katjusa mi že imamo izbran voziček tako da jih niti nočem več gledat da mi ne bi blo kaj druga všeč...glede avta pa ga ne bomo menjal imamo 2 leti starega sedaj je še ok potem kaj kmalu pa ga bo treba kakšnega večjega ampka imamo sedaj kr nekja drugih stvari prej za uredit...

In kje ste danes vse ostale naša SUNNY??'

Laura 26.07.1999
    Lia 06.02.2009

(odgovor članu Ajvy)
    Neposredna povezava do sporočila: 2322
    11.8.2008 21:43:42   
    Balonchy
    Čer...

Jaz sem ravnokar iz napada na hladilnik user posted image ... In kaj sem pila? Limonino cedevito! user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa berem, da tu vse pijete cedevito... user posted image  Men user posted image  mal teži naj neham pit "plastiko" - tko on reče cedeviti! Sej neki grozno ne pretiravam, sam... Eh, kr neki... user posted image

Dejte mi neki povedat... Se odpravljava kupit nov sušilni stroj. Zdajšnji nama je crknu in sva se ga tako navadila, da potem, ko bo bebica bo 100% manjkal!
    Tiste, ki ga imate oz. ste ga nedavno kupovale - kaj ste vzele in povejte na kaj moram "pazit"?

(odgovor članu Ajvy)
    Neposredna povezava do sporočila: 2323
    11.8.2008 21:48:59   
    sunny24
    Čer!
    Kako smo? Vidim, da lahko odpremo kar "Cedevita klub". user posted image user posted image user posted image

Balonchy, mi imamo kar kombiniran pralno-sušilni stroj od Boscha in je full v redu. Sam za sušilaca pa nevem, kaj bi ti svetovala. Je pa res, da je sušilec zlata vreden!

Cita, evo mene! Sem bla mal zuni na luftu, popoldne sem se pa mal z mojim crtala in hecala. Sem ga vprašala, če mi pove, katera imena za punčko so njemu všeč pa mi začne s Sebaheto, Jolando, Jožico, Maričko,...Sem ga poslala v tri krasne! user posted image   Nevem, kje je dobil ta imena. Sej OK, so stara slovenska imena (razen ta 1.), sam mi ne potegnejo v današnji čas...

(odgovor članu Balonchy)
    Neposredna povezava do sporočila: 2324
    11.8.2008 21:51:46   
    sunny24
    Katjusa, a vi boste kar avto menjali? Mi2 imamo dva avta, Swifta za na kratke fure, BMW za ta večje fure oz moj ga ma tudi za na kratke, pol pa piz.., ker mu tolk benze požre...user posted image  Pa bol ko mu pravim, da naj ta malega vzame, slabše je! Sej, moški in avti!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
    Kako si pa ti preživela "inštrukcije" z avtiči???user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
    Neposredna povezava do sporočila: 2325
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
    Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
    Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
    Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
    пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.