|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
8.8.2008 22:31:53   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

I vas četvero čete nama nedostajati user posted image  user posted image  user posted image

Sam da vas 5 ne pride z morja user posted image  user posted image  user posted image

Je rekla, da na moru nema ništa user posted image . Verjetno hoće ona samo kištu pira user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
8.8.2008 22:32:26   
MetiLu
Februarka, mater ste hitri, še pokomentirat ne morem pravočasno, si bla že nazaj za računalnikom user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
8.8.2008 22:33:51   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

I vas četvero čete nama nedostajati user posted image  user posted image  user posted image

Sam da vas 5 ne pride z morja user posted image  user posted image  user posted image

Je rekla, da na moru nema ništa user posted image . Verjetno hoće ona samo kištu pira user posted image user posted image user posted image

sam pomojem je ona tista k nima cajta za joto, ne Pino user posted image  user posted image  user posted image  Glede na to da je ona avto pokala bi pijačo lahko doma pustila če bi hotla, tko je pa že v avtu user posted image  Ona nas mal farba user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
8.8.2008 22:34:02   
bamby
Zdaj pa jaz izdajalka res grem, ker si jo morem it še umit, medtem ko so nekatere že joto skuhale user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
8.8.2008 22:34:09   
pina-1

user posted image user posted image user posted image user posted image

aja, M mi je pa sšet ušol, sam sem šla hitro popravituser posted image user posted image user posted image

dolenjči ,mi na morje greo v 5, ker gre prjatelca z nami.user posted image user posted image user posted image

zdej pa res grem

NOČKOOOOOOOOOOOOOOOOO

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
8.8.2008 22:35:07   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Februarka, mater ste hitri, še pokomentirat ne morem pravočasno, si bla že nazaj za računalnikom user posted image

punca je pač reskirala in se je za tisti 2 minuti šla stuširat in slečt! Očitno se je splačal!

Jaz bom kar za njo ponavljala, se je tko fino ohladil, da bi mi radiatorček kar pasal user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
8.8.2008 22:35:20   
jencili
Pinči, uživajte maksimalnouser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
8.8.2008 22:35:27   
pina-1

sam pomojem je ona tista k nima cajta za joto, ne Pino user posted image  user posted image  user posted image  Glede na to da je ona avto pokala bi pijačo lahko doma pustila če bi hotla, tko je pa že v avtu user posted image  Ona nas mal farba user posted image

user posted image  dolenjski.
pivo je pino dal v avto že ob 7-ih.

kar se mene tiče bi na dopustu lahko joto3x jedli, sao pino nima cajta, ker mora ložit vatru kraj komina, in trenira desnu rukuuser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
8.8.2008 22:36:07   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

user posted image user posted image user posted image user posted image

aja, M mi je pa sšet ušol, sam sem šla hitro popravituser posted image user posted image user posted image

dolenjči ,mi na morje greo v 5, ker gre prjatelca z nami.user posted image user posted image user posted image

zdej pa res grem

NOČKOOOOOOOOOOOOOOOOO

punči, ne pozabi, da tudi najboljše prijateljice včasih hrbet obrnejo user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
8.8.2008 22:37:11   
dolenjka

kar se mene tiče bi na dopustu lahko joto3x jedli, sao pino nima cajta, ker mora ložit vatru kraj komina, in trenira desnu rukuuser posted image user posted image user posted image

no no primorka, da ne boš imela pol skos kobasice po ustih namesto brancinčka user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
8.8.2008 22:37:26   
jencili

IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

IZVIRNO SPOROČILO: jencili

tud Taj spi že slabi 2 urci. Smo mel obiske (atijev kolega) in sta si fanta zaželela, da bi šla zvečer na kako pivouser posted image . Sva lepo Taja zrihtala za spat, pol je pa ati šel v Kranj, midva pa lepo papat in sva jasno oba tud zaspalauser posted image . Po eni uri, me je pa zbudil k se je malo javil.
In zdej sem z vami...

pa ta ati je res krasen user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

kar za ženit user posted image

ja, sej gremo drug let na poroko, a si spregledala da ji bomo vse družice? user posted image  user posted image

kar sm rekla, sm reklauser posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
8.8.2008 22:38:05   
bamby

user posted image user posted image user posted image  jaz sem pa mislila, da si napisala, da že prejšnji teden

Veš kaj, joto pa itak na morju ne bi jedu, on bi samo kuhal, pa ti ne štekaš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
8.8.2008 22:38:12   
dolenjka
OK, kje je pa zdej SN user posted image  Sej še ni 5 zjutri user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
8.8.2008 22:39:58   
srečka nosečka

OK, kje je pa zdej SN user posted image  Sej še ni 5 zjutri user posted image  user posted image

tu tu
Samo malo se še informiram in Odmeve z levo oko gledam. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
8.8.2008 22:42:59   
mesecnica
S skrivanjem nas ne privabite v kavala. Je tako bamby, suzi, mesecnica,....?user posted image user posted image user posted image user posted image

S temle se čist strinjam user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

nooo, po neskončnem dretju, sem jo pomirila (sama se itak ne bi), pa je sedečki v dnevni končno zagrabla zizo, mal pomalcala in zaspala. jaz grem pa kej skuhat. bodo kar njoki z omako. me je čist izmozgalo tole dretje, upam, da bo vsaj nekaj časa mir.

hja, to je pa podgurski zrak pri nas, da so bejbe tolk gajstne. user posted image user posted image user posted image

februarka, mislim da ni panike, da so v polsedečem položaju. če se pa pol sami dvignejo v sedečki pa tud ok. od 6m naprej itak že začenjajo samostojno sedet.

Naša se je pomirila šele ob 17.30 user posted image . Jaz sem šla kar od doma, pa jo je mal moj mel user posted image . Očitno je nekaj danes v zraku, če ima kar nekaj februarčkov težave.

Februarka - tvoja Larisa pa res kar frajersko sedi user posted image

Ella - uhh tiramisu...jaz bi tud...pa ne smem user posted image

Meti - user posted image  za super varstvo. Mi moremo tudi kaj najt, sam ne vem kje user posted image . Pa tvoj Janez tako lepo flaško drži user posted image .

Janey - user posted image user posted image user posted image

Bajsa - tudi tebi pošiljam user posted image user posted image user posted image

Februarka - user posted image user posted image user posted image

Pa kaj je s temi dedi user posted image ?

Pina - uživaj na dopustu.user posted image

Elma - user posted image  za tvojo Elmo. Mora bit pa velika punca in suhica user posted image .

Sem komaj do konca prišlauser posted image user posted image user posted image . Ga pa serjete user posted image user posted image user posted image .

Naša user posted image  je še kar naprej sitna. Zdaj na srečo že spi, ampak se je ene 4 zbudila že od 20.00. Pa dere se tako, kot raztrgan dohtar. Kaj tazga pa še ne. To ni tisti jok kot ponavadi ampak prav kričanje. Ne vem, kaj jo matra. Al so zobki ali trebušček ali kaj user posted image .

Bom šla pa tudi jaz kar spat, ker imam občutek, da bo pestra noč.

Mesečnica

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
8.8.2008 22:44:55   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Bom šla pa tudi jaz kar spat, ker imam občutek, da bo pestra noč.

Ker si bila tako pridna in vse za nazaj prebrala ti je dovoljeno!

Nočko user posted image

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
8.8.2008 22:46:54   
srečka nosečka
Pri nas pa lepo bliska in piha zunaj - zgleda, da se bo fajn vlilo. user posted image

Lana pa na trebuščku spi, pa ne vem, ali jo naj tako pustim, ali jo naj obrnem. Ker neka jaka mojsterca v tem obratu še ni? user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
8.8.2008 22:49:32   
dolenjka
Sem prej radarsko sliko gleda in bo noč še kar pestra, vsaj prva polovica user posted image

Jaz sem carico danes ponoči, ko se je ob 4h zbudila našla na trebuščku. Me je skor kap user posted image  Ne vem, jaz jo včasih, če je v čudnem položaju v posteljici, kar premaknem. Se nič ne zbudi. Ti veš kako je z vašo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3743
8.8.2008 22:49:35   
jencili
sej res. Taj je tud dons prvič spal kr na trebuščkuuser posted image . Kok je bil lepi, se ga k nisem mogla nagledatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3744
8.8.2008 22:50:05   
mlavla
komaj mi je uspelo prebrat to vaše ekspresno čvekanje..

pina...uživaj!!!

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

Neposredna povezava do sporočila: 3745
8.8.2008 22:50:58   
jencili
sej res, kaj je zdej s slikcami od včerej?
Dolenjka, čvekaš pa čvekaš...cel cajt, ko je pa treba na kej pametnega odgovorit, si pa tih ko r...user posted image
Bajsa je spraševala, če lahko slikce vidmo???

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
8.8.2008 22:51:47   
srečka nosečka

Sem prej radarsko sliko gleda in bo noč še kar pestra, vsaj prva polovica user posted image

Jaz sem carico danes ponoči, ko se je ob 4h zbudila našla na trebuščku. Me je skor kap user posted image  Ne vem, jaz jo včasih, če je v čudnem položaju v posteljici, kar premaknem. Se nič ne zbudi. Ti veš kako je z vašo user posted image

Jaz sem jo do sedaj tudi premaknila. Samo se mi zdi tako "nefer" da ji položaj prestavljam. Zadnji čas rada spi na trebuščku. Samo, ko se zbudi pa včasih rata panika. Mah, jo bom kar obrnila, ko grem še jaz pod odejo.

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
8.8.2008 22:52:30   
srečka nosečka

Dolenjka, čvekaš pa čvekaš...cel cajt, ko je pa treba na kej pametnega odgovorit, si pa tih ko r...user posted image

ne je tega spraševat, ker je pol gajstna user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
8.8.2008 22:54:32   
dolenjka

Se morm še neki poment z Bajsiko, pol bomo pa vidl kaj in kako. Kdaj prideš v LJ na kako srečanje, ker jaz sem k tebi v KR že prišla user posted image  gorenjski

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
8.8.2008 22:58:10   
jencili

Se morm še neki poment z Bajsiko, pol bomo pa vidl kaj in kako. Kdaj prideš v LJ na kako srečanje, ker jaz sem k tebi v KR že prišla user posted image  gorenjski

k se pa namenoma meniš točno takrat, k veš, da jst ne morem, ti user posted image  dolenjskiuser posted image
Povej kak pameten dan, pa se vam z veseljem pridružim. Sam ne mi rečt ob 9,ih k mi takrat šele ustanemouser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Ste danes svojemu otroku že povedali to?
To so besede in stavki, ki bi jih moral slišati vsak otrok, večkrat.

sindarin

Se vam zdi, da igrača postaja neke vrste statusni simbol?

da (68%)

ne (32%)

Število vseh glasov: 196

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!