![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:52:48
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa A mam fest zeta (Taj) a??? Dobr si ga oglejte, k čez tok in tok let, to nau več dovoljen. Bajsa sej veš kaj prav moj . Ni problema, vse se zmenmo, sam pokažte stanje na računu Pa na ZK izpisek ne pozabite Ja, pr njej bi se splačal
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:52:55
|
|
|
|
Bajsa
|
Dolenjka nč ni, zgleda da je res pavza...mm čaki čaki, neki se vseen sliš. Nimam pojma, al čem policaje gor poslat v kontrolo?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:52:57
|
|
|
|
ella79
|
zdej ste pa tok naklofale, da sem čist vn padla sem mal slikce urejala, da jih pošljem razvit, pa spotoma še mal v albumček naložila, geslo itak v prvo ugante
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:54:23
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Saj veste, da sem blont po duši, samo mene nekaj zanima. Kdo pa je tisti "fejst fant" z današnjega srečanja "čvekulj"? Tega sem tud jaz ugledala na jencilijnih slikcah, pa se bojim, da njene niso današnje . A jih od danes imate kje? srečka, kere slikce si ti to gledala? Moje al? Al so kje tud današnje? Jst bi jih tud vidla...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:54:49
|
|
|
|
Bajsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa A mam fest zeta (Taj) a??? Dobr si ga oglejte, k čez tok in tok let, to nau več dovoljen. Bajsa sej veš kaj prav moj . Ni problema, vse se zmenmo, sam pokažte stanje na računu dobr, pa vam naj bo, k je glih fotr policaj Jeeeej! Sam a d je pa mam faca pa ne šteje
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:55:50
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Saj veste, da sem blont po duši, samo mene nekaj zanima. Kdo pa je tisti "fejst fant" z današnjega srečanja "čvekulj"? Tega sem tud jaz ugledala na jencilijnih slikcah, pa se bojim, da njene niso današnje . A jih od danes imate kje? srečka, kere slikce si ti to gledala? Moje al? Al so kje tud današnje? Jst bi jih tud vidla... tvoje - album čvekice
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:56:35
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa A mam fest zeta (Taj) a??? Dobr si ga oglejte, k čez tok in tok let, to nau več dovoljen. Bajsa sej veš kaj prav moj . Ni problema, vse se zmenmo, sam pokažte stanje na računu dobr, pa vam naj bo, k je glih fotr policaj Jeeeej! Sam a d je pa mam faca pa ne šteje ne, sej če mama ne bi bla taka faca, se sploh niti pogovarjat ne bi začel
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:56:40
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Saj veste, da sem blont po duši, samo mene nekaj zanima. Kdo pa je tisti "fejst fant" z današnjega srečanja "čvekulj"? Tega sem tud jaz ugledala na jencilijnih slikcah, pa se bojim, da njene niso današnje . A jih od danes imate kje? srečka, kere slikce si ti to gledala? Moje al? Al so kje tud današnje? Jst bi jih tud vidla... jaz bi pa današnji filmček vidla bajsa youtube se mi že zdaj smeje
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:57:22
|
|
|
|
Bajsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa A mam fest zeta (Taj) a??? Dobr si ga oglejte, k čez tok in tok let, to nau več dovoljen. Bajsa sej veš kaj prav moj . Ni problema, vse se zmenmo, sam pokažte stanje na računu dobr, pa vam naj bo, k je glih fotr policaj Jeeeej! Sam a d je pa mam faca pa ne šteje ne, sej če mama ne bi bla taka faca, se sploh niti pogovarjat ne bi začel Hvala hvala!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:57:26
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Saj veste, da sem blont po duši, samo mene nekaj zanima. Kdo pa je tisti "fejst fant" z današnjega srečanja "čvekulj"? Tega sem tud jaz ugledala na jencilijnih slikcah, pa se bojim, da njene niso današnje . A jih od danes imate kje? srečka, kere slikce si ti to gledala? Moje al? Al so kje tud današnje? Jst bi jih tud vidla... tvoje - album čvekice aja, misliš tega v rumeni majici? To je pa moj dragi
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:58:21
|
|
|
|
Bajsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Saj veste, da sem blont po duši, samo mene nekaj zanima. Kdo pa je tisti "fejst fant" z današnjega srečanja "čvekulj"? Tega sem tud jaz ugledala na jencilijnih slikcah, pa se bojim, da njene niso današnje . A jih od danes imate kje? srečka, kere slikce si ti to gledala? Moje al? Al so kje tud današnje? Jst bi jih tud vidla... jaz bi pa današnji filmček vidla bajsa youtube se mi že zdaj smeje Ejo sm poslala ti na mail...na youtube pa ne upam dat, me bo opica ganjala pol
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:58:25
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Saj veste, da sem blont po duši, samo mene nekaj zanima. Kdo pa je tisti "fejst fant" z današnjega srečanja "čvekulj"? Tega sem tud jaz ugledala na jencilijnih slikcah, pa se bojim, da njene niso današnje . A jih od danes imate kje? srečka, kere slikce si ti to gledala? Moje al? Al so kje tud današnje? Jst bi jih tud vidla... tvoje - album čvekice aja, misliš tega v rumeni majici? To je pa moj dragi Saj sem bila v dvomih, ker Stipe je kakšno leto starejši od tvojega - če se ne motim.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:59:02
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Saj veste, da sem blont po duši, samo mene nekaj zanima. Kdo pa je tisti "fejst fant" z današnjega srečanja "čvekulj"? Tega sem tud jaz ugledala na jencilijnih slikcah, pa se bojim, da njene niso današnje . A jih od danes imate kje? srečka, kere slikce si ti to gledala? Moje al? Al so kje tud današnje? Jst bi jih tud vidla... jaz bi pa današnji filmček vidla bajsa youtube se mi že zdaj smeje zdele sem se poscala od smeha, no tipkovnica je pa res od solz mokra OStalim je lahko žal, da so danes zamudile Ella, lepppppppeeeeeeeeee slikiceeeeeeee Žirafa mi je zelo všeč Do kdaj matapa pavzo zdaj?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:59:57
|
|
|
|
bamby
|
bajsa, bi men tudi kakšen filmček poslala, od danes, pliss????
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 0:00:06
|
|
|
|
Bajsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Saj veste, da sem blont po duši, samo mene nekaj zanima. Kdo pa je tisti "fejst fant" z današnjega srečanja "čvekulj"? Tega sem tud jaz ugledala na jencilijnih slikcah, pa se bojim, da njene niso današnje . A jih od danes imate kje? srečka, kere slikce si ti to gledala? Moje al? Al so kje tud današnje? Jst bi jih tud vidla... jaz bi pa današnji filmček vidla bajsa youtube se mi že zdaj smeje zdele sem se poscala od smeha, no tipkovnica je pa res od solz mokra OStalim je lahko žal, da so danes zamudile Ella, lepppppppeeeeeeeeee slikiceeeeeeee Žirafa mi je zelo všeč Do kdaj matapa pavzo zdaj? A si pogledala?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 0:00:08
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Saj veste, da sem blont po duši, samo mene nekaj zanima. Kdo pa je tisti "fejst fant" z današnjega srečanja "čvekulj"? Tega sem tud jaz ugledala na jencilijnih slikcah, pa se bojim, da njene niso današnje . A jih od danes imate kje? srečka, kere slikce si ti to gledala? Moje al? Al so kje tud današnje? Jst bi jih tud vidla... tvoje - album čvekice aja, misliš tega v rumeni majici? To je pa moj dragi Saj sem bila v dvomih, ker Stipe je kakšno leto starejši od tvojega - če se ne motim. samo kusur
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 0:01:13
|
|
|
|
Bajsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby bajsa, bi men tudi kakšen filmček poslala, od danes, pliss???? Ne upam, šefica ne dovoli Z njo se zmen, jaz se je kr mal bojim, sej veš opasna. Zato nimajo oni psa pr bajt, ona dost laja
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 0:01:18
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby bajsa, bi men tudi kakšen filmček poslala, od danes, pliss???? Žal ne! Niti v sanjah! V tem primeru sem pa jaz Bajsina odvetnica oz. če ti ga pošlje, sodnica, ki jo obsodi na ....... veliko taščine družbe naprimer
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 0:01:54
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa IZVIRNO SPOROČILO: bamby bajsa, bi men tudi kakšen filmček poslala, od danes, pliss???? Ne upam, šefica ne dovoli Z njo se zmen, jaz se je kr mal bojim, sej veš opasna. Zato nimajo oni psa pr bajt, ona dost laja Pa naredi to tako ilegalno, pa daj še nam malo užitka. Saj ona ne bo izvedela.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 0:01:59
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Saj veste, da sem blont po duši, samo mene nekaj zanima. Kdo pa je tisti "fejst fant" z današnjega srečanja "čvekulj"? Tega sem tud jaz ugledala na jencilijnih slikcah, pa se bojim, da njene niso današnje . A jih od danes imate kje? srečka, kere slikce si ti to gledala? Moje al? Al so kje tud današnje? Jst bi jih tud vidla... jaz bi pa današnji filmček vidla bajsa youtube se mi že zdaj smeje zdele sem se poscala od smeha, no tipkovnica je pa res od solz mokra OStalim je lahko žal, da so danes zamudile Ella, lepppppppeeeeeeeeee slikiceeeeeeee Žirafa mi je zelo všeč Do kdaj matapa pavzo zdaj? A si pogledala? in desca zbudila! Dobr da otrok spi za zaprtimi vrati
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 0:02:27
|
|
|
|
Bajsa
|
Ja Ella hude slikice, še posebi mi je všeč Renatka. Mater lohk vam je žal babnce, a veste kok ste zamudile, kaj vse bi se lahko naučile
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 0:02:38
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa IZVIRNO SPOROČILO: bamby bajsa, bi men tudi kakšen filmček poslala, od danes, pliss???? Ne upam, šefica ne dovoli Z njo se zmen, jaz se je kr mal bojim, sej veš opasna. Zato nimajo oni psa pr bajt, ona dost laja Pa naredi to tako ilegalno, pa daj še nam malo užitka. Saj ona ne bo izvedela. da ne bom zdele roke stegnila, k verjem da te zadane
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 0:02:39
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa IZVIRNO SPOROČILO: bamby bajsa, bi men tudi kakšen filmček poslala, od danes, pliss???? Ne upam, šefica ne dovoli Z njo se zmen, jaz se je kr mal bojim, sej veš opasna. Zato nimajo oni psa pr bajt, ona dost laja Saj šefica ne bo nič vedela, če meni ti to pošlješ, tako na skrivaj
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 0:03:34
|
|
|
|
Bajsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: bamby bajsa, bi men tudi kakšen filmček poslala, od danes, pliss???? Žal ne! Niti v sanjah! V tem primeru sem pa jaz Bajsina odvetnica oz. če ti ga pošlje, sodnica, ki jo obsodi na ....... veliko taščine družbe naprimer No no, a sm vam rekla. Ni šanse stari, prehuda kazen, ne upam reskirat
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 0:04:38
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa IZVIRNO SPOROČILO: bamby bajsa, bi men tudi kakšen filmček poslala, od danes, pliss???? Ne upam, šefica ne dovoli Z njo se zmen, jaz se je kr mal bojim, sej veš opasna. Zato nimajo oni psa pr bajt, ona dost laja Saj šefica ne bo nič vedela, če meni ti to pošlješ, tako na skrivaj no, zdele bom še tebe mal naskrivaj, ne samo SN Sem ti rekla da prigasaj! Pisno prošnjo sem ti dala, ti pa nič! No, zdej pridi pa osebno fehtat v Škofjo loko in v Stično, pol pa mogoče dobiš! Pa sej veš, da se v Stično brez ocvirkovce ne smeš prikazat, a ne?
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.