![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:33:22
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Dolenjka - skoraj na hoduljah ja . Sej bi rajš vidla, da bi bila mal manjša . Pa kaj čmo... mati narava me je obdarila z višino . Mene pa v širino točno bamby - a si ti še vedno tako pridna? Glede hujšanja? Sem na dopustu Tale je tud huda . Naj še malo dodam tukaj. Na srečo se nisem nič zredila, shujšala pa tudi ne, ker sem na morju bila brez pomagal, kar je tudi čist OK. Bom pa zdaj spet zagrabla, da sfuramo dalje.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:33:47
|
|
|
|
Bajsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ella je šla pa očitno živalske gibe in krike vadit A ha, a to se pol kle dol čez sliš. Jaz sem pa že hodila okol bajte gledat kera žvau se dere. No pol pa ni panike, je sam Ella
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:34:17
|
|
|
|
dolenjka
|
Bajsaaaaaaaaaaaaaa kake tekste pa ti pišeš na mail?????? A ti veš da je to od mojga privat mail in ga jaz nikoli ne gledam če ni nujno! Kadar imaš meni kaj za povedat, mi pošlji na ZS pa ti dam moj mail, ker zdaj bo kot pav okrog hodil in še dieto nehal držat Dobr da spi, bom kr tekst zdilitala
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:34:23
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Dolenjka - skoraj na hoduljah ja . Sej bi rajš vidla, da bi bila mal manjša . Pa kaj čmo... mati narava me je obdarila z višino . Mene pa v širino točno bamby - a si ti še vedno tako pridna? Glede hujšanja? Sem na dopustu Tale je tud huda . Naj še malo dodam tukaj. Na srečo se nisem nič zredila, shujšala pa tudi ne, ker sem na morju bila brez pomagal, kar je tudi čist OK. Bom pa zdaj spet zagrabla, da sfuramo dalje.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:35:29
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Bajsaaaaaaaaaaaaaa kake tekste pa ti pišeš na mail?????? A ti veš da je to od mojga privat mail in ga jaz nikoli ne gledam če ni nujno! Kadar imaš meni kaj za povedat, mi pošlji na ZS pa ti dam moj mail, ker zdaj bo kot pav okrog hodil in še dieto nehal držat Dobr da spi, bom kr tekst zdilitala Tolk hvale? Za žent potem .
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:35:43
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Bajsaaaaaaaaaaaaaa kake tekste pa ti pišeš na mail?????? A ti veš da je to od mojga privat mail in ga jaz nikoli ne gledam če ni nujno! Kadar imaš meni kaj za povedat, mi pošlji na ZS pa ti dam moj mail, ker zdaj bo kot pav okrog hodil in še dieto nehal držat Dobr da spi, bom kr tekst zdilitala dost si upaš.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:36:28
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili no, skratka, še zadnji albumček je gor...geslo je...a res rabim povedat? ja, res, plisss
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:37:08
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ella je šla pa očitno živalske gibe in krike vadit A ha, a to se pol kle dol čez sliš. Jaz sem pa že hodila okol bajte gledat kera žvau se dere. No pol pa ni panike, je sam Ella še men se je nekej zdelo da slišim. mesecnica očitno ni, pol je bla lahko samo ella. al pa meti???
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:38:23
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ella je šla pa očitno živalske gibe in krike vadit A ha, a to se pol kle dol čez sliš. Jaz sem pa že hodila okol bajte gledat kera žvau se dere. No pol pa ni panike, je sam Ella Ne, sam Ella je, ne rabiš policije klicat Ejo, video ne špila A misliš da je opica prevelika?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:38:24
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ella je šla pa očitno živalske gibe in krike vadit A ha, a to se pol kle dol čez sliš. Jaz sem pa že hodila okol bajte gledat kera žvau se dere. No pol pa ni panike, je sam Ella še men se je nekej zdelo da slišim. mesecnica očitno ni, pol je bla lahko samo ella. al pa meti???
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:38:46
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: jencili no, skratka, še zadnji albumček je gor...geslo je...a res rabim povedat? ja, res, plisss Men tudi ni jasno
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:38:56
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Bajsaaaaaaaaaaaaaa kake tekste pa ti pišeš na mail?????? A ti veš da je to od mojga privat mail in ga jaz nikoli ne gledam če ni nujno! Kadar imaš meni kaj za povedat, mi pošlji na ZS pa ti dam moj mail, ker zdaj bo kot pav okrog hodil in še dieto nehal držat Dobr da spi, bom kr tekst zdilitala Tolk hvale? Za žent potem . sem ga že jaz, tko da prstke stran, drugač ti jih poglodam
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:39:01
|
|
|
|
Janey
|
evo nas iz avstrije. spet smo zapravili celo premoženje,ampak res smo domov prinesli pol ikeje hehe sej se hecam, ampak tam jaz ne morem mimo nekih stvari. moj je šel vmes s tamalim kar na kavo, ni več zdržal tempa je pa vse prenovljeno in par novih stvari imajo. lušno vglavnem. pa še moj si je kupil čelado, pa jakec je dobil marelo/vozek...neko hauckovo sma poceni vjagala, tak da super srečka za tebe imam blazinico. pa jaz sem tut za k mami kupla stolček. komaj čakam jutri da sprobamo sem dala že vse šalčke in posodice v stroj, umila flaške zdaj pa počakam dase lubi stušira in se grem stiskat lahko noč
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:39:04
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: jencili no, skratka, še zadnji albumček je gor...geslo je...a res rabim povedat? ja, res, plisss Tajson
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:39:47
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Bajsaaaaaaaaaaaaaa kake tekste pa ti pišeš na mail?????? A ti veš da je to od mojga privat mail in ga jaz nikoli ne gledam če ni nujno! Kadar imaš meni kaj za povedat, mi pošlji na ZS pa ti dam moj mail, ker zdaj bo kot pav okrog hodil in še dieto nehal držat Dobr da spi, bom kr tekst zdilitala Tolk hvale? Za žent potem . sem ga že jaz, tko da prstke stran, drugač ti jih poglodam Škoda tvojih zobkov za moje koščice na rokah . Si jih lahko polomiš
< Sporočilo je popravil mesecnica -- 7.8.2008 23:40:28 >
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:40:01
|
|
|
|
pina-1
|
ve ste nore. Jaz grem. Se moj neki slini. Verjetno me čaka kaka živalska danes zdej. Neurje pred sušo ajd nočko. p.s. aja pa bom čisto tiha, da slučajno Bajse ne zbudim
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:41:46
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: jencili no, skratka, še zadnji albumček je gor...geslo je...a res rabim povedat? ja, res, plisss Tajson Kaki frajerček je že vaš Tai.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:41:50
|
|
|
|
Bajsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Bajsaaaaaaaaaaaaaa kake tekste pa ti pišeš na mail?????? A ti veš da je to od mojga privat mail in ga jaz nikoli ne gledam če ni nujno! Kadar imaš meni kaj za povedat, mi pošlji na ZS pa ti dam moj mail, ker zdaj bo kot pav okrog hodil in še dieto nehal držat Dobr da spi, bom kr tekst zdilitala Ja stara to je hrana za EGO
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:42:24
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 ve ste nore. Jaz grem. Se moj neki slini. Verjetno me čaka kaka živalska danes zdej. Neurje pred sušo ajd nočko. p.s. aja pa bom čisto tiha, da slučajno Bajse ne zbudim Pina - ni ti uspelo .
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:42:54
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Bajsaaaaaaaaaaaaaa kake tekste pa ti pišeš na mail?????? A ti veš da je to od mojga privat mail in ga jaz nikoli ne gledam če ni nujno! Kadar imaš meni kaj za povedat, mi pošlji na ZS pa ti dam moj mail, ker zdaj bo kot pav okrog hodil in še dieto nehal držat Dobr da spi, bom kr tekst zdilitala Tolk hvale? Za žent potem . sem ga že jaz, tko da prstke stran, drugač ti jih poglodam Škoda tvojih zobkov za moje koščice na rokah . Si jih lahko polomiš nič hudega, vse da ga obdržim Veš, je zelo ubogljiv, iz službe navajen da ukaze izvrši brez ugovarjanja Zato ga je tko škoda
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:42:57
|
|
|
|
srečka nosečka
|
janey - hvala ti Kdaj gremo na kavico? Pa super za vajin nakup, jaz lahko tud cel dan po ikei šetam, ko pa je vse tako zanimivo.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:43:09
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: jencili no, skratka, še zadnji albumček je gor...geslo je...a res rabim povedat? ja, res, plisss Tajson Kaki frajerček je že vaš Tai. Taj
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:43:32
|
|
|
|
Bajsa
|
Jaz se bom uscala od smeha!!! Pa madam bom zbudla. Nehite!!!!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:44:08
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Bajsaaaaaaaaaaaaaa kake tekste pa ti pišeš na mail?????? A ti veš da je to od mojga privat mail in ga jaz nikoli ne gledam če ni nujno! Kadar imaš meni kaj za povedat, mi pošlji na ZS pa ti dam moj mail, ker zdaj bo kot pav okrog hodil in še dieto nehal držat Dobr da spi, bom kr tekst zdilitala Tolk hvale? Za žent potem . sem ga že jaz, tko da prstke stran, drugač ti jih poglodam Škoda tvojih zobkov za moje koščice na rokah . Si jih lahko polomiš nič hudega, vse da ga obdržim Veš, je zelo ubogljiv, iz službe navajen da ukaze izvrši brez ugovarjanja Zato ga je tko škoda Jasno, jasno . Lepo naučen .
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:44:41
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: jencili no, skratka, še zadnji albumček je gor...geslo je...a res rabim povedat? ja, res, plisss Tajson Kaki frajerček je že vaš Tai. Taj Sorrči .
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.