![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:44:52
|
|
|
|
nizy
|
Naši so nazaj iz ZD , dobila je neki obliž al kaj že , ki istočasno hladi in ščiti kožo ,gazo čez ,.... menda je prezgodaj napovedat kolk huda je opeklina ,.... jutri mora spet na kontrolo,.... v glavnem , sam da se je pomirila punce hvala
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:44:57
|
|
|
|
jencili
|
naš tamau pa spi že dobre 4 ure
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:45:11
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: jencili no, skratka, še zadnji albumček je gor...geslo je...a res rabim povedat? ja, res, plisss Tajson Sem pa res blond, da mi ni kapnilo . Je pa čudovit fantič Taj! A zdaj spi? Daj mu enga velicga lubčka, velja? IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka sem ga že jaz, tko da prstke stran, drugač ti jih poglodam Škoda tvojih zobkov za moje koščice na rokah . Si jih lahko polomiš Ta je pa tudi svetovna
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:45:14
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Bajsaaaaaaaaaaaaaa kake tekste pa ti pišeš na mail?????? A ti veš da je to od mojga privat mail in ga jaz nikoli ne gledam če ni nujno! Kadar imaš meni kaj za povedat, mi pošlji na ZS pa ti dam moj mail, ker zdaj bo kot pav okrog hodil in še dieto nehal držat Dobr da spi, bom kr tekst zdilitala Ja stara to je hrana za EGO dej nehi no, se bo zredu No, mislim da te je kupu za veke vekov in imaš novga prjatla Sva te prej opravljala in sem rekla da si modelka. Pač so mi gobčne všeč, brez dlake na jeziku in sem rekla mojmu, da imaš tko dolg gobec, k Naomi Campbell noge
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:45:23
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka janey - hvala ti Kdaj gremo na kavico? Pa super za vajin nakup, jaz lahko tud cel dan po ikei šetam, ko pa je vse tako zanimivo. če maš čas lahko jutr dopoldan?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:45:51
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: jencili no, skratka, še zadnji albumček je gor...geslo je...a res rabim povedat? ja, res, plisss Tajson Kaki frajerček je že vaš Tai. Taj Sorrči . nč ni hudga Tai je od Mary_lue
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:45:57
|
|
|
|
srečka nosečka
|
jencili - kak ste luštni
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:45:58
|
|
|
|
Bajsa
|
A mam fest zeta (Taj) a??? Dobr si ga oglejte, k čez tok in tok let, to nau več dovoljen.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:46:46
|
|
|
|
nizy
|
Kako ji je pa to uspelo? dvignila je skodelico , da mal popiha , da se čaj prej ohladi
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:47:10
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka janey - hvala ti Kdaj gremo na kavico? Pa super za vajin nakup, jaz lahko tud cel dan po ikei šetam, ko pa je vse tako zanimivo. če maš čas lahko jutr dopoldan? dopoldan smo se k dediju od Lane najavili Može pa naslednji teden
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:47:30
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: jencili no, skratka, še zadnji albumček je gor...geslo je...a res rabim povedat? ja, res, plisss Tajson Sem pa res blond, da mi ni kapnilo . Je pa čudovit fantič Taj! A zdaj spi? Daj mu enga velicga lubčka, velja? IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka sem ga že jaz, tko da prstke stran, drugač ti jih poglodam Škoda tvojih zobkov za moje koščice na rokah . Si jih lahko polomiš Ta je pa tudi svetovna VELJA BAMBY - z veseljem
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:48:28
|
|
|
|
dolenjka
|
Bajsa, a se pr vas še kej zuni šliš al je utihnl? Se mi je namreč Ella na ZS javila, ma zgleda pavzo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:48:30
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy Kako ji je pa to uspelo? dvignila je skodelico , da mal popiha , da se čaj prej ohladi Mah - se zgodi. Sam šit je, da se ravno otrokom, ki so najbolj občutljivi. Bi človek rajše videl, da bi se sam polil a ne? za tvojo sončico.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:48:37
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Saj veste, da sem blont po duši, samo mene nekaj zanima. Kdo pa je tisti "fejst fant" z današnjega srečanja "čvekulj"?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:49:34
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Saj veste, da sem blont po duši, samo mene nekaj zanima. Kdo pa je tisti "fejst fant" z današnjega srečanja "čvekulj"? varuška misliš? Je en, k smo ga prek oglasa našle, da smo lahko pile
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:49:37
|
|
|
|
Bajsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Bajsaaaaaaaaaaaaaa kake tekste pa ti pišeš na mail?????? A ti veš da je to od mojga privat mail in ga jaz nikoli ne gledam če ni nujno! Kadar imaš meni kaj za povedat, mi pošlji na ZS pa ti dam moj mail, ker zdaj bo kot pav okrog hodil in še dieto nehal držat Dobr da spi, bom kr tekst zdilitala Ja stara to je hrana za EGO dej nehi no, se bo zredu No, mislim da te je kupu za veke vekov in imaš novga prjatla Sva te prej opravljala in sem rekla da si modelka. Pač so mi gobčne všeč, brez dlake na jeziku in sem rekla mojmu, da imaš tko dolg gobec, k Naomi Campbell noge Prodano Sam tist mam pa res dolzga, pa nabrušenga tud Sm kr tm tm s tabo Ejo opica a se zdej lohk pogledaš? In kdo je smetarka Ms.Anna? Je neki šnofala prehle gor Nizy sam da je mala bolš
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:50:10
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Saj veste, da sem blont po duši, samo mene nekaj zanima. Kdo pa je tisti "fejst fant" z današnjega srečanja "čvekulj"? varuška misliš? Je en, k smo ga prek oglasa našle, da smo lahko pile A to je Stipe? Drži ga!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:50:27
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa A mam fest zeta (Taj) a??? Dobr si ga oglejte, k čez tok in tok let, to nau več dovoljen. Bajsa sej veš kaj prav moj . Ni problema, vse se zmenmo, sam pokažte stanje na računu
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:50:39
|
|
|
|
mesecnica
|
Nč - grem spat. Ker bo itak spet uzbuna vsake 2 urce .
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:50:40
|
|
|
|
Bajsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Bajsa, a se pr vas še kej zuni šliš al je utihnl? Se mi je namreč Ella na ZS javila, ma zgleda pavzo Čak grem poslušat.....
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:50:41
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Saj veste, da sem blont po duši, samo mene nekaj zanima. Kdo pa je tisti "fejst fant" z današnjega srečanja "čvekulj"? Tega sem tud jaz ugledala na jencilijnih slikcah, pa se bojim, da njene niso današnje . A jih od danes imate kje?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:51:03
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa A mam fest zeta (Taj) a??? Dobr si ga oglejte, k čez tok in tok let, to nau več dovoljen. Bajsa sej veš kaj prav moj . Ni problema, vse se zmenmo, sam pokažte stanje na računu Pa na ZK izpisek ne pozabite
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:51:34
|
|
|
|
Bajsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Saj veste, da sem blont po duši, samo mene nekaj zanima. Kdo pa je tisti "fejst fant" z današnjega srečanja "čvekulj"? Tega sem tud jaz ugledala na jencilijnih slikcah, pa se bojim, da njene niso današnje . A jih od danes imate kje? Mamo mamo pa ne damo, raze če dobr plačaš
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:51:38
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Saj veste, da sem blont po duši, samo mene nekaj zanima. Kdo pa je tisti "fejst fant" z današnjega srečanja "čvekulj"? Tega sem tud jaz ugledala na jencilijnih slikcah, pa se bojim, da njene niso današnje . A jih od danes imate kje? pare na sunce, pol se bomo pa zgovarjale
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:52:37
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa A mam fest zeta (Taj) a??? Dobr si ga oglejte, k čez tok in tok let, to nau več dovoljen. Bajsa sej veš kaj prav moj . Ni problema, vse se zmenmo, sam pokažte stanje na računu dobr, pa vam naj bo, k je glih fotr policaj
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.