ona
|
Mater,danes je pa še meni vroče.... Čeprav dobro prenašam vročino,moram udi jaz malo potarnat Novega ni nič pri nas,no razen,da so mi danes prišli delat stopnice,sem dala marmor in po parih stopnicah zgleda prav super in sem prav zadovoljna,pa še majstri so pridni,kot,da jih ni Danes sem tudi prejle govorila z sinom,ker me je primla ena taka žalost,da si nisem mogla pomagat,kot,da ga pokličem,no,zdaj pa ga sigurno ne bom več klicala ker nima smisla...dokler mi bo govoril v stilu-kaj me sploh kličeš?zakaj me sploh kličeš?te ne maram,nočem te več nikoli videti,lahko daš sestrici mojo sobo,saj mene ne bo nikoli več nazaj.... No,po takih izjavah se tako počutim,kot,da sem jaz vsega kriva,bogi revež je pa od starega tako napumpan in nastrojen proti meni,da ni za verjet! zdej si mislim,tam naj bo in bo kar bo,nima smisla,da se sploh borim,če me tako zaničuje,kaj bo še????In potem berem po netu kako je sin materi glavo odrezal in take....mi kar slabo rata!!!! Nič,pustmo stat takeo debato,ker vas s tem samo zamorim.... KAROLINA,ma glavno,da si malo boljše,saj boš vidla,da se bo poštimalo,ma se mora!Včasih se tudi jaz sprašujem kako trdna sem,da me ne zvije pri teh problemih,ki jih imam sedaj,samo upam lahko,da bom šla lišo skozi brez kakšnih antidepresivov.... MUCKA,za album si na zvojem ZS-ju poglej sem ti poslala sporočilo z geslom in pol klikneš na tale album morje 2008,vtipkaš geslo in se ti odpre,ko boš iskala moj album,poglej pod kakšnim mojim odgovorom piše spodaj email,kontakt,zs,album,blokiraj in tam stisneš album in si tam Provaj,sigurno ti mora ratat TRIXI,ti pa lepo uživaj in se naplavaj,ok! APRILČICA,ma kje se ti je modrc strgal?Če je nov bi ti ga mogli zamenjat,račun gor,račun dol...ti jim samo v trgovini povej kje delaš,boš vidla kako hitro boš dobila modrc Kako je z dragim,je preživel tigra? joj,moj je imel tudi včasih tako navado,da ko je kam šel se ni javljal,sedaj pa počasi se začne javljat,ker sva se zmenila oz. sem mu dala vedet,da ga kličem,ker me skrbi in,da ga ne kaj kontroliram in,da je dobro,če sem sama z punčko doma,da ima telefon pri roki,ker nikoli ne veš kaj se lahko zgodi,tako,da zdaj ga ima pri roki in se tudi javi,če je kaj nujno.Sicer pa moj zelo malo pohaja,ker niti nima neke družbe,gre pač občasno(redko) v Sežano na kakšen drink in,če kje koga dobi za debato ok,če ne pa pride kmalu domov. Ala,greva zdej z našo čebelico v bazenček malo se ofrišat!
|