MID
|
Živjo! Evo stare MID spet po dooolgem cajtu nazaj med vas .Upam,da me niste še pozabile?No,nekaj dni smo bili brez interneta,ostale,pa mi enostavno ni uspelo prit gor.Tudi prebrat vas ne.Sem imela res kaj prebrat. Skratka naš dopust je bil fenomenalen,drugo leto se100%vrnemo nazaj,razen če pride kaj vmes.Skratka,priporočam,če imate res radi mir. Vidim,da se je pri vas marsikaj dogajalo. KAROLINA kako je s tabo?Bi ti napisala,da se sprosti in probaj pregnat slabe misli,a vem,da zna bit v praksi to zelo težko.Iz nekje sigurno izvira.Jaz sem skoraj prepričana,da predvsem iz odpora do službe.Kot si mi že rekla in napisala,hodiš z veliko muko tja.To je za notranji mir zelo slabo.Poznam,mi je zelo znano.Tudi sama sem v tej isti firmi nekaj let nazaj podoživljala podobne probleme.Tudi zdaj,ko imam kolikor toliko pošlihtan kolektiv in imam svoje punce zelo rada,me popade vsake toliko,da bi službo kar pustila predvsem zato,ker se mi zdi,da sploh ne uživam družinskega življenja.Svoje pikice skoraj nič ne vidim,očitavam si,da vsi drugi skrbijo za njeno vzgojo samo jaz ne. Še hujše mi je trenutno,ker mi gre mala s 1.septembrom prvič v vrtec in namesto,da bi se otrok uvajal s prisotnostjo mene,se bo s prisotnostjo moje mame.Jaz bom namreč morala od 30.avgusta do 10.septembra hodit na rano jutro do poznega večera vsak dan v Novo Gorico,ker se tam odpira naša nova poslovalnica.Ej,srce se mi trga . Sorry,jaz sem malo zašla iz teme,ma me je zaneslo. Skratka,drži se,pa le obišči tole psihologinjo Fabijanovo.Tudi jaz sem slišala,da je zelo fajn ženska.Osebno poznam njeno hčer,ki je vodja prodaje pri Max factorju in če je hčerka kolikor toliko po njej,je ta ženska ziher zelo prijetna. ANAKARIN,hvala za geslo.Imaš zelo,zelo ljubke otročke.Pustimo stat vse težave z njimi,saj se mi zdi,da čisto nobeden otrok v zgodnji dobi ni briljanten in dobesedno kot lutka,ki je tam,kjer jo posadiš,čeprav marsikatera mamica pravi tako,se mi zdi,da je tle bolj odvisno od vse zgodbice to,kako debele živčke imajo starši. Drugače sem ti pa zelo fouš,ker se odpravljaš na dopust. Kaj bi jaz dala za repete .. No ok,malo se tolažim,ker bomo vseeno šli(če bo bog dal)od 13.do 17.8.na Krk k prijateljem,ki so zaštartali dopust včeraj.Imajo pa prikolico v Punatu in mi teh par dni veliko pomeni sploh zato,ker bom lahko spet v kampu.To je raj zame in mojo familijo. APRILČICA čestitke za ponoven podvig z žensko družbo.Faca si!Meni še kar ni uspelo it s svojo družbo ven. Drugače,pa v tolažbo-nisi edina,ki je trpela danes zaradi delavne sobote.Tu sem bila namreč tudi jaz,ki pa vsekakor nisem oddelala svoje prve odkar sem nastopila nazaj v službo.Me trefijo kar 2-3 na mesec.Upm,da ti je to kaj v tolažbo ! Drugače pa,uživaj vikend v Bovcu!Tam je res lepo.Midva sva bila tam kar pogosto,dokler sva bila še sama. TRIXI draga moja...;kaj še nisi šla na dopust? Kaj ga sračkate s temi polovičnimi vikendi? Dajmo enkrat že zares! Vsekakor pa,če si že na dopustu,ti privoščim,da bi ta serviser že končno popravil pomivalni stroj,da ti vsaj na dopustu ni treba delat več kot je treba. No,če pa si že na cajtu in na dopustu,ko imaš kaj cajta preveč,se dajva lepo zmenit,da prideš en dan do Sežane na kavo.Kaj praviš?Bi šlo? MUCKA 25 kako je bilo na pikniku? ONA ali se mi samo zdi,ali bi ti morala danes nekje že pripeketat iz morja? No,če si doma,se le kaj oglasi.Te že prav pogrešamo.No,sej,punce so ble pridne in se razpisale v tem tednu,mene pa komot lahko malo popljuvaš. Ma pogrešala sem te pa vseeno! Nič,grem jaz zdaj malo na kavč k mojemu se malo stisnit,sicer pa imam en miljon stvari še za pripravit,ker ima jutri moj brat krst in gre moj za botra. Ala uživajte in se beremo! MID
|