|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
22.7.2008 8:01:08   
karolina*
Ojla punce!

Včeraj se potem nisem uspela oglasit, ker je bil stalno kdo tukaj. Danes pa imam malček več miru.
Počutje je za enkrat nespremenljivo. Trudim se razmišljat o lepih stvareh, pa kar prevladajo črne misli. Jutri grem k osebni zdravnici, da vidim, kaj mi bo rekla. Pa en naravni antidepresiv sem si naročila, ga ful hvalijo, pa še na bazi zelišč je narejen, tako da upam, da mi bo pomagalo. Saj dokler sem aktivna in se kaj motim, je vse ok, čim pa nimam kaj delat, pa se začne... Včeraj zvečer sem šla malo tečt in sem se takoj bolje počutila. Tudi spim dobro, samo čim se zbudim začnem takoj mislit... No, ma sej bo boljše. Aprilčica in Anakarin hvala za vajino izkušnjo, se že bolje počutim, ko vidim da nisem edina s tem problemom.

Ej, ma to vreme res ni normalno, no. Še dobro, da je dopust že za nami user posted image . Sem si danes krilo oblekla, pa pridem pred hišo, me je tako zazeblo, da sem si šla še najlonke oblečt!In to 22. julija, ko bi se morali potit od vročine...Mah sej je zmešano vse skupaj...

Anakarin bravo za kahlico!!! Pridna punca!!!! Slik pa ne morem odpret...Si poslala pravo geslo?

Jih bom tudi js počasi dala kej v album. Sem jih šele včeraj končala urejat.

Trixi, tudi jaz velikokrat take plane delam, pol pa se sfižijo še preden uspem izgovorit prvo besedo iz stavka user posted image user posted image user posted image user posted image  Midve z našo pupo bomo tudi same ta vikend...Gre tatko malo s svojo klapo pohajat user posted image . Enkrat letno si privošči tak vikend.user posted image

ONA kako si kaJ? Kakšno je kaj stanje pri vas?

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
22.7.2008 14:32:44   
aprilčica07
Karolina: isto se je dogajalo meni, ko sem bla v akciji je blo ok, zvečer ali pa kadarkoli sem bla bolj v miru, pa groza od grozeuser posted image . Sem pa pila ena pomirjevala  cipramil ali neki takega, ni blo lih kašno šwoh zdravilo,ma tudi tista konjska niso bla. Ma sem se pol hitro spravla k sebi. Tako kot me je napadlo, je tudi popustilo. In še danes nevem kaj je blo vzrok. Ti kr pogumno.user posted image

V službi se tudi jst še kr lovim, me kr panika prijemlje, sama za vse, pa kr naprej neki ljudje, neki hočejo od mene, jst pa še vsa taka fjakasta in podopustniška.user posted image Za danes sem mi zdi, da sem zadopsti nardila, pa sem kr malo sem gor pršla čekirat kaj je novega.user posted image

To vreme, ja... jst sem se tudi danes zjutraj enih 5x preoblekla, ker nisem vedla kaj naj si oblečem, pa hlače gor, pa hlače dol, pa dolga srajca, pa spet kaj drugega.. No, sem mogla pol končat, ker me je moj zapodil ven iz kopalnice.user posted image user posted image V glavnem sem oblečena primerno:):)

Šibam zdaj, še malo spravim tle okoli, pol pa počasi domov:)

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
22.7.2008 21:08:08   
ona
Končno mi je uspelo prit do internetauser posted image
prejle sem ene 2x ugasnila pc,ker je nekaj grmelo,nazadnje,ko se odločim kaj napisat pa ne dela internetuser posted image Baje,da so nekje presekali en kabel in je šele zdaj vse v normalnem stanju,pa še kabelska ne dela,ma to me itak ne zanima,jaz in tv so kar dva različna pojma!
Nič grem zdej samo tamalo peljat spat,pa se vam še potem oglasim,da vas še preberem do krajauser posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
22.7.2008 23:22:47   
ona
No,pa nadaljujmouser posted image
Vidim,da se vam kar dogaja,vsega po malem!Mi smo v nedeljo lepo pohajali cel dan,se zapeljali do štajerske,pa pogledat v Kamnik razdejanje po neurju in te kar stisne,ko vidiš tako uničeno naravouser posted image Smo se pa imeli lepo,čeprav smo se dosti navozili,če ne drugo sem malo pozabila na probleme.Sina zdej ne kličem že od petka,ker je res najbolje,da ga pustim na miru.me je pa danes klicala sestra od bivšega in mi povedala,da je šla na socialno povedat kaj se dogaja,ker bivši tega fanta pušča pri vseh okrog,pa pri bolni in stari noni,ki se ji že meša od vsega,pa nič ne skrbi zanj,ga baje ne niti umivauser posted image ....saj meni v petek se je tudi zdel zanemarjen,če povem po praviciuser posted image No,zdej bojo na socialnem v Izoli šli končno pogledat kje tamali prebiva,pa moja odvetnica je dala izvršbo,ki bo zelo kmalu rešene,ker se še pogovarja z izvršiteljem za ga it iskat...saj en vem,če je pametno,samo bom provala rešit kar se še da,ker če ne ga bo prav zmešal.sestra je tudi rekla,da ga ful vedno pumpa proti meni in seveda se to že pozna na otroku!Saj ne vem,če je pravi način ta izvršba,mogoče pa mu bom lahko s tem le pomagala...sinu seveda!Sem se pa odločila,da ga takoj,ko se vrne peljem do kakšne ustanove,da mu malo pomagajo,ker tako obnašanje in mišljenje ne peljeta daleč....sem že malo gledala po netu in je v LJ neka otroška psihiatrija,kjer baje zelo pomagajo otrokom v čustvenih težavah,je za provat kaj pravite?
Joj,KAROLINA si kar ne predstavljam tvojih občutkov,ki te tako primejo!Ma dej drži se in si poskušaj pomagati,saj to ne more vedno trajat!ti res želim,da ti bo šlo na boljše,brez teh črnih misli,pa še APRILČICA ti je prav lepo svetovala,res obe se držte!!!
ANAKARIN,čestitke za odvajanje od pleničk!Ma to je prav super,no,da se ne polula ne pokaka,če se samo spomnim naše tamale,točno 3 leta je imela,ko je dala plenico dol,čeprav sem se že prej martrala jo imet brez,a ni bilo efekta!
MUCKA,tebi tudi hvala za nasvet za sina,res sem prav vesela,da me sploh prenašate že cel mesec s to mojo dramo!Se mi zdi,da bi brez vas tukaj bilo še težje vse skupaj!Res stokrat vam hvalauser posted image user posted image user posted image
TRIXI,kaj vam je kaj razbilo zadnjič s tisto točo?Nisi nič poročala kako se je izteklo?Za načrte pa-ponavadi je tako,kaj hočeš!Naj te še jaz spravim v slabo voljo,da bo čez vikend lepo vremeuser posted image .
V soboto pa končno mi pakiramo po treh letih premora,saj sploh ne vem kje zčet pakirat,sem šla že malo iz formeuser posted image Ma nekaj bom že spravla v kufre!
Kar ne morem verjet,da je že prišel tudi naš dopust,pa čeprav gremo samo s hčerko,upam,da bo naslednje leto vse drugačen,da bo tudi sin z namiuser posted image
Saj preden grem se vam še kaj javim,upam,no!
ok,lepe sanjeuser posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
23.7.2008 7:23:07   
Anonimen
hello
sm ko kaka kura vsako jutrouser posted image . Ne morem drugače, moram frišen čaj naredit preden se mulci zbudijo, poštimat stvari po stanovanju, za oblečt, ....da ne rabim lovit zadnje minute. Na koncu pa eno kavico in presedam pred pc, ker čez dan ni šans.
Včeraj so naši rusi (od svaka familija) pršli z dopusta in danes prespijo pr tašči, njihova hči pa spi z našo mulo v sobi, ta mala dva pa spita na naši veliki postelji. In ne boste vrjele, nobeden ni ponoči jokal in kričal. Niti ta mali se zbudil za dojit se.
Ja, čutijo, da poleg njiju spi mama in je sveti mir. Tatko ti pa spi na kavčuuser posted image .
Kaj se bo danes dogajalo doma, bo še preveč za ta mičkane. Samo upam, da bo lepo vreme.
ONA krasno, da ste šli na izlet in še bolje, da boste kmalu šli na dopust, možgane pustit na pašo. Mislim, da si prav nardila, da si pogledala o otroških psihiatrih, da se bo sin lahko nekomu zaupal o svojih težavah in dogajanjih, kar se mu je vse pripetilo. In bo tudi njemu lažje v bodoče, da ne bo rabil nosit vse v sebi in skoz molčal. nikoli ne veš kakšne misli hodijo v otroških glavah, nato pa nas en dan kar presenetijo s kako šokantno novico.
Včeraj sm si celo privoščila en film (k sm si ga download-ala) Forgetting Sarah Marshal, ma je ful dobr. Mogoče sm nazadnje gledala tako romantično komedijo kakih 5 let nazaj ali celo več. Zdej pa čakam Zgodbe iz Narnije, oba dela (star in zdej ta nov).
Za zdej bo zadosti, se najmlaši še zbuja

za še dobr dan vam pošljam malo za dobro voljouser posted image

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 1205
23.7.2008 8:44:23   
aprilčica07
Jutro

anakarin: vam se pa dogaja, kajne? kr ruskote gostite? lepo, lepo...user posted image
karolina: kšnjo je stanje? je kej bolše?
ona: prvoščite si dopust ne glede na vse.. je težko se sprostit v taki situaciji,ma ti kejd rugega niti ne preostane. posveti se hčerki in možeku, tamalga bo pa glede na dogajanje prej ali slej srečala pamet. skratka, čim lepši dopust vam želim.user posted image

pr nas po starem.. kr naprej neka akcija, malo tle v službi, malo doma.. skratka nam ni dolgcajtuser posted image zgleda, da bo danes sončno vreme, da nas malo pogreje. sicer tle v ng ni nekega mraza blo, danes sem se celo v krilo oblekla, in to brez kalcet, pa mi ni mraz.user posted image

zdej pa moram počasi it kej delat. ma nimam volje, sem zaspana, je tamali spal z nami, in je imel premike po postelji, jst pa z njim. sva se zbudila sva bla obrnjena čisto kontra.... noge pr glavi od dragega, glavo pa pr njegovih nogah.. ajajaj.. očitno sem tamalga lovila ponoči po postelji, ma to kr v spanju...

šibam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
23.7.2008 9:28:42   
ona
Preden grem v pisarno,moram obvezno še tle prečekiratuser posted image ,ker tam nimam interneta!
APRILČICA,si me prav nasmejala s tem spanjem,saj je bilo pri nas tudi podobno,ko je bilo eno obdobje,ko je tamala spala z nami,ma to kar eno leto in poluser posted image najbolj sem bila šokirana,ko je en dan rekla,da pa bo spala v svoji posteljici in se mi zdi,da je imela 2,5 let takrat in od tistega dne ni nikoli več spala z nami!Je pa tamičkena zelo umirjena v spanju in lepo spi,če jo primerjam z sinom,on je spal na vseh koncih postelje,edino na tapravem ne(glava na povštru)user posted image
Pa za kalcete si tudim posrečena,upam,da bojo ostale vedle kaj je touser posted image
ANAKARIN,si spila kafeuser posted image Danes sem šla po novo kofetero in te lahko jaz častim še eno!Sicer ste pa vse povabljene na eno user posted image

Včeraj sem prav mislila na MID kako se ima fajn!Sicer sem pozabila kdaj se vrne domov,ma bi počasi že mogla se kaj prikazat tukaj!MIIIIIIIDDDDDD!!!!!!
Na raport!!!!!!!!!!!
Dovolj zaenkrat,imejte se lepo pa kjerkoli že ste!
Tale je pa od oz. za  MID:user posted image
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1207
23.7.2008 11:29:29   
trixi
ojla,
dobro jutro
no, lepo, ste se razpisaleuser posted image
anakarin, pridna, pridna, tako zgodaj, saj je fajn, da vse v miru še zjutraj poštimaš, meni bi tudi takole pasalo, ampak ponavadi je tako, da glih vstanem pa je mali kot repek že za mano (za taveliko te bojazni niuser posted image user posted image ), tako, da potem raje zjutraj malo pospim-če sem seveda doma in si ta mir privoščim zvečer oziroma za nekatere že v zelo pozne nočne ure. Sem pač nočna ptička, kaj čem.
Ona, a vi greste pa v soboto na prav tapravi dopust, bravo, bravo, se mi zdi, da sem brala, da tvojega komaj kam spraviš zaradi dela. Ma ja, saj človek rabi tudi oddih. Za sina pa, mah, sem ti že povedala, še vedno mislim enako.
Uno s točo pa ni bilo tako hudo, naš tavelik avto ima ene pet lukenj na strehi, ma ni panike, je zavarovan, služben in bojo že poštimali. Slabše sta jo odnesla avta od šefov, pravi moj, da bosta morala prav menjat haube, ostalo pa klepat, barvat, da se ne da kakože, na vakum ko sam ven potegnejo al kako že. No, neki tacga.
Imam pa tudi jaz v zvezi s točo eno zanimivo dogodivščino, sicer je že stara par let, ampak tega ne pozabiš kar tako. Namreč, naš kuore sportivo je bil še dokaj nov in me je enkrat toča ulovila na AC, tik pred izhodom Sežana. Itak smo vsi stali na mestu, tistih par srečnežev, ki jim je uspelo so bili stisnjeni pod streho od mitnice, ostali smo pa lahko opazovali ledena jajca, jaz vem,da sem premišljevala, če bo šipa ostala cela. No, šipe so ostale cele, kakšna je pa bila pločevina si pa lahko samo predstavljate.
aprilčica, haha, spanje. a povem, da jenaš tamali zdaj tretjo noč prespal v svoji postelji in sem jaz spet na svojem mestu. Ma daj, boljše da ne spiš, ko se mali vrti po postelji, vsaj veš kje je, boš vidla, kako se cajt hitro obrne, ne boš spala, ker te bo skrbelo kje je.
karolina, ti kar pogumno, ogromno je teh težav, jaz imam kar nekaj izkušenj z anksioznostjo- no, ne jaz osebno, ampak ker ne vem, če bi tej osebi bilo prav, da kar tako pišem, ne bom detajlov. Če hočeš, lahko na ZS. U glavnem, dosti je treba delat na sebi, dat ven, kar te teži, včasih pa pomaga samo zdravilo, itak pravijo, da je vse kemija, tudi to, kar se dogaja v glavi.
Kaj sem hotela še rečt, ma nič, upam, da popoldne ne bo spet vreme zahinavilo, tako kot včeraj, ko je bilo cel dopoldan sonce, popoldne, ko sem hotela it z otroci v Sesljan pa dež. Upam, da nam danes uspe, zaenkrat kaže dobro.
Ala, čau

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
23.7.2008 17:36:05   
aprilčica07
Sem še na šihtu pa se mi ne da več delatuser posted image je blo zadosti za danes..

trixi: ker vidim skoz okno dvomim, da ste uspeli prit do Sesljanauser posted image tle enkrat piha, pa pol je sonce, pa pol ga ni.. skratka kr neki, bolj aprilsko kot julijsko...
sem pa tudi jst bolj nočna ptica, zjutraj bi spala, zvečer pa krokam in kolovratim po stanovanju... zanimivo, da se mi pa ne da bit za PC -jem tako pozno.. pred TV-jem ali pa z knjigo v roki  pa brez problema.
ona: ja, kej čem, včasih napišem kašno tako, pol pa nisem zihr, če  me bo sploh kdo zastopil kaj sem mislila s tistim..
ste spakirali kufrčke? vreme bo itak bolše dru teden...

me je lih prej klicala mama, da sta se kopala, zdej pa da dežuje in da jim je mraz... pa je fiksala po telefonu, da kašno je to poletje..zdej bi ja moglo bit najbolj toplo.

ta teden smo kr  v dolini, ker se tamali varva pr tašči in smo pol več ali manj tle doli. In sem se odločla, da bom hodila delat s kolesom.. Ja, itak, je zjutraj tako mraz, da me mine volja, če samo pomislim, da bi ta dva šwoh km do službe nardila z kolesom... se usedem v mojga pičipokija,  skoraj vžem gretje in šibamuser posted image

upam, da do 18 ne bo nobene stranke več, ker se mi ne da niti govorit več... :)

lepo se mejte.

a še to: jutri me pa moj dragi pelje zvečer ven. Sem ga nakurla, da ne gremo nikoli zvečer kam ven, da bi šla sama, brez kompanije.. pa se je zamislil, rabil par tednov, da je zmozgal in jutri baje grevauser posted image Me prav zanima, če bo realizacija uspela:):):)

lp.

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
23.7.2008 22:38:36   
trixi
ojla,
da vam povem, sem šla ja v Sesljan, obrnit avto, oziroma na sladoled. Ma imam jaz srečouser posted image
Potem smo šli pa obiskat nono od mojga oziroma pranono od otrok in smo se zadržali tam ene dve urce. No, pridemo domov, moj je kosil travo in ves čas mislil, kako se mi veselo kopamo in sončimo. Japajade. Če bo jutri dopoldne sonce, ne bom nič čakala popoldne, ampak samo zajtrk in gremo. Ker zdaj že dva dni je bilo dopoldne lepo vreme popoldne pa dež. Samo sigurno bo spet kaka frka, ker: se mi je pokvaril pomivalni stroj in zna bit, da pride serviser. In ta ima eno, kako naj rečem, čudno navado, pokliče namreč, ko je že skoraj na vratihuser posted image , tako kot včeraj, je klical medtem ko smo bili v Gradiški. Sva bila pa zmenjena, da poliče namesto da pove dan in vsaj pribižno uro, kdaj misli prit. Ma kaj, zdaj sem se itak že navadila pomivat na roke, saj uživam ravno ne, to že moram priznat.
Zdaj vam pa moram tole napisat, jaz se grem tlele eno literarno ustvarjanje, moje dva pa zraven pokata od smeha. Namreč: on je šel na vc in so v školjki plavale zlate kroglice, ki jih je ona prej po kosilu skupaj z moneštro, ki je ni hotla pojest vrgla not. Pa moj vpraša:ma kaj imamo noter zlato ribico? Pol je šel pa spat in je še prej pogledal k tamalemu, no, in mali ves zamotan v deko, je bilo obema pa še to smešno. Pa še hči je rekla, da bom to zdaj sigurno tle gor napisala (pa še res sem, nalašč), da se bo prijavila na rr in da mi bo dala kontra, moj pa itak pravi, da o njemu ne smem nič, ma prav nič pisat. Ne lepo ne grdo. Ma kaj vaši tudi tako komplicirajo? Pa saj ne napišem nič takega, osebnega, itak take stvari, ki se vsakodnevno dogajajo, saj jih dosti od njih, ki se poznamo tudi skupaj z nami doživlja. Naše sosede itak imam na sumu, da berejo, ma naj, pa kaj pole. Ah, zdaj sem ratala pa slabe volje.
aprilčica, kaj ti zdaj v šifrah, si kraševka al nisi, kakšna dolina zdaj to? In če ni skrivnost, daj namigni, kje si v službi. Imate kako malco, pol urce za kofi tajm, mogoče bi šle malo poklepetat v živo, pol enkrat jeseni, ko bom jaz spet terenska.
V glavnem, jutri mora bit sonceuser posted image

< Sporočilo je popravil trixi -- 23.7.2008 22:39:37 >

Neposredna povezava do sporočila: 1210
24.7.2008 7:08:39   
aprilčica07
Jutro babe,

trixi: ja, itak sem kraševka, ta prava, skoraj čistokrvnauser posted image ma moj ljubi je iz doline, pa smo večkrat tle doli, sploh kadar se mali varva pr tašči... pa še delam v dolini, če boš kej po novi gorici kolovratla:):):):):)user posted image

se mi je zdelo, da z vašim kopanjem ne bo nič. je blo tudi tle grdo vreme. sej tudi danes zgleda, da ne bo lih nevem kašnega sonca. trenutno je tle na nebu vse živo, od grozečih oblakov, do sončka na drugem koncu.. pustimo se presenetit, ne?
danes bomo pa šli malo po trgovinah, nimam več kej oblečt, pa bom šla počekirat, če so pustili še kej zame po razprodajahuser posted image , zvečer pa naj bi šla midva ven.. še zmeraj nisem zihr, da nam bo ratalo.

tako, to ja za uvod. sej danes je četrtek in upam, da ne bo kašne frke na šihtu, pa bom še kej vmes skočila na RR.

lp:):)

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
24.7.2008 9:03:54   
ona
Dobro jutro!
Ma,ko vidim nekatere ob kakšnih urah se javljateuser posted image jebela,jaz se ob 7 uri komaj obrnem v posteljiuser posted image Sem tud jaz nočna ptica,zjutraj mi je pa takooo težko vstat!Se prav sprašujem kako bo an dopustu,saj sem včasih mogla naštimat uro,da sva z dragim ulovila zajtrkuser posted image Ma zdej ne bom štimala nobene budilke,ma kaj ste nori,na dopustu štimat bujenjeuser posted image Saj,če bi se tamičkena zbudila,ma kaj ko je tudi ona taka ko mi in rada pospi do 10 ure,ko smo doma!
Blagor meni,a?
APRILČICA,ti kar drezaj v dragega,da gresta ven!In pejta dokler imata kaj volje!Jaz ti povem,da sedaj,ko nimam več 20 let se mi prav ne da hodit nikamoruser posted image No,saj gremo pohajat večkrat ampak vedno z otroci,ma mogoče še pride dan,ko bova šla samauser posted image
TRIXI,kar se tiče dopustov in mojega dragega je pa druga zgodba.Nazadnje smo bili ko sem bila noseča,torej je že 4 leta nazaj,dobro vmes smo bli pred 2 leti v toplicah za 4 dni,če je tudi to dopustuser posted image In vsa ta leta smo imeli tako gužvo z delom,da smo še ponoči delali in moj si ni upal pusti da doma laufa firma,mi pa gremo kam,ker je rekel,da ne misli hodit na dopsut z mobitelom in po možnosti še skakat domov!zato raje nismo šli nikamor!letos bomo pa prav vse delavse poslali na dopust in ti povem,da še ta en teden sem imela toliko dogovarjanja v iskri in kombiniranja,da jim naredimo zalogeuser posted image Delamo pa za Iskro v Šempetru že dolgo let,tako,da se ne moremo hecat z njimiuser posted image
Ti,ma kaj v Sesljanu je sploh blo kej folka?
Jaz,ko sem včeraj bla s tamalo zunaj,se mi mogla it oblečt dolge hlače in nogavice,ker me je zeblo in to ob 14 uri!
Kaj čemo to vreme je res katastrofauser posted image
Ala laufam delat,uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 1212
24.7.2008 12:03:39   
mucka25
Živjo. Ma mam letanja ta teden, sploh več ne vem kje se me glava drži. Po hiši je nastal cel kaos, no majčkeno sem včeraj zvečer, ker sva se skregala, lahk pospravlauser posted image . Kar naprej hodimo na obisk k noni v Izolo in pa letam okol ko nora, da pripravim za mojga vse za ohcet, ker bo priča šefu. Ma če je tolk dela z eno poroko se jajš ne poročim in ostanem na koruziuser posted image . Kaj bom pa jaz oblekla pa tko še nevem, ker mi moj user posted image komplicira z dolžino obleke. Mora bit vsaj mal čez kolenauser posted image in jaz ko sem tolk ponosna, da imam sedem mesecev po porodu postavo kot na maturancu. Saj se sploh ne čudm, da sem skoz tolk slabe volje in utrujena. Ga mam že poln kufer.

Sem tolk jezna na to naše zdravstvo, da bi prov popenla. Najprej so nono mučli z raznimi preizkavami, da so ugotovili kam gre njena kri in prišli do zaključka, da ima raka in metastaze že po celi trebušnii votlini in se ji ne da več pomagat. Ma to bi moral narest že nekaj let nazaj, ko se je problem z njeno krvjo začel, ne pa zdaj, sam to bi blo že preveč stroškov. No zdaj pa boga namesto, da je šla v torek domov si je ponoči, ko je padla s postelje še kolk zlomilauser posted image . In v njenem stanju si jo noben zdravnik ni upal operirat, tko da je mogla bit dva dni tešča (in to z njeno sladkorno in ful slabo krvjouser posted image ). Ampak nona je močna in je operacijo prov fajn prestala, se že heca z namiuser posted image .

Prov rada bi šla za par dni nekam, da bi odklopla. No če bom pozitivno razmišljala v tej smeri bomo pa morde šli kam. Lepo uživajte v sončku, grem zdaj bo prišel moj na kosilo in moram pazit, da se mi kaj ne pripali, kot včeraj za tamalgauser posted image user posted image . Čao

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
24.7.2008 19:23:13   
ona
Ojla,ma meni je danes tak čuden dan,totalno sem brez volje,pojutrišnjem gremo na dopust,napravljeno nimam še NIČ,verjetno bom jutri se kaj lotila pripravljatuser posted image Joj,se mi res ne da,pa tako sem čakala tale teden morja!
Ma bom že počasi!
Tamala mi je tudi ob 17 uri zaspala na kavču in si kar ne mislim kdaj gremo danes spat,pred polnočjo sigurno ne,saj ona ni navajena spat čez dan in ne vem kaj jo je tako zmartralo.Se je pa popoldne malo kopala v bazenu,tako,da po mojem jo je to utrudilo,čudi pa me,kadar gremo pa na morje za en dan sploh ne pride utrujenauser posted image
MUCKA,ti se lepo najprej malo odpočij,pa ne se kregat z dragim,ok!verjetno je le kakšna luna,da smo vsi nekam nataknjeni.Evo,moj tast je cel teden tako nataknjen,da je joj,sva se kmalu skregala danes,ma sem se raje umaknilauser posted image
Ma boga nona,kolko je pa stara,če smem vprašat?Zdej vas sigurno najbolj rabi,zato ji stojte ob strani!
glede ohceti pa se obleči kar ti paše,pa če še imaš postavo kot se šika,jaz ne vidim zakaj bi imela krilo čez kolenauser posted image Po moje je tvoj dragi malček ljubosumen,kajne?
Ala punce,še pisat se mi ne da,grem provat kaj robe napravit za v soboto!user posted image

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
25.7.2008 7:22:27   
aprilčica07
Jutro,

poročilo iz  obiskovanje trgovin: najdla nič, vse prodano... pol sem od same togote kupla ene hlače, ne da bi lih tiste rable, so bele in bele že imam, ampak, da sem pač neki kupla:)user posted image pa dva bodija za miškota, tudi on ne rabi, ma kej čem, si ne morem pomagatuser posted image

ona: ven sva šla, je blo zeloo lepo, pa dobro sva jedla.. glede let pa bi se dalo debatirat, tudi midva nisva lih tako mlada, sva šla oba preko  magične številke  30user posted image glede kufrov, pa sem jih jist štimala zadnji dan dopoldne, pa smo šli z  15 mesečnikom dol... itak da boš pravočasno vse prštimala, samo ne zganjat panike.. boš vidla kako se boste meli lepo na morju, pa še vreme bo lepo:)user posted image

sem kontenta, da je petek.. jupi, malo oddiha čez vikend od strank. ... itak bo vikend pester, svakinja 40 let in bomo praznovali tako kot je treba praznovat tako obletnicouser posted image , pa njen mož je glasbenik in bo zagotovo kašna neumna vmes. mislim, da bom kr pr njih spali in da bomo tako posledično cel vikend v bistrci.

tako, zdej pa grem še na eno kafe pol pa delat.

lp.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
25.7.2008 7:23:48   
aprilčica07
še to:

mucka: držim pestke za tvojo nono, da se vse dobro izteče, glede oblekice za ohcet, pa obleči kar tebi paše, pusti dedca in njegovo izjave, ti naredi tako, da boš zadovoljna in vesela in sproščena, prav?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1216
25.7.2008 7:34:57   
Anonimen
oj
včeraj je bil sodni dan zame, da ne vem al naj jokam tu al ne. Saj mi je že malo manjkalo, da bi se zrušla na tla in jokala na ves glas od bolečine (od malega in moje) al pa da znorim (k so mi pupe vmes usajale s svojim teženjem). Ma ugotovili smo, da je mali imel rdeče uho in dobili antibiotike. Pa še zobrce sm se rešla do sept.

MUCKA pri vsem tem kar delaš, se ne splača kregat tako kot je ONA rekla. Pr men je isto, če se kej skregam z mojim,vse spucam user posted image . zarad takih stvari se NE in NE spravljaj v slabo voljo, ampak lih obratno. Boš vidla, da je bolje!
Kar se tiče zdravstva, tam tud jz nimam nobenega komentarja, škoda besed. Za nono pa držimo pesti.
Aja glede ohceti, obleči kar tebi paše in v kar se ti najbolj pučutiš.
ONA ej fajn dopust vam želim, veliko lepih dogodivščin in čimbolj spročena bodi. Misli vsak dan pozitivno in uživaj s familijo kot še nikoli.
Pa čimmanj s prtljago kompliciraj, manj boš imela, boljše bouser posted image .

Kdaj pa MID pride?
KAROLINA vsi čakamo vaše slikice in en fajn potopis.

še neki sm hotla pisat, ma me kompanija prehitela. grem zdravilo dat, pofruškat in se igratuser posted image .

< Sporočilo je popravil anakarin -- 25.7.2008 7:37:05 >

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 1217
25.7.2008 8:08:16   
mucka25
Dobro jutro, dober dan.

ANAKARIN naj se tvoj mali sonček hitro pozdravi, to z ušeski ni kar tako, ma boli ko hudič. Poskusi še s kakimi toplimi obkladki al pa morde naredi kapljice iz natreska. Mal natreska pretlačiš v olivnem olju, segreješ in pol ohlajeno nakapaš v uho. Vsaj bolečina naj bi menda hitreje izginila.

ONA ti kar v miru vse pripravi, vsaj jaz iz izkušenj vem, da tko pol preveč vlačim sabo, ker delam paniko. Potem pa si na morju naberi novih moči, uživaj s hčerko in možekom.

Hvala za želje za nono, no ni moja je moževa, pa je tko kot bi bla moja. Ima kar lepih 82 pa se še vse sama poštima. Operacija je na srečo lepo potekala in so ji kolk poštimali, da bo lahko še hodila. Zdaj je treba poskrbet sam še to, da se ji povrnejo moči in izboljša kri. Je res posrečena, kar naprej pravi , da bi rada plesala in naj se že enkrat vsi povrsti oženmouser posted image . Včasih imam občutek, da ima več energije in volje kot jazuser posted image .

Nevem kaj je tud s tamalim zadnje noči, ma kar naprej tuli, čisto nič ne pomaga, da bi se pomiril. Komaj čakava, da je nedelja in bomo skupaj cel dan spali.

Res hvala vsem, zdaj moram sam še sama naredit, tko da bo prav. Lepo se imejte čez vikend. Velik sonca in smeha.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
25.7.2008 9:18:40   
trixi
dobro jutro,
ma kaj ste se ve že naklepetale, meni se pa zdi, da sem danes tako zgodaj vstala, spat sem šla pa ob dveh.

anakarin, ja, ko boli uho, pomaga gretje, naš mali že sam ve in se zgodi, da sredi noči pritava k meni v sobo in prosi za medvedka, jaz pa upam, da bomo šli skoz brez ab. Ta medvedek je pa tak, da je v bistvu samo medvedkova glava, noter ima blazinico napolnjeno z nekimi zrni, to daš v mikrovalovko pogret za približno eno minutko, se fajn obnese. Mi smo ga kupili v Baby centru. No, pa sem naredila malo reklame. Drugače pa, še posebej čez dan lahko daš tisti trak za ušesa ko je namesto kape. Evo, če bi mi bili zdaj na vašem mestu bi bili zdaj tako uštimani. Imamo pa z našim fantom na žalost veliko izkušenj kaj pomeni uhobol. Miljon pikipok da se hitro pozdravite.
mucka, nehi ti s temi kilami, te bom dala na ignor, če boš še kdaj kaj podobnega napisala, upoštevaj, da je tle gor še kaka teta ki o maturantski postavi  lahko samo sanja. Ma itak sem jaz še iz let, ko ni bilo mature, punce a vi sploh veste za usmerjeno izobraževanje. Ajoj, ste še premlade.
Ma daj, veš, da se hecam, ti se uštimaj kot ti paše, mož pa naj bo ponosen na tako postavno ženo.
Kdo bi jih razumel, te moške!?
Pa vse dobro vaši noni, te none so res polne energije, lahko samo gledaš, kje jo jemljejo, vem, ki naša nona je ista. Pa skoraj za desetletje starejša od vaše, no, tudi pri nas je ta nona od moža, ma jaz sem jo kar vzela za svojo.
Aprilčica, fino, da sta se imela lepo, manj fino pa, da nisi najdla nič. Jaz bi si še tudi kaj kupila, pa po tvojem poročilu kaže, da bom kar prišparala. Itak sem hotela počakat za koliko me  bo olajšalo popravilo pomivalnega stroja- da mi niti ne reče, da se ga ne splača popravljat in je boljše kupit novega, to je ta slabši možen scenarij. In da to ni dovolj, se je pokvaril tudi sesalec. Aj, tle sem pa mrzla, pomivanje na roke mi še gre, jaz in metla sva pa kot z dveh različnih planetov. Pa cunja za brisat prah, pa stepanje jogijev, jaz vse to opravim s sesalcem, pometam samo pločnike in dvorišče, pa še to sem vidla, da obstaja sesalec za zunaj, enkrat, upam, da si ga bom privoščila.
Ona, pakiraš?! Kam greste, če ni skrivnost?
KArolina, daj se še ti kaj javi, si ok? In kje je pegaz, a sem si prav zapomnila, da je iz tvoje vasi? Če ja, potem jo daj malo požokaj, da še ona kaj napiše.
Takole, kafe se mi je ohladilo, grem jaz zdaj novim zmagam naproti.
Lep dan vam želim

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
25.7.2008 12:04:35   
ona
Ojla,
Ne boste verjele,da sem včeraj pripravila vso kramo za na morjeuser posted image In tamičkena mi je takoooo pomagala,smo zlagale do polnoči in šle potem spat.Ob polnoči je bila ona še vedno dobre volje,ker je seveda včeraj spala popoldne in začuda je tudi danes normalno vstala zjutraj ob 8,mogoče bo danes čez dan kakšna kriza,bomo videli.Je pa naša princesa en tak otrok,da ima toliko energije,da bi lahko še meni dala jo malo.Ponavadi je čez cel dan aktivna,nikoli ni slabe volje,joka sploh ne poznamo,tečna je tudi redko,tako,da sem prav zadovoljna,da je pridna puncauser posted image user posted image user posted image
Za prtljago mi lahko govorite naj vzamem čimmanj,ja!!!Saj,če bi šla z letalom bi sigurno vse prepolovila,tako,pa ko gremo z avtom,pa sem nabasala 2 kovčkauser posted image Seveda je notri še kafetera,kafe,mleko...in še en kup neumnostiuser posted image
jaz moram pač zjutraj ko vstanem takoj spit kafe in v hotelu je malo kriza s tem,tako,da sem si vzela cel pripor za kuhat kavo s sabo,seveda z majnim kuhalničkomuser posted image
TRIXI,gremo na Krk,v Njivice v hotel Jadran,se mi zdiuser posted image Sem prav pozablauser posted image
Si šla včeraj v Sesljan mogoče?Glede pomivalnega stroja je bilo pri meni isto,skoz se je kvaril,čeprav ni bil glih star in en dan sem rekla,da če se mi še enkrat pokvari grem po novega in glej ga zlomka,v parih dneh je spuščal vodo in sem šla po novega,zdej imam pa mir!Sem tudi jaz tako navajena,da nrez teh strojev mi živeti ni,še posebej brez sesalca,sem ista ko ti.
Se moram pa pohvalit,da mi je moj dragi včeraj naročil in so tudi nam dostavili pometalni stroj!user posted image TRIXI,ti si tud nekaj pisala,da ti še to manjkauser posted image
No,saj glih poceni res ni,sem ga pa včeraj provala na dvorišču,ker imamo res ogromno dvorišče,okrog ful dreves,listja je pa ogromno,tako,da skoz nekaj pometam zunaj.S tem strojem za pometat pa je super,hitro narejeno,brez kakšnega truda in lepo vse pomete!Super,res!
No,ta stroj mi je kupil moj za rojstni dan,ki ga imam kmalu,sva se tako zmenila,ker me je vprašal kaj želimuser posted image
APRILČICA,te prav vidim po trgovinah,si ista ko jaz,ker jaz tudi kdaj kupim kaj kar tako brezveze,pol mi je pa žaluser posted image V glavnem,da boš nosila tiste bele hlače!
Glede vajinega izhoda včeraj pa super,da sta šla s tvojim ven,saj je včasih prav treba malo na vse pozabit in se posvetit našim možem in seveda oni nam!
Pa lepo se imejte na fešti!
ANAKARIN,nisem prav razumela kaj te je tako spravlo iz tira včeraj...otroci'
glede ušes pa upoštevaj muckin nasvet,pa otroku dajaj kapljice v nos čimveč,da ima nos odprt,ker vnetja pridejo iz zamašenega nosa.jaz sem imela z sinom en kup problemov z ušesi,ma se mi ne da pisat.Bil je 5x operiran za vse živo v uhih,tako,da če rabiš kakšen nasvet,ti bom rade volje pomagala,saj so mi dohtarji mnogo reči svetovali!
MUCKA,ti tudi uživaj na ohceti in se seveda zrihtaj,da bo mož ljubosumenuser posted image
Ala grem po tamalo v vrtec,se še kaj beremo,če ne drugo,da vas pozdravim preden grem.Pa hvala vam za lepe želje za dopustuser posted image

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
25.7.2008 13:38:12   
MID
Hej,hej!!!
Dopustnik je že od včeraj doma,ma se nisem utegnila oglasit.Tudi danes sem več ali manj v pogonu,ma sem se odločila,da se vsedem za minutko in vam samo sporočim,da sem že tuuser posted image .
V bistvu,sem se hotela samo oglasit,toliko,da ONI zaželim res lep,lep dopust,da bi čimbolj odklopila vse neprijetne stvari in uživala 100 na uro!
Aja,pa da vam vreme nebi zahinavilo.
Vse ostale vas obgovorim tam kje proti večeru,ko bom imela malo več miru.user posted image
Uživajte sončno popoldne še naprej!
MID

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
25.7.2008 20:14:38   
ona
Nič punce,jaz vas pozdravljam za en teden,čimveč pište,da bom imela kaj za brat,maksimalno uživajte,pa ne pozabit mislit nameuser posted image user posted image user posted image
A,ja pa nič se kregat user posted image user posted image user posted image
lp

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
25.7.2008 22:49:50   
Anonimen
za nekatere Čer, za nekatere Lahko nočuser posted image
Spet po dolgem času tipkam v pozno, ma kaj čem, ko sm sama z muloti. Moj in ta večja sta šla na Kolpo do nedelje. Do zdej sm malo pospravila, pomila posodo, dala cunje prat, da ne rabim takoj zjutraj kakor delam vsak dan.
Glede malega, nism vedla da ga uha boli (najprej ni imel temperature, pa tudi ni nč šaral okoli uh), dokler ni dohtorca dala vidla. MUCKA ta nasvet sm že slišala in je pomagalo ta večji. Ta mala dva pa še ne znata nč rečt, pa sama tud ne morem vohat, kaj jima je. Me kdaj prime, da bi jim kako napravo obesila okoli vratu, da mi prevede kaj mi hočejo povedatuser posted image .
Danes sm pa nabrala une ježke s plevelauser posted image (k se primejo na majico ali lase), pomočila v šnopc in dala na okensko polico, dokler ne postanejo rjavi. Ko nas bo kej pičlo od insektov ali kak herpes se naredu,.....se bomo mazali. To je mela ena soseda, k nam je ful pomagalo. Pa sm zdej prvič to sama nardila, da jo ne fehtam večuser posted image .
Ta mali mi pa hitro napreduje, že zna sedet brez opore in puza se s pomočjo ritke ko sedi. Pred spanjem mi je prvič popil CELO flaško mleka in samo ob cizi zaspal. Ta vikend bosta oba z mano spala, sej bi imela cele noči same šetnje iz sobe v sobo.

Popoldne sm bla malo na razprodaji čevljev. Samo za ta malo sm kupla ene sandale (odprte spredaj) in ene copate. Zase pa nism nč, kr se mi ni dalo vozikat se od trgovine do trgovine. Če bo jutri mama doma, da bi jih počuvala, se grem malo ostrič, pa nadaljujem v iskanju čevljev ali superg.

Ala grem v spodnje ležečeuser posted image , lahko noč

(odgovor članu karolina*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1223
25.7.2008 23:12:28   
trixi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
paaaaaaaaaaakiraaaaaammmmm, morje, prihajam.
Jap, sem prepričala možka, da ga jutri odpeljem na morje oziroma sem ga postavila pred dejstvo, da gremo. .
Drugače je bil pa danes en tak lep dan, da je bilo že preveč lepo- če odštejem prihod serviserja za pomivalni in napovedana cena popravila okoli sto evričkov. No, ok, saj ene tolko sem računala, še zmeraj bolj ku če bi reku, da se ne splača popravljat.
Drugače sva pa s tamalim bila cel dan zunaj. Še kuhala sem zunaj-golaž. Po moje so bili od samega vonja še sosedi siti, haha. Potem sva se še malo kopala v našem bazenu in pole sva šla na zapravljanje- ko mi glih ni treba kupit nov pomivalni. Privoščila sem si tri majčke, čisto poceni, za vsak dan ponosit, ma so lušne in v Calzedonijo sem šla po kopalke. Nazadnje, ko sem bila, so imeli samo 10 % škonte in se mi je prav zamalo zdelo kaj zaeni škonti so to. No, hči je šla par dni za mano, pa je bilo že 30 %, pa sem si mislila, da to je pa že poznat, no, in danes sem naletela na 50% znižanje, tako, da imam kopalke za slabih 25 eurov. Še dobro, da sem bila tako škrt, pa dobro, da vem, da oni takole postopoma višajo popust. Se pa še vedno da dobit lepe kopalke, pa dosti je na posazne kose- se pravi posebej modrček in hlačke pa lahko sam kombiniraš, še posebej pride prav, če nisi po standardih spodaj in zgoraj. Jao, spet delam reklamo, a me kaj plačajo?!?
Tako, zdaj grem pa dalje pakirat, pa itak bom že v nedeljo zvečer doma, ma ni važno, samo da gremo in spremenimo klimo
čau, čau

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
28.7.2008 9:28:05   
aprilčica07
Jutro:)

MID: dobrodošla nazaj!
anakarin in trixi: čestitke za nakupeuser posted image
ona: uživajte na dopustu

no, mi smo pa preživeli uber naporen vikend, praznovali 40 let od svakinje. Blo je fenomenalno, vrt okrašen lih ko v amaeriških filmih, vse v lučkah in svečkah:):)user posted image , hrana super, družba odlična, pa z darilom je bla zadovoljna in jst vsa ponosna, saj sem ga jst izbrala ha hauser posted image .. šli smo v soboto popoldan, nazaj smo pa pršli včeraj zvečer, smo kr prespali v bistrci, pa včeri še kosilo, pa moji so pršli tudi tja in tako... pa smo bli spet pozni. Z nami je žural tudi tamali:):)user posted image

Sem pa v službi, ma ne delam dosti, ni volje.. pa HB ni strank in se lahko malo pošlepamouser posted image . Saj drugače nam itak ne rata:):) Ta teden bova z malim več ali manj sama, ma bova že preživela:) Sicer pa vse pod kontrolo:)

šibam zdaj.

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.