![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 22:55:17
|
|
|
|
bamby
|
Sej o odvisnosti pa res ne ve nič . To, da bom grda ratala, če se bom jezila, sem pa že enkrat slišala od tebe, veš . Bi se tega mogla tudi ti večkrat spomnit, ko pihaš od jeze
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 22:57:03
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Pa sej jaz sem bila pri tebi že 2x pa nisem kave dobila drugič te z galonom črnine pričakam. Naj me vzame le ne bo tako baj d vej. mi je pri tebi tudi nismo pili
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 22:57:21
|
|
|
|
bamby
|
dolenjka, kaj si pa ti z vodo čarala, da si imela tako porabo? A svoji postli vsako uro vodo menjuješ, al kaj?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 22:57:46
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka UU PInči ima pa nov podpis sem se na stipeta sponila in sem gga zopet spremenila. On bo ziher pesmio prepoznal
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 22:58:46
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby Bi se tega mogla tudi ti večkrat spomnit, ko pihaš od jeze lubica, jaz se sam na mojga jezim. On je pa podpisal v dobem in slabem, v lepem in grdem. tako da...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 22:59:35
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby dolenjka, kaj si pa ti z vodo čarala, da si imela tako porabo? A svoji postli vsako uro vodo menjuješ, al kaj? črni humor
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 23:00:21
|
|
|
|
bamby
|
Brojim dane, dane i noči. kad če dopust doči!!!!!!!!!!!!!!! Brojim dane, dane i noči. dopust dugo više neće doći Šele drugo leto spet
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 23:00:53
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Pa sej jaz sem bila pri tebi že 2x pa nisem kave dobila drugič te z galonom črnine pričakam. Naj me vzame le ne bo tako baj d vej. mi je pri tebi tudi nismo pili smo, na hribu
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 23:01:24
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby dolenjka, kaj si pa ti z vodo čarala, da si imela tako porabo? A svoji postli vsako uro vodo menjuješ, al kaj? ne, umivat sem se začela
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 23:03:04
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 lubica, jaz se sam na mojga jezim. On je pa podpisal v dobem in slabem, v lepem in grdem. tako da... Saj to so vsi podpisali, tudi moj in zdaj namesto, da bi z mano sočustvoval, se mi pa v glavo reži
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 23:03:18
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby Brojim dane, dane i noči. kad če dopust doči!!!!!!!!!!!!!!! Brojim dane, dane i noči. dopust dugo više neće doći Šele drugo leto spet tole pride pod črto 23.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 23:03:50
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 lubica, jaz se sam na mojga jezim. On je pa podpisal v dobem in slabem, v lepem in grdem. tako da... Saj to so vsi podpisali, tudi moj in zdaj namesto, da bi z mano sočustvoval, se mi pa v glavo reži
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 23:04:36
|
|
|
|
nizy
|
Aja, pa eni čeveljci so bili v BC znižani oz supergice stajl - 4,75 EUR jaz sem tudi kupila ene za 4.75€ v BC barva roza -bež , pa na ježke so , so pa komot za obut
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 23:04:48
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: bamby dolenjka, kaj si pa ti z vodo čarala, da si imela tako porabo? A svoji postli vsako uro vodo menjuješ, al kaj? ne, umivat sem se začela Pol ima pa tvoja šmarnica grozne vonjave, da voda pri vas kot reka teče
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 23:05:11
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Pa sej jaz sem bila pri tebi že 2x pa nisem kave dobila drugič te z galonom črnine pričakam. Naj me vzame le ne bo tako baj d vej. mi je pri tebi tudi nismo pili smo, na hribu ja ja, maš prov. priznam in se globoko opravičujem. Te napake si več ne privoščim
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 23:06:13
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: bamby dolenjka, kaj si pa ti z vodo čarala, da si imela tako porabo? A svoji postli vsako uro vodo menjuješ, al kaj? ne, umivat sem se začela Pol ima pa tvoja šmarnica grozne vonjave, da voda pri vas kot reka teče bamby tale je pa lovska se mi je kar nehalo spat.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 23:06:29
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: bamby dolenjka, kaj si pa ti z vodo čarala, da si imela tako porabo? A svoji postli vsako uro vodo menjuješ, al kaj? ne, umivat sem se začela Pol ima pa tvoja šmarnica grozne vonjave, da voda pri vas kot reka teče šmarnica no, zanjo sem kar bide uporabljala, pa mal sem se pošpricala s parfumom in je blo to to
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 23:07:10
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Pa sej jaz sem bila pri tebi že 2x pa nisem kave dobila drugič te z galonom črnine pričakam. Naj me vzame le ne bo tako baj d vej. mi je pri tebi tudi nismo pili smo, na hribu ja ja, maš prov. priznam in se globoko opravičujem. Te napake si več ne privoščim bolš zate, drugač bo pokal
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 23:07:37
|
|
|
|
pina-1
|
babe jaz grem v mižule... se beremo jutri. nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 23:08:00
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: bamby dolenjka, kaj si pa ti z vodo čarala, da si imela tako porabo? A svoji postli vsako uro vodo menjuješ, al kaj? ne, umivat sem se začela Pol ima pa tvoja šmarnica grozne vonjave, da voda pri vas kot reka teče bamby tale je pa lovska se mi je kar nehalo spat. Prni nas pa noro šparamo na vodi, zato si jo je grem raje kar v Atlantis namočit. Zdaj je dobro namočena . pinči, spat pa zdaj res nimaš kaj hodit, ker tam ti bo po moje dolgčas
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 23:08:38
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Pa sej jaz sem bila pri tebi že 2x pa nisem kave dobila drugič te z galonom črnine pričakam. Naj me vzame le ne bo tako baj d vej. mi je pri tebi tudi nismo pili smo, na hribu ja ja, maš prov. priznam in se globoko opravičujem. Te napake si več ne privoščim bolš zate, drugač bo pokal sem se zdej tako ustrašla, da sem prec kogomo pištiala in 10 dag barcafe zraven adijo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 23:09:10
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: bamby dolenjka, kaj si pa ti z vodo čarala, da si imela tako porabo? A svoji postli vsako uro vodo menjuješ, al kaj? ne, umivat sem se začela Pol ima pa tvoja šmarnica grozne vonjave, da voda pri vas kot reka teče bamby tale je pa lovska se mi je kar nehalo spat. Prni nas pa noro šparamo na vodi, zato si jo je grem raje kar v Atlantis namočit. Zdaj je dobro namočena . pinči, spat pa zdaj res nimaš kaj hodit, ker tam ti bo po moje dolgčas tole more pa metka prebrat k je neki atlantis danes omenjala. Bojo sli ziher v čatežke rajš al pa zobe stisnl pa na morje počakal
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 23:09:46
|
|
|
|
dolenjka
|
kogomo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 23:10:01
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby pinči, spat pa zdaj res nimaš kaj hodit, ker tam ti bo po moje dolgčas to maš tudi prov. pojma nimam kdo si je zmislu spanje. ejo, kam si pa ti Tima dala, da ob tej uri strašiš na rr?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 23:11:25
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka kogomo kogomo ja? kaj se čudiš. a vi ne kuhate kave v kogomi? P.s. stara malo te za******. a bo džezva ok? ali raje kafetjero pripravim
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMaterinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.