Bajsa
|
No tko dober večer! Dons sem bolj zgodna, čudn a ne Kati jaz bi tako prodajalko na goflo trešla, ker za take škise res nimam potrpelnja! Buči obvladate umetniške zadeve. Če bom kšn šmeks prtiček kje uočila, te bom pa res prosila, da mi kej napedenata s tvojim, za v ta nov stanvane Ella a boš pokazala končn izdelk. sej bi ti jaz pol tud kej naročila, sam sm dons vidla da si neki sumljiva s cenam . Ej kaj je pol z bodiji? Rabiš al ne? Jih bom pol k pridem nazaj naložila. A si dala Zoji kašico? Februarka za nakup in super da ti je antilopa fajn. Ne se sekirat, tud jaz sem dons spet zapravlala, sam nisem nč tko groznga kupla, razen knjigice une ta mehke plastificirane, ker naša ma eno premal, rabi 2 . Dolenjka za atletičarko Tarico carico. Meti za pridnega Jonija in za spanje! Upam, da se hit hit hit naspiš, ker jaz sem kuj boljše volje in bolj razpoložena, ko sem naspana. Sej mamice itak rabmo ful mal, pa smo zadovoljne, a ne. Itata kaj naj ti rečem, desci so iz druzga planeta, se mi zdi da so ena pokvarjena izvedba marsovcev. Mene tud včasih prime, da bi mojga zamenjala za prikolo gnoja. Bi mela včasih od gnoja več kot mam od njega Mi smo pa vsi 3je popoldne mal pančkal, na tavelki pojstli skupi, skor 2 uri, sm mal not prnesla Sej ne da spim že kr neki časa po ene 5 ur na noč, če mam srečo Madam je ob 18 pojedla skor 100ml kašice, une gres z vanilijo, al riž al kaj je, ji je bla ful všče, je tko cmokala zraven, da je bil vesele. No pol sva se šle kopat, je bla ob 19.15 fertik, je fasala zizo, valda vmes zaspala, pa še ni bla ura 20, no pa se je kr kmal zbudila, pojedla še drugo in zdej spi. Kok časa, upam, da vsaj do 5. No zih sem še kej hotla pokomentirat, pa sm pozabla, si jo grem zdej umit, da nam z umazano z vami čvekala, pridem nazaj F5 stisnt, pa mal počvekat še pred spanjem