|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
5.8.2008 20:51:32   
kati kati
jutri pa gremo po pikico, šele drugo ceplenje

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
5.8.2008 20:57:55   
ella79
larisa to sem mislila ja in tudi upala da je že kej. No, sej kot si že sama rekla, je boljš ne mislit na to.

kati ne morš verjet, da se ena trgovka in to v otroški trgovini tako obnaša user posted image pa da te še narede zravn user posted image user posted image joj, jaz bi na tvojem mestu zahtevala poslovodjo, ne pa da jo ona kliče user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 2827
5.8.2008 21:02:40   
Februarka08
Evo, moja je umita, dec si ga pa tud glih umivauser posted image sam kaj ko še jote ne morva skuhat...user posted image bo pa pol tok bol slastnauser posted image

No, a je kej novgauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2828
5.8.2008 21:07:19   
Februarka08
Uf, Kati, tole je pa bla izkušnjauser posted image user posted image kaj se to grejo ene trgovke, pa to ne morš verjet...user posted image
Larisa, tud jest sem mislila na vašega princa če je že kaj kakaluser posted image upam da bo kmaluuser posted image user posted image

Grem zdej mal pred tv pa še slike mam za zrihtat v album, pa se mi dons sigurno ne da to delat... Aja, antilopo smo že sprobal in je user posted image Bom pripopala kakšno slikico.. verjetno jutriuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
5.8.2008 21:14:00   
buči
Čer, samo da veste, da se stanje maaaaalo umirja, sporočite, kdaj se jutri dobite, mogoče, ampak res mogoče, pridem malo pgledat.

TDAT - štirje prestopniki!

Neposredna povezava do sporočila: 2830
5.8.2008 21:17:01   
ella79
februarka kaj pa naj bi bilo novega user posted image  user posted image user posted image user posted image ma dobr da si me spomnila, moja antilopa je še v avtu user posted image  user posted image user posted image

buči pomoje prav rabiš eno kavo user posted image čak da gazda pride in pove kaj in kako user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 2831
5.8.2008 21:19:59   
buči
ella, nujno vas moram videt, ker je težka tale medicinska. Danes sem prvič dala sama injekcijo, je bila sicer patronažka zraven. Ma, upam, da zdržim 3 tedne, pa da jih vsaj potem ne bo več potreboval. Je malo mimo vse skupaj, ni ravno cool filing, ampak bolje že kot ribe čistit user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
5.8.2008 21:21:04   
buči
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

da gazda pride in pove kaj in kako user posted image user posted image

a pa je nujno MengeŠ? Jaz moram bit namreč ob 11 doma - injekcije. Kaj pa Supernova?

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
5.8.2008 21:25:35   
buči
Grem spat, ker likat definitivno ne morem, sem preutrujena. A mi lahko ena na ZS sporoči, kje ste zmenjene, ker ko pride šefica, boste itak naklofale 15 strani do jutri, potem pa nimam časa, da najdem, kje ste zdaj postrojene in ostale nujne obvezne vsebine februark. Hvala za razumevanje. Ostalo je bp. Lahko greste.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
5.8.2008 21:25:52   
buči
spet imam samogovore

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
5.8.2008 21:26:07   
buči
nočka

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
5.8.2008 21:29:35   
buči
pa res ni nobene ...

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
5.8.2008 21:34:35   
kati kati
js tud grem počasi spat

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
5.8.2008 21:41:34   
Bajsa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  napišem cel roman, vse pokomentiram, hočem poslat we are sori...bla bla bla. Še enkrat bo treba!

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

Neposredna povezava do sporočila: 2839
5.8.2008 21:51:01   
pina-1
čer.
ne bežat spat. evo mene tudi tu. Sem ravnokar dala puni spat. ana sicer neki kolovrati po postelji. Je tako fajn se obračat na trebuhuser posted image . Mia je tudi že na poti v deželo. Stanovanje je pa v razsulu.
Sem mela danes v varstvu 2 otroka od 6 let, 2 otroka od 5 let in mojo ano. Vse ostalo si lahko predstavljateuser posted image .
Jutri je pa moj končno doma in bom jaz lepo tole štalo v red spravla, pa polikala vse cunje. Jutri pa letim še v lekarno in zadnji šoping. Mia gre prespat k moji teti, tako da v petek v miru še nafilam avto in VIAuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Upam da me prej ne pobereuser posted image

dolenjči sem vidla da si me pogrešala, sam sem lovila divjake okoli bajte?user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
5.8.2008 21:51:16   
dolenjka
Čer user posted image

Pri nas je mal gužva za PCjem user posted image  Bajsika, ti kar lepo še 1x napiš, pol bom pa že jaz na vrsti. Sem se kumi urinla za teh 5 vrstic user posted image
No kuga je zdej? Mengeš in svež zrak pa eno domače pivo al kako? Jaz sem za, medicinska sestra Bučkica pa lahko takoj po inekciji pride user posted image  Ju3 ne bo prevroče in je zaizkoristit, Supernova pa naslednji teden ko bo spet sekal in se bomo na klimi hladile pa po pivu sekale user posted image

Ella, Larisa? še katera?

No, pridem čez 10 min počekirat user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
5.8.2008 21:51:17   
ella79
čer user posted image

bajsa men se to tudi velikrat zgodi user posted image toži jih user posted image user posted image user posted image

jaz pa rabim eno res izvirno idejo za prijateljico, ki je diplomirala, ima vsega dovolj, privošči si kar si zaželi.. sem ji pa že jaz za roj dan dala od masaže, savne, nakita...

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
5.8.2008 21:53:06   
Bajsa
No tko dober večer!

Dons sem bolj zgodna, čudn a ne user posted image

Kati jaz bi tako prodajalko na goflo trešla, ker za take škise res nimam potrpelnja!
Buči obvladate umetniške zadeve. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Če bom kšn šmeks prtiček kje uočila, te bom pa res prosila, da mi kej napedenata s tvojim, za v ta nov stanvane user posted image

Ella a boš pokazala končn izdelk. sej bi ti jaz pol tud kej naročila, sam sm dons vidla da si neki sumljiva s cenam user posted image . Ej kaj je pol z bodiji? Rabiš al ne? Jih bom pol k pridem nazaj naložila. A si dala Zoji kašico?

Februarka user posted image user posted image user posted image  za nakup in super da ti je antilopa fajn. Ne se sekirat, tud jaz sem dons spet zapravlala, sam nisem nč tko groznga kupla, razen knjigice une ta mehke plastificirane, ker naša ma eno premal, rabi 2 user posted image .

Dolenjka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za atletičarko Tarico carico.

Meti user posted image user posted image user posted image user posted image  za pridnega Jonija in za spanje! Upam, da se hit hit hit naspiš, ker jaz sem kuj boljše volje in bolj razpoložena, ko sem naspana. Sej mamice itak rabmo ful mal, pa smo zadovoljne, a ne.

Itata kaj naj ti rečem, desci so iz druzga planeta, se mi zdi da so ena pokvarjena izvedba marsovcev. Mene tud včasih prime, da bi mojga zamenjala za prikolo gnoja. Bi mela včasih od gnoja več kot mam od njega user posted image

Mi smo pa vsi 3je popoldne mal pančkal, na tavelki pojstli skupi, skor 2 uri, sm mal not prnesla user posted image user posted image user posted image user posted image  Sej ne da spim že kr neki časa po ene 5 ur na noč, če mam srečo user posted image
Madam je ob 18 pojedla skor 100ml kašice, une gres z vanilijo, al riž al kaj je, ji je bla ful všče, je tko cmokala zraven, da je bil vesele. No pol sva se šle kopat, je bla ob 19.15 fertik, je fasala zizo, valda vmes zaspala, pa še ni bla ura 20, no pa se je kr kmal zbudila, pojedla še drugo in zdej spi. Kok časa, upam, da vsaj do 5.

No zih sem še kej hotla pokomentirat, pa sm pozabla, si jo grem zdej umit, da nam z umazano z vami čvekala, pridem nazaj F5 stisnt, pa mal počvekat še pred spanjem user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
5.8.2008 21:54:15   
Janey
Helo maj frenduser posted image user posted image hav ar ju maj frenduser posted image user posted image
ja tunizija je majka. sploh drugam ne gremo več. vsedli smo se v letalo, 2 uri smo bli tam. jaka je na letalu ful užival, vse lučke in vse mu je blo ful zanimivo. tam je itak super. senčniki na plaži so tak močni da je trda senca, ko piha te celo zebe. jaka je nor na vodo. fredi pa je itak zakon. mali je raztural. čeprav v morju se nismo kopali s fredijem, ker so bli preveč valovi in bi ga zalilo. v bazenu pa je delal ture sem in tja da je pol kar spal. ljudje tam so super. jakca so imeli za svojega. mali se je itak vsakemu smejal tak da je bil glavna atrakcija. enkrat me je kar stisnilo ga je en kar iz vozekavzel. ampak prijazni so pa vsi od čistilke do šefa. šef je vsak dan nas pozdravo, se z malim meno, mali se mu je režal, pa ga je kar nekaj božal. noro res. hrana ni da ni, sploh ne upam da vago, ko sem bla tak pridna zdaj pa...ehuser posted image user posted image user posted image ati je bil zlat tak da brezveze, mi je kar hudo da gre jutri že delat. no...jaz vam priporočam. kaj več še napišem, zdaj sem preveč utrujena. tudi da b kaj prebrala.

srečka, marusha in mala pikica...kava kadarkoliuser posted image user posted image user posted image

pogrešala sem vas

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
5.8.2008 22:02:39   
pina-1
bajsa, a aš ti abonma v ikei? po moje bi morala dobiti že kak količinski popustuser posted image user posted image user posted image .  moške is pa tako fajn opisala da ti jaz samo user posted image user posted image

janey samo da ste se meli lepo. Joj, jaz tudi komi čakam, da gremo na morje. Da dam možgančke malo na offf, pa da mi malce drugi pomerkajo otroke. Vem da se sliši grozno, sam jaz dam koj za sodček piva, če ju kdo pomerka za 1 urco. A sem zato čudna mati?user posted image

dolenjka, a se je stipe od tebe nalezu večernega rituala? resi mu, da je zvečer njegova naloga drva žagat in ne na PC viste.

suzi, a ti še noter od krsta prihajaš, ali se odvajaš od rr. Si nekam nezgovorna danes?user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
5.8.2008 22:03:04   
ella79
bajsa jaz skoz neki ustvarjam pa nimam kej pokazat, k takoj naprej vse dam user posted image sem ji dala kašco, pa ji bi bila pomoje čist ok, sam je bla očitno preveč lačna, pa je zizo hotla. Itak pa več kot par žlic ne poje nobene user posted image bodiji? jih morm najprej vidt, pa da vidim, če se splača čakat do septembra user posted image user posted image

janey to pa je bil pravi dopust user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
5.8.2008 22:04:21   
dolenjka
Helo maj frend! veri gut maj frent! Transport mister, trasport? user posted image  user posted image  user posted image  Tko so pa naju na Baliju ogovarjal! Tko daleč pa ista špreha user posted image  user posted image  user posted image

Janey, jaz bi šla kuj v Tunizijo, pa imamo z vodovodom Tunizijo, upam da vsaj na obroke user posted image

No tko, Stipe se je spoku na kavč in počas vklaplja motorko, jaz sem pa samo vašaaaaa user posted image

Smo bili v LJ in sem v Bušiju nabavila fensi žličke za carico, da bo lažje papala, ker so čist mehke user posted image
Pa v BC sem vodo kupila, ker je bila danes še po akcijski ceni, pa kopalni plašček je dobila atletičarka user posted image
Aja, pa eni čeveljci so bili v BC znižani oz supergice stajl - 4,75 EUR user posted image

Pinči, bisačko sem kupila, klicala sem te pa zato, ker najprej nisem krem barve najdla, pa sem ti hotla belo uturit. No, zdej jo imaš - krem user posted image  Cena je ista kot je bila, pa tudi v spletni trgovini so jo popravili user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
5.8.2008 22:14:11   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Pinči, bisačko sem kupila, klicala sem te pa zato, ker najprej nisem krem barve najdla, pa sem ti hotla belo uturit. No, zdej jo imaš - krem user posted image  Cena je ista kot je bila, pa tudi v spletni trgovini so jo popravili user posted image

ejo, meni je čisto vseeno kaka je barva. sem hotla bež ali belo le zato ker se na 60 lahko pere. Tiste barvaste pa ni gvišno. ampak tenksi bejba.

Naša frajla e ne spiuser posted image . ogovili tam po pojstli. ŽE 100 krat sem jo šla popravljat, pa dudo, pa zobe mazat... Zdej pa sam še nerga. Upam, da kmalu mrkne.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
5.8.2008 22:22:06   
dolenjka
Stara moja, na brisači piše pranje na 40 user posted image  Jaz jo vedno na 40, ker tko umazana ni bla nikol, da bi blo nujno user posted image

Ella kva je dej za ju3user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
5.8.2008 22:23:45   
pina-1
sej ni govora o umazanem, samo pri nas se belo pere vsak drugi dan, če ne tudi kaj vmes. Pol pa gledam da kombiniram.
In ja, jaz brisače večino perem na 60, pa se še nobeni ni nič zgodilo. ČE mi pa zanjka robe za na 40, jih operem tudi na 40

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.