![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 22:27:36
|
|
|
|
dolenjka
|
Uf, sej vem da nimaš umazanih brisač no Jaz tudi kombinacije delam, drugače pa ostale brisače na 60 perem, samo za carico še vedno vse ločeno perem
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 22:28:38
|
|
|
|
Februarka08
|
Jest grem v mižule... Sem se mogla ustno zagovarjat, zdej sem pa zmatrana Lepo nočko, upam da nau kmal kakšne budnice
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 22:29:22
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Jest grem v mižule... Sem se mogla ustno zagovarjat, zdej sem pa zmatrana Lepo nočko, upam da nau kmal kakšne budnice upam samo, da se je vaš tut kej zagovarjal, pa da si mu dala negativno in bo moral ponovit
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 22:34:09
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka samo za carico še vedno vse ločeno perem meni to ne znese, ker je vse preveč cot. Že tako se mi rola.... uuu februarka, bravo za usnti zagovor... Pri nas bo danes suša. PRed dopustomse bomo pa še pogovarjali, ker na dopustu pogovora ne sploh
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 22:35:42
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka samo za carico še vedno vse ločeno perem meni to ne znese, ker je vse preveč cot. Že tako se mi rola.... uuu februarka, bravo za usnti zagovor... Pri nas bo danes suša. PRed dopustomse bomo pa še pogovarjali, ker na dopustu pogovora ne sploh a vi dopust tko resno jemljete, da se tut pogovarjate ne al kako?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 22:37:09
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka a vi dopust tko resno jemljete, da se tut pogovarjate ne al kako? ne MI.. PINO je reku da gre na dopust . In glede na to da nosimo dol 4x4 bakse piva, 10l vina,... ti je vse jasno
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 22:38:55
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka a vi dopust tko resno jemljete, da se tut pogovarjate ne al kako? ne MI.. PINO je reku da gre na dopust . In glede na to da nosimo dol 4x4 bakse piva, 10l vina,... ti je vse jasno no ja, kot da ti pa nič ne spiješ Itak pa tut če ne bi sabo peljal - imajo dol in piva in vina
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 22:39:17
|
|
|
|
pina-1
|
nč, tuki se kej dosti ne dogaja. Od dolgočasja, se že pojedla kos kruh in sir, pa 2 kosa kruha z nutelo ins edaj še frutek hruška, marelia bašem.. Bolje da grem spat, da ne najdem še kako kombinacijo za oj želodec
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 22:40:07
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka a vi dopust tko resno jemljete, da se tut pogovarjate ne al kako? ne MI.. PINO je reku da gre na dopust . In glede na to da nosimo dol 4x4 bakse piva, 10l vina,... ti je vse jasno no ja, kot da ti pa nič ne spiješ Itak pa tut če ne bi sabo peljal - imajo dol in piva in vina . sa jaz več kot spijem bolj bi se pogovarjala
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 22:41:07
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka a vi dopust tko resno jemljete, da se tut pogovarjate ne al kako? ne MI.. PINO je reku da gre na dopust . In glede na to da nosimo dol 4x4 bakse piva, 10l vina,... ti je vse jasno no ja, kot da ti pa nič ne spiješ Itak pa tut če ne bi sabo peljal - imajo dol in piva in vina . sa jaz več kot spijem bolj bi se pogovarjala sej, zato pa tolk pijače sabo pelje Pino
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 22:41:16
|
|
|
|
ella79
|
dolenjka ja povejte kdaj in kje pa prideva čist simpl
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 22:41:42
|
|
|
|
dolenjka
|
Sam res je prisluhnimo tišini danes tu gor
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 22:42:22
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dolenjka ja povejte kdaj in kje pa prideva čist simpl ja ti si pa faca, sred noči si se spet najdla A ti veš kje je harmonija?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 22:42:43
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka sej, zato pa tolk pijače sabo pelje Pino pol pa naj še kakšnega črnca vzame, da se bo z mano pogovarju, če se on NE BO
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 22:43:24
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Sam res je prisluhnimo tišini danes tu gor mogoče so pa vse na ustnih zagovorih
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 22:44:22
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dolenjka ja povejte kdaj in kje pa prideva čist simpl ja ti si pa faca, sred noči si se spet najdla po moje se še ni, ker tole pisanje zgleda kar zgubljeno
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 22:46:45
|
|
|
|
bamby
|
Čer! Sem imela cel roman, pa mi je vse zbrisalo, zdaj se mi pa ne da še enkrat! Imeli smo se super, morda jutri kaj več napišem, ker zdaj grem na sladoled, ker me jezi !
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 22:46:57
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dolenjka ja povejte kdaj in kje pa prideva čist simpl ja ti si pa faca, sred noči si se spet najdla po moje se še ni, ker tole pisanje zgleda kar zgubljeno ti pa itak sam sikaš, namest da bi se v LJ že en dan prklatla primorski
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 22:47:32
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby Čer! Sem imela cel roman, pa mi je vse zbrisalo, zdaj se mi pa ne da še enkrat! Imeli smo se super, morda jutri kaj več napišem, ker zdaj grem na sladoled, ker me jezi ! kdo te jezi, lubica?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 22:48:09
|
|
|
|
pina-1
|
danes ste vse izgubljeni primeri. grem raje po stopinjahmojih dveh punc. Itak bom ponoči zopet vstala, ker ne bom mogla spat. Ajd lepo se pogovarjajte in zagovarjate. Pa kej spite vmes. Jutri se pa dobimo na virutalni kavi. Nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 22:50:42
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dolenjka ja povejte kdaj in kje pa prideva čist simpl ja ti si pa faca, sred noči si se spet najdla po moje se še ni, ker tole pisanje zgleda kar zgubljeno ti pa itak sam sikaš, namest da bi se v LJ že en dan prklatla primorski ti meni primorksi . Kdaj boste pa VE GOSPE IZ PRESTOLNICE IN OKOLICE, svoje ritice k morju spustile? Na svetega nikoli ali nejl mese di mai? In ja, jaz v lajbah pridem jeseni. Samo tako da veš. In e na hrib boš morala z mano
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 22:52:17
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: bamby Čer! Sem imela cel roman, pa mi je vse zbrisalo, zdaj se mi pa ne da še enkrat! Imeli smo se super, morda jutri kaj več napišem, ker zdaj grem na sladoled, ker me jezi ! kdo te jezi, lubica? Mah ne se mi še ti posmehovat. Sem razpizdena nad to RR, da je kaj! Sem čist razkačena prišla v kuhno po sladoled, pa se mije dec režal v ksiht !
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 22:53:25
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: bamby Čer! Sem imela cel roman, pa mi je vse zbrisalo, zdaj se mi pa ne da še enkrat! Imeli smo se super, morda jutri kaj več napišem, ker zdaj grem na sladoled, ker me jezi ! kdo te jezi, lubica? Mah ne se mi še ti posmehovat. Sem razpizdena nad to RR, da je kaj! Sem čist razkačena prišla v kuhno po sladoled, pa se mije dec režal v ksiht ! bamby e se jezit, ker boš grda ratala dedcu pa jezik pokaži. kaj pa on ve, kaj je odvisnost
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 22:53:48
|
|
|
|
dolenjka
|
Pa sej jaz sem bila pri tebi že 2x pa nisem kave dobila Zemlja kliče Ello Dej mi plis na ZS GSM spust, če se ju3 zjutraj ne najdemo Pa se zju3 zmenmo do konca, načeloma pa predlagam 9.30, 10.00 Mengeš. Točno lokacijo dorečemo v cvik zore
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 22:54:47
|
|
|
|
dolenjka
|
UU PInči ima pa nov podpis
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMaterinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.