Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 23:11:57
|
|
|
|
bamby
|
pinči, Tim komira kot angelček v postli. Je revež tako zmatran, ker je tolk plaval, da je takoj omagal, kuker je legel. Nič bat, se ne bo zbudil
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 23:12:42
|
|
|
|
ella79
|
zdej ste pa začele tok čvekat, da komaj do besede pridem dolenjka vem kje je harmonija kaj se gremo tja razvajat
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 23:14:01
|
|
|
|
pina-1
|
evo je prišla ella, jaz pa grem. res nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 23:14:16
|
|
|
|
bamby
|
o ella, ti kar kaj povej! Se pozna, da sem jaz spet tu !
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 23:14:36
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 zdej ste pa začele tok čvekat, da komaj do besede pridem dolenjka vem kje je harmonija kaj se gremo tja razvajat Ja, Zoja, Nejc in Tara bojo šli pa na sprehod med tem časom
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 23:15:15
|
|
|
|
dolenjka
|
Larisa je predlagala da se tam fajn okrog parka vozička
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 23:17:01
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Larisa je predlagala da se tam fajn okrog parka vozička ok, potem je lokacija določena, ura med 9:30 in 10:00 upam, da nama uspe tok zgodej pridt
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 23:18:23
|
|
|
|
bamby
|
Zdaj grem pa tudi jaz v mižule. Sladoled sem pojedla, zdaj pa grem! nočko
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 23:18:53
|
|
|
|
dolenjka
|
Jaz bom zjutraj Larisi SMS poslala, ti mi pa plis tvoj GSM pošlji, ker ne vem kam sem ga utaknila Ko se zbudiva se javiva in dorečemo uro. Sej ni panike. Sam še men povej kje moram zavit za harmonijo Na "ta glavnem" semaforju kjer za Domžale zaviješ levo (iz KR smeri) zavijem desno
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 23:21:47
|
|
|
|
ella79
|
a veš kje je oranžarija? zelo bilu sam mal prej levo zaviješ. Kaj pa če se dobimo na parkingu od ooranžarije, unmu zgornjemu makadamskemu pomoje mal bolj primerno
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 23:22:05
|
|
|
|
dolenjka
|
No, jaz grem spat! Se beremo ju3 Sladke sanje, pa da ne bo slučajno po palčki dol kateri tekl
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 23:23:03
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 a veš kje je oranžarija? zelo bilu sam mal prej levo zaviješ. Kaj pa če se dobimo na parkingu od ooranžarije, unmu zgornjemu makadamskemu pomoje mal bolj primerno zgornji spodnji Mislim da vem kje je oranžerija, to moram pa levo zavit pred semaforjem za KR a ne?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 23:29:26
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 a veš kje je oranžarija? zelo bilu sam mal prej levo zaviješ. Kaj pa če se dobimo na parkingu od ooranžarije, unmu zgornjemu makadamskemu pomoje mal bolj primerno zgornji spodnji Mislim da vem kje je oranžerija, to moram pa levo zavit pred semaforjem za KR a ne? ja isto greš kot za oranžarijo, en semafor prej kot za KR greš levo, pa potem spet levo, za oranžarijo greš pa naravnost. In če se pelješ prav mimo oranžarije, je potem makadan naprej k se gre na mengeško kočo in tam se da parkirat. To je do harmonije itak čist blizu. Men je mogoče mal zoprno pred harmonijo parkirat in it naprej drugam
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 23:31:40
|
|
|
|
dolenjka
|
kul, sej je tut Larisa neki omenjala da bi se lahko tam parkirale Dej bod pametna pa reč da imajo tam nekje (oranžerija al pa harmonija) kak toast al pa sendvak za pojest, da mi ni treba zajtrka še zase delat No, sej pol sem si prav mislila, sam nisem niti peljala čez Mengeš že ene 100 turških let
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 23:32:18
|
|
|
|
dolenjka
|
No, zdej se pa res pakiram ajat, da ne bo atletičarka prej v ekšn stopila
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 23:34:18
|
|
|
|
ella79
|
a misliš da bo imela atletičarka ponoč trening dvomim no dej potem pa kar pri oranžariji, pa se zjutri tipkamo za točno uro. Pomoje da kje v mengšu pa ja imajo kak sendvič zate aja še na ZS ti dam že pomoje ene 5-tič moj GSM
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 23:42:41
|
|
|
|
Bajsa
|
Hm nč me niste pogrešale No moje je umita, en stroj cunj sem dala prat, enga v sušilc, kapučino sem spila in sendvič sem pojedla. Zdej grem pa lohk spat
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 23:47:58
|
|
|
|
Bajsa
|
Še to morm povedat. V Ikei majo v podzemni garaži po tleh take modre oznake in smo v petk mislel, da so to parkplaci za invalide. Jok brate, na tleh so narisani taki velki vozički, se prav da so mesta rezervirana za tistek mamo še dojenčke v vozičkih Pa da ne govorim o tem, da sem v Ikei srečala še ene tri pse No pa v metroju sem kupla always vložke, ki majo zraven že tud vlažilni robček, pripravna zadeva, če greš kdaj kam za cel dan, da se lohk mal ofrišaš. Tega pr nas še nism vidla, tak komplet namreč . Kok smo mi za cajtom No ampak neki morem pa pograjat. Na semaforju je ena tabla z enim obvestiom, napisana v nemščini in srbohrvaščini, mislem halo, kaj pa ostali turisti? Mi mormo pa pričat svjetski jezik, dobr da mi to kr laufa Zdej pa še neki slikice naložim, pol grem pa res spat.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 23:54:05
|
|
|
|
jencili
|
Čer, sm vas komi prebprala, tok ste načvekale. Bom hitra, ker sem že totalno zmatrana . Z vse, k se dons nismo vidle, samo kratek povzetek današnjega pregleda. Zjutri smo se šli pokazat P., katera je rekla, da je verjetno gnojna bulca in da se bo treba it pokazat kirurgu (no, do sem vas je tud Ella že obvestila). Pol smo šli na Jesenice, ker je kirurg potrdil, da gre za zamašeno lojnico (polno gnoja) in da bo to potrebno zrezat. So ga hotl že kr dons, sam k so nama povedal, da ga bojo dal pod narkozo, sva z kr mal nazaj stopla (se usrala po domače) in zato je Dr. predlagal, da počakamo še dva dni, če bi šlo po kakem slučaju to nazaj oz. se z alkoholnimi obkladki mogoče posušilo, v nasprotnem primeru pa smo zmenjni za v četrtek ob 12-ih na tešče Resnično upam, da bi šlo to vsaj malo nazaj in da ne bi blo treba pod nož Nč, zdej grem pa počasi spat...sm že od 6-ih pokonci. nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 0:04:06
|
|
|
|
nizy
|
Dr. predlagal, da počakamo še dva dni, če bi šlo po kakem slučaju to nazaj oz. se z alkoholnimi obkladki mogoče posušilo, v nasprotnem primeru pa smo zmenjni za v četrtek ob 12-ih na tešče Resnično upam, da bi šlo to vsaj malo nazaj in da ne bi blo treba pod nož kako bo pa Taj zdržal do 12h na tešče Mater so pa tut face
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 0:17:57
|
|
|
|
Bajsa
|
Jencili veš da držim peti za lubčka od moje madam , da bo vse v redu pa itak že veste, a ne. Lepo pančkite! Dodala slikce, par v piška miška 5, neki v šoping, mislem, da nobeno geslo ni pretežko , a ne g. Jencili Zdej grem pa še cote zložit in pol spat! Sladke sanje!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 0:28:10
|
|
|
|
nizy
|
bajsa - kolk je Zala cort februarčica
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 0:28:37
|
|
|
|
Bajsa
|
Ooooo Nizy hvala, kaj piješ
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 0:29:33
|
|
|
|
nizy
|
sam pira ne , ostalo pa vse
< Sporočilo je popravil nizy -- 6.8.2008 0:31:57 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 0:32:19
|
|
|
|
Bajsa
|
Vino, borovnčke, višnjev liker, carolans??? Al bi sam vodo
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.