Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 16:34:47
|
|
|
|
dolenjka
|
Brač - Zadar no, glih blizu pa res ni! Do kdaj ste dol
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 16:41:34
|
|
|
|
MetiLu
|
Itata, kaj naj ti rečem mene s sabo vzem Buči, tole pa res hudo zgleda ste same umetniške duše pri vaš bajt
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 16:43:50
|
|
|
|
MetiLu
|
Moj otrok pa še kar spi pa tadrug otrok tud Se mormo pol res mal odšetkat do šiptarja, pa še do trafike, da si grem po kakšno revijo. Si že dolg nisem nič privoščila za brat Zdej en dan se nam pa spet obeta izlet v Čatežke, no sej mogoče bo pa tud atlantis čist ok. Važn da gremo še mal fredija pa Janeza namočit
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 16:47:16
|
|
|
|
buči
|
Ma, jaz grem z vsako kamorkoli, če me katzera s sao vzame!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 16:50:17
|
|
|
|
buči
|
ko je poa imel moj pred leti longeto do riti in to 2,5 meseca, smo imeli pa proizvodnjo vrtnih palčkov. Jaz sem jih v mavec ulivala, on pa brusil in barval. Pa smo založili celo sorodstvo ...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 16:52:04
|
|
|
|
ella79
|
za Taro atletičarko itata jaz imam čas ta teden, pa ne bom nič tečna... jah, to so pa očitno moški, moj tudi včasih sam kima, potem k pa prede do realizacije pa sam bukov gleda dolenjka da kuhaš domače štruklje mi ni treba govort, k mi imamo očitno dost podobne jedilnike no, k imate vi meso, mamo mi sigurno kej drugega lahko ti poleg štrukljev še mal dežja pošljem je ravno začel neki meti to je ful ugodno varstvo, tok je pri nas na kmetih pa še blizu službe, doma. A si v službi zadovoljna, je tako kot si si predstavljala, je tam za odpoved dat, al je še vse prezgodaj? buči za umetnine. To je ala servetna tehnika, a ne Dobr sta se spomnila tole z okvirji. Jaz sem si ravno danes kupila oljne pastelne barve in začnem danes ustvarjat, že komaj čakam kar grem
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 17:03:34
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Brač - Zadar no, glih blizu pa res ni! Do kdaj ste dol no sej tako daleč pa spet ni . mi smo dol do 23.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 17:05:55
|
|
|
|
dolenjka
|
Pinči, pol se pa vi nazaj grede lahko ustavte
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 17:08:37
|
|
|
|
dolenjka
|
Ella, kaj je zdaj za ju3 Aja, mi še kar spimo Danes že dobre 4 ure Ja, atletičarska je težka
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 17:11:42
|
|
|
|
itata
|
hvala ker ste tko prijazne. sem res slabe volje danes zarad tega vsega. pa je brezveze pa kaj čem. včasih me pa vseen spravi v slabo voljo. mogoče bom pa jutr kar lepo sama šla gor popoldne in prespala in naj se on primaje v čet kadar mu paše. al pa tud ne... sam k vem da bo pol zmeri tko mah sej greš lahk tud sama a ne... al pa tud ne kaj pa vem... najraj bi kar lepo šla prej pa čao. bom še mal razmislila na to temo. moja stare dva sta itak mislila prit en dan na obisk... mogoče bi blo pa to lahk tko. sem vzela sam sobo, če ne bi vas vse s sabo vzela
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 17:11:53
|
|
|
|
ella79
|
dolenjka jutri je sreda naša tudi že eno uro spančka, jaz pa že rišem
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 17:17:00
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dolenjka jutri je sreda naša tudi že eno uro spančka, jaz pa že rišem ja sej smo se za Mengeš za sredo pogovarjale
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 17:18:39
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 naša tudi že eno uro spančka, jaz pa že rišem kaj pa rišeš ?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 17:22:23
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dolenjka jutri je sreda naša tudi že eno uro spančka, jaz pa že rišem ja sej smo se za Mengeš za sredo pogovarjale ja ja vem pri nas prav luštno dežuje. Kakšno bo pa jutri vreme. Jaz sem za, da se vidimo, da vašo atletičarko mal vidm rišem žirafo skicirana je že, približno
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 17:24:25
|
|
|
|
dolenjka
|
Joj, pri nas pa še ni dežja Ravno zaradi vremena smo se za sredo menile, ker bo malo hladneje, baje "samo" do 25 stopinj Žirafo? A to za mojo carico? Boš pokazala prosim?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 17:30:21
|
|
|
|
ella79
|
potem naj pa kar mengeš velja če bo pa takle k je zdele tuki pri nas (namreč ni za vozičkat ), boma pa kje notr kako pivce spile
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 17:31:50
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 potem naj pa kar mengeš velja če bo pa takle k je zdele tuki pri nas (namreč ni za vozičkat ), boma pa kje notr kako pivce spile dil Sam še Lariso moram vprašat če je še frej, ker je prej nekaj spraševala Kdaj bi pa vidve uletele? Jaz bi bolj "zgodaj" okrog 9.30
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 17:47:52
|
|
|
|
dolenjka
|
Punce, če katera rabi kako psihoterapijo pa proporočam tegale strokovnjaka: http://www.dragandabic.com/
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 17:56:53
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Punce, če katera rabi kako psihoterapijo pa proporočam tegale strokovnjaka: http://www.dragandabic.com/ jaz ga bom kmal naša spi že 2 uri, to se pa že dolg ni zgodil 9:30 bova probali bit čim bolj točni. Zakaj pa že tok zgodaj
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 18:11:31
|
|
|
|
dolenjka
|
Naša je spala 2 uri genau Carica gre okrog 10h pančkat pa bi jaz njo pol v vozu dala spat, da je ne zmešam spet čist Sej ni panike. Se zmenmo zvečer mi zdele letimo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 18:44:55
|
|
|
|
MetiLu
|
takle bo pa naš poba pozimi joj, sem spet najdla tale kombinezonček pri Quelle-tu, pa sem ga hotla kupit že za februarja, sam sem potem enega dobila, zdej pa ne vem, kolk bo tak kombinezonček kaj praktičen pozim za naše čmrlje Sam a ni šponski?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 20:02:55
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Punce, če katera rabi kako psihoterapijo pa proporočam tegale strokovnjaka: http://www.dragandabic.com/ Jest vas sploh ne dohajam več... a mam res tok mal cajta kle gor viset No, današnji čvek je itak uspel , Ella, tud jest sem zapravla kar nekaj € - sem šla potem še po pametnega kuža ker naša že govori in vse zna pa u BC sem neki dnarja pustila, pa potem še popoldne k smo mogl it še enkrat u KR mah, ni da ni... kadar kol grem kam ˝na kofe˝ sem lažja za slabih 100€ No, a je še kej novga v našem koncu? Pomoje da ne. Bravo Tara za prvi obrat Meti za varstvo. Itata Buči obvladate pr vaš hiš Zih sem še kaj pozabila... mah pa potem še kakšno rečem, če bo moj gospod slučajno kaj svojo hčerko prijel v roke Aja, danes sem videla 6 dni starega fantka Marička, a naši so bli tud kdaj tko mejhni?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 20:20:52
|
|
|
|
ella79
|
februarka jaz ji bom pa za miklavža kupila pametnega kužka ja tole k se v centru dobimo ni najbolje, se bo treba kje v gmajni dobit, tam vsaj zapravljat ne morš meti luštn tale pajac jaz še pojma nimam kako jo bom oblačla larisa kako je Nejc naša je spala od štirih do sedmih, pa še to sem jo jaz zbudila zdej je že skopana in na zizi, sam še spat jo dam pa grem naprej ustvarjat
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 20:32:52
|
|
|
|
larisa
|
Čer , Ella, če misliš kakanje, tud po fruktozi ni kakal Ampak naj se kao ne sekiram Bolje da ne mislim na to, ker sem pol sam Drugač je pa še zmeri kr neki siten. Ampak je pa danes že lepo od 14h pa do 17h spal . To pa je napredek. No se grem dons mal stiskat , pa upam, da potem še kej nazaj uletim, da vidim kaj je za ju3
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 20:50:51
|
|
|
|
kati kati
|
čer, smo se danes potepali, mal po brežicah mal po krškem, pa sem bla v pikapolonici(že v petek sem kupla en slinček) ki je bla na njem cena 2,40€ zaračunala pa mi je 4,30€.opazla ko sem pršla domov sem jih poklicala in povedla.in danes to nesem nazaj( ne da se kregam za 1,90€ ampak princip) ker mi je rekla da ni problema pa da se opravičuje!prodajalka pa je bla tko nesramna babji mi reče da to ne more ona men zamenjat in da razlike ne morm dobit!bol ko ji razlagam da smo se že vse zmenili ona name krići! je rekla da gre po poslovodjo, in ona je z malo višjim tonom rekla da kaj se gre da mene kot stranko ne zanima kaj je narobe s slinčkom ampak naj bo tiho in mi vrne razliko!!! vmes pa js rečem da imam otroka v avtu naj pač nekdo pride in ona men KAJ SE GREM DA SAMGA OTROKA PUŠČAM V AVTU! BABJI sej sem mela taščo poleg in še Maj je spal v avtu! seveda pred menoj pa je bla rebeka dremelj, je mela šping day pridemo domov sem tašči naredi frizuro,še dragi pršu domov pa smo bli skoz zunaj. zdejle smo se pato najedli pice, mjam mjam! v soboto se gremo kopat v dolenjske toplice.če bo ktera šla naj pove
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.