|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
5.8.2008 16:34:47   
dolenjka
Brač - Zadar user posted image  no, glih blizu pa res ni! Do kdaj ste dol user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
5.8.2008 16:41:34   
MetiLu
Itata, kaj naj ti rečem user posted image  user posted image  mene s sabo vzem user posted image

Buči, tole pa res hudo zgleda user posted image  ste same umetniške duše pri vaš bajt  user posted image user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
5.8.2008 16:43:50   
MetiLu
Moj otrok pa še kar spi user posted image  pa tadrug otrok tud user posted image

Se mormo pol res mal odšetkat do šiptarja, pa še do trafike, da si grem po kakšno revijo. Si že dolg nisem nič privoščila za brat user posted image

Zdej en dan se nam pa spet obeta izlet v Čatežke, no sej mogoče bo pa tud atlantis čist ok. Važn da gremo še mal fredija pa Janeza namočit user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
5.8.2008 16:47:16   
buči
Ma, jaz grem z vsako kamorkoli, če me katzera s sao vzame!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
5.8.2008 16:50:17   
buči
ko je poa imel moj pred leti longeto do riti in to 2,5 meseca, smo imeli pa proizvodnjo vrtnih palčkov. Jaz sem jih v mavec ulivala, on pa brusil in barval. Pa smo založili celo sorodstvo ...

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
5.8.2008 16:52:04   
ella79
user posted image user posted image user posted image user posted image za Taro atletičarko user posted image

itata jaz imam čas ta teden, pa ne bom nič tečna... user posted image user posted image user posted image user posted image jah, to so pa očitno moški, moj tudi včasih sam kima, potem k pa prede do realizacije pa sam bukov gleda user posted image user posted image

dolenjka da kuhaš domače štruklje mi ni treba govort, k mi imamo očitno dost podobne jedilnike user posted image user posted image user posted image no, k imate vi meso, mamo mi sigurno kej drugega user posted image user posted image user posted image lahko ti poleg štrukljev še mal dežja pošljem user posted image user posted image je ravno začel neki user posted image user posted image

meti to je ful ugodno varstvo, tok je pri nas na kmetih user posted image user posted image pa še blizu službe, doma. A si v službi zadovoljna, je tako kot si si predstavljala, je tam za odpoved dat, al je še vse prezgodaj?

buči user posted image user posted image user posted image za umetnine. To je ala servetna tehnika, a ne user posted image Dobr sta se spomnila tole z okvirji. Jaz sem si ravno danes kupila oljne pastelne barve in začnem danes ustvarjat, že komaj čakam user posted image kar grem 

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
5.8.2008 17:03:34   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Brač - Zadar user posted image  no, glih blizu pa res ni! Do kdaj ste dol user posted image

no sej tako daleč pa spet niuser posted image . mi smo dol do 23.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
5.8.2008 17:05:55   
dolenjka
Pinči, pol se pa vi nazaj grede lahko ustavte user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
5.8.2008 17:08:37   
dolenjka
Ella, kaj je zdaj za ju3 user posted image

Aja, mi še kar spimo user posted image  Danes že dobre 4 ure user posted image  Ja, atletičarska je težka user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
5.8.2008 17:11:42   
itata
hvala ker ste tko prijazne. sem res slabe volje danes zarad tega vsega. pa je brezveze pa kaj čem. včasih me pa vseen spravi v slabo voljo. mogoče bom pa jutr kar lepo sama šla gor popoldne in prespala in naj se on primaje v čet kadar mu paše. al pa tud ne... sam k vem da bo pol zmeri tko mah sej greš lahk tud sama a ne... al pa tud ne kaj pa vem... najraj bi kar lepo šla prej pa čao. bom še mal razmislila na to temo. moja stare dva sta itak mislila prit en dan na obisk... mogoče bi blo pa to lahk tko.

sem vzela sam sobo, če ne bi vas vse s sabo vzelauser posted image user posted image user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
5.8.2008 17:11:53   
ella79
dolenjka jutri je sreda user posted image user posted image user posted image
naša tudi že eno uro spančka, jaz pa že rišem user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
5.8.2008 17:17:00   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

ja sej smo se za Mengeš za sredo pogovarjale user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
5.8.2008 17:18:39   
dolenjka

kaj pa rišeš ?

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
5.8.2008 17:22:23   
ella79

ja sej smo se za Mengeš za sredo pogovarjale user posted image

ja ja vem user posted image pri nas prav luštno dežuje. Kakšno bo pa jutri vreme. Jaz sem za, da se vidimo, da vašo atletičarko mal vidm user posted image

rišem žirafo user posted image skicirana je že, približno

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
5.8.2008 17:24:25   
dolenjka
Joj, pri nas pa še ni dežja user posted image

Ravno zaradi vremena smo se za sredo menile, ker bo malo hladneje, baje "samo" do 25 stopinj user posted image

Žirafo? A to za mojo carico? user posted image  Boš pokazala prosim? user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
5.8.2008 17:30:21   
ella79
potem naj pa kar mengeš velja user posted image če bo pa takle k je zdele tuki pri nas (namreč ni za vozičkat user posted image user posted image ), boma pa kje notr kako pivce spile user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
5.8.2008 17:31:50   
dolenjka

potem naj pa kar mengeš velja user posted image če bo pa takle k je zdele tuki pri nas (namreč ni za vozičkat user posted image user posted image ), boma pa kje notr kako pivce spile user posted image user posted image user posted image

dil

Sam še Lariso moram vprašat če je še frej, ker je prej nekaj spraševala user posted image
Kdaj bi pa vidve uletele? Jaz bi bolj "zgodaj" okrog 9.30 user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
5.8.2008 17:47:52   
dolenjka
Punce, če katera rabi kako psihoterapijo pa proporočam tegale strokovnjaka:

http://www.dragandabic.com/

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
5.8.2008 17:56:53   
ella79

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz ga bom kmal user posted image user posted image user posted image user posted image
naša spi že 2 uri, to se pa že dolg ni zgodil user posted image
9:30 user posted image bova probali bit čim bolj točni. Zakaj pa že tok zgodaj user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
5.8.2008 18:11:31   
dolenjka
Naša je spala 2 uri genau user posted image

Carica gre okrog 10h pančkat pa bi jaz njo pol v vozu dala spat, da je ne zmešam spet čist user posted image  Sej ni panike. Se zmenmo zvečer mi zdele letimo user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
5.8.2008 18:44:55   
MetiLu
user posted image

takle bo pa naš poba pozimi user posted image  joj, sem spet najdla tale kombinezonček pri Quelle-tu, pa sem ga hotla kupit že za februarja, sam sem potem enega dobila, zdej pa ne vem, kolk bo tak kombinezonček kaj praktičen pozim za naše čmrlje user posted image  Sam a ni šponski? user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
5.8.2008 20:02:55   
Februarka08

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jest vas sploh ne dohajam več... a mam res tok mal cajta kle gor visetuser posted image user posted image
No, današnji čvek je itak uspeluser posted image , Ella, tud jest sem zapravla kar nekaj € - sem šla potem še po pametnega kuža ker naša že govori in vse znauser posted image pa u BC sem neki dnarja pustila, pa potem še popoldne k smo mogl it še enkrat u KRuser posted image mah, ni da ni... kadar kol grem kam ˝na kofe˝ sem lažja za slabih 100€user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No, a je še kej novga v našem koncu? Pomoje da ne.user posted image

Bravo Tara za prvi obratuser posted image
Meti user posted image za varstvo.
Itatauser posted image
Buči user posted image obvladate pr vaš hišuser posted image

Zih sem še kaj pozabila... mah pa potem še kakšno rečem, če bo moj gospod slučajno kaj svojo hčerko prijel v rokeuser posted image user posted image

Aja, danes sem videla 6 dni starega fantkauser posted image Marička, a  naši user posted image so bli tud kdaj tko mejhni?user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
5.8.2008 20:20:52   
ella79
februarka jaz ji bom pa za miklavža kupila pametnega kužka user posted image ja tole k se v centru dobimo ni najbolje, se bo treba kje v gmajni dobit, tam vsaj zapravljat ne morš user posted image user posted image user posted image

meti luštn tale pajac user posted image jaz še pojma nimam kako jo bom oblačla user posted image

larisa kako je Nejc user posted image

naša je spala od štirih do sedmih, pa še to sem jo jaz zbudila user posted image zdej je že skopana in na zizi, sam še spat jo dam pa grem naprej ustvarjat user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
5.8.2008 20:32:52   
larisa
Čer user posted image ,

Ella, če misliš kakanje, tud po fruktozi ni kakal user posted image  Ampak naj se kao ne sekiram user posted image  Bolje da ne mislim na to, ker sem pol sam user posted image  Drugač je pa še zmeri kr neki siten. Ampak je pa danes že lepo od 14h pa do 17h spal user posted image . To pa je napredek.

No se grem dons mal stiskatuser posted image , pa upam, da potem še kej nazaj uletim, da vidim kaj je za ju3

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
5.8.2008 20:50:51   
kati kati
čer,
smo se danes potepali, mal po brežicah mal po krškem, pa sem bla v pikapolonici(že v petek sem kupla en slinček) ki je bla na njem cena 2,40€ zaračunala pa mi je 4,30€.opazla ko sem pršla domov sem jih poklicala in povedla.in danes to nesem nazaj( ne da se kregam za 1,90€ ampak princip) ker mi je rekla da ni problema pa da se opravičuje!prodajalka pa je bla tko nesramnauser posted image user posted image user posted image user posted image babji mi reče da to ne more ona men zamenjat in da razlike ne morm dobit!bol ko ji razlagam da smo se že vse zmenili ona name krići! je rekla da gre po poslovodjo, in ona je z malo višjim tonom rekla da kaj se gre da mene kot stranko ne zanima kaj je narobe s slinčkom ampak naj bo tiho in mi vrne razliko!!!
vmes pa js rečem da imam otroka v avtu naj pač nekdo pride in ona men KAJ SE GREM DA SAMGA OTROKA PUŠČAM V AVTU!user posted image user posted image user posted image BABJI sej sem mela taščo poleg in še Maj je spal v avtu!  seveda pred menoj pa je bla rebeka dremelj, je mela šping dayuser posted image

pridemo domov sem tašči naredi frizuro,še dragi pršu domov pa smo bli skoz zunaj. zdejle smo se pato najedli pice, mjam mjam!

v soboto se gremo kopat v dolenjske toplice.če bo ktera šla naj poveuser posted image

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.