![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 18:18:53
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: nuka Oj jutri bi se lahko dobile. Sej s februarko se bova verjetno srečali. Mava z Nino UZ kolkov ob 10-ih. Tako da bova sami, bom mal bolj frej . No, super, smo že 3
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 18:30:41
|
|
|
|
Februarka08
|
Šit, a za UZ rabva napotnico??????????????????
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 18:37:19
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Šit, a za UZ rabva napotnico?????????????????? Samo za v lasten zdravstveni dom je ne rabiš, pa še tam je največkrat tako, če greš k svojem osebnemu zdravniku. Za drugam je že vprašljivo . Nimaš kaj, tako je postalo v teji naši domovini
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 19:05:24
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Jencili, kako Taj? Dan, no, dons nismo še nč zrihtal z našo ritko, ker smo šele jutri naročeni. Smo pa prvi na vrsti, tko da mormo bit tam že ob 7.30 . No ja, bojo vsaj zrihtal to - upam, ker res ne zgleda glih lepo. Prov tako vijolično bulco ma, pa kr jokat začne, če se je dotaknem . No, to je bil tud moj odgovor na to, da bomo jutri v Kr, sam bomo ful zgodni, pa vsi bomo in ne vem kok se bo še kej lubilo tko zgodi okol hodit, ker bomo verjetno pred 8-mo že gotovi pri P. Ella, jst si tud te pesmice že pridno dol vlečem Kar se pa tiče kavice ta teden...jst bi tud z veseljem, sam v sredo res ne morem, ker sem se s prijateljico iz otroštva zmenila, da prideva k njej na obisk (ma tud 8 mesecev starega sinčka) . Če bi se pa kak drug dan dobile, bi pa z veseljem. Še najlažje bi v petek, k sva sama s Tajem.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 19:40:38
|
|
|
|
ella79
|
februarka a ste že imeli kdaj pregled kolkov? če ne rabiš napotnico, ki jo dobiš pri ješetovi, če pa ste že imeli in ste nesli letno napotnico, potem jo sedaj ne rabite in sam poveš, da si jo že prejšnjič dala jencili sem mislila da imate danes dr. kako pa to, da ga danes ni vzela? bamby ti k obvladaš GH in k je Anaja danes že jedla polento, me zanima od kdaj naprej uradno se jo lahko je da si imela te dni pestro pa verjamem midve sva se luštn navozičkali, sedaj pa večerni ritual vabi čeprav bi raje vidla, da bi bila jaz prej na vrsti, pa ne z hrano ampak z tušem
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 19:42:57
|
|
|
|
ella79
|
aja pe to, naša dela trebušnjake za stranke trebušne mišice se na bok da in glano in noge v luft. To še bolj obvlada k jaz
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 19:43:30
|
|
|
|
Februarka08
|
Mah, čist sem pozabila na napotnico sem tko slabe volje... me je Nuka pomirila, da jo lahko naknadno prinesem... saj bi šla do Ješetove, pa ravno jutri dela popoldne. Vprašat bom šla vseeno... mah..... na vse morm mislit, saj ni čudno da kdaj kaj pozabim... Midve se greva tud skopat, kašico je pa tud že pomalcala... mojga pa itak še ni od nikoder
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 19:50:36
|
|
|
|
ella79
|
februarka res ni panike, sej veš da so gor ful prijazne in lahko naknadno prineseš napotnico. To vem, k jo je kolegica tudi že pozabila... naša pa zdele ni hotla kašce, tako da se greva skopat, pa da potem vidmo, drugač jo pa sam spat dam
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 19:52:30
|
|
|
|
dolenjka
|
Čer Tudi mi smo ravnokar s hriba prišli in gremo zdaj čofa čofa, potem v ziziland in potem k najboljšim prijateljem Bamby, z GH še ni problemov. Problem je z dojenjem, ker očitno carica ne dobi dovolj al pa vse skuri Zdaj bomo probali AM dodajati in ju3 dobi žitno kašico Lepo da si se iz kupa ven zbezala in prišla malo med nas, upam, da boš čim prej na tekočem
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 20:26:51
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 jaz sem ji sadno kupila dm-ovo, pa je noče jest tile novalac kašice tudi dobr zgledajo, bom pomoje eno kipla pa da vidmo bom kr takoj še jst svojo skledico pristavila Tud jst sm Taju dajala 4 dni za povrstjo zvečer riževo kašico, v prepričanju, da moje mleko mogoče ni več tok kul, pa da bi ponoči kej dlje spal kot pa le 2 urce. Pa sm v Mullerju kupila od Milupe kašico za po 4. mesecu, pa brez sadja ali česarkoli. Sm mu pa pripravila 2 in pol jedilni žlici kašice in 100ml mleka. Pojedu mi je sicer res 80-90ml, sam smo bli pa čez 2 uri spet pokonci. Ko sm vidla, da to ne pali sm pa enostavno nehala dodajat in zdej se spet samo dojiva in zbujava na 3-4 ure. Se je pa 1. zgodilo tudi, da dva dni za povrstjo ni kakal - ampak ni panike, ker se je po dveh dneh usral ko tavelik . Aja, ta kašica pa v Mullerju stane 2.29€ in je je 250g. In Larisa k si spraševala...ne deli doktorata s kašice, kot sm ga jst . Važno je le, da je za po 4. mesecu (če jih še nima 6 dopolnjenih), da ne vsebuje glutena, da se dela z mlekom (če boš dajala s svojim, kar so meni svetovali) in po možnosti, da je brez sladkorja. To je to...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 20:29:48
|
|
|
|
jencili
|
ja, še to sem pozabila. Ta mešanica, k jo jst delam je za flaško, ker je bolj redka. Za flaško pa zato, ker na ta način več pojejo kot po žlički, zato sem probala tko, da bi ja več pojedu in lepo spal.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 20:32:52
|
|
|
|
dolenjka
|
Tko, carica je posteljici, nekaj še jamra ampak to je to. Seveda je bilo točno tako kot sem rekla. AM niti videti ni hotela Bomo pač ponoč malo pokonci, kaj čmo. Zaradi tega ji zvečer sigurno ne mislim ničesar dajati. Že same ste napisale da ni fajn, jaz pa sem bila že pred časom proti GH in podobnemu zvečer pred spanjem in še vedno sem. Je pretežko za te malčke palčke in njihove majhne in neutrjene želodčke (moje mnenje). Me pa res firbec, če bo ju3 žitno kašico za kosilo hotla, drugač ji bom pač bučko naredila. Imam še eno rumeno z EKO tržnice na zalogi, tko da ne bomo preveč hitel, ker smo 2 dni že bučko "jedli". Bomo vidl, je reku slep
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 20:39:11
|
|
|
|
jencili
|
Ella, pojma nimam zakaj šele jutri. Tko so pač rekl Drugače pa punce ne boste verjele. Veste, k sem vas zadnjič spraševala, kako navadit prej hodit spat? Pojma nimam kako, ampak Taj je šel dons že drugi dan zapovrstjo spat ob 20-ih
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 20:40:53
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Tko, carica je posteljici, nekaj še jamra ampak to je to. Seveda je bilo točno tako kot sem rekla. AM niti videti ni hotela Bomo pač ponoč malo pokonci, kaj čmo. Zaradi tega ji zvečer sigurno ne mislim ničesar dajati. Že same ste napisale da ni fajn, jaz pa sem bila že pred časom proti GH in podobnemu zvečer pred spanjem in še vedno sem. Je pretežko za te malčke palčke in njihove majhne in neutrjene želodčke (moje mnenje). Me pa res firbec, če bo ju3 žitno kašico za kosilo hotla, drugač ji bom pač bučko naredila. Imam še eno rumeno z EKO tržnice na zalogi, tko da ne bomo preveč hitel, ker smo 2 dni že bučko "jedli". Bomo vidl, je reku slep men je pa patronažna rekla glih zvečer pred spanjem, da bi ponoči lepo spal Mah kdo bi vedu...itak vsak po svoje trobi
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 20:43:50
|
|
|
|
ella79
|
jencili kašice od Mulipe k se sam z vodo mešajo je tudi taka cena naša je tudi že pri palčkih, dašce itak da tudi potem niti od blizu ni hotla videti, sam na zizi in spat, k je bila že tok zaspana sem mislila, da se ji ne bo tok mudilo spat, k je že v vozičku spala do sedmih se vidi, da je čist na uro narejena midve se ubistvu tudi sam dojiva, k dopoldan poje pol žličke sadja al pa zelenjave, proti večeru pa eno žličko riževe kašice no bomo že lubenice sem se tudi zdele že najedla, posodo pospravla, zdej grem pa pod zaslužen tuš da ne bom smrdela tuki
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 20:43:54
|
|
|
|
dolenjka
|
Jencili, sej logično je, sam po drugi strani se pa ti zvečer pred spanjem ene težke hrane najej in pojdi spat. Ziher ne boš dobro spala In tako potem jaz za te palčke razmišljam. 5 ali 6 mesecev so na našem mleku, potem pa kar naenkrat nekaj gostega dobijo. Verjetno je težko za prebavit na začetku in spanec potem res ne more biti dober Ampak kot sem napisala: moje mnenje. Pa prosim, da ga nobena ne upošteva, da ne bo spet užaljenosti in hude krvi
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 20:45:49
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 zdej grem pa pod zaslužen tuš da ne bom smrdela tuki pravilno si se odločila, mislim, da bom ponavljala za teboj in tudi jaz nekaj takega naredila, pa še lak si moram z nohtov na nogi dol spravit in jih mal skrajšat, drgač se bom lahko čohat začela z njimi
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 20:46:40
|
|
|
|
ella79
|
jencili super za tole večerno spanje a ni fajn k imaš potem več časa za RR men je pa P rekla, da ji dam recmo ob ene šestih kašico, ob osmih po kopanju pa še podojim in spat. Ne čist pred spanjem, k itak je zadnji obrok do več kot enega leta mleko al tam nekje
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 20:50:39
|
|
|
|
ella79
|
dolenjka itak ima vsaka svoje mnenje, vsaka dela kar je za svojga najboljše. Je pa itak vsaka najboljša mama svojemu februarčku a ti jaz neki direkt povem, k vem da tebi lahko do kdaj boš uvajala GH, če boš eno živilo uvedla na teden no, sej men ne gre nič hitreje, k itak noče jest, kaj naj novga ekspirimentiram, če še banane, jabolka, breskve, bučke, krompirčka noče jest no, danes je pa res mogoče ene 3 žličke špinače+krompirčka
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 20:50:47
|
|
|
|
nizy
|
ella- saj naša je tudi pojedla ob 17.30 milupino kašico , ob 20h sva se skopale ,podojile in zdaj spi . Jutri mamo pa zgodaj posvetovalnico 7.45.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 20:53:43
|
|
|
|
ella79
|
nizy to je ful super kok ti pa poje kašice? naša je danes (pa že prej se je to zgodilo) ni hotla. Zdej vem, če je zaspana, hoče sam hitr zizo in spat mene že mal skrbi kako bomo tole zizo ukinili
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 20:55:21
|
|
|
|
ella79
|
nizy a boš prišla kdaj kej do KR? Sej lahko vse tri sabo pripelješ, se domino na igrišču, da ne boš mela tok dela, pa še od Nuke bosta imela družbo kje je pa kaj elma
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 20:58:20
|
|
|
|
larisa
|
Čer , no da naredim kartko obnovo našega obiska pri P. Trebušček je ok, ni napet in naš mali pač ne kaka, to je vse Dobili smo laktozo, ki sem mu jo mogla dat v mleko, če bo slučajno kaj pomagalo, ampak P. pravi da verjetno ne. Da pač ne kaka Meni ni več nič jasno No jaz ne bom komentirala teh kašic in podobnih zadev, ampak bom samo vsak večer en očenaš, pa zravo marijo zmolila, da bi naš mali začel jest GH , ampak tud to je P. rekel, da do 1.leta ne rabi če noče Tud nč jasno In ker mi ni nč jasno, grem mal pred tv Kje pa se kaj Meti drži, da je ni nič na spregled
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 20:58:48
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Jencili, sej logično je, sam po drugi strani se pa ti zvečer pred spanjem ene težke hrane najej in pojdi spat. Ziher ne boš dobro spala In tako potem jaz za te palčke razmišljam. 5 ali 6 mesecev so na našem mleku, potem pa kar naenkrat nekaj gostega dobijo. Verjetno je težko za prebavit na začetku in spanec potem res ne more biti dober Ampak kot sem napisala: moje mnenje. Pa prosim, da ga nobena ne upošteva, da ne bo spet užaljenosti in hude krvi hihi, ni problema Hvala za mnenje...sicer tud jst tko razmišljam, sam k mi je tko rekla, pa sm pač probala. Sej rezultata pa itak ni blo. Ella, ta kašica je pa brez mleka in se z njim dela. Tko mi je blo razloženo, čeprov v navodilih piše, da se tud z vodo meša. Je pa neka bio piževa kašica, verjetno ista kot jo ma Februarka. Mah ne vem...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 21:03:42
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 jencili super za tole večerno spanje a ni fajn k imaš potem več časa za RR men je pa P rekla, da ji dam recmo ob ene šestih kašico, ob osmih po kopanju pa še podojim in spat. Ne čist pred spanjem, k itak je zadnji obrok do več kot enega leta mleko al tam nekje men je rekla podojit, pol pa še tisto čez, kukr pač poje... hihi, bom toplo vodo odkrila vsak čas
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.