|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
4.8.2008 7:48:50   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

Dobro jutro!

Prva?

ja, pa ja de!user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
4.8.2008 8:12:51   
kati kati
jutro,
sem se pohvalil za 2 noči danes pa obup od obupauser posted image ...bo že sam se s tem tolažim, da je to moj prvi in zadnji otrok!ko bo velik se bom naspala

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
4.8.2008 8:23:18   
ella79
jutro user posted image
fajn k ni blo velik za prebrat user posted image

jencili gresta danes s Tajem k zdravniku? user posted image user posted image user posted image

kati zagotovo se boš kmalu naspala user posted image pa enga lubčka Maju od Zoje za pol torte user posted image user posted image user posted image mi imamo tudi danes mini roj. dan user posted image sam tole gre res čist prehitro user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
4.8.2008 8:31:19   
kati kati
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

jutro user posted image
fajn k ni blo velik za prebrat user posted image

jencili gresta danes s Tajem k zdravniku? user posted image user posted image user posted image

kati zagotovo se boš kmalu naspala user posted image pa enga lubčka Maju od Zoje za pol torte user posted image user posted image user posted image mi imamo tudi danes mini roj. dan user posted image sam tole gre res čist prehitro user posted image

aha aha sem čist trenutno pozabila...danes mini r.d.6 mesecev-ojej kako je hitro minilo
zoji pa maj pošilja eno veliko tortouser posted image

pa user posted image user posted image user posted image misar-lani tud kos torticeuser posted image ...pa še kateriuser posted image user posted image user posted image user posted image

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
4.8.2008 8:33:33   
ella79
sej res še Lana user posted image user posted image  user posted image  user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
4.8.2008 8:50:55   
dolenjka
Jutro user posted image

OOO, danes pa je veliko mini rdjev user posted image  user posted image  user posted image

Čestitke vsem malčkom za prvo polovičko leta user posted image  user posted image  user posted image

Sam res gre hitr user posted image  user posted image  Zakaj ni porodniška 2 leti, da jih lahko lepo gledamo kako rastejo, delajo prve korake, prve besedice skupaj spravljajo user posted image  user posted image
No sej vmes bi šla za ene 2 dni delat, pol bi bla pa ziher z veseljem spet doma user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
4.8.2008 9:52:47   
Februarka08
Jutro.

Sam na hitro, letiva ven... Noč je bla spet superuser posted image , sicer se je zbudila zvečer ob 10h, pomalcala joške in spala do 6h, potem spet mal pomalcala in sva drnjohale skupaj do 8huser posted image . Joj, da bi se jo tale spanec res prijel, to bi blo 1A.user posted image

Sem Bajsi s.p. poslala sms če bo mela slučajno placa še za mojo antilopouser posted image zdej ste še mene prepričale... user posted image Če pa ne bo mela, pa itak ni panike. user posted image

Nič, letiva zdej mal ven, že zdej bo prevročeuser posted image pa spet ne vem kaj nej ji skuham potem... Buči, naša tud ni ljubitelj zelenjaveuser posted image user posted image pomalca edino če ji zmešam korenček+jabolko al pa banano+bučko, ostalo je pa bolj bljek... mah, bomo že...

Grem, čao

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
4.8.2008 9:53:13   
Februarka08
Vse naj naj naj naj vsem za pol torticeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
4.8.2008 9:54:05   
ella79
ooo dolenjka dobro jutro user posted image

februarka jaz sem un stolček naročila za v varstvo, bo pomoje čist ok user posted image

z zojo sva še eno kitico odspali, zamidili za vn, k zdele bo pa že čist prevroče, k morva še pozajtrkovat. Bom pomoje mal pospravla, k mi čez vikend raj kej drugega počnemo user posted image

ja res gre hitro, čist prehitro. Jaz bi pa za ene 4 ure čist potem čez pol leta hodila delat, sam za 8 ur, bo pa res kar mal dolga user posted image sam če vse mamice, lahko bom pa tudi jaz user posted image

gorenjke kdaj se ta teden kej vidimo user posted image no tudi negorenje vabljene user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
4.8.2008 10:02:24   
dolenjka
Evo, naša je šla pred 20 min na dopoldansko spanje, ker je zelo zgodaj vstala (7.30 user posted image ), tko da sem si že uspela nohte na rokah mal uredit, ker nisem bila več niti čarovnici podobna user posted image

Ella, jaz pa resno o 4h urah razmišljam, sam če me bo kdo hotu samo za 4 ure user posted image  Vem, da vsaka mama lahko, itak, samo jaz bi bla rajš s Taro, pa pol ko bo večja po 8h delala user posted image

Larisa je zadnjič omenjala, da bi se 1x lahko v Harmoniji v Mengšu dobile in da je tam luštn za 1 krog z vozičkom user posted image  Kaj pa če bi se za sredo zmenile, ko bo malo manj vroče - napovedujejo "samo" do 25 stopinj user posted image  Seveda pa če ste za, gremo lahko v sredo tudi v hrib user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
4.8.2008 10:23:49   
ella79
jaz mislim, da bi se v službi jahko zmenila za delat po 4 ure, sam to pomeni pol manj dinarčkov user posted image to pa mislim, da žal ne bo šlo user posted image se tolažim s tem, da bo itak zjutraj do 9:30 z mojim, jaz jo bom pa tudi okrog 15:30 že prišla potem iskat k tašči. Pa če računam da vmes spi 3 ure, pa mal vn, pomoje Zoji prav nič ne bo falilo user posted image

dolenjka jaz sem takoj za vozičkanje v mengšu. Ti kar organiziraj user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
4.8.2008 10:27:27   
ella79
a katera pozna Raimonda Lapa? Jaz zdej vlečem dol njegove komade, Zoja sam gleda k ji to muziko dam user posted image se najprej čist umiri, potem pa noro vriska user posted image če katera želi, ji lahko dam na CD, sam da vse dol potegnem user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
4.8.2008 10:43:38   
dolenjka
Ella, sej vem da našim user posted image  ne bo nič falilo, bom nam več user posted image  user posted image  user posted image

Ja, dinarči so pa na koncu vedno problem user posted image  user posted image  user posted image  Bomo vidl februarja ali pa marca kaj bo, je reku slep user posted image

Hm, Mengeš bom jaz težko zorganizirala, ker nisem od tam in čist po pravici povedano nisem ziher kje je Harmonija user posted image  No, sej Mengeš še ni velemesto, tko da bi se našlo. Bom Lariso kontaktirala če je za to, da se v njenem mestu dobimo user posted image

Sem na RR videla nekaj o tej muziki, sam ne poznam user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
4.8.2008 10:47:23   
dolenjka
Aha, mi je že jasno za kaj gre pri stricu Rajmondu user posted image  Evo, midve s carico se priporočava, v zameno pa sej veš kaj dobiš, ta drugi sodček piva user posted image

Lariso sem klicala, pa ima verjetno polne roke dela z Nejčkom. Ji bom ZS poslala, če je danes slučajno na odvajanu user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
4.8.2008 10:49:25   
ella79
dolenjka sej lahko tam pri oranžariji parkiramo pa je user posted image
a boš šla kej na obisk v KR, da se na kavi dobimo user posted image

na tuki lahko mal poslušaš user posted image user posted image user posted image user posted image
http://www.mimovrste.com/znamke/12331/raimond-lap

a vidve ne gresta nič vn zdele?

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
4.8.2008 10:53:25   
ella79
dolenjka Zoji je najbolj všeč od Mozarta prva na tem CD-ju
http://www.mimovrste.com/artikel/1020996734/raimond-lap-lovely-baby-mozart

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
4.8.2008 11:08:30   
dolenjka
Ne, ker ima carica dopoldansko spanje user posted image  Je včeraj imela zdrekan dan, pa sem ji obljubila, da bo danes tako kot mora bit, da bo pol spet stara carica, ker je ponoči kar mal akcije ratal user posted image

V KR ta teden nič, mogoče naslednji user posted image

Evo, govorila z Lariso in je za! Vse ostalo se zmenimo zvečer ob pivu user posted image

Ejo, a ti mal reklame delaš? user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
4.8.2008 11:16:13   
dolenjka
Evo, smo odžagal našo urico in pol, zdej pa ne vem al nej letim v Ivančno po opravkih al naj počakam da bo papcala user posted image  Verjetn je bolj druga varianta, ker ne bova dovolj hitro nazaj user posted image  Grem drugo polovico bučke očistit in kuhat dat, da dobi svojo drugo žličko user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
4.8.2008 11:19:31   
ella79
ok, se zmenmo za vozičkanje ta teden

nič reklame ne delam, k drugač bi jaz te cd-je kupila, tako jih bom pa iz neta dol potegnila in tudi vam dala user posted image reklama bi bila, če bi rekla, da jih lahko sam tam kupite user posted image ja no, pa še poslušaš lahko komade user posted image

dober tek Tari user posted image naša je sam riževo kašo, kar je sadja in zelenjave pa ni šans user posted image ima usta zaprta, not ji pa tud ne mislim tišat, tako da bo tole uvajanje zelo zelo dolgo user posted image baje da polento jim pa lahko že damo, al kako?

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
4.8.2008 11:25:42   
dolenjka
Bila je šala user posted image  Lepo, da se da komade poslušat in to še cele user posted image

Za polento pa ne vem user posted image  Če bom šla danes do P bom vprašala user posted image

Naša je po pričakovanjih včeraj pojedla za 1 dobro žličko, slilila je nisem več, danes bova še 1 žličko in decembra bo ziher že celo obrok user posted image  Itak še ni panike, ker je še dovolj zgodaj.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
4.8.2008 11:27:01   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

ooo dolenjka dobro jutro user posted image

februarka jaz sem un stolček naročila za v varstvo, bo pomoje čist ok user posted image

z zojo sva še eno kitico odspali, zamidili za vn, k zdele bo pa že čist prevroče, k morva še pozajtrkovat. Bom pomoje mal pospravla, k mi čez vikend raj kej drugega počnemo user posted image

ja res gre hitro, čist prehitro. Jaz bi pa za ene 4 ure čist potem čez pol leta hodila delat, sam za 8 ur, bo pa res kar mal dolga user posted image sam če vse mamice, lahko bom pa tudi jaz user posted image

gorenjke kdaj se ta teden kej vidimo user posted image no tudi negorenje vabljene user posted image

Jest že ves čas mislim na to kdaj vas bom vprašalauser posted image a ma mogoče kera jutri kaj plan v KR hodit? Ker midve mava UZ kolkov in bova ravno v KR... če ne, pa kdaj drugič, saj ni panikeuser posted image
Evo, naša Bajsa mi je potrdila naročilouser posted image in bo tud naša Larisa mela antilopouser posted image
Navozičkale sva se, zgleda sem pretiravala in me spet ves sp.štuk boliuser posted image ampak res svinjsko boliuser posted image pa iz mene kar lije... upam da se čimprej tole ustaviuser posted image

Dolenjka, ali je opeklina že kaj bolje?user posted image
Jencili, kako Taj?user posted image
Kati, upam da se čimprej porihta vaš spanec.user posted image

Če sem pa še kaj pozabila, pa še potem kaj napišem... sedaj kar teče od mene, sem čist premočena pa še Larisi morm kašico narest...

< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 4.8.2008 11:31:08 >

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
4.8.2008 11:32:01   
dolenjka
Februarka opeklina je kot je bila - mehur user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
4.8.2008 11:40:54   
ella79
dolenjka mislim da je sudocrema tudi za mazanje opeklin user posted image probaj, no prej še gor preber če je res. 

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
4.8.2008 11:44:19   
srečka nosečka
 user posted image

da slučajno ne bi katera rekla, da je zunaj vroče user posted image , ker že pečeeee user posted image .

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
4.8.2008 11:49:16   
pina-1
dan.

najprej vsem čestitke za mini r. dneve. ampak tale čas noro beži.
vikend je minil v redu. Včeri smo šli gledat moje ciganke kako plešejo, pa vmes se je mami še malo naplesala. Punci sta bli pridni. Ani se je noro dogajalo, mia je pa skozi po plesišču skakala. vmes si je še eno fajn buško prdelala, ampak je že ok.

Noč je minila kar v redu. Ana je pridna kot mami in spi celo nočuser posted image user posted image . sam naš tati je pa hudč. ater je začel zopet drnjohat, tako da sredi noči pakiram kufre in grem v dnevno spat. skratka ni prov fajnuser posted image user posted image user posted image

naša anči spi zdej svojo dolgo rundo. Upam. Zjutraj je nardila pol urce ins edaj je šla ponovno v deželo. Upam da je ene 3 urce ne bo nazajuser posted image .
Jaz mam pa tolko za narest, da ne vem kje naj začnem. Sem začela sezname pisat, kaj moramo s sabo na morje vzet. To bo ene robe. Bom kar kmalu začela na kupe dajat in pol v kufre, ker bo petek hitro tu.user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.