![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 14:33:43
|
|
|
|
dolenjka
|
Larisa, upam da zato ne kaka, ker vse porabi za vas 3 Zato pa naša kakala ni, ker ni imela kaj Jaz sem pa mislila da je revčka zaprta No, važn da je vse jasn, zunej se pa HB oblači
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 14:37:15
|
|
|
|
itata
|
dolenjka: nisem sledila sori. taro si šla tehtat ker si sumla, da se premal redi al kej noče jest? a nimaš dost mleka al moraš zarad teže dodajat? mal firbcam. če se ti da odgovorit... k nisem na tekočem. jakob (sej ni to primerjava, ker veš kak bajs je moj) tud noče popoldne skor nič jest, ker mu je prevroče - sam da se naš pol ponoč po joškah svaljka... larisa: ja pol si vse stare nasvete že probala... beda.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 14:39:59
|
|
|
|
nizy
|
pozdravljene, vsem čestitke za mini rd naša Adna tudi danes praznuje 3. rd , sem že torto naročila ,pa jagnjčka , preznovali bomo v nedeljo , ker dela cel teden popoldan . Kupili ji bomo kolo pa winx kovček larisa- jaz Azri dam kašico od hrušk za odvajanje , to pri nas pali , čeprav pravijo da hruške zapirajo , je pri nas obratno meti -a že kaj bolj spite ? bajsa- s.p. lavfa s polno paro , dobra si , da se ti da skor celo ikeo v slo privlečt , mi mamo jutri posvetovalnico , pa pikico mormo dobit
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 14:42:28
|
|
|
|
dolenjka
|
Itata, že več kot 10 dni sem jo imela na sumu, da nekaj ne špila, zadnjih 5 dni je pa obupnih Že ko vidi joško je cendrasta, 5x potegne in ker še nič ni se ji meša in pol komaj potegne. Sama začutim da zelo dolgo traja da priteče in verjetno je tudi manj, ker je bolj jokava, ponoči se zbuja na 3 - 5 ur, 3 ure komaj počaka na naslednje dojenje, na morju pa včasih po 4ih urah še jes ni hotela, tudi če ni bilo vroče.... Eto, prav sem imela in to je najboj važno, da sem se zrajtala da ni od vročine... Upam samo, da bo čim prej zagrabla flašo z mlekom in da bo kulči
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 14:43:38
|
|
|
|
ella79
|
itata jaz sem tukaj naročala, smo pa 8 parov, to sta dve poštnini. Men je mal bedno naročat ful parov, če niti ne vemo kako zgledajo, pa kako bo z carino... pa vas res ne bi rada zavajala http://stores.ebay.de/Shoes-Zoo_12-18-months_W0QQcolZ4QQdirZQ2d1QQfsubZ5QQftidZ2QQtZkm dolenjka Zoja se je od 15.5 do 10.7. zredila za točno 300g res pa je, da je imela naša od prej kar dost podlage. Sej zdej naši ne bodo pridelal več eno kilo na mesec, kot so to na začetku no, ti verjetno bolj veš, kako je z Taro. Verjetno je zrasla, poredila pa ne se mi pa zdi da je zdej ko zvečer je žitno kašco spet bolj okrogla ratala pa to poje max. 80 ml larisa bodo v zdr. domu pomagal Nejcu
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 14:44:21
|
|
|
|
nizy
|
Tko, zdaj sem v klubu dodajanja. Sej me sprejmete, a ne? dobrodošla v klub
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 14:48:11
|
|
|
|
dolenjka
|
Ella, to pa nisem vedela! A pa je P kaj komentirala Katero žitno kašico ji pa daješ Po žlički ali v flaško
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 14:48:54
|
|
|
|
nizy
|
dolenjka - jaz naši naredim kašico po navodilih in dam po žlici , nič na flašo , pa se še vmes pocrkljava pa mal zapacava , flašo mamo samo za čaj in sok , pa sokca ne redčim z vodo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 14:53:25
|
|
|
|
larisa
|
Ella, a pa ti je potem dosti zrastla? Res je tud važno če zrastejo, ne sam teža. Zdej pa že mene te kašice zanimajo. Dejte če se kateri da, kak link pripopat, ker jaz pojma nimam o kakšnih kašicah vi to govorite Matr sem čudna
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 14:56:40
|
|
|
|
itata
|
ella: hvala bom mal počekirala. vaša tud cela manekenka k tkole na kile pazi dolenjka: dobr, da si se zrajtala res! za vaju
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 14:57:19
|
|
|
|
itata
|
men je pa rekel včeri en prijatelj, če imam radioaktivno mleko v joškah k je jakob tolk ogromen verjetno...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 14:58:41
|
|
|
|
nizy
|
mi je cel nasov ratal gor dat
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 15:02:31
|
|
|
|
ella79
|
dolenjka jaz ji dam tole riževo kašco in jo ima zelo rada, sej je še men tudi ful dobra sem pa eno sadno še kupila, ker mi je P rekla, da naj menjam en dan eno en dan drugo ji pa dam po žlički, da se navadi počas tudi na to ji dam pa pred kopanjem, potem še zizo. http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=162542 P mi ni nič rekla glede teže, ker sva imeli takrat le cepljenje in sem sestri sama rekla, če jo še zmeri in stehta. Zrasla je pa 4 cm.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 15:03:55
|
|
|
|
ella79
|
še to sem hotla napisat, ta kašica mi je fajn, ker se meša z vodo, da mi ni treba še unga mleka posebej delat
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 15:07:12
|
|
|
|
larisa
|
Ella, če je pa tolk zrastla, pol pa itak da je vse kul Vidim, da je teh kašic ful velik. To se bo spet težko odločit katero kupit Kolk pa ti pol poje tega zvečer? Sprašujem, ker je naš tud totalni ne jedec sadja in zelenjave, pa bi pol tud jaz z temi kašicami probala
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 15:12:58
|
|
|
|
ella79
|
larisa jaz ji dam 2 veliki žlici kašice, pa ene 50 ml vode pomoje. Prej sem ji bolj redko delala, zdej pa kar bolj gosto, se mi zdi da mi več poje oz. vse, k prej mi ni. Tega rata čist malo, sam naša več noče. Mi je pa P sama predlagala naj kar začnem z tem, ker se mi je ponoč začela zbujat čist sestradana.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 15:14:04
|
|
|
|
dolenjka
|
Ella, jaz sem dobila eno na "vodni" osnovi - jabolko korenček od Milupe, sam sem ji hotla zelenjavo in sadje doma pripravljeno uvajat Pa zdej neki riževe kašice priporočajo in sem pol kar od Novalaca vzela prvo žitno, imajo pa tudi s sadjem. Evo link Larisa: http://www.novalac.net/other/products_us.htm na sredini strani najdeš. Imajo pa seveda smo v lekarnah
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 15:14:10
|
|
|
|
itata
|
moram it. mali je pokonc. zdej oddrema dop eno urco pa popoldne 2 urce mogče včasih 3. to je vse... naš res ne nuca velik spanja kaj čmo. ma dost energije tud ponoč okol skakat. sicer je šlo moje barvanje verjetno adijo, ker je mali pokonc in se bo treba pač z njim ukvarjat. ampak sej moje prijateljice pa tud še ni... bomo vidl kako in kaj bo. komi čakam, da tale vročina mal popusti sej se niti ne da it nikamor ven tkole popoldne
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 15:14:23
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Da kar vsem naenkrat odgovorim Najprej sem jaz natepavala namočene slive pa donat, pa sem samo jaz pol dežurala Pol je dobil mali tisto sladkano vodo, pa nč, pol je dobil vodo namočenih sliv, pa nč, pol je dobil donat, pa tud nč, pol je dobil pa še termometer v rito, pa tud nč od nč Sej je možno, da premal mlekca pr meni dobi in da špara , bomo vidli kaj bodo pametni ljudje porekli Suzi a od zadnjič (kaval) tud kej slikc dobimo? kolk časa ti pa že ni kakal??? meni anžej včasih ni tud po 5-7 dni, pa baje pri dojenih to ni panjke, ker vse kar je v mleku pač porabi. slikice bodo, obljubim, samo da se lotim.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 15:16:15
|
|
|
|
dolenjka
|
Aja sam tolk, zdele po dojenju sem ji čaj dala in ga je 20 ml popila No, preden ji flašo naštimam bom vseeno danes še probavala kolk čaja bo po dojenju popila, samo nekaj je treba narest Mogoče ju3 namesto bučke kašica
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 15:20:20
|
|
|
|
Februarka08
|
Uff, ste načvekale. Nimam cajta sledit. Dolenjka welcome v klubu Tud pri nas je fletno. Ella, a pošljem Nuki sms za jutri?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 15:23:58
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: larisa Da kar vsem naenkrat odgovorim Najprej sem jaz natepavala namočene slive pa donat, pa sem samo jaz pol dežurala Pol je dobil mali tisto sladkano vodo, pa nč, pol je dobil vodo namočenih sliv, pa nč, pol je dobil donat, pa tud nč, pol je dobil pa še termometer v rito, pa tud nč od nč Sej je možno, da premal mlekca pr meni dobi in da špara , bomo vidli kaj bodo pametni ljudje porekli Suzi a od zadnjič (kaval) tud kej slikc dobimo? kolk časa ti pa že ni kakal??? meni anžej včasih ni tud po 5-7 dni, pa baje pri dojenih to ni panjke, ker vse kar je v mleku pač porabi. slikice bodo, obljubim, samo da se lotim. Ja je glih 7 dni. Pa so rekli naj kar prideva, če vse kar sva probala ni palilo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 15:36:22
|
|
|
|
ella79
|
dolenjka a če jo bolj pogosto pristaviš pa noče jest? Men tudi na morju ni hotla oz. je hotla sam tok časa dokler je bolj vodeno mleko teklo, potem pa jok in stok, pa na drugo... zato je pomoje tudi tok mal pridelala mogoče je pri carici enako pa čez dan se verjetno premal nasiti, pa potem ponoč želi nadoknadit lej, jaz ne vem, sam pri nas je tako zato ji dam sedaj še kašico, da je vsaj malo več. Sem pa tudi že z flašo zvečer hotla, pa je ni želela, tako da naje se, sam očitno za to kilažo in starost je moje mleko že čist premalo. No, sej ni še taka panika, pač jemo 1x na noč, sma jaz tega nisem navajena
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 15:39:06
|
|
|
|
dolenjka
|
Nizy in Februarka, hvala za dobrodošlico Zdej bom sicer še 1 dan trmo zganjala, pol pa štartam če bo tko kot je Sem pogledala Milupino riževo kašico in ugotavljam da je še dražja od Novalacove (ta stane 3,3 EUR). Mater služijo tam kjer ni treba
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMaterinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.