|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
4.8.2008 14:33:43   
dolenjka
Larisa, upam da zato ne kaka, ker vse porabi user posted image  user posted image  za vas 3
Zato pa naša kakala ni, ker ni imela kaj user posted image  Jaz sem pa mislila da je revčka zaprta user posted image  No, važn da je vse jasn, zunej se pa HB oblači user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
4.8.2008 14:37:15   
itata
dolenjka: nisem sledila sori. taro si šla tehtat ker si sumla, da se premal redi al kej noče jest? a nimaš dost mleka al moraš zarad teže dodajat? mal firbcam. če se ti da odgovorit... k nisem na tekočem.
jakob (sej ni to primerjava, ker veš kak bajs je moj) tud noče popoldne skor nič jest, ker mu je prevroče - sam da se naš pol ponoč po joškah svaljka...
larisa: ja pol si vse stare nasvete že probala... beda.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
4.8.2008 14:39:59   
nizy
pozdravljene,

vsem čestitke za mini rd user posted image user posted image

naša Adna tudi danes praznuje 3. rduser posted image user posted image user posted image , sem že torto naročila ,pa jagnjčka  , preznovali bomo v nedeljo , ker user posted image dela cel teden popoldan . Kupili ji bomo kolo pa winx  kovček user posted image

larisa- jaz Azri dam kašico od hrušk  za odvajanje , to pri nas pali user posted image , čeprav pravijo da hruške zapirajo , je pri nas obratnouser posted image

meti -a že kaj bolj spite ? user posted image

bajsa- s.p. lavfa s polno paro user posted image , dobra si , da se ti da skor celo ikeo v slo privlečt user posted image user posted image user posted image ,

mi mamo jutri posvetovalnico , pa pikico mormo dobit user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
4.8.2008 14:42:28   
dolenjka
Itata, že več kot 10 dni sem jo imela na sumu, da nekaj ne špila, zadnjih 5 dni je pa obupnih user posted image  Že ko vidi joško je cendrasta, 5x potegne in ker še nič ni se ji meša in pol komaj potegne. Sama začutim da zelo dolgo traja da priteče in verjetno je tudi manj, ker je bolj jokava, ponoči se zbuja na 3 - 5 ur, 3 ure komaj počaka na naslednje dojenje, na morju pa včasih po 4ih urah še jes ni hotela, tudi če ni bilo vroče.... Eto, prav sem imela in to je najboj važno, da sem se zrajtala da ni od vročine... Upam samo, da bo čim prej zagrabla flašo z mlekom in da bo kulči user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
4.8.2008 14:43:38   
ella79
itata jaz sem tukaj naročala, smo pa 8 parov, to sta dve poštnini. Men je mal bedno naročat ful parov, če niti ne vemo kako zgledajo, pa kako bo z carino... pa vas res ne bi rada zavajala user posted image
http://stores.ebay.de/Shoes-Zoo_12-18-months_W0QQcolZ4QQdirZQ2d1QQfsubZ5QQftidZ2QQtZkm

dolenjka Zoja se je od 15.5 do 10.7. zredila za točno 300g user posted image res pa je, da je imela naša od prej kar dost podlage. Sej zdej naši user posted image ne bodo pridelal več eno kilo na mesec, kot so to na začetku user posted image no, ti verjetno bolj veš, kako je z Taro. Verjetno je zrasla, poredila pa ne user posted image se mi pa zdi da je zdej ko zvečer je žitno kašco spet bolj okrogla ratala user posted image pa to poje max. 80 ml user posted image

larisa bodo v zdr. domu pomagal Nejcu user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
4.8.2008 14:44:21   
nizy
Tko, zdaj sem v klubu dodajanja. Sej me sprejmete, a ne?

dobrodošla v klub user posted image   user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
4.8.2008 14:48:11   
dolenjka
Ella, to pa nisem vedela! A pa je P kaj komentirala user posted image  Katero žitno kašico ji pa daješ user posted image  Po žlički ali v flaško user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
4.8.2008 14:48:54   
nizy
dolenjka -  jaz naši  naredim kašico po navodilih  in  dam po žlici , nič na flašo , pa se še vmes pocrkljava pa mal zapacava user posted image  user posted image , flašo mamo samo za čaj in sok , pa sokca  ne redčim  z vodo  user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
4.8.2008 14:53:25   
larisa
Ella, a pa ti je potem dosti zrastla?user posted image  Res je tud važno če zrastejo,  ne sam teža. 

Zdej pa že mene te kašice zanimajo. Dejte če se kateri da, kak link pripopat, ker jaz pojma nimam o kakšnih kašicah vi to govorite user posted image  Matr sem čudna user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
4.8.2008 14:56:40   
itata
ella: hvala bom mal počekirala. vaša tud cela manekenka k tkole na kile paziuser posted image
dolenjka: dobr, da si se zrajtala res! user posted image  za vaju

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
4.8.2008 14:57:19   
itata
men je pa rekel včeri en prijatelj, če imam radioaktivno mleko v joškah k je jakob tolk ogromenuser posted image  verjetno...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
4.8.2008 14:57:24   
nizy

larisa- http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173859,  maš pa v dm-u tudi pestro izbiro

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
4.8.2008 14:58:41   
nizy
mi je cel nasov ratal gor dat user posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
4.8.2008 15:02:31   
ella79
dolenjka jaz ji dam tole riževo kašco in jo ima zelo rada, sej je še men tudi ful dobra  user posted image sem pa eno sadno še kupila, ker mi je P rekla, da naj menjam en dan eno en dan drugo user posted image ji pa dam po žlički, da se navadi počas tudi na to user posted image ji dam pa pred kopanjem, potem še zizo.
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=162542
P mi ni nič rekla glede teže, ker sva imeli takrat le cepljenje in sem sestri sama rekla, če jo še zmeri in stehta. Zrasla je pa 4 cm.

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
4.8.2008 15:03:55   
ella79
še to sem hotla napisat, ta kašica mi je fajn, ker se meša z vodo, da mi ni treba še unga mleka posebej delat user posted image  

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
4.8.2008 15:07:12   
larisa
Ella, če je pa tolk zrastla, pol pa itak da je vse kul user posted image user posted image user posted image  Vidim, da je teh kašic ful velik. To se bo spet težko odločit katero kupit user posted image user posted image user posted image  Kolk pa ti pol poje tega zvečer?user posted image  Sprašujem, ker je naš tud totalni ne jedec sadja in zelenjave, pa bi pol tud jaz z temi kašicami probala user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
4.8.2008 15:12:58   
ella79
larisa jaz ji dam 2 veliki žlici kašice, pa ene 50 ml vode pomoje. Prej sem ji bolj redko delala, zdej pa kar bolj gosto, se mi zdi da mi več poje oz. vse, k prej mi ni. Tega rata čist malo, sam naša več noče. Mi je pa P sama predlagala naj kar začnem z tem, ker se mi je ponoč začela zbujat čist sestradana. 

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
4.8.2008 15:14:04   
dolenjka
Ella, jaz sem dobila eno na "vodni" osnovi - jabolko korenček od Milupe, sam sem ji hotla zelenjavo in sadje doma pripravljeno uvajat user posted image  Pa zdej neki riževe kašice priporočajo in sem pol kar od Novalaca vzela prvo žitno, imajo pa tudi s sadjem. Evo link Larisa: http://www.novalac.net/other/products_us.htm na  sredini strani najdeš. Imajo pa seveda smo v lekarnah user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
4.8.2008 15:14:10   
itata
moram it. mali je pokonc. zdej oddrema dop eno urco pa popoldne 2 urce mogče včasih 3. to je vse... naš res ne nuca velik spanja kaj čmo. ma dost energije tud ponoč okol skakat. sicer je šlo moje barvanje verjetno adijo, ker je mali pokonc in se bo treba pač z njim ukvarjat. ampak sej moje prijateljice pa tud še ni... bomo vidl kako in kaj bo. komi čakam, da tale vročina mal popusti  sej se niti ne da it nikamor ven tkole popoldneuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
4.8.2008 15:14:23   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Da kar vsem naenkrat odgovorim user posted image  Najprej sem jaz natepavala namočene slive pa donat, pa sem samo jaz pol dežurala user posted image  Pol je dobil mali tisto sladkano vodo, pa nč, pol je dobil vodo namočenih sliv, pa nč, pol je dobil donat, pa tud nč, pol je dobil pa še termometer v rito, pa tud nč od nč user posted image  
Sej je možno, da premal mlekca pr meni dobi in da špara user posted image , bomo vidli kaj bodo pametni ljudje porekli user posted image

Suzi a od zadnjič (kaval) tud kej slikc dobimo?user posted image

kolk časa ti pa že ni kakal??? meni anžej včasih ni tud po 5-7 dni, pa baje pri dojenih to ni panjke, ker vse kar je v mleku pač porabi.

slikice bodo, obljubim, samo da se lotim. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
4.8.2008 15:16:15   
dolenjka
Aja sam tolk, zdele po dojenju sem ji čaj dala in ga je 20 ml popila user posted image  No, preden ji flašo naštimam bom vseeno danes še probavala kolk čaja bo po dojenju popila, samo nekaj je treba narest user posted image  Mogoče ju3 namesto bučke kašica user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
4.8.2008 15:20:20   
Februarka08
Uff, ste načvekale. Nimam cajta sledit.user posted image
Dolenjka welcome v klubuuser posted image Tud pri nas je fletno.user posted image

Ella, a pošljem Nuki sms za jutri?

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
4.8.2008 15:23:58   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Da kar vsem naenkrat odgovorim user posted image  Najprej sem jaz natepavala namočene slive pa donat, pa sem samo jaz pol dežurala user posted image  Pol je dobil mali tisto sladkano vodo, pa nč, pol je dobil vodo namočenih sliv, pa nč, pol je dobil donat, pa tud nč, pol je dobil pa še termometer v rito, pa tud nč od nč user posted image  
Sej je možno, da premal mlekca pr meni dobi in da špara user posted image , bomo vidli kaj bodo pametni ljudje porekli user posted image

Suzi a od zadnjič (kaval) tud kej slikc dobimo?user posted image

kolk časa ti pa že ni kakal??? meni anžej včasih ni tud po 5-7 dni, pa baje pri dojenih to ni panjke, ker vse kar je v mleku pač porabi.

slikice bodo, obljubim, samo da se lotim. user posted image

Ja je glih 7 dni. Pa so rekli naj kar prideva, če vse kar sva probala ni palilouser posted image  

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
4.8.2008 15:36:22   
ella79
dolenjka a če jo bolj pogosto pristaviš pa noče jest? Men tudi na morju ni hotla oz. je hotla sam tok časa dokler je bolj vodeno mleko teklo, potem pa jok in stok, pa na drugo... zato je pomoje tudi tok mal pridelala user posted image mogoče je pri carici enako user posted image pa čez dan se verjetno premal nasiti, pa potem ponoč želi nadoknadit user posted image lej, jaz ne vem, sam pri nas je tako user posted image zato ji dam sedaj še kašico, da je vsaj malo več. Sem pa tudi že z flašo zvečer hotla, pa je ni želela, tako da naje se, sam očitno za to kilažo in starost je moje mleko že čist premalo. No, sej ni še taka panika, pač jemo 1x na noč, sma jaz tega nisem navajena user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
4.8.2008 15:39:06   
dolenjka
Nizy in Februarka, hvala za dobrodošlico user posted image  Zdej bom sicer še 1 dan trmo zganjala, pol pa štartam če bo tko kot je user posted image

Sem pogledala Milupino riževo kašico in ugotavljam da je še dražja od Novalacove user posted image  (ta stane 3,3 EUR). Mater služijo tam kjer ni treba user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.