![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 15:40:45
|
|
|
|
Februarka08
|
Joj, larisa, boga sta... upam da mu bodo pomagali Naša pa odkar je GH ful veliko kaka ne morm verjet... bom mogla kmal na Pampers kakšno prošno poslat za kakšen dodatni popust Dolenjka, upam da ti Tara čimprej začne bolj papcat in pridobivat na teži kaj pa veš, mogoče pa že zdej misli na manekensko kariero Greva zdaj spet malo ven... se je naspala, najedla in me že pobruhala... njen krog je zaključen
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 15:40:49
|
|
|
|
nizy
|
dolenjka v dm-u so 1.59€
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 15:41:21
|
|
|
|
nizy
|
mislim dm -ove kašice , saj razlike ni , vse so dobre
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 15:41:28
|
|
|
|
dolenjka
|
Ella, včaih po dveh urah zagrabi joško, včasih ne, predvsem se pa dere Zdele je še 15 ml čaja spila Mogoče je pa mleko res prešvoh No, ju3 nadaljujem, danes smo bučko že obdelali, bomo pač ponoči še danes spet 2x jedli, so what Sam da se lepo poredi
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 15:48:49
|
|
|
|
dolenjka
|
Februarka, manekenska je kruta, rajš vidm da ma dober geštel pa kak drug šiht Nizy hvala, sej ne vem zakaj, ampak vse kar je SPar znamka, mercator... mi ne potegne, se mi zdi da tudi če je npr Eta Kamnik, ni ista kvaliteta, zato mi tut te dm kašice niso Pač neki v moji glavi
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 16:00:25
|
|
|
|
nizy
|
Nizy hvala, sej ne vem zakaj, ampak vse kar je SPar znamka, mercator... mi ne potegne, se mi zdi da tudi če je npr Eta Kamnik, ni ista kvaliteta, zato mi tut te dm kašice niso Pač neki v moji glavi jaz sem sprobala že dmove , hippove in milupine, pa ni razlike
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 16:03:53
|
|
|
|
ella79
|
jaz sem ji sadno kupila dm-ovo, pa je noče jest tile novalac kašice tudi dobr zgledajo, bom pomoje eno kipla pa da vidmo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 16:10:24
|
|
|
|
nizy
|
jaz sem ji sadno kupila dm-ovo, pa je noče jest naši tud sadna ni bla prov všeč , ampak vanilijeva in grezova sta bolj , v gres sem ji še kakšno sadje vmešala
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 16:15:58
|
|
|
|
nizy
|
pri nas pa karastrofa doma , vse 3 , sam da ena začne je fertik ,.... bom še živčnega fasala , pa v begnah pristala
< Sporočilo je popravil nizy -- 4.8.2008 16:17:26 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 16:22:24
|
|
|
|
dolenjka
|
Naša je zdajle po 20 min pregovarjanja komaj zaspala No, važno da je,ker je bila koma! Ella, sorči, ampak pozabila sem za polento vprašat Me je vse skup tolk šokiral da mi je iz glave ušlo Upam, da nisi huda Jaz ji bom jutri dala tole žitno od Novalaca pa bom vidla kaj bo djala
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 16:24:27
|
|
|
|
nizy
|
Jaz ji bom jutri dala tole žitno od Novalaca pa bom vidla kaj bo djala joj , jaz bi bla pa firbec in neb zdržala do jutri , bi takoj zdaj dala za probat
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 16:25:19
|
|
|
|
ella79
|
dolenjči ti ji kar dej to kašico, pa boš vidla, itak nimaš kej falit nič hudega glede polente, bom mal po netu pobrskala kaj pravjo. Naša je pa ravno vstala, je danes že 3x spala, pa eno rundo bo še sigurno do večera jencili naju z Zojo že skrbi kako je z Tajem
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 16:28:35
|
|
|
|
dolenjka
|
Ella kaj pa je s Tajem? Kaj sem pa spregledala Pa sej vem da nimam kej falit, sam sem ji že z bučko težila, pa ne vem če bi ji taprvič glih ob 6h popoldan nekaj novega dajala, je le noč pred nami
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 16:40:45
|
|
|
|
ella79
|
Taju se je baje na riti naredila ena bulca pa sta se šla pokazat, nič se pa še nista javla. Ji bom jaz kak sms poslala dolenjka ne ji zdej nič novga dajat, je prepozno. Jaz sem ji tudi kašico prvič dopoldan dala za probat, potem pa naslednji dan zvečer
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 16:49:46
|
|
|
|
dolenjka
|
Ojoj kok sem zmedena, sej sem prebrala za bulico! No, javi če kaj izveš! Ne, saj pravim da danes ji ne bom nič več dala, ker je dobila bučkico z olivnim oljem. Ju3 je nov dan, danes pa kot sem že napisala, bomo pregurali, še vse smo Sej veš da sem jaz pristaš počasnega uvajanja in sem mnenja, da se uvede 1 živilo na teden, tako so me tudi naučili in bolj kot berem, bolj prav se mi zdi tako. Tako da danes samo ziziland in morda AM (itak ga verjetno ne bo hotela), ju3 je pa spet nov dan Hvala!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 16:51:08
|
|
|
|
dolenjka
|
Sem pa pozabila Buči odgovoriti! Nič jaz ne vem kolk časa bo trajalo okrevanje, samo se mi zdi da si ti napisala dase ta kost toliko časa sanira Veš kaj je dobr? Da boš imela zdaj vsak dan avto Đouk
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 16:53:57
|
|
|
|
Februarka08
|
Ella, za jutri baje napovedujejo za vreme tako da ne vem kako bo spet z našim Gibi gibom matr, sm jezna Naša pa malca od Alnature tisto riževo sluz, je že 1 škatlo skor pojedla, ostalo bom jest, ker je že predolg odprt, zdej pa nekaj dni že malca od Milupe eno bio ovseno kašico... vsaj mislim, sem škatlo stran vrgla mam pa kupleno že od Milupe kašico banana-hruška, ki se pa redči z vodo, te pa še nismo probal... Nič, greva spet jest...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 16:57:45
|
|
|
|
ella79
|
dolenjka jaz sem pa mislila da bom kar neki na hitro uvedla, sam Zoja noče pametna punca
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 16:58:51
|
|
|
|
ella79
|
februarka bomo jutri vidl, sej veš kje se potem dobimo če je dež
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 17:15:59
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 februarka bomo jutri vidl, sej veš kje se potem dobimo če je dež Ne, saj to me zanima-če tudi ob dežju velja ? Greva še hit mal ven... pri nas je ful oblačno
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 17:37:32
|
|
|
|
nuka
|
Oj jutri bi se lahko dobile. Sej s februarko se bova verjetno srečali. Mava z Nino UZ kolkov ob 10-ih. Tako da bova sami, bom mal bolj frej .
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 17:46:24
|
|
|
|
kati kati
|
dan, js se tud grem sam svoj frizer, sem se kr sama pobarvala, pred 1 tednom pa sem se šla postrižt. sm opazila da morm tud js dat samo enkrat na dan gh-dopoldanskem času-če ne ne spimo dobr ponoči. spet imamo obiske majhne sosede-imajo abonma pr nas cele dneve so pr nas(sej imam rada otroke sam ne morm bit z njimi cele dneve)komi svojga tamalega rihtam ne da še morm njih fujtrat pa se svojga...danes sem mal naspidirana sam sem šla mal popoldne spat pa še morm
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 18:05:43
|
|
|
|
Suzi*
|
meti, oprosti. jaz nikakor nisem hotla ti pametovat. povem samo moje izkušnje in to je vse. sicer pa upam, da kateri kaj prav pride, če ne pa tud prav, saj so vsi pač različni. glede tebe pa...itak si super mami in itak imaš rada svojga Janezka. kot vse me svoje . upam, da se vam spanje uredi. pa super da si se pozanimala glede carine. pina, da je pri vas bolje. dolenjka, upam, da se Tarica hitr poredi in začne bolj jest. COPATKI.....katera bi naročila in kje, da vem izbirat??
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 18:06:09
|
|
|
|
bamby
|
Dan! Evo spet mene po dolgem času. Sem imela tako gužvo te dni, da za RR ni bilo časa . Ko smo prišli iz morja, sem imela kup cunj, pa nisem mogla priti skozi, ker se je bilo treba že za Timov rojstni dan pripravljat. Smo praznovali v soboto, včeraj je bilo pa spet treba iti vse pospravit. Zdaj sem pa tudi že cunje vse oprala, končno. Kaj vse se tu dogaja sploh nisem na tekočem. Edino to sem na teji strani opazila, da ima dolenjka ene težavice s hranjenjem Tarice, baje z GH. To me je sicer presenetilo, vendar že mora biti kakšen tehten razlog. Za nazaj tudi nimam časa brat . Mi smo vredu, Anaja je pridna. Danes sem ji prvič palmico na glavi naredila . Ima madam res že dolgo čupico. Papcamo tudi pridno, danes sva prvič jedli koruzno polento. Jo je zmazala v nulo in je prav naglas jedla. Ko bom kaj utegnila, bom kaj slik objavila.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 18:18:46
|
|
|
|
itata
|
dan, od mojga barvanja glave ni bilo nič, ker je bil gospodič pokonc in smo šli raj na sprehod. zdej moram pa prav pod tuš, ker je blo tko vroče crknjena sem čist, upam da se me jakob kmal usmili s kakim daljšim spanjem, ker me bo drugač kap. pa upam, da se je moj tud pomiril k je včeri neki težil k so se mu plani prekrižal (če mi je pa pozabu povedat kdaj je varstvo obljubil kaj naj jaz zdej). sem se spomnila, da sem jaz take podobne copatke kot smo gledale zdej že kupila v baby centru. velikost 6-12 mesecev pa ma moj jakob tko bajstasto nogico, da ga una elastika pri strani tišči bi jih moram probat al pa če jih kar na uč naročim, ker so pocen pa upam, da mu bojo prav... če ne jih pa dam naprej. mah ta moj XL otrok - nič mu ni prav...
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMaterinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.