|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
4.8.2008 18:18:53   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: nuka

Oj jutri bi se lahko dobile. Sej s februarko se bova verjetno srečali. Mava z Nino UZ kolkov ob 10-ih. Tako da bova sami, bom mal bolj frej user posted image .

No, super, smo že 3user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
4.8.2008 18:30:41   
Februarka08
Šit, a za UZ rabva napotnico??????????????????

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
4.8.2008 18:37:19   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Šit, a za UZ rabva napotnico??????????????????

Samo za v lasten zdravstveni dom je ne rabiš, pa še tam je največkrat tako, če greš k svojem osebnemu zdravniku. Za drugam je že vprašljivo user posted image user posted image user posted image .
Nimaš kaj, tako je postalo v teji naši domovini user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2578
4.8.2008 19:05:24   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Jencili, kako Taj?user posted image

Dan,

no, dons nismo še nč zrihtal z našo ritko, ker smo šele jutri naročeni. Smo pa prvi na vrsti, tko da mormo bit tam že ob 7.30user posted image . No ja, bojo vsaj zrihtal to - upam, ker res ne zgleda glih lepo. Prov tako vijolično bulco ma, pa kr jokat začne, če se je dotaknemuser posted image .

No, to je bil tud moj odgovor na to, da bomo jutri v Kr, sam bomo ful zgodni, pa vsi bomo in ne vem kok se bo user posted image  še kej lubilo tko zgodi okol hodit, ker bomo verjetno pred 8-mo že gotovi pri P.

Ella, jst si tud te pesmice že pridno dol vlečemuser posted image

Kar se pa tiče kavice ta teden...jst bi tud z veseljem, sam v sredo res ne morem, ker sem se s prijateljico iz otroštva zmenila, da prideva k njej na obisk (ma tud 8 mesecev starega sinčka)user posted image . Če bi se pa kak drug dan dobile, bi pa z veseljem. Še najlažje bi v petek, k sva sama s Tajem.

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

Neposredna povezava do sporočila: 2579
4.8.2008 19:40:38   
ella79
februarka a ste že imeli kdaj pregled kolkov? če ne rabiš napotnico, ki jo dobiš pri ješetovi, če pa ste že imeli in ste nesli letno napotnico, potem jo sedaj ne rabite in sam poveš, da si jo že prejšnjič dala user posted image

jencili  sem mislila da imate danes dr. user posted image kako pa to, da ga danes ni vzela?

bamby ti k obvladaš GH in k je Anaja danes že jedla polento, me zanima od kdaj naprej uradno se jo lahko je user posted image da si imela te dni pestro pa verjamem

midve sva se luštn navozičkali, sedaj pa večerni ritual vabi user posted image čeprav bi raje vidla, da bi bila jaz prej na vrsti, pa ne z hrano ampak z tušem user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
4.8.2008 19:42:57   
ella79
aja pe to, naša dela trebušnjake za stranke trebušne mišice user posted image user posted image user posted image se na bok da in glano in noge v luft. To še bolj obvlada k jaz user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
4.8.2008 19:43:30   
Februarka08
Mah, čist sem pozabila na napotnicouser posted image user posted image sem tko slabe volje... me je Nuka pomirila, da jo lahko naknadno prinesem... saj bi šla do Ješetove, pa ravno jutri dela popoldne.user posted image Vprašat bom šla vseeno... mah..... na vse morm mislit, saj ni čudno da kdaj kaj pozabim...user posted image

Midve se greva tud skopat, kašico je pa tud že pomalcala... mojga pa itak še ni od nikoderuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
4.8.2008 19:50:36   
ella79
februarka res ni panike, sej veš da so gor ful prijazne in lahko naknadno prineseš napotnico. To vem, k jo je kolegica tudi že pozabila... naša pa zdele ni hotla kašce, tako da se greva skopat, pa da potem vidmo, drugač jo pa sam spat dam user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 2583
4.8.2008 19:52:30   
dolenjka
Čer user posted image

Tudi mi smo ravnokar s hriba prišli in gremo zdaj čofa čofa, potem v ziziland in potem k najboljšim prijateljem user posted image

Bamby, z GH še ni problemov. Problem je z dojenjem, ker očitno carica ne dobi dovolj al pa vse skuri user posted image  Zdaj bomo probali AM dodajati in ju3 dobi žitno kašico user posted image  Lepo da si se iz kupa ven zbezala in prišla malo med nas, upam, da boš čim prej na tekočem user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 2584
4.8.2008 20:26:51   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

jaz sem ji sadno kupila dm-ovo, pa je noče jest user posted image
tile novalac kašice tudi dobr zgledajo, bom pomoje eno kipla pa da vidmo user posted image

bom kr takoj še jst svojo skledico pristavilauser posted image

Tud jst sm Taju dajala 4 dni za povrstjo zvečer riževo kašico, v prepričanju, da moje mleko mogoče ni več tok kul, pa da bi ponoči kej dlje spal kot pa le 2 urce.
Pa sm v Mullerju kupila od Milupe kašico za po 4. mesecu, pa brez sadja ali česarkoli. Sm mu pa pripravila 2 in pol jedilni žlici kašice in 100ml mleka. Pojedu mi je sicer res 80-90ml, sam smo bli pa čez 2 uri spet pokonci. Ko sm vidla, da to ne pali sm pa enostavno nehala dodajat in zdej se spet samo dojiva in zbujava na 3-4 ure. Se je pa 1. zgodilo tudi, da dva dni za povrstjo ni kakal - ampak ni panike, ker se je po dveh dneh usral ko tavelikuser posted image .
Aja, ta kašica pa v Mullerju stane 2.29€ in je je 250g.

In Larisa k si spraševala...ne deli doktorata s kašice, kot sm ga jstuser posted image . Važno je le, da je za po 4. mesecu (če jih še nima 6 dopolnjenih), da ne vsebuje glutena, da se dela z mlekom (če boš dajala s svojim, kar so meni svetovali) in po možnosti, da je brez sladkorja. To je to...

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
4.8.2008 20:29:48   
jencili
ja, še to sem pozabila. Ta mešanica, k jo jst delam je za flaško, ker je bolj redka. Za flaško pa zato, ker na ta način več pojejo kot po žlički, zato sem probala tko, da bi ja več pojedu in lepo spal.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
4.8.2008 20:32:52   
dolenjka
Tko, carica je posteljici, nekaj še jamra ampak to je to. Seveda je bilo točno tako kot sem rekla. AM niti videti ni hotela user posted image  Bomo pač ponoč malo pokonci, kaj čmo. Zaradi tega ji zvečer sigurno ne mislim ničesar dajati. Že same ste napisale da ni fajn, jaz pa sem bila že pred časom proti GH in podobnemu zvečer pred spanjem in še vedno sem. Je pretežko za te malčke palčke in njihove majhne in neutrjene želodčke (moje mnenje).
Me pa res firbec, če bo ju3 žitno kašico za kosilo hotla, drugač ji bom pač bučko naredila. Imam še eno rumeno z EKO tržnice na zalogi, tko da ne bomo preveč hitel, ker smo 2 dni že bučko "jedli". Bomo vidl, je reku slep user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
4.8.2008 20:39:11   
jencili
Ella, pojma nimam zakaj šele jutri. Tko so pač rekluser posted image

Drugače pa punce ne boste verjele. Veste, k sem vas zadnjič spraševala, kako user posted image  navadit prej hodit spat?
Pojma nimam kako, ampak Taj je šel dons že drugi dan zapovrstjo spat ob 20-ihuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
4.8.2008 20:40:53   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Tko, carica je posteljici, nekaj še jamra ampak to je to. Seveda je bilo točno tako kot sem rekla. AM niti videti ni hotela user posted image  Bomo pač ponoč malo pokonci, kaj čmo. Zaradi tega ji zvečer sigurno ne mislim ničesar dajati. Že same ste napisale da ni fajn, jaz pa sem bila že pred časom proti GH in podobnemu zvečer pred spanjem in še vedno sem. Je pretežko za te malčke palčke in njihove majhne in neutrjene želodčke (moje mnenje).
Me pa res firbec, če bo ju3 žitno kašico za kosilo hotla, drugač ji bom pač bučko naredila. Imam še eno rumeno z EKO tržnice na zalogi, tko da ne bomo preveč hitel, ker smo 2 dni že bučko "jedli". Bomo vidl, je reku slep user posted image

men je pa patronažna rekla glih zvečer pred spanjem, da bi ponoči lepo spaluser posted image
Mah kdo bi vedu...itak vsak po svoje trobiuser posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
4.8.2008 20:43:50   
ella79
jencili kašice od Mulipe k se sam z vodo mešajo je tudi taka cena user posted image

naša je tudi že pri palčkih, dašce itak da tudi potem niti od blizu ni hotla videti, sam na zizi in spat, k je bila že tok zaspana user posted image sem mislila, da se ji ne bo tok mudilo spat, k je že v vozičku spala do sedmih user posted image se vidi, da je čist na uro narejena user posted image midve se ubistvu tudi sam dojiva, k dopoldan poje pol žličke sadja al pa zelenjave, proti večeru pa eno žličko riževe kašice user posted image no bomo že
lubenice sem se tudi zdele že najedla, posodo pospravla, zdej grem pa pod zaslužen tuš da ne bom smrdela tuki user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
4.8.2008 20:43:54   
dolenjka
Jencili, sej logično je, sam po drugi strani se pa ti zvečer pred spanjem ene težke hrane najej in pojdi spat. Ziher ne boš dobro spala user posted image  In tako potem jaz za te palčke razmišljam. 5 ali 6 mesecev so na našem mleku, potem pa kar naenkrat nekaj gostega dobijo. Verjetno je težko za prebavit na začetku in spanec potem res ne more biti dober user posted image  Ampak kot sem napisala: moje mnenje. Pa prosim, da ga nobena ne upošteva, da ne bo spet užaljenosti in hude krvi user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
4.8.2008 20:45:49   
dolenjka

zdej grem pa pod zaslužen tuš da ne bom smrdela tuki user posted image user posted image

pravilno si se odločila, mislim, da bom ponavljala za teboj in tudi jaz nekaj takega naredila, pa še lak si moram z nohtov na nogi dol spravit in jih mal skrajšat, drgač se bom lahko čohat začela z njimi user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
4.8.2008 20:46:40   
ella79
jencili super za tole večerno spanje user posted image user posted image user posted image a ni fajn k imaš potem več časa za RR user posted image user posted image user posted image
men je pa P rekla, da ji dam recmo ob ene šestih kašico, ob osmih po kopanju pa še podojim in spat. Ne čist pred spanjem, k itak je zadnji obrok do več kot enega leta mleko user posted image al tam nekje user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
4.8.2008 20:50:39   
ella79
dolenjka itak ima vsaka svoje mnenje, vsaka dela kar je za svojga user posted image najboljše. Je pa itak vsaka najboljša mama svojemu februarčku user posted image user posted image
a ti jaz neki direkt povem, k vem da tebi lahko user posted image user posted image user posted image do kdaj boš uvajala GH, če boš eno živilo uvedla na teden user posted image user posted image user posted image user posted image no, sej men ne gre nič hitreje, k itak noče jest, kaj naj novga ekspirimentiram, če še banane, jabolka, breskve, bučke, krompirčka noče jest user posted image no, danes je pa res mogoče ene 3 žličke špinače+krompirčka user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
4.8.2008 20:50:47   
nizy
ella- saj naša je tudi pojedla ob 17.30 milupino kašico , ob 20h sva se skopale  ,podojile in zdaj spi user posted image  user posted image  user posted image .

Jutri mamo pa zgodaj posvetovalnico  7.45.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
4.8.2008 20:53:43   
ella79
nizy to je ful super user posted image user posted image kok ti pa poje kašice? naša je danes (pa že prej se je to zgodilo) ni hotla. Zdej vem, če je zaspana, hoče sam hitr zizo in spat user posted image mene že mal skrbi kako bomo tole zizo ukinili user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
4.8.2008 20:55:21   
ella79
nizy a boš prišla kdaj kej do KR? Sej lahko vse tri user posted image sabo pripelješ, se domino na igrišču, da ne boš mela tok dela, pa še od Nuke bosta imela družbo user posted image

kje je pa kaj elma user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
4.8.2008 20:58:20   
larisa
Čer user posted image ,

no da naredim kartko obnovo našega obiska pri P. Trebušček je ok, ni napet in naš mali pač ne kaka, to je vse user posted image  Dobili smo laktozo, ki sem mu jo mogla dat v mleko, če bo slučajno kaj pomagalo, ampak P. pravi da verjetno ne. Da pač ne kaka user posted image  Meni ni več nič jasnouser posted image  

No jaz ne bom komentirala teh kašic in podobnih zadev, ampak bom samo vsak večer en očenaš, pa zravo marijo zmolila, da bi naš mali začel jest GH user posted image , ampak tud to je P. rekel, da do 1.leta ne rabi če noče user posted image  Tud nč jasnouser posted image user posted image user posted image

In ker mi ni nč jasno, grem mal pred tv user posted image user posted image user posted image

Kje pa se kaj Meti drži, da je ni nič na spregleduser posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
4.8.2008 20:58:48   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Jencili, sej logično je, sam po drugi strani se pa ti zvečer pred spanjem ene težke hrane najej in pojdi spat. Ziher ne boš dobro spala user posted image  In tako potem jaz za te palčke razmišljam. 5 ali 6 mesecev so na našem mleku, potem pa kar naenkrat nekaj gostega dobijo. Verjetno je težko za prebavit na začetku in spanec potem res ne more biti dober user posted image  Ampak kot sem napisala: moje mnenje. Pa prosim, da ga nobena ne upošteva, da ne bo spet užaljenosti in hude krvi user posted image

hihi, ni problemauser posted image
Hvala za mnenje...sicer tud jst tko razmišljam, sam k mi je tko rekla, pa sm pač probala. Sej rezultata pa itak ni blo.

Ella, ta kašica je pa brez mleka in se z njim dela. Tko mi je blo razloženo, čeprov v navodilih piše, da se tud z vodo meša. Je pa neka bio piževa kašica, verjetno ista kot jo ma Februarka.
Mah ne vem...

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
4.8.2008 21:03:42   
jencili

jencili super za tole večerno spanje user posted image user posted image user posted image a ni fajn k imaš potem več časa za RR user posted image user posted image user posted image
men je pa P rekla, da ji dam recmo ob ene šestih kašico, ob osmih po kopanju pa še podojim in spat. Ne čist pred spanjem, k itak je zadnji obrok do več kot enega leta mleko user posted image al tam nekje user posted image

men je rekla podojit, pol pa še tisto čez, kukr pač poje...user posted image user posted image
hihi, bom toplo vodo odkrila vsak časuser posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.