|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
31.7.2008 23:21:23   
mesecnica
Dolenjka - tle sva jih naročile:
http://www.baby.hr/shop/index.php?cPath=86_83&osCsid=60411e6bdc8d9baee045da5076c9ef37

Mesečnica

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
31.7.2008 23:21:54   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

Aja - Suzi - Mei tai imam user posted image .

uuuu, pa šele zdej poveš. user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   a se za jutri kej zmenmo za sprehod??? da si predamo peneze pa material? user posted image  sporoči okol dinarčkov.
aja, kako se ti pa zdi???????

pa namontirajta si jih in slikajta, ker meni je tudi všeč pa moj pravi, da s Strojanko pa on ne bo po svetu hodil user posted image

user posted image user posted image user posted image
Ej - pa res dober zgleda. Bomo dale na net enkrat, ne Suzi?

seveda!!!! user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

Neposredna povezava do sporočila: 2027
31.7.2008 23:22:07   
dolenjka
JAz tudi odhajam v deželo sanj....... NOČKO

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 2028
31.7.2008 23:22:24   
mesecnica

Suzi - user posted image  za uspešen nakup. Kaj si pa kaj kupila Žani?
A Žana ti ne popizdi potem, ko jo vsakič nazaj v posteljico daš user posted image . Ker mi smo to včasih pri naši prakticirali, da smo jo dajali v posteljico pa mal ven, pa je bilo še 100x slabše. Zdaj jo enostavno ne vzamem ven, razen, če mislim, da je lačna. Drugače ji pa samo dudiko dam ali jo pa po glavici božam pa za rokico primem. Ker drugač se je še dodatno razbudila. Pa upam, da uspe zaspat user posted image .

SUzi - si tole mogoče spregledala? user posted image

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 2029
31.7.2008 23:23:03   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

JAz tudi odhajam v deželo sanj....... NOČKO

nočko

Mesečnica

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
31.7.2008 23:29:12   
Suzi*

Suzi - user posted image  za uspešen nakup. Kaj si pa kaj kupila Žani?
A Žana ti ne popizdi potem, ko jo vsakič nazaj v posteljico daš user posted image . Ker mi smo to včasih pri naši prakticirali, da smo jo dajali v posteljico pa mal ven, pa je bilo še 100x slabše. Zdaj jo enostavno ne vzamem ven, razen, če mislim, da je lačna. Drugače ji pa samo dudiko dam ali jo pa po glavici božam pa za rokico primem. Ker drugač se je še dodatno razbudila. Pa upam, da uspe zaspat user posted image .

SUzi - si tole mogoče spregledala? user posted image

u, pa res sem ti pozabila odgovorit, sem bla pr tamali. sem jo probala samo leže umirit, pa se je kr umirila, pol je pa z nogami muziko prižgala, pa spet panika. user posted image  mah. probavam zdej še s pleničko. mogoče bo pomagalo, če bo kej mečkala po rokah. user posted image
kupila sem pa: oblekico za krst, 4x nogavičke, hlače podoložene športne, sp. del trenirke, 3x bodi dolg rokav, 2x majčka dolg rokav. vzela sem št. 74 in 80.
za anžeja sem kupila: kavbojke, 4x nogavičke in 2x majčke dolg rokav.
mož je pa nabavil: srajco, 2x polo majico in 2x majico dolg rokav.

babuške, ZDEJ JE PA MIR RATAL V SOBI. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2031
31.7.2008 23:31:46   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

babuške, ZDEJ JE PA MIR RATAL V SOBI. user posted image

user posted image user posted image user posted image

Mesečnica

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
31.7.2008 23:32:48   
mesecnica
Pa boš še kaj kupovala za jesen za Žano? Ali imaš še kaj od prej? Ker tole se mi zdi bolj malo user posted image . Sprašujem zato, ker nimam ideje kolk moram naši kupit stvari user posted image .

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 2033
31.7.2008 23:41:24   
Suzi*
jAAAAA, spi. user posted image  se je čist v pleničko zavila in zaspala. user posted image  sem jo šla pokrit, ker se mi zdi kar mal prešvicana od joka (uro in 15 minut user posted image ).
ja, itak imam stvari od anžeja. zdej sem dokupila samo take bolj punčkaste stvari. da ne bo čist modra pa preveč fantovska. take, da bo za okol hodit. za doma je tud od anžeja več kot dobro, no pa tud za iz bajte se bo ponucalo. user posted image
drugač pa komot sprot kupuješ za Luno, ko bo zmanjkalo oz. bo prerasla. za celo zimo v naprej se težko vse nabavi, pa da ji bo prav. jaz sem oboje hlače in eno majčko kupila št. 80, bodije in eno majčko 74, nosimo pa zdaj večinoma 68, nekaj tud še manjšega.

Neposredna povezava do sporočila: 2034
31.7.2008 23:57:38   
Suzi*
zdej ste pa vse že šle.

pol pa nočko tud od mene.
me zanima do kdaj bo naše dete spalo to noč.user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
1.8.2008 5:40:03   
itata
jutro, spet kolovratim ob zgodnji uri. nimam sreče, če me jakob ne zbuja, pa moj ne more spatuser posted image  katastrofa. sej ni za omenjat, da moj zdej še mal drema tamle midva z jakobom sva pa še pokoncuser posted image
resno vprašanje: kaj je z mojim otrokom??? je šel spat normalno ob 21h. brez zapletov. se zbudi ob polnoči. ok kao lačen. ga dam na joško zaspi nazaj takoj. vse ok. se začne pa pol ob 2h tko premetavat pa kar z nogicami cepetat pa tko. sploh ne štekam. sem ga nosila mal pa ga sploh nisem mogla umirit. dam joško. jo mal oblizne in ok se umiri. zaspi pri meni. ga dvignem, da ga dam v postlo. pol je pa spal do 4:30 ko sva ga po mojem midva zbudila, ker sva se neki pogovarjala, ker moj od 4h ne more spat... kaj je bilo treba se zbujat vmes še enkrat? pa spet in spet in spetuser posted image user posted image user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
1.8.2008 7:43:48   
Bajsa
Dobro jutro!

Pokorno se javljam pred odhodom!
Mi2 sva že od 6 zbujeni, pa ni panike, ker pač gremo. Madam je ratala že mal zaspana, tko da upam, da prespi pot do gor user posted image .

Lep sončen dan želim vsem skupaj!

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
1.8.2008 7:50:23   
Bajsa
No še tole sem pozabla povedat. Naša madam se je včeri prvič konkretno sama obrnila, pa še roko že obvlada dat ven user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  In valda zdej ko je zbujena v pojstlci prakticira ne samo vrtenje, še obračanje in seveda ker še ne zna dobr nazaj, si predstavčjate vpitje user posted image user posted image user posted image . Ne sej ni sile, sam da se obrača, pa je!

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

Neposredna povezava do sporočila: 2038
1.8.2008 8:09:41   
MetiLu
Jutro!
NAša oč se je začela katastrofalno... ob 23.30 se je tretjič zbudil, pa sem probala ga pustit, da bi nazaj zaspal brez dude... JA PA JADE ... tok se je histerično dru 15 min, da mi je čist živc poču, pol pa ni hotu ne čaja, ne dude, ker se je tok razpizdu, da se tud pomirit ni mogu user posted image  no, pol sva oba zgubila vojno, zize ni dobil , je pa zaspal ob meni z dudo user posted image  pol se je pa ati javil, da bo ponoč vstajal in sva zamenjala strani postle user posted image , sam kaj ko je bila že ob 2.00 budnica, pa bi takrat spet mogla z dudico probat pomojem, sam mi ga je dal na zizo, pol sva skupaj zaspala do 4.30, ko je pojedel drugo zizo in potem vaje do zjutraj z dudo, ki sta jih opravila z atijem... Ob 7.30 je bil pa že zajtrk... Pa če to ni za znoret user posted image  mater ej, dones dobi zvečer flašo, pa da vidmo. Pa če ne bo, grem jutri po kvas, prisežem, ker tole je pa tu mač user posted image  pol se pa sam še odselim, da ne bom odvajalnega joka poslušala, ker se mi kar srce trga, k tok vrešči... pol pa premišljujem, kakšne čustvene rane mu povzročam s tem da ga pustim jokat user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem se umit, pa pojest, pa oblečt, pa še mal Žančka stisnit, pol pa delat user posted image  Nekak se mi dozdeva, da je začel ponoč viset na joški, ker čez dan zdej tolk manj, ker je GH, al pa čuti, da me ni, ker hodim delat user posted image  user posted image user posted image

Dolenjka, no way, ne gremo še po sestrico oz. po genih bolj verjetno bratca, ker na kej tazga jaz sigurno še nisem pripravljena user posted image  sem se odločila za prjatlco, pol se bomo pa naprej pogovarjal, kako pa kaj, pa predvsem kdaj user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
1.8.2008 8:15:37   
itata
no pol smo pa lahk spet spal od 5:45 do 7:45. jaz nič več ne štekam... to so kao vse zobi krivi verjetnouser posted image  po mojem pa sam čekiram če smo sploh še tam...
edina dobra stran zgodnjega kolovratenja je bilo, da sem dala kruh pečt in bo zdejle glih fertikuser posted image

drugač pa ne gremo še na morje. moja stara starša sta neki nervozna in nočeta, da pridemo za tolk časauser posted image  stara sta sej nimaš kej, sam sem jezna bla včeri k sto user posted image , ker mi je to moja mama včeri sporočila - pa niti ne vem kaj so se menili... beda. bom bako danes sama poklicala in se z njo zmenila - čeprav sem mislila, da je to že zmenjeno, ampak okuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
1.8.2008 8:39:13   
misar
dobro jutro

meti, itata... po moje so naši malčki danes mal luno mel, ker je mlaj danesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tud naša je mela non stop neke svoje budnice ponočuser posted image    zdaj pa spi ko polhekuser posted image user posted image
itata...ja škoda no, da neki stari mučkajo okoli morja, kar prepričaj bakico, da brez vas itak ne morjo poletja preživetuser posted image user posted image user posted image
mi pa danes letimo na more...komaj čakam, sicer sam za vikend, pa vseeno fajn.

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
1.8.2008 8:45:38   
Suzi*
jutrček.

naša je spala do petih, jedla in spala do zdele. user posted image  jaz sem že redi, samo tamalo še zrihtam in greva ven. mesecnica???? no, sej ti pošljem sms ko štartava.

meti user posted image ....si mogoče pomislila, da ga večerna riževa kašica matra?? user posted image  našga anžeja je in sem nehala mu jo dajat zvečer. probaj mu jo dat enkrat dopoldne, pa boš še čez dan vidla reakcijo. a si vidla včerej? žana je rabila uro in 15, da je sama zaspala. user posted image  

itata, ti si pa tud boga. user posted image  upam, da se tud vam tole spanje porihta. pa ful bedno za morje. user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
1.8.2008 8:47:20   
jencili
Kaj je zdej Ella, kdaj se gre če se gre ???user posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
1.8.2008 8:52:00   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

Kaj je zdej Ella, kdaj se gre če se gre ???user posted image user posted image

ooo še dobr da sem na zadnji strani začela brat user posted image user posted image user posted image
jaz bom ob ene desetih v kr. Jaz bi sse nekje zunaj vsedla

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
1.8.2008 8:53:36   
jencili
aha aha....ti bi zunej....treba je še mami pa taja zbudituser posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
1.8.2008 9:01:07   
ella79

aha aha....ti bi zunej....treba je še mami pa taja zbudituser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
1.8.2008 9:05:58   
jencili
lahko se pa zmenmo kje v centru kranja...???
user posted image user posted image user posted image ...je prov lustno mal na sprehod ...

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
1.8.2008 9:19:37   
ella79

lahko se pa zmenmo kje v centru kranja...???
user posted image user posted image user posted image ...je prov lustno mal na sprehod ...

sam kdaj??? a mami pa Taj še spita? jaz bom šla počasi od doma, pa pokličite

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
1.8.2008 9:22:19   
jencili
mi bomo prisli nekej cez 10. pa te poklicemo....

ok ???

LP

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
1.8.2008 9:30:38   
kati kati
dan,
uglavnem men se mešaaaaaaaaaa...ne spim čisto nič -mislim pa da imam isti problem kot meti-problemi, problemi!!!
šel je spat ob 20.00 pa nemirno spanje, ob polnoči pa pol dve..pa še ne vem kolkrat... zdejle se pa nazaj pridružim Maju ker spi

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.