![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 14:15:30
|
|
|
|
Suzi*
|
sej sem sama našla. kolk so kjut tile patiki. http://shooshoosusa.com/products.php?cPath=51
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 14:18:51
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* uuu, ella, kakšni krasni copatki. jaz imam zdej rdeče doma, pa jih bo žana tudi kmal prerasla. sem jih dobila v dar, pa nisem vedla, kje so jih nabavili. tako da če boš naročala, bi tud jaz piskrček priatavla, prooooosiiiiim. so mi pa tud ti beli z rožico všeč. ampak tam na linku jih pa ne najdem. Jaz bi tud, jaz bi tud...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 14:18:58
|
|
|
|
pina-1
|
jaz jih tudi nisem našla. pa sem ene parkrat vse pregledala veš kaj ella naj naroči za vse, pa delimo poštnino . no ella ti povej če bo kej s te moke. dolenjka le uživaj zdej ko stipe pide prej domov. Pino bi že drugi teden moral bit na dopustu, pa sem ga vprašala, če je to zdravo za našo familiy. NO pa si je prec zrihtal, da bo delu po 4 ure .
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 14:20:19
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* sej sem sama našla. kolk so kjut tile patiki. http://shooshoosusa.com/products.php?cPath=51 Ampak tele so pa druge cene, a ne?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 14:25:50
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* sej sem sama našla. kolk so kjut tile patiki. http://shooshoosusa.com/products.php?cPath=51 Ampak tele so pa druge cene, a ne? jp, dražji. od 10 do 13 eur. ni prek ebay-a.
< Sporočilo je popravil Suzi* -- 1.8.2008 14:26:09 >
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 14:26:17
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* sej sem sama našla. kolk so kjut tile patiki. http://shooshoosusa.com/products.php?cPath=51 Ampak tele so pa druge cene, a ne? jp, dražji. od 10 do 13 eur. Mah...še zmeri cenejše kot pri nas .
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 14:28:03
|
|
|
|
Suzi*
|
kolk so pa pri nas???
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 14:29:29
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Dan , evo še mene malo tu. Sej zdej itak nobene ni gor, tko da bom sam mal samogovorov mela, pa bo Zjutraj sva dolgo spala in ko sva pojedla, sva samo švignila ven, dokler ni blo prevroče. Pa itak, da je že ob 11h pripekalo, da sva šla samo domov. Spal je v vozičku glih ene 20 min , ampak je bil priden. Sem še na klopci v miru časopis brala, on pa se je v vozu mal zabaval. Pol sem mu naredila bučko in po 2 žličkah sploh ni hotel več odpreti ust. Zgleda bomo mi do 1. svečke na mlekcu Zdej je še zizike dobil in sem ga spokala v posteljico in je celo v 20 minutah zaspal....no da se ne bom preveč hvalila, to še ne pomeni, da ne bo čez 20 min auf Upam, da ne. Ella ti copatki so pa res lušni, pa meni se zdijo čudno poceni. To bi mogle pol kar združno naročit, da mamo 1 poštnino, a ne?! Ker jaz sem na netu našla podobne, pa so precej dražji, evo bom pripopala link : http://www.minisvet.si/otroski-copati-c-251.php no pa sej verjetno jih že poznate No grem mal kavč peglat, za drugo mi ni Evo - je tle link pripopala Larisa.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 14:31:15
|
|
|
|
mesecnica
|
Čeprav men še zdej ni jasno, kje je Ella tiste dvoje našla
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 14:44:17
|
|
|
|
dolenjka
|
Nič uživanja za nas! Počila nam je cev za vodo, tik preden voda pride v hišo. Zdaj odmikajo tlakovce in kopljejo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 14:44:29
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Čeprav men še zdej ni jasno, kje je Ella tiste dvoje našla klikni NA ZGORNJI LINK NA TEJ STRANI TEME. ups... pa pobrskaj. oboji so tam.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 14:45:13
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Nič uživanja za nas! Počila nam je cev za vodo, tik preden voda pride v hišo. Zdaj odmikajo tlakovce in kopljejo o madona. po eni strani dobr, da ni v hiši počla.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 14:47:59
|
|
|
|
dolenjka
|
Res je, sam tamala je drekasta, jaz brez vode, da si še rok ne morem umit... zdej bom fehtala sosedo da grem k njej flaše za čaj pomit, ker kot zanalašč sem bila nemarna in jih včeraj zvečer nisem
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 14:49:08
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Nič uživanja za nas! Počila nam je cev za vodo, tik preden voda pride v hišo. Zdaj odmikajo tlakovce in kopljejo Pa res nimate sreče .
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 14:49:36
|
|
|
|
pina-1
|
suzi, na tej tvoji povezavi sem jih našla, na e bayu jih pa nisem dolenjka, čaki a nimate vi vse na novo narje?? kako vam je lahko počla cev? sam tile majstori danes delajo po liniji najmanjšega upora.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 14:52:44
|
|
|
|
dolenjka
|
Ja Pinči, 2006 sva se vselila in vse je bilo na novo narejeno Ker so zasuli z napačnim materialom je metalno cev preluknjal šoder oz tisto s čimer so zasuli cev Še jaz vem, da se to zasuje z drobnim peskom Grem stran, ker tamala hoče po tipkovnici tolčt in ji ne pustim, ker ima dovolj svojih igrač. Se tipkamo kasneje
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 14:52:53
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Nič uživanja za nas! Počila nam je cev za vodo, tik preden voda pride v hišo. Zdaj odmikajo tlakovce in kopljejo bemti, to pa je štala upam, da hitro zrihtate, ker brez vode pa je res težko
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 14:55:08
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 suzi, na tej tvoji povezavi sem jih našla, na e bayu jih pa nisem Enako .
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 15:21:42
|
|
|
|
mesecnica
|
Dolenjka - kateri parni kuhalnik pa ti ogleduješ?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 15:25:20
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 suzi, na tej tvoji povezavi sem jih našla, na e bayu jih pa nisem Enako . jaz tud ne. tako da bo mogla ella povedat.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 15:29:39
|
|
|
|
kati kati
|
ella-koze so pa že vredu-zdej pa je mal prehajen sam tele copatki pa so norooo lepi... če bo kdo jih kupoval prek e baya se priporočam
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.