![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 9:35:53
|
|
|
|
ella79
|
kati in meti res upam, da se vam tole spanje čimprej uredi. kati a Maja še kej vodene koze dajejo? jencili midve sva še doma, je Zoja zdej zaspala a vas jaz pokličem, k midve štartava, pa se zmenmo kaj in kako. Grem pa najprej sam neki na hitrco v ONC-a iskat, potem pa imam čas...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 9:40:02
|
|
|
|
ella79
|
larisa glede copatkov... včasih so bolj priporočasi trše in višje, da je trdno stopal, sedaj pa naj bi bolj mehke (ala robeez), da čuti kam stopi in kako stopi
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 10:40:18
|
|
|
|
ella79
|
eno glede ebay-a ??? licitiram dve stvari istega dobavitelja, obe bi vzela, sam eni poteče licitacija danes eni pa čez 6 dni. A mi potem to skupaj pošlejo? Sedaj imam pri vsaki napisano polno poštnino.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 10:46:57
|
|
|
|
dolenjka
|
O Ella, dan Na katerem ebay-u pa si?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 10:55:09
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka O Ella, dan Na katerem ebay-u pa si? ooooo najprej sem bla na DE zdej sem pa na ameriškem, sej je isto
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 10:55:53
|
|
|
|
ella79
|
aja dan zdej ses je pa Zoja zbudila joj, jaz pa vsa zagreta kaj vse bom kupila
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 10:56:32
|
|
|
|
dolenjka
|
a je kej pametnega gor? Kaj kupuješ če ni skrivnost? Jaz sem pa v tvoji firmi en parni kuhalnik ogledala in zdaj študiram kateri je najboljši
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 10:57:49
|
|
|
|
ella79
|
kok daš da ti povem
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 10:59:42
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 kok daš da ti povem sodček piva
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 11:00:27
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 kok daš da ti povem sodček piva http://stores.ebay.com/Shoes-Zoo kdaj častiš??????
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 11:01:27
|
|
|
|
dolenjka
|
Naslednji teden Lepiiiiii, kolk je to v evropskih dinarjih s poštnino vred
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 11:03:28
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Naslednji teden Lepiiiiii, kolk je to v evropskih dinarjih s poštnino vred ti so sumljivo poceni, če po polni ceni kupiš je to 6,5 EUR na par, poštnina za 3 pare 5 EUR sem dobr našla
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 11:04:11
|
|
|
|
dolenjka
|
Hudoooo Jaz bi tudi oz Tara A si vidla kakšne z Žirafo?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 11:05:33
|
|
|
|
dolenjka
|
a niso tili kjut?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 11:06:33
|
|
|
|
dolenjka
|
če pa tele moj vidi jih bo pa tamala takoj imela, še preden gre danes spat
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 11:07:43
|
|
|
|
dolenjka
|
pa tile so za našo carico, a ne?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 11:10:50
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Hudoooo Jaz bi tudi oz Tara A si vidla kakšne z Žirafo? z žirafo jih ima zoja sedaj, sam bodo kmal premajhne
< Sporočilo je popravil ella79 -- 1.8.2008 11:15:37 >
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 11:18:20
|
|
|
|
ella79
|
so mi pa tele dvoje všeč še
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 11:19:14
|
|
|
|
ella79
|
dolenjči grem zdej v šoping, pa femeli jencili še pokličem za kavo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 12:04:29
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 so mi pa tele dvoje všeč še ella, jaz bi tudi take za ano mela. dej pošlji mi točen link. prosim. ali jih lahko ti naročiš še zame?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 12:16:12
|
|
|
|
Februarka08
|
Dan... Ne morm za nazaj brat, mala mi spi zunaj v senčki, sva ravno domov prišle, sva ble spet pri moji mami na obisku sem dobila še kosilo za domov pridna mami Zdej vem zakaj sem bla učer vsa nikakva in da mi je blo slabo... - dobla sem tečko rdečko boli kot *****se komaj premikam... še dobro da sem bla pri naših, ker me je presenetila na sredi poti jao, sem po enem letu in 3 mesecih že pozabla kako je to no vsaj zdej je prišla, ker gremo čez 14 dni na morje... tud to je nekaj Vroče mi je, da sem spet čist premočena, stuširat bi se šla, pa ne vem če bo Larisa še tolk časa zunaj spala Nič, grem ven, vas potem kaj preberem...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 12:54:42
|
|
|
|
larisa
|
Dan , evo še mene malo tu. Sej zdej itak nobene ni gor, tko da bom sam mal samogovorov mela, pa bo Zjutraj sva dolgo spala in ko sva pojedla, sva samo švignila ven, dokler ni blo prevroče. Pa itak, da je že ob 11h pripekalo, da sva šla samo domov. Spal je v vozičku glih ene 20 min , ampak je bil priden. Sem še na klopci v miru časopis brala, on pa se je v vozu mal zabaval. Pol sem mu naredila bučko in po 2 žličkah sploh ni hotel več odpreti ust. Zgleda bomo mi do 1. svečke na mlekcu Zdej je še zizike dobil in sem ga spokala v posteljico in je celo v 20 minutah zaspal....no da se ne bom preveč hvalila, to še ne pomeni, da ne bo čez 20 min auf Upam, da ne. Ella ti copatki so pa res lušni, pa meni se zdijo čudno poceni. To bi mogle pol kar združno naročit, da mamo 1 poštnino, a ne?! Ker jaz sem na netu našla podobne, pa so precej dražji, evo bom pripopala link : http://www.minisvet.si/otroski-copati-c-251.php no pa sej verjetno jih že poznate No grem mal kavč peglat, za drugo mi ni
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 13:36:15
|
|
|
|
dolenjka
|
Dan Evo, nama je plan uspel. Spala je od 10.20 do 12h potem sem jo pa na brzinco napokala in sva leteli v Grosuplje na ZZZS in bili ob 13h že nazaj, samo do ta kratkega spanja ji pa ni Ima žur na igralni podlogi Tut prav, ker je itak zlata! Sej bo šla še popoldan za 1 urco in pol in bo imela ziher dovolj. Jaz sem zdajle jogurt zmazala, zdele pa že moj domov pride in sem prav vesela! Nič, grem mal pokidat ker dopoldfan nisem - sem peglala
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 13:41:40
|
|
|
|
srečka nosečka
|
, kaj je to danes za en čuden dan? Čisto sem v bedu. Zakaj? Pojma nimam. Verjetno je kriva luna. Morda ne bi bilo slabo, če se Lani v postelji pridružim. Še dobro, da je ati v službi, ker se res čudne volje in je tako bolje, da še ne bi njega zagrenila. IZVIRNO SPOROČILO: larisa Ella ti copatki so pa res lušni, pa meni se zdijo čudno poceni. To bi mogle pol kar združno naročit, da mamo 1 poštnino, a ne?! Dober predlog. Res so luštni tile copatki. Če bo katera prevzela "februarsko naročilo" bi tudi jaz dodala svoj piskrček. meti, kati, iatat, pa še katera, ki jim škratje ne pustijo ponoči spat -
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 13:46:49
|
|
|
|
Suzi*
|
uuu, ella, kakšni krasni copatki. jaz imam zdej rdeče doma, pa jih bo žana tudi kmal prerasla. sem jih dobila v dar, pa nisem vedla, kje so jih nabavili. tako da če boš naročala, bi tud jaz piskrček priatavla, prooooosiiiiim. so mi pa tud ti beli z rožico všeč. ampak tam na linku jih pa ne najdem.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.