![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 23:06:45
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Dolenjka, na zzzs so štenge zunaj, ko pa prideš čez vhodna vrata, so pa v pritličju, na levo Drgač sem pa jest 13.04 doma in lahko Janez carici odstopi pol postle, da ga bo mal naučila spat A pol je boljš da grem brez vozička, a ne? Bo pa carica kar v svoji pojstli spala, ker sem jo danes že čist preveč zdrmala in ji ne smem vsak dan tega narest. Jutri vse 3 runde odspi v svoji posteljici, da bom jaz supermami
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 23:06:59
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 suzi super za šoping. Zate moraš pa itak z mano it v akcijo zmejeno. ti sam povej ko boš mela čas. enkrat septembra. moram zase kej kupit za krst.... pa sej veš kako zgleda ko greva idve v ekšn
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 23:08:26
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Meti a kej veš če je ZZZS v pritličju v Grosuplju? Pinči čer Stipe je reku, da si bla grdo oblečena, da drugič ne bo tiste tipke za mahanje na krilih vklopu če ne boš v miniču oblečena ja ja..če bi bla v miniču, bi se me ustrašu, ker spredi in zadi kar fajn vse visi . ampak za tak pozdrav se tudi v večerno toaleto dam. Ali pa mogoče v šotorsko krilo . Kdaj sepet preleti? da vidim kolk mam časa za razmislit Pravi da imaš cel vikend čas, lahko si greš pa še kej novga kupit
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 23:08:36
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* uh, naša je pa trmasta. se ne da. ampak ona še ne ve, po kom se je vrgla. ppol pa ni čudno da Suzak od doma zvečer beži. Đouk stara
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 23:08:53
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 suzi super za šoping. Zate moraš pa itak z mano it v akcijo zmejeno. ti sam povej ko boš mela čas. enkrat septembra. moram zase kej kupit za krst.... pa sej veš kako zgleda ko greva idve v ekšn super fajn. dons je ta del šopinga prov manjkal.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 23:08:57
|
|
|
|
mesecnica
|
Čer. Bamby - ste imeli pa res smolo na dopustu. Saj boste pa zdaj nadoknadili, a ne? IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Lejte kakšen fensi stolček http://www.bloombaby.com/collection/main.php?sID=19 Aha...cena je pa še bolj fensi . Suzi - za uspešen nakup. Kaj si pa kaj kupila Žani? A Žana ti ne popizdi potem, ko jo vsakič nazaj v posteljico daš . Ker mi smo to včasih pri naši prakticirali, da smo jo dajali v posteljico pa mal ven, pa je bilo še 100x slabše. Zdaj jo enostavno ne vzamem ven, razen, če mislim, da je lačna. Drugače ji pa samo dudiko dam ali jo pa po glavici božam pa za rokico primem. Ker drugač se je še dodatno razbudila. Pa upam, da uspe zaspat . Bajsa - stolčki (koker se spomnim) itak niso v škatlah . Ti bo olajšano delo. Aha - vidim, da ti je udi Pina to napisala. Evo pa sem se prebila do konca. Sej ni bilo tako hudo, kot je zgledalo. Je full velik citatov.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 23:09:09
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* uh, naša je pa trmasta. se ne da. ampak ona še ne ve, po kom se je vrgla. Želim ti, da se ni po meni
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 23:09:50
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Meti a kej veš če je ZZZS v pritličju v Grosuplju? Pinči čer Stipe je reku, da si bla grdo oblečena, da drugič ne bo tiste tipke za mahanje na krilih vklopu če ne boš v miniču oblečena ja ja..če bi bla v miniču, bi se me ustrašu, ker spredi in zadi kar fajn vse visi . ampak za tak pozdrav se tudi v večerno toaleto dam. Ali pa mogoče v šotorsko krilo . Kdaj sepet preleti? da vidim kolk mam časa za razmislit Pravi da imaš cel vikend čas, lahko si greš pa še kej novga kupit eh, ni dinar, ker gremo na dopust. Je reku PIno, da mi bo on kej skp sešil. Bo iz službe neke ogromne bale prvleku, sam da bom lepa
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 23:10:10
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* uh, naša je pa trmasta. se ne da. ampak ona še ne ve, po kom se je vrgla. ppol pa ni čudno da Suzak od doma zvečer beži. Đouk stara mah, sej me kr pr srcu stiska k jo moram poslušat. hja, sej moj je pa tud trmast.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 23:10:48
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* uh, naša je pa trmasta. se ne da. ampak ona še ne ve, po kom se je vrgla. Želim ti, da se ni po meni bog ne daj te nesreče
< Sporočilo je popravil pina-1 -- 31.7.2008 23:11:20 >
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 23:10:52
|
|
|
|
MetiLu
|
Ja, brez voza pejd No pol pa nič za jutri pa drugič Zdej pa grem, ker je možek prišel
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 23:12:12
|
|
|
|
mesecnica
|
Aja - Suzi - Mei tai imam .
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 23:12:22
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* uh, naša je pa trmasta. se ne da. ampak ona še ne ve, po kom se je vrgla. Želim ti, da se ni po meni aahahahahaaaa....ta je pa dobra. a misliš, da ima lahko trmo po obeh?? pol bo pa kriza. zdej že 1 uro ne da miru.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 23:13:22
|
|
|
|
dolenjka
|
Meti, pejta z vašim zdele enga popravca narest - eno pridno punčko
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 23:14:12
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Aja - Suzi - Mei tai imam . uuuu, pa šele zdej poveš. a se za jutri kej zmenmo za sprehod??? da si predamo peneze pa material? sporoči okol dinarčkov. aja, kako se ti pa zdi???????
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 23:14:39
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* uh, naša je pa trmasta. se ne da. ampak ona še ne ve, po kom se je vrgla. Želim ti, da se ni po meni aahahahahaaaa....ta je pa dobra. a misliš, da ima lahko trmo po obeh?? pol bo pa kriza. zdej že 1 uro ne da miru. valda je lahko po obeh, sej je od obeh
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 23:16:07
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Aja - Suzi - Mei tai imam . uuuu, pa šele zdej poveš. a se za jutri kej zmenmo za sprehod??? da si predamo peneze pa material? sporoči okol dinarčkov. aja, kako se ti pa zdi??????? pa namontirajta si jih in slikajta, ker meni je tudi všeč pa moj pravi, da s Strojanko pa on ne bo po svetu hodil
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 23:16:54
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Aja - Suzi - Mei tai imam . uuuu, pa šele zdej poveš. a se za jutri kej zmenmo za sprehod??? da si predamo peneze pa material? sporoči okol dinarčkov. aja, kako se ti pa zdi??????? pa namontirajta si jih in slikajta, ker meni je tudi všeč pa moj pravi, da s Strojanko pa on ne bo po svetu hodil a s stičanko pa rad okoli skače?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 23:17:10
|
|
|
|
MetiLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Meti, pejta z vašim zdele enga popravca narest - eno pridno punčko Ne klič ! v pondelk grem po prjatlco Ajde punce, LEPO PANČKITE
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 23:17:42
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Aja - Suzi - Mei tai imam . uuuu, pa šele zdej poveš. a se za jutri kej zmenmo za sprehod??? da si predamo peneze pa material? sporoči okol dinarčkov. aja, kako se ti pa zdi??????? Izgleda dober. Samo, ko sem našo noter dala ji ni bilo ravno všeč . Upam, da se bo navadila. Zgledajo full šponsko . Za jutri se pa lahko zjutraj slišiva...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 23:18:00
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Meti, pejta z vašim zdele enga popravca narest - eno pridno punčko Ne klič ! v pondelk grem po prjatlco Ajde punce, LEPO PANČKITE a nisi rekla da boš počakala do septembra?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 23:18:33
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Aja - Suzi - Mei tai imam . uuuu, pa šele zdej poveš. a se za jutri kej zmenmo za sprehod??? da si predamo peneze pa material? sporoči okol dinarčkov. aja, kako se ti pa zdi??????? pa namontirajta si jih in slikajta, ker meni je tudi všeč pa moj pravi, da s Strojanko pa on ne bo po svetu hodil Ej - pa res dober zgleda. Bomo dale na net enkrat, ne Suzi?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 23:19:14
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Meti, pejta z vašim zdele enga popravca narest - eno pridno punčko Ne klič ! v pondelk grem po prjatlco Ajde punce, LEPO PANČKITE pa sej sem rekla PRIDNO PUNČKO, ne Sej se ti ne splača dol šarit za 1 let pol bo pa itak cajt da Janez seko dobi
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 23:19:20
|
|
|
|
pina-1
|
zdej bom pa tudi jaz počasi šla v mižule. Aja pa stuškat se gre še enkrat. Mogoče bo Pino hotel vzet mere za novo obleko, če me stipe spet obišče nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 23:20:01
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 zdej bom pa tudi jaz počasi šla v mižule. Aja pa stuškat se gre še enkrat. Mogoče bo Pino hotel vzet mere za novo obleko, če me stipe spet obišče nočko Nočko.
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.