Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 22:44:54
|
|
|
|
Suzi*
|
naša se še kar dere v postli. grem vsake tolk do nje, mal jo ponosim in nazaj dam. probala sem tud z muziko, ne pali, je cela histerija. ampak danes sem tud jaz "jača" kot ona. na je ne dam na zizo, ker je prej obe pojedla in ziher ni lačna.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 22:45:51
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Jencili, a bomo lahko februarke tvoje družice? Plissss! Boš ziher rekord postavla, tolk jih nobena še ni imela Aja, stolček je pa 450 evrčkov, tko da kar lepo pa pa reči Drage moje čvekice, z veseljem bi vas mela vse ob sebi sej si bomo same obleke plačale, pa s sabo pirčke prnesle, tko da bomo čist zastonj pol bom pa celo užaljena, če vas ne bo NO, sam da ne bo pol kakih izgovorov v smislu samo familija pa to, ker me smo ti bližje kot familija, itak absolutno ne, ker nisem glih pristaš takih porok. Res vas bom zelo vesela, če boste pršle Zmejnenu, sam še datum povej, da mojmu razložim kdaj me drugo leto 2 dni ne bo hm, zaenkrat vem samo, da bi bil to maj - podrobnosti sledijo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 22:45:57
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Meti, a Janez celo noč z dudo spi? Naša jo izbaci in spi brez... kaj pa če mu jo skenslaš, pa se ne bo več zaradi tega zbujal ker mu ne bo ven padala pol bo pa tako kot je pr nas....dretje do amena.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 22:46:34
|
|
|
|
MetiLu
|
Deklice zale, grem u Mižovce Se slišmo jutri Nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 22:47:34
|
|
|
|
dolenjka
|
Suzi verjetno imaš prav, lačna je bolj težko Vsak dan se bolj zavedam kako srečo imam in upam, da se pri nas nič ne spremeni, pri vseh ki imate težave s spanjem pa upam, da se vse obrne na boljše, in to kmalu!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 22:47:44
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Meti, a Janez celo noč z dudo spi? Naša jo izbaci in spi brez... kaj pa če mu jo skenslaš, pa se ne bo več zaradi tega zbujal ker mu ne bo ven padala pol bo pa tako kot je pr nas....dretje do amena. boga Suzi . No ja, v glavi imej samo to, da se ti bo z dnevi vse obrestovalo in boš vesela, da si trmoglavila
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 22:48:56
|
|
|
|
dolenjka
|
Meti, od kdaj do kdaj ju3 delaš? Nekaj moram v Grosuplje, pa bi mogoče lahko kava padla
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 22:49:41
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Meti, a Janez celo noč z dudo spi? Naša jo izbaci in spi brez... kaj pa če mu jo skenslaš, pa se ne bo več zaradi tega zbujal ker mu ne bo ven padala pol bo pa tako kot je pr nas....dretje do amena. boga Suzi . No ja, v glavi imej samo to, da se ti bo z dnevi vse obrestovalo in boš vesela, da si trmoglavila naj se ti besede pozlatijo!! moram izkoristit te večere. če ne bom zdej, pol vprašanje kako bom, ker se ne morem še s tem ubadat, ko je anžej doma in bi rad spal.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 22:52:31
|
|
|
|
MetiLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Meti, a Janez celo noč z dudo spi? Naša jo izbaci in spi brez... kaj pa če mu jo skenslaš, pa se ne bo več zaradi tega zbujal ker mu ne bo ven padala pol bo pa tako kot je pr nas....dretje do amena. JAP, zna bit, se je vragec mali tok dude navadu, da zdej brez nje ne zaspi sej jo pol sam ven rukne, sam se čez uro al pa dve zbudi in ugotovi, da nima nič za cuclat in pol mami veselo celo noč vstaja in dudo nazaj tlač mah to ga zdele daje že 14 dni, prej se skoz lepo spal po 6-7 ur v kosu in pol jedu in spal do jutra, zdej pa kr neki ... No, zdej pa res grem
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 22:55:28
|
|
|
|
Suzi*
|
meti, mogoče mu pa lahko po postlci več dud nastaviš, pa bo mogoče se kmal navadil jih poiskat in vtaknit v usta.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 22:55:40
|
|
|
|
dolenjka
|
Pa tko si bla vesela k je končno dudo zagrabu! Evo Suzi, mogoče boš pa še vesela da jo Žana ne Ne bit huda, sam sej človk e ve kaj je boljš včasih
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 22:55:44
|
|
|
|
MetiLu
|
No, sam še tole Dolenjka, jutri imam tadolgo, delam od 9.00 do 13.00, pol pa komot lahko uletita mam 2L Planice v frižiderju, pa tud kakšno pivce za živce dam lahko na hladno
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 22:56:08
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* meti, mogoče mu pa lahko po postlci več dud nastaviš, pa bo mogoče se kmal navadil jih poiskat in vtaknit v usta. pametno poldka
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 22:57:26
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu No, sam še tole Dolenjka, jutri imam tadolgo, delam od 9.00 do 13.00, pol pa komot lahko uletita mam 2L Planice v frižiderju, pa tud kakšno pivce za živce dam lahko na hladno U to pa ne bo šlo, ker mi od 10h do 11.30 spimo, ob 13h imamo pa 30 minut lepotnega Bova šli vmes v Grosuplje, ker morva do 13h nekaj na ZZZS opravit A so tam štenge al je v pritličju
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 23:00:09
|
|
|
|
pina-1
|
čer. evo sem končno prišla do RR. Sem popoldne mela neko zračno mahanje in sem še vsa navdušena . dolenjka eci stipetu hvala da je blo prov luštno. Pinotu se pa sline cedijo,ker ga ni blo doma, pa ni mogu v tem uživat. Drugače sta moji punci že pri palčkih. In jaz sem danes ugotovila, da mi je ančka 1. ciciko spraznila do fula. Malo čuden feeling. pa, da je mela zadosti. Bomo vidli kako se bo zbudila. bajsa, antilopi niso v škatlah. Noge so posebi v vrečki, zgornji del pa posebi. Noge oš komot dala za sedež, zgornji deli pa vzamejo več postora. meti, tale tvoj đoni je pa že ka konkreten. Upam, da bo s telovadbo hitro mišice spavil v normlano stanje. suzi super za šoping. Zate moraš pa itak z mano it v akcijo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 23:00:20
|
|
|
|
MetiLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Pa tko si bla vesela k je končno dudo zagrabu! Evo Suzi, mogoče boš pa še vesela da jo Žana ne Ne bit huda, sam sej človk e ve kaj je boljš včasih Mah kaj čem bit huda sej sem bla res vesela, še zmer nam prov pride, sam nam pa tud narobe hod sem se pa že takrat spraševala če čem se sploh veselit, se mi je kar zdel da bo problem nastal ... ma bomo probali ga ponoč mal s čajem zamotit, pa mal bo možek vstajal, če pa ne bo palilo, se bom pa na galerijo preselila pa nej se rihtata ponoč brez joške, nekak ga bo treba odvadit Zdej se mi pa že ne splača it spat, bo možek vsak čas doma
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 23:00:33
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Pa tko si bla vesela k je končno dudo zagrabu! Evo Suzi, mogoče boš pa še vesela da jo Žana ne Ne bit huda, sam sej človk e ve kaj je boljš včasih mah, sej vem. naša živčni zlom faše, ko ji dudo uturavam. zdej je pa že čist fertik. samo očke si še mane. pa cvili.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 23:01:16
|
|
|
|
jencili
|
nč punce, jst tud grem počasi. Upam, da bo mali kej boljš dons spal, da bom alhko še vmes mal pumpala. Zdej veselo potekajo priprave na sobotni mamin izhod za tok ur
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 23:02:48
|
|
|
|
pina-1
|
Status: odsoten IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Pa tko si bla vesela k je končno dudo zagrabu! Evo Suzi, mogoče boš pa še vesela da jo Žana ne Ne bit huda, sam sej človk e ve kaj je boljš včasih Mah kaj čem bit huda sej sem bla res vesela, še zmer nam prov pride, sam nam pa tud narobe hod sem se pa že takrat spraševala če čem se sploh veselit, se mi je kar zdel da bo problem nastal ... ma bomo probali ga ponoč mal s čajem zamotit, pa mal bo možek vstajal, če pa ne bo palilo, se bom pa na galerijo preselila pa nej se rihtata ponoč brez joške, nekak ga bo treba odvadit Zdej se mi pa že ne splača it spat, bo možek vsak čas doma meti tole s čajem glih ni pogruntavščina, ker pol ti zna hektolitre čaja ponoči spit. raje ga poskusi odvadit enega in drugega.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 23:03:00
|
|
|
|
dolenjka
|
Meti a kej veš če je ZZZS v pritličju v Grosuplju? Pinči čer Stipe je reku, da si bla grdo oblečena, da drugič ne bo tiste tipke za mahanje na krilih vklopu če ne boš v miniču oblečena
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 23:03:04
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 suzi super za šoping. Zate moraš pa itak z mano it v akcijo zmejeno. ti sam povej ko boš mela čas.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 23:04:52
|
|
|
|
MetiLu
|
Dolenjka, na zzzs so štenge zunaj, ko pa prideš čez vhodna vrata, so pa v pritličju, na levo Drgač sem pa jest 13.04 doma in lahko Janez carici odstopi pol postle, da ga bo mal naučila spat
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 23:05:08
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Pinči čer Stipe je reku, da si bla grdo oblečena, da drugič ne bo tiste tipke za mahanje na krilih vklopu če ne boš v miniču oblečena
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 23:06:05
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Meti a kej veš če je ZZZS v pritličju v Grosuplju? Pinči čer Stipe je reku, da si bla grdo oblečena, da drugič ne bo tiste tipke za mahanje na krilih vklopu če ne boš v miniču oblečena ja ja..če bi bla v miniču, bi se me ustrašu, ker spredi in zadi kar fajn vse visi . ampak za tak pozdrav se tudi v večerno toaleto dam. Ali pa mogoče v šotorsko krilo . Kdaj sepet preleti? da vidim kolk mam časa za razmislit
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 23:06:30
|
|
|
|
Suzi*
|
uh, naša je pa trmasta. se ne da. ampak ona še ne ve, po kom se je vrgla.
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.