|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
30.7.2008 8:10:23   
Neni13
Buči pošlji, pa ti v minutki zrihtam.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
30.7.2008 8:10:51   
Februarka08
Jest sem ravno pri čaju ne kofetuuser posted image , tamala je sita in je v ležalniku privezana, ker sam tam vem kje jeuser posted image , pripravljam že za kosilo - kuham mlečni riž, bom nardila rižev narastekuser posted image ob 9h greva v KR na kofe pa ne vem a nej jo grem zdele slikat al greva raje popoldne z mojim obauser posted image ker zih bo treba mal klovna špilat, bom pa sama... mah ne vem...sej sploh ne vem kako to izgleda...

grem k mali, me že pogrešauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
30.7.2008 8:20:31   
nuka
Jutro!

Sem oblubila da vas ne bom zanemarjala, pa mi ne znese. Sem zadnjič vidla da gre ena od vas v Ikeo. Bi neki rabila, zdej pa ne vem kero naj prosim.
Drugače se mamo prav fletno. Smo si zunaj postavli bazen, tako da se cele dneve kopamo. Nina prav uživa. Je pa ratala že prava barabica. Tavelika dva zlasa v trenutku, tako da tudi blizu nje ne upata več.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
30.7.2008 8:49:57   
itata
ella: jaz ga kar dam mal v hojco. fora je v tem k je tko težek, da ga ne morem nosit tolk okol in mi prav pride, da mam več pripomočkov. pol mamo pa še vse v več štukih in rabim povsod neki, kamor ga lahk odložim. žal ni tko, da bi bil v ležalniku z mano v kuhinji, tko da se pač v hojci mal igra. sej ne šiba okol, sam se pa že kar mal na noge dviguje gor. mah hecen je pa vem, da je še mal prezgodi sam kaj nej... pa tud nisem načeloma nad hojcami preveč navdušena in vem, da jih odsvetujejo, sam vseenuser posted image  naj troga medicinska sestra ki odsvetuje hojco mojga jakoba gor pa dol dva štuka cel dan pa da jo vidmo pol!! ker se res ne da več z njim gor pa dol po bajti hodit...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
30.7.2008 8:57:55   
MetiLu
Dan!
spet zamujam na šiht user posted image  čist nahitr...
Mesečnica, stolček, mizica in blazina je skupaj koštalo 202 € user posted image  
Itata, jaz sem bila tud pri 5 mesecih že v hojci, pa mi nič ne fali user posted image  mi je sicer nimamo, sam te čist štekam, zakaj jo uporabljaš user posted image

letim, se oglasim kaj popoldan...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
30.7.2008 9:05:00   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: Neni13

Kaj naj kupim sodelavki za roj. dan, ki ima že čisto vse?!
Lani smo ji bon za pedikure, pa je bil full vesela, sam letos pa ne bi isto!?
Od kozmetike uporablja neki naravno in nimamo pojma kaj..
Toplic ne mara.Za rože nima časa..

Mogoče solarij ali masažo?

< Sporočilo je popravil mesecnica -- 30.7.2008 9:06:33 >

Mesečnica

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
30.7.2008 9:25:24   
misar
dobro jutro

solidna noč, spetuser posted image . budnica ob 12:30h in ob 3:40h. potem smo pa že vstali pred sedmo zjutraj.

itata...vem, da odsvetujejo hojico sam moja mami pravi, da jaz sem edin v hojci zdržala, na tleh sem se drla ko živaluser posted image user posted image shodila sem že z devetimi meseci in ni bilo nikol nič narobe z mano.

sicer pa sem bla včer pr fizerju in zdaj sem popolnoma rjavolaska in čist kratke lase imam (paž). pravzaprav sem si zlo všeč user posted image user posted image user posted image user posted image . bom prilepla slikice pred in po user posted image user posted image

grem, sirena zove user posted image user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
30.7.2008 9:28:12   
Neni13
Čuješ ti Misar, jaz te bom za uhe, če si bla nasproti mene...

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
30.7.2008 9:44:14   
misar
upsuser posted image ja neni, res sem bilauser posted image user posted image . kaj počneta? moja je tečna ko drekec danesuser posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
30.7.2008 10:06:49   
pina-1
dan.
mi smo tudi že od 7 ure pokonci.
Noč je minila dobro. Ana se je zbudila ob 5, pojedla ins pala naprej. Mia je tudi pridno spala. Jaz pa malo manj. Sem celo noč dežurala,če bo mia šla na wc, da nebi še njo streslouser posted image
je pa bil tipson z elektra, pa me je na hitro odpravu, da je z njihove strani vse  v redu. da moram eketričista poklicat.Zdej me prov zanima kaj bo. Električist mije po tel. povedal da je to ziher njihova napaka in da bi moral it gospod na streho. JE sao eno varovalko ven vrgu in zdej sem bez klime. Venih pa 100 stopinjuser posted image . Zdej čakam, da pride in pogleda kaj je. Če je napaka od elektra, jih bodo slišali kot norciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
MEne pa še vedno boli prst. Drugače sem pa v redu, tako da bom kar doma.

meti  tale tvoj stolček je noro dober, sam tudi noro drag. Pisu kako služijo na teh naših škratihuser posted image .

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
30.7.2008 10:30:06   
larisa
Dan user posted image ,

RR zatišje, zatišje, zatišje.........

Kdaj pa je jutri Kaval?

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
30.7.2008 11:46:52   
buči
neni, ti pošljem, samo da najdem sliko ... Čisto sem že zmešana!

larisa, če se da kar okrog 9ih.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
30.7.2008 12:09:40   
Februarka08
Evo naju doma...

Nič kaj ne čvekateuser posted image V glavnem, midve sva se slikale in tud osebno sem že nesla delatuser posted image user posted image user posted image user posted image kak je luštna na slikiciuser posted image jo bom slikala.... Dobr da sem mela kolegico s sabo da mi je malo Lariso pomerkalauser posted image

Tiste, ki ste že šle na user posted image : ali res rabimo eno ˝potrdilo˝ za user posted image al nekaj takega za čez mejouser posted image dons sem nekaj slišala o tem.......

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
30.7.2008 12:11:57   
buči
februarka, potrdilo potrebuje otrok, če ne potuje s starši

TDAT - štirje prestopniki!

Neposredna povezava do sporočila: 1739
30.7.2008 12:17:04   
mlavla
dan

spet se vam javljam samo na hitro..saj zdele kuham še za jutrišnje kosilo za na morje..pa pakiram..pa perem, pa likam, pa pospravljam, pa rože rihtam..skratka skačem po bajti ko nora...

lepo se imejte..aja pa pogrešala vas bom

pa hvala za včerajšnje čestitke

čestitke pa tudi Larisi!!user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
30.7.2008 13:16:47   
MetiLu
Dan!

Mulček spi, možek je na šihtu, pa še po recept je letu h G zame (mirenca) user posted image , jaz pa čakam eno kolegico iz Grosuplja, da prileti na kavo. Ima pa tud mahnjega fantiča, starega 3 mesece, pa enega starega 3 leta user posted image

Stolček smo sprobali dones, Janez sedi ko tavelik, glava pokonc in papa, je dones zmazal 150 ml sadne kašice user posted image  sej ne vem, al je preveč to user posted image  ker bi kar jedu do onemoglosti pomojem user posted image  bom jutri P povprašala... V glavnem, res je pregrešno drag, sam se tolažim s tem, da ga bomo lahko skoz uporabljali, pa super pride za mizo, in ne zavzame dost prostora, tolk kot en jedilni stol...

Če boste jutri okol 11.30 še v Kavalu, bova tud midva prletela user posted image  

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
30.7.2008 13:44:30   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: buči

februarka, potrdilo potrebuje otrok, če ne potuje s starši

Hvala.user posted image
Meti, (saj ne vem, če si že povedalauser posted image ) - koliko pa stane tist stolček? Jest poooooojma nimam kaj nej kupm, res neuser posted image user posted image maš mogoče kakšen link, da ga pokažem še mojmu? user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
30.7.2008 14:10:48   
kati kati
dan,
mi bi mogli bit že zdavnaj cepljeni pa še vedno ni dobu 2.cepljenja!user posted image vodene koze so prestavle ,pa dopusti-v sredo greva po pikico!

spanje pa kr neki-nisem naspanauser posted image

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

Neposredna povezava do sporočila: 1743
30.7.2008 14:12:17   
kati kati
aja mere 9000g in 74 cm pa 44,5 obseg glave-to je vse nekaj približno ker je migu nč ni bil primiru

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
30.7.2008 14:33:27   
Februarka08
Evo, kakšen bazenček ima Larisauser posted image zaenkrat je še brez vodeuser posted image , bomo dons sprobali čofanje v bazenčkuuser posted image

user posted image
user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1745
30.7.2008 14:39:35   
MetiLu
http://www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=875&c_id=17&cf_id=159

Evo Februarka, link, pa še video mu lahko pokažeš user posted image  sej cena je zraven, pri nas je ista, 159€ je stolček, mizica je 11€, blazina pa 28€... drago, sam mi smo pač dal 50 € več kot bi dali pa za pp prima papa, pa mislim, da se nam je bolj izplačalo ta stolček kupit user posted image

Kati kati, mi tud ne spimo... Mate pa že oreng fanta user posted image  midva se bova pa jutri merila, me prov zanima, kolk je zrastu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1746
30.7.2008 14:49:20   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Suzi - kje pa je ta štacunca v NM?

če greš od MK zadaj mimo cerkve in levo po stranski ulici, je malo pred kitajsko na desni. ne moreš sfalit. user posted image

mi bomo kosilo v nedeljo kar v Šentpetru naredili. Imajo igrala, pa prav pridejo. user posted image  Hrana je pa tud 1A. user posted image

Pina, kako siii? matr in elektrika. kako se to sploh lahko zgodi, da ste čist pod napetostjo? user posted image user posted image

Meti, user posted image user posted image  za nakup stolčka. pa kako lepo Janez sedi. naša je tud že tako pokonc.

...nisem prebrala do konca. je sirena, pridem nazaj.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
30.7.2008 15:14:58   
Februarka08
Meti, hvala.user posted image

Gremo čofatuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
30.7.2008 15:22:47   
itata
februarka: jakob ima tud tak bazenuser posted image
meti: vidim, da dobr hendlaš službo in ostalo. pridna. tole spanje je pa čist adijo. pa mi reče ena kolegica k smo bili skupi na pijači zdej, da kolk grozn k se mora ponoč enkrat vstat, da si joške spumpa, ker ji mali spi celo noč (pa še niti 4 mesece nima) - sem ji rekla, da je pa res reva pa če z mano zamenja za par dni...
misar: kdaj boš kej na morju. mi gremo predvidoma že v petek - ampak recva raj v kratkem, ker moj ni najbolj zanesljiv kar se teh zadev tiče - pa k ni treba fiksnega datuma imet... ampak zdej enkrat pa ostanem ene 10 dni spet...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
30.7.2008 15:25:47   
itata
sva bila pa na kavici in sprehodu v tivoliju. pa še 3 vozičkaricami. luštn je bilo. sam mal vroče. sem čist zahajcala k sva šla do avta. mali pa priden ful. čist mal je pojamral čist na konc pa sva bila 2,5 ure tamuser posted image
danes se je spet lepo igral vmes ko sem jaz si kosilo skuhala, tko da lahko zdej ko je zaspal v miru mal rr počekiram in kavico spijemuser posted image
drugač pa že tolk raztura z uno hojco okol, da ne moreš verjet. se že poganja okol pa predale odpira pa smeti ga zanimajo - klasikauser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.