![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 8:10:23
|
|
|
|
Neni13
|
Buči pošlji, pa ti v minutki zrihtam.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 8:10:51
|
|
|
|
Februarka08
|
Jest sem ravno pri čaju ne kofetu , tamala je sita in je v ležalniku privezana, ker sam tam vem kje je , pripravljam že za kosilo - kuham mlečni riž, bom nardila rižev narastek ob 9h greva v KR na kofe pa ne vem a nej jo grem zdele slikat al greva raje popoldne z mojim oba ker zih bo treba mal klovna špilat, bom pa sama... mah ne vem...sej sploh ne vem kako to izgleda... grem k mali, me že pogreša
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 8:20:31
|
|
|
|
nuka
|
Jutro! Sem oblubila da vas ne bom zanemarjala, pa mi ne znese. Sem zadnjič vidla da gre ena od vas v Ikeo. Bi neki rabila, zdej pa ne vem kero naj prosim. Drugače se mamo prav fletno. Smo si zunaj postavli bazen, tako da se cele dneve kopamo. Nina prav uživa. Je pa ratala že prava barabica. Tavelika dva zlasa v trenutku, tako da tudi blizu nje ne upata več.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 8:49:57
|
|
|
|
itata
|
ella: jaz ga kar dam mal v hojco. fora je v tem k je tko težek, da ga ne morem nosit tolk okol in mi prav pride, da mam več pripomočkov. pol mamo pa še vse v več štukih in rabim povsod neki, kamor ga lahk odložim. žal ni tko, da bi bil v ležalniku z mano v kuhinji, tko da se pač v hojci mal igra. sej ne šiba okol, sam se pa že kar mal na noge dviguje gor. mah hecen je pa vem, da je še mal prezgodi sam kaj nej... pa tud nisem načeloma nad hojcami preveč navdušena in vem, da jih odsvetujejo, sam vseen naj troga medicinska sestra ki odsvetuje hojco mojga jakoba gor pa dol dva štuka cel dan pa da jo vidmo pol!! ker se res ne da več z njim gor pa dol po bajti hodit...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 8:57:55
|
|
|
|
MetiLu
|
Dan! spet zamujam na šiht čist nahitr... Mesečnica, stolček, mizica in blazina je skupaj koštalo 202 € Itata, jaz sem bila tud pri 5 mesecih že v hojci, pa mi nič ne fali mi je sicer nimamo, sam te čist štekam, zakaj jo uporabljaš letim, se oglasim kaj popoldan...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 9:05:00
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Neni13 Kaj naj kupim sodelavki za roj. dan, ki ima že čisto vse?! Lani smo ji bon za pedikure, pa je bil full vesela, sam letos pa ne bi isto!? Od kozmetike uporablja neki naravno in nimamo pojma kaj.. Toplic ne mara.Za rože nima časa.. Mogoče solarij ali masažo?
< Sporočilo je popravil mesecnica -- 30.7.2008 9:06:33 >
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 9:25:24
|
|
|
|
misar
|
dobro jutro solidna noč, spet . budnica ob 12:30h in ob 3:40h. potem smo pa že vstali pred sedmo zjutraj. itata...vem, da odsvetujejo hojico sam moja mami pravi, da jaz sem edin v hojci zdržala, na tleh sem se drla ko žival shodila sem že z devetimi meseci in ni bilo nikol nič narobe z mano. sicer pa sem bla včer pr fizerju in zdaj sem popolnoma rjavolaska in čist kratke lase imam (paž). pravzaprav sem si zlo všeč . bom prilepla slikice pred in po grem, sirena zove
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 9:28:12
|
|
|
|
Neni13
|
Čuješ ti Misar, jaz te bom za uhe, če si bla nasproti mene...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 9:44:14
|
|
|
|
misar
|
ups ja neni, res sem bila . kaj počneta? moja je tečna ko drekec danes
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 10:06:49
|
|
|
|
pina-1
|
dan. mi smo tudi že od 7 ure pokonci. Noč je minila dobro. Ana se je zbudila ob 5, pojedla ins pala naprej. Mia je tudi pridno spala. Jaz pa malo manj. Sem celo noč dežurala,če bo mia šla na wc, da nebi še njo streslo je pa bil tipson z elektra, pa me je na hitro odpravu, da je z njihove strani vse v redu. da moram eketričista poklicat.Zdej me prov zanima kaj bo. Električist mije po tel. povedal da je to ziher njihova napaka in da bi moral it gospod na streho. JE sao eno varovalko ven vrgu in zdej sem bez klime. Venih pa 100 stopinj . Zdej čakam, da pride in pogleda kaj je. Če je napaka od elektra, jih bodo slišali kot norci MEne pa še vedno boli prst. Drugače sem pa v redu, tako da bom kar doma. meti tale tvoj stolček je noro dober, sam tudi noro drag. Pisu kako služijo na teh naših škratih .
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 10:30:06
|
|
|
|
larisa
|
Dan , RR zatišje, zatišje, zatišje......... Kdaj pa je jutri Kaval?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 11:46:52
|
|
|
|
buči
|
neni, ti pošljem, samo da najdem sliko ... Čisto sem že zmešana! larisa, če se da kar okrog 9ih.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 12:09:40
|
|
|
|
Februarka08
|
Evo naju doma... Nič kaj ne čvekate V glavnem, midve sva se slikale in tud osebno sem že nesla delat kak je luštna na slikici jo bom slikala.... Dobr da sem mela kolegico s sabo da mi je malo Lariso pomerkala Tiste, ki ste že šle na : ali res rabimo eno ˝potrdilo˝ za al nekaj takega za čez mejo dons sem nekaj slišala o tem.......
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 12:11:57
|
|
|
|
buči
|
februarka, potrdilo potrebuje otrok, če ne potuje s starši
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 12:17:04
|
|
|
|
mlavla
|
dan spet se vam javljam samo na hitro..saj zdele kuham še za jutrišnje kosilo za na morje..pa pakiram..pa perem, pa likam, pa pospravljam, pa rože rihtam..skratka skačem po bajti ko nora... lepo se imejte..aja pa pogrešala vas bom pa hvala za včerajšnje čestitke čestitke pa tudi Larisi!!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 13:16:47
|
|
|
|
MetiLu
|
Dan! Mulček spi, možek je na šihtu, pa še po recept je letu h G zame (mirenca) , jaz pa čakam eno kolegico iz Grosuplja, da prileti na kavo. Ima pa tud mahnjega fantiča, starega 3 mesece, pa enega starega 3 leta Stolček smo sprobali dones, Janez sedi ko tavelik, glava pokonc in papa, je dones zmazal 150 ml sadne kašice sej ne vem, al je preveč to ker bi kar jedu do onemoglosti pomojem bom jutri P povprašala... V glavnem, res je pregrešno drag, sam se tolažim s tem, da ga bomo lahko skoz uporabljali, pa super pride za mizo, in ne zavzame dost prostora, tolk kot en jedilni stol... Če boste jutri okol 11.30 še v Kavalu, bova tud midva prletela
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 13:44:30
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči februarka, potrdilo potrebuje otrok, če ne potuje s starši Hvala. Meti, (saj ne vem, če si že povedala ) - koliko pa stane tist stolček? Jest poooooojma nimam kaj nej kupm, res ne maš mogoče kakšen link, da ga pokažem še mojmu?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 14:10:48
|
|
|
|
kati kati
|
dan, mi bi mogli bit že zdavnaj cepljeni pa še vedno ni dobu 2.cepljenja! vodene koze so prestavle ,pa dopusti-v sredo greva po pikico! spanje pa kr neki-nisem naspana
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 14:12:17
|
|
|
|
kati kati
|
aja mere 9000g in 74 cm pa 44,5 obseg glave-to je vse nekaj približno ker je migu nč ni bil primiru
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 14:33:27
|
|
|
|
Februarka08
|
Evo, kakšen bazenček ima Larisa zaenkrat je še brez vode , bomo dons sprobali čofanje v bazenčku
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 14:39:35
|
|
|
|
MetiLu
|
http://www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=875&c_id=17&cf_id=159 Evo Februarka, link, pa še video mu lahko pokažeš sej cena je zraven, pri nas je ista, 159€ je stolček, mizica je 11€, blazina pa 28€... drago, sam mi smo pač dal 50 € več kot bi dali pa za pp prima papa, pa mislim, da se nam je bolj izplačalo ta stolček kupit Kati kati, mi tud ne spimo... Mate pa že oreng fanta midva se bova pa jutri merila, me prov zanima, kolk je zrastu
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 14:49:20
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Suzi - kje pa je ta štacunca v NM? če greš od MK zadaj mimo cerkve in levo po stranski ulici, je malo pred kitajsko na desni. ne moreš sfalit. mi bomo kosilo v nedeljo kar v Šentpetru naredili. Imajo igrala, pa prav pridejo. Hrana je pa tud 1A. Pina, kako siii? matr in elektrika. kako se to sploh lahko zgodi, da ste čist pod napetostjo? Meti, za nakup stolčka. pa kako lepo Janez sedi. naša je tud že tako pokonc. ...nisem prebrala do konca. je sirena, pridem nazaj.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 15:14:58
|
|
|
|
Februarka08
|
Meti, hvala. Gremo čofat
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 15:22:47
|
|
|
|
itata
|
februarka: jakob ima tud tak bazen meti: vidim, da dobr hendlaš službo in ostalo. pridna. tole spanje je pa čist adijo. pa mi reče ena kolegica k smo bili skupi na pijači zdej, da kolk grozn k se mora ponoč enkrat vstat, da si joške spumpa, ker ji mali spi celo noč (pa še niti 4 mesece nima) - sem ji rekla, da je pa res reva pa če z mano zamenja za par dni... misar: kdaj boš kej na morju. mi gremo predvidoma že v petek - ampak recva raj v kratkem, ker moj ni najbolj zanesljiv kar se teh zadev tiče - pa k ni treba fiksnega datuma imet... ampak zdej enkrat pa ostanem ene 10 dni spet...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 15:25:47
|
|
|
|
itata
|
sva bila pa na kavici in sprehodu v tivoliju. pa še 3 vozičkaricami. luštn je bilo. sam mal vroče. sem čist zahajcala k sva šla do avta. mali pa priden ful. čist mal je pojamral čist na konc pa sva bila 2,5 ure tam danes se je spet lepo igral vmes ko sem jaz si kosilo skuhala, tko da lahko zdej ko je zaspal v miru mal rr počekiram in kavico spijem drugač pa že tolk raztura z uno hojco okol, da ne moreš verjet. se že poganja okol pa predale odpira pa smeti ga zanimajo - klasika
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.