dolenjka
|
Še me marate No, na hitro nekaj dogodkov in odmevov: o zobkih pri nas ni ne sluha in duha. Ne vem kaj je bilo, al me je moj tko zaslepil zaradi čudnega obnašanja al sem jaz za k okulistu, ampak zobkov ni. Ne spanje oz. zbujanje je trajalo še par dni na morju, potem se je super uštimalo in je eno noč podrla vse rekorde, ker je spala do 7.15 Tako da spanje celo noč je v glavnem kar stalnica zdaj spet hvala bogu Smo imeli pa s prebavo težave na morju in je kakala 1x na dan, če je (prej pa po 5x) in takoj ko smo domov prišli je bolje. Danes smo že 2x oreng Prav zaradi nesranja sem ji probala dati malo jabolčka, pa smo kar takoj zaključili, ker sem ji 3 polne žlice dajala pol ure in to ni bilo za nikamor. Tako da pri nas hvala bogu samo zize špilajo. Pa čajček seveda Čez dan spimo 3x, ob 9.30 prva runda, okoli 13h druga, ki je kratka in potem 15.30 še ena runda. To je zdaj že kar nekaj časa, cca 10 dni tako, tko da upa da ostane Smo imeli pa veliko nesrečo prejšnjo nedeljo. Vse oz veliko vas ve, kako jaz stalno kričim pripenjanje v vozičku. Tarica je bila vedno pripeta. Potem pa smo šli na plažo in je spala ležečki nepripeta, se je zbudila in smo bili na kavi, pa smo jo dali sedet in potem smo šli ležat na plažo in ko sem zapeljala na en robnik sem jo skipala iz vozička Ker sem tako navajena da je pripeta in ne me vprašat zakaj takrat ni bila, ker ne vem Očitno sem mislila da jo je moj, preberjala ne, mal zamišljena in evo, katastrofa Bilo je noro! Hvala bogu da je takoj zajokala in potem sva jo napokala in vlekla v Izolo na urgenco, kjer je takoj začela glavno klovneso špilat in se smejat in vriskat No, glavo so ji slikali in je vse BP! Hvala bogu, oprostila si ne bom pa nikoli No, pa še Larisa, Nejček in g. Larisek so prišli na pivo oz. dva Je pasal, a ne Larisa? A je Nejček kaj bolj spal potem? Dobr da smo doma, ker drugač bi mogla jaz k anonimnim alkoholikom. Sem kar stalno nekaj nalivala Evo, tako je bilo! Zdaj vse veste