Suzi*
|
ja, sem šele prejle vidla, da zjutrej sploh nisem nič napisala. smo ble pa zunaj, zdej pa princes drnjoha. noč je bla nekaj srednjega. naša se ful hoče sede vozit, tako da začnemo v leže, pol ko se malo naveliča, dvignem za en zob, pa pol še za enga. ko zaspi spet spustim, pa pol ponovim vajo z dviganjem. drugač pa naša ful lepo sedi v vozičku, ampak tam imajo itak oporo. no, naša se tud naprej do ročaja sklanja, pa nazaj,...sedi tudi čist na ravnem par sekund. mislim da ni panike jih imet v sedečki, sej itak so firbci, drugač si sploh ne predstavlam, da bi jo vozila, ker bi znorela. sem že načekirala ene oblekce za krst v eni štacunci za punčike z romantičnimi oblekicami. 2 ženske same krojita in šivata,...ma je takoooo lepooooo. ampak precej drago. tako da pogledam v LJ, če ne bo nič, pa grem tukej to kupit. za vse pridne jedce. me se bomo z Gh začele ubadat čez cca. 2 tedna. Meti, od KANZ imam oblačilca , ki jih je žana dobila ob rojstvu, pa sem takrat mislila, da bodo za krst, ampak jih je zdej že skor prerasla in ponosila, pa itak so bolj na dolg rokav. jaz pa zdej rabim kej poletnega. drugač so pa to ful kvalitetne cunjice. muzika....mi imamo pa Sparky (iz Spara) pesmice...same otroške slovenske poznane, pa še ene 2 cdja s podobno vsebino in so res zakon. mali ful pleše in poje in nori.