![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 29.7.2008 20:49:37
|
|
|
|
Februarka08
|
Kje ste vse??? A vse uživate nekje? Al pa si ji glih umivate Larisa je že v posteljici, kolk časa bo spala, je pa sam vprašanje Jah, pol pa grem, čao
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 29.7.2008 20:53:31
|
|
|
|
srečka nosečka
|
čer, evo nas nazaj z mini dopusta. Samo, da vas pozdravim. Grem malo uspavat in pridem nazaj.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 29.7.2008 21:11:56
|
|
|
|
kati kati
|
čer, februarka zlo lepe slikce, vidm da jo maste že avtosedežu, pa tako ponosna je sej maj tud uživa ker mora vse videt časi mi tud uvajamo počasi gh, pa je full jedec vse je on bi pojedu vse kar vidi
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 29.7.2008 21:12:38
|
|
|
|
mlavla
|
čer... še vedno vas berem..sam zadnje čase bolj površno, se nam namreč ful dogaja..pa jutri odhajamo na morje..ja prov ste slišale..tud mi gremo na morje .. zdej me pa čaka jutri pakung dan... zdele moram pa it še zajčke spravt v skrinjo..smo namreč danes imeli.."krvavi" dan.. nič se slišimo..oz. tipkamo.. mogoče vas še jutri kej pridem pozdravt nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 29.7.2008 21:35:04
|
|
|
|
buči
|
mlavla, super, da greste na dopust! Uživajte! Jaz sem totalno fuč, tale obletnica me bo pobrala. Samo še s fotoaparatom letam naokoli, pri fotografu imam že inventarno špt., doma nič ne delam ... A mi lahko katera pomaga: slikala sem eno zibelko, pa bi rada odstranila "okolico" in pač dala le neko ozadje. Samo nimam programa. Oz. niti ne znam, samo vem, da se to da.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 29.7.2008 21:42:46
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: kati kati čer, februarka zlo lepe slikce, vidm da jo maste že avtosedežu, pa tako ponosna je sej maj tud uživa ker mora vse videt časi mi tud uvajamo počasi gh, pa je full jedec vse je on bi pojedu vse kar vidi Kati, Larisa je še v lupinici. Je za avtosedež še premajhna. Joj, Buči ne znam ti pomagat. Mlavla za morje. Uživajte. Pa čestitke tudi tvoji smolčici za mini roj. dan. Larisa pridno spančka že debelo uro, midva gledava en film, ampak je prekrut zame in sem šla raj mal za računalnik, vmes sem si še pedikuro nardila, tako da mam spet lepe nohtke. Zdej grem pa počas v mižule mažule, lepo nočko vsem, vas berem jutri...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 29.7.2008 21:54:14
|
|
|
|
pina-1
|
čer. jaz sem pa fuč. me je konkretno elektrika stresla, da me boli roka in noga. Zgleda mamo okvaro na zunanji napljavi . oram jutri elektro klicat, da to popravjo, ker je v hiši vse pod napetostjo. Sam punce kako to grozno zgleda, ko te tako strese. Pa kako pol boli. Me še zdej roka fajn boli. mahhh buči, poskusi s picaso izezat iz slike kar rabiš in pol prilepiš na kako drugo ozadje. suzi kje si zdej. večer je tuki in jaz se tudi, tebe pa nea kje je pa ella, pa bajsa, pa larisa,.... pa vse ostale?????
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 29.7.2008 22:02:50
|
|
|
|
Bajsa
|
Čeeeer! Evo mene! Sm se glih najedla,mmmm je blo dobr! Vidm da ste me pogrešale, priiidne! Mi smo bli dons športno aktivni . Sm mal zmigala svojo guzico, smo spet z rolerji šli na potep, prav moj najdražji, da smo zih nardil ene 10 km. Ju3 bo pa muskelfiber . Komentirat se mi ne da, razen za kapljice. Men to opozorilo ni tko nedolžno, če piše, da jih v nosečnosti in med dojenjem odsvetujejo že ne more bit kej hudo dobrga, moje mnenje. Mi2 mava ju3 posvetovalnico in 3 pikico. Me prov zanima kok tehta in kok meri. Dons je za kosilo pojedla korenček s cvetačo in rižem, ji je ful teknilo, je pa od oka pojedla čez 100 ml. Mi je rekla dons patronažna, da lohk začnem ukinjat obrok dojenja in ga nadomestim samo z sadjem oz. zelenjavo. Me kr mal stiska ko pomislim, da se kmal ne bomo več dojil . Jaz bom mela po moje še krizo, sm tko navezana na madam, da se mi že zdej meša ko pomislem kako bo, ko bom šla delat spet. Mah bomo že skoz dal, vse. Zdej grem pa neki za volno zmert, rabm kvadraturo, kok še volne naročit, pol pa pridem nazaj. Pa glejte da boste vmes kej napisale Še ZS pošljem tebi in tebi Mlavla uživajte na dopustu!!!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 29.7.2008 22:05:21
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Je bila pridna punca in je kar hitro zaspala, samo malo sem jo božala po glavici. mlavla - uživajte na dopustu pina - ta pa je huda z elektriko Upam, da vam to čimprej zrihtajo, da katera od tvojih pikic s tem ne pride v kontakt.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 29.7.2008 22:10:47
|
|
|
|
MetiLu
|
takole pa naš fante uživa v novem stolčku za papanje
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 29.7.2008 22:14:11
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu takole pa naš fante uživa v novem stolčku za papanje iiii, kako je luštkan Janez, pa tak smejček . Ziher je videl mamico, ki mu kašico pripravlja, da jo bo zmazal v tem lepem stolčku.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 29.7.2008 22:17:47
|
|
|
|
ella79
|
bajsa da so pikice pri Zala izginile in za tvojo roko. Zdej pa mal bolj na izi meti ti si kar G prestavi, k mogoče je res mal zoprno tole packanje na začetku jaz sem zdej ful zadovoljna, imam M spet točno na 28 dni, sam to zgleda tako, da me sam mal v jajčnikih špika mega itata a Jakob je že v hojci srečka nosečka WB mlavla za morje. Uživajte. In ena za tvojo pikico buči z neta lahko program Picaso brezplačno potegneš in to zrihtaš. Sej bi si ti jaz ponudila, sam ga nimam, pa ker ga ne rabim ga ne bom inštalirala, k je že tako čist preveč ene šare na rač. Vidim, da ti je pina isto predlagala. pina tole z elektriko je pa res hudo to pa le zrihtejte. Kako imate lahko celo hišo pod napetostjo meti za stolček. Janez se prav vidi da uživa pismo, naša tudi približno še ne sedi takole Naša tudi že zdavnej spi, pred kopanjem zmazala ene 80 ml žitne kašice, potem pa še zizilend. nad to kašco je ful navdušena, nad ostalo GH pa niti ne sem ji potem kar večkrat tekom dneva dala sadno kašco, da je vsaj 100 ml pojedla cel dan jutri ji bom dala špinačo in krompirček, pa da vidmo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 29.7.2008 22:18:56
|
|
|
|
Bajsa
|
Oooo jackson Joni! Tole je pa slex a ne Zgleda da mu je res všeč, zdej bo lahko papcal na pravi višini, pa še vse bo mel pod kontrolo Pina, če se ne počutiš dobr, bi blo fajn se it mal k dr pokazat, ker takle elektrošok lohk povzroč kšno aritmijo al pa kej. Upam, da ti nič ni.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 29.7.2008 22:21:01
|
|
|
|
Bajsa
|
Mmmmmmmmmmmm a bo kej dogajal, a grem na joto
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 29.7.2008 22:22:04
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa Mmmmmmmmmmmm a bo kej dogajal, a grem na joto ti pejt na joto da bo dogajal
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 29.7.2008 22:22:57
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa Mmmmmmmmmmmm a bo kej dogajal, a grem na joto Bejba - od kod tebi energija, cel dan na rolerjih, zdaj bi še pa joto kuhala? Vsaka čast - ti si jo kar privošči.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 29.7.2008 22:28:10
|
|
|
|
MetiLu
|
Ja, je padla odločitev in sva kupila slexa ja ati častil Smo ga dobili v beli barvi smo ga pa kar sred štacune sprobali, kako bo Janez notri sedel in je bil super. No, upam, da se bo obnesel, je ful fajn, ker se ga da tud zase uporabljat Zdej grem pa spat sem umita, Janez spi, večerje se mi ni dalo kuhat, pa sem sam par piškotov pojedla Bajsa, sej men je tud kar malo hudo, ko se bomo nehali dojit, si sploh ne predstavljam kako bo, sem tok zdej tega navajena, da mi bo sigurno nekaj manjkalo no, nekaj časa se bomo sigurno še, če ne dugega pa zjutraj in zvečer pa še ponoč, ker ni ne kaže na to, da bomo kmal spali Pina, bogica si s tole elektriko. Mene že celo večnost ni prešejkalo, tko da ne vem kolk to boli Buči, jaz imam na prenosniku en program Fireworks, s katerim lahko prirejaš slike, samo ga znam samo osnovno uporabljat... pa še na šihtu so mi ga inštaliral...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 29.7.2008 22:38:18
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu takole pa naš fante uživa v novem stolčku za papanje za super nakup. Koliko je pa prišlo vse skupi, če ni skrivnost? Mene pa ta Pikapolonica v NM neki zafrkava. Sem naročila oranžo barvo že pred več kot tednom dni in so me včeraj klicali, da so dobili stolček ampak ne v tej barvi. Halooooo!!! Naj zamenjajo... Tako, da še kar čakamo...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 29.7.2008 22:42:37
|
|
|
|
jencili
|
čer, evo mene spet ob poznih urah . Smo se dons mal potepali, smo bli v Avstriji. Kupila nisem sicer nič, je pa mami neki kupovala, pa v Crocs štacuno v Celovcu smo še šli, sam niso mel take barve k bi jih jst mela . No ja, bom pa še malo počakala Pol smo šli pa še na večerjo in ko smo pršli domov je bla ura 20.30, tko da sva samo še Taja skopala, podojila in je šel spat . Jst pa če mi vrjamete sm tud tok zmatrana dons že, da grem zdej samo še ovčke štet... Se jutri kej javim, nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 29.7.2008 23:12:47
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Nekaj ste se odvadile čvekanja Je zatišje na celi črti, tako, da bom počasi tudi jaz odšla pod odejo, oz. na njo, ker je vročeeeee.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 7:26:11
|
|
|
|
Februarka08
|
Jutro. Prva Tamala je že 1 uro pokonc, se mi že mal meša jest pa takoooooo zaspana študiram, da si grem najprej eno kahlo kofeta skuhat, pol bo mogoče mal boljš... prva budnica je bla dons že ob 1.30 mah... pa še mlekca mi pomoje zmanjkuje mah... grem, da nam slabo voljo preganjala... upam, da ste ok spale...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 7:33:13
|
|
|
|
buči
|
jutro, hitro spijem kavo, Tilna nahranim pa peš v vrtec. Potem pa malo miru. A za jutri drži za kavo?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 7:46:00
|
|
|
|
Neni13
|
Dobro jutro, naš že od 6-ih tolk naspidiran. Ste mi dale super idejo, grem jaz tudi pogledat malo v Okaidi. Verjetno danes, sam ne vem kako bo z vremenom. Sonček še ne sije. Sicer pa tako morm do 9-ih počakat.. Buči imaš več možnosti, ali poiščeš drugo zibeljko na netu..Če pa hočeš met točno tisto, ki si jo slikala, pa jo lahko meni na mail pošlješ. Kaj naj kupim sodelavki za roj. dan, ki ima že čisto vse?! Lani smo ji bon za pedikure, pa je bil full vesela, sam letos pa ne bi isto!? Od kozmetike uporablja neki naravno in nimamo pojma kaj.. Toplic ne mara.Za rože nima časa.. Grem jaz zdaj z mojim naprej pričat, da ne bo imel samogovore..
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 7:50:21
|
|
|
|
itata
|
buči kar se mene tiče drži. midva zih prideva drugač pa danes katastrofa ponoč. neki mede malčka in se mi je zbujal na pol ure... sploh sem fertik danes. pa spet plenica spustila pa ne se naštimatpa vroče, pa rjuho dol metat mah ni da ni... greva pol v tivoli mal pokofetkat pop pa skupaj spat, ker bom drugač dol padla danes...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 7:58:11
|
|
|
|
buči
|
namesto, da bi aljaža peljala v vrtec, visim na PCju, pa se zaj.... s to sliko! Neni, a ti res lahko pošljem, nikakor ne znam!
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiNajlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.