![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 29.7.2008 13:26:37
|
|
|
|
MetiLu
|
Joj Pina, k maš že glih peglo ogreto, ti lahko še moj kup pošljem? Bajsa, a tale fliper je za napihnit al je plastičen al kako gre to? Pa sem vidla, da ga lahko tud pod tušem uporabljaš? Najbrž je mišljen za banjo, a ne? Sam je pa mi nimamo Jaz bom pa mojga dones nažulla, da gremo stolček pa še na kosilo me lahko pelje
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 29.7.2008 13:29:47
|
|
|
|
Februarka08
|
Ja, Ella, kar fajn sva se nahodile. Pripekal je pa tud kt . Ni blo skoz sence. Komentirala bom pa sam nove stvari, ker za tastare nimam cajta. Meti - jest ji dvignem 2 naklona, ampak sam za par minut, da si mal okolico ogleda, potem jo pa spustim... Pa tud če je čist skor sede, ona še vedno glavo nekam gor tišči kot da ne vidi dost matr, je firbčna važno, da ima hrbtenico naslonjeno zadaj, rito ji pa tako al tako podložim, da ne leze dol, tako da mislim da ni problema če malo sedi. No, ne vem... Aja, pa da je Janez tak jedec. Če bi blo po Larisino, bi ona sam banano jedla , kar se pa zelenjave tiče je pa bolj tko-tko. Danes ji kuham jabolko+korenje, ker ima rada tak Frutek, me zanima, če bo ˝domačo verzijo˝ tud jedla Pina, upam da pegla čimrej začne uspešno komunicirat s tabo.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 29.7.2008 13:38:10
|
|
|
|
pina-1
|
meti, lahko čez ene 4 ue pirneseš. takrat bom po oje glih moje končala fliper je pa plastičen in ima na nigah priseske. Mi smo ga v banji full uporaljali ( pri Mii), zdej v tušu je pa bolj težko, ker moraš malce vode natočit. Jaz bom ano enkrat pobala v antulopu skopat. Tako az foo, ker je zgornji del zelo podoben fliperju kje je pa suzika danes??? se še ni ogasla. TO njej ni podobno. Pa šefica? bojda je včeri domov prišla. Očitno se je dobro odvadila od RR!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 29.7.2008 13:50:38
|
|
|
|
Suzi*
|
evo mene.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 29.7.2008 13:53:14
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* evo mene. pa dobro kje si ti? kdaj si postala tako fina da te mormo posebi povabit na čvek?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 29.7.2008 14:03:01
|
|
|
|
Suzi*
|
ja, sem šele prejle vidla, da zjutrej sploh nisem nič napisala. smo ble pa zunaj, zdej pa princes drnjoha. noč je bla nekaj srednjega. naša se ful hoče sede vozit, tako da začnemo v leže, pol ko se malo naveliča, dvignem za en zob, pa pol še za enga. ko zaspi spet spustim, pa pol ponovim vajo z dviganjem. drugač pa naša ful lepo sedi v vozičku, ampak tam imajo itak oporo. no, naša se tud naprej do ročaja sklanja, pa nazaj,...sedi tudi čist na ravnem par sekund. mislim da ni panike jih imet v sedečki, sej itak so firbci, drugač si sploh ne predstavlam, da bi jo vozila, ker bi znorela. sem že načekirala ene oblekce za krst v eni štacunci za punčike z romantičnimi oblekicami. 2 ženske same krojita in šivata,...ma je takoooo lepooooo. ampak precej drago. tako da pogledam v LJ, če ne bo nič, pa grem tukej to kupit. za vse pridne jedce. me se bomo z Gh začele ubadat čez cca. 2 tedna. Meti, od KANZ imam oblačilca , ki jih je žana dobila ob rojstvu, pa sem takrat mislila, da bodo za krst, ampak jih je zdej že skor prerasla in ponosila, pa itak so bolj na dolg rokav. jaz pa zdej rabim kej poletnega. drugač so pa to ful kvalitetne cunjice. muzika....mi imamo pa Sparky (iz Spara) pesmice...same otroške slovenske poznane, pa še ene 2 cdja s podobno vsebino in so res zakon. mali ful pleše in poje in nori.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 29.7.2008 14:04:14
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* evo mene. pa dobro kje si ti? kdaj si postala tako fina da te mormo posebi povabit na čvek? sem glih hotla začet pisat, pa si me že pogrešala tud jaz tebe pogrešam, ko se zvečer k Pinotu stiskaš. ti ti
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 29.7.2008 14:20:39
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* evo mene. pa dobro kje si ti? kdaj si postala tako fina da te mormo posebi povabit na čvek? sem glih hotla začet pisat, pa si me že pogrešala tud jaz tebe pogrešam, ko se zvečer k Pinotu stiskaš. ti ti verjetno da se stiskam? kaj je že to stiskanje, pa jota???? PRi nas tega ne sploh. JE prevroče Zvečer se, jaz tako koma, da pinota sploh ne vidim, ker zadrnjoham skupi z ano. No drugi teden bo PIno že na dopustu in bom alo manj obremenjena, pa se bom tudi zvečer javljala. Upam, da se bom naspala in nabrala moči za dopust
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 29.7.2008 14:22:12
|
|
|
|
Februarka08
|
Larisa je pojedla kot tavelka kašico korenje+jabolko pa to ne morš verjet... Po kosilu je bla valda sita, sem jo dala v ležalnik, da sem do konca nardila za šporgetom, se je neki drla, kar naenkrat tiho - pogledam, sesa prst in že skor spi. Zdej sem jo pa sam v spalnico nesla, dala dudo in položila v posteljo in je zaspala . Ne morm verjet. Sem pa hotla prašat (pa sem prej pozabla) Meti, kako veš da ti Janez npr. poje 100 ml kašice A ti na šalčki piše, al kako? A sem blond? Grem naprej kuhat, btw rižota je uspela super bombastično
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 29.7.2008 14:25:00
|
|
|
|
ella79
|
meti jaz je še nikol nisem posedala v vozičku če je firbčna pa mal trebušnjake dela, naj se kar navadi namreč nič ne protestira, zato je ne bom sama dvigovala pina kok si pridna da peglo sprehajaš jaz bi jo tudi mogla, mogoče mi pa še celo rata da jo zdele mal popeljem februarka za bombastično rižotko jaz sem tudi danes rožoto imela. Na unih posodicah, k jih bova midve še dokupile, piše gok koliko ml je notri jaz ji kar iz te dajem jest, da vsaj vem kok poje
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 29.7.2008 14:34:33
|
|
|
|
Bajsa
|
Dan! Sam na hit se javljam . Je bla patronažna dons pr men, totalna faca Je bla kr zadovoljna da sva že vse probale, prav nej kr uvedem oba obroka, madam je ful pohvalila! Po 6 mescu komot začnem dajat mleko in mlerčne izdelke, tud gres ji lohk pol že skuham in tko naprej . Naša že skor sedi v vozičku, kar sploh ni narobe, sej valda se ji je začel dogajat okol, more spremlat. Če je otrok stabilen, sploh ni panike. Jaz bom ju3 prašala P, pa da vidm če bo kej drgač rekla kot moja P(je naša na dopustu - pa sm zvedla da ma že 5 otrok naša, ona zih ve kaj in kako ) Za Ikeo vam odgovorim zvečer na ZS Moja roka je skor čist dobra že, sam še vsake tok me mal štihne, ampak važn, da mam jaz spet moč v roki, da lohk madam dvignem normalno Meti fliper je plastičen notr ma pa z gumo oblečen sedalo in naslonjalo, da otroku ne drsi. Mi ga uporabljamo v tušu in ga bomo tud pol, ker banje ne bomo mel. Sej valda lohk v tuš tud natočiš vodo. Itak je ne smeš kao več, kokr je zacahnan in jaz sem jo včer lih tok, pa je blo čist fajn. No madam je odspala, južna je fertik, sam še jedce počakam, moja mami spi, ker je na kolektivnem, pa je zmatrana , jaz pa vse pedenam, kot ponavadi a ne. Se javim zvečer še kej. Joto smo kuhal in to 2 večera zapored , pa še po dolgem času sem mela ustni zagovor . Lep dan!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 29.7.2008 14:38:47
|
|
|
|
Bajsa
|
A ja pikce so zginle Zih je bla vročina. Pa spala je dons ponoč od 21 dp 8 zutri, ker je bla v pižamci in sam z rjuhco pokrita, pa je še to dol vrgla. Važn da ma npgavičke gor, da je ne zebe v nogice. Dons ponovimo vaju, upam, da jo je sam vročina matrala tele noči. Zdej pa res grem Komentiram in vse preberem pa zvečer
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 29.7.2008 14:49:24
|
|
|
|
itata
|
dan, našga je danes neki zamedl in je bil buden od 2h do 3:30. sam ni nič težil lepo je v temi ležal pri nama v postli na sredi in neki migal in naju mal brcal in cukal pa pojma nimam zakaj... dop sva bila po obiskih. spet ni hotu z joške jest. še dobr, da sem imela frutek s sabo bajsa jakob jemlje fenistil kapljice že skor 3 mesece pa še ni nehal dihat. ni take panike, in to 3x po 8 kapljic ker je tak velik pač... meti: ja točno tko ponoč fantek čez dan dec a ste pol za srečanje v čet dop v kavalu oz za kavo no, da ne bo tko uradno zvenel
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 29.7.2008 14:53:46
|
|
|
|
itata
|
bajsa: še dobr za roko da je bolš meti: jaz mu dajem zdej 2 sadna dopoldne obroka in očitno bo treba 2 zelenjavna popoldne. zaenkrat pa sam enga zelenjavnega, ker zvečer mu je mal več do dojenja. crkljivc pač. pa zelenjavo mu vedno z riževimi kosmiči zmešam... tud ful jedec - kako presenečenje a ne februarka: važn, da je vse ok po padcu pa vse naj naj za mini rd
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 29.7.2008 15:19:03
|
|
|
|
MetiLu
|
Jaz sem vseeno kosilce naredila, kaj pa čem, vse mene počaka Pinči, a še peglaš? sem pozabila povedat, da sem kupila večjo dudico, od Mam, model air, velikost od 5-20 mesecev, pa nič ne pomaga pri spanju Februarka, ti je že Ella odgovorila, uporabljam Aventove lončke za hranjenje, pa so ml napisani gor Itata, jaz bi ful prišla na kavo, odkar delam sploh nobenga več ne vidim, sem skor skoz doma No, vsaj malo na nafti prišparava, k se ne vozim gor pa dol No, naju žal ne bo, ker imava 10.20 pregled in cepljenje Punce, za pondelk sem naročena na mireno, pa ne vem če bi šla No, vem, da bi mela zdele mal pavzo z , sam me malo to packanje mineva, ker gremo 1.9. lih na dopust... pomojem bom kar na september prestavila
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 29.7.2008 15:22:46
|
|
|
|
Februarka08
|
Ella, hvala za obrazložitev. Sm pa res blond. Bajsa za joto in ustni zagovor in za Zalo da so pikice izginile. Itata, hvala za skrb, zgleda je res vse ok. Evo, kosilo v želodčku, zdej pa metlo na sprehod peljem, pa po tleh bi blo treba pomit, pa prah mal pobrisat in še in še. Matr, nikol ne morm bit pr gmah k tamala spi. Namest da bi se mal zravn dol nje počla... sam kaj ko morm kej narest. Nič, grem se hit mal razmigat k sm toook pojedla. Aja, srečanje oz. kava kdaj? V četrtek? Jao, mene že jutri ne bo doma dopoldne, sej si sploh ne upam rečt, če mam lohk še v četrtek avto
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 29.7.2008 15:37:18
|
|
|
|
itata
|
evo moj mali je pa danes popoldne tko priden. sva prišla domov ob 13:30 pa se je tolk časa sam igral da sem kosilo vmes skuhala, pol k je bil v hojci z mano v kuhinji sem še v pomivalca zložila pol sva se pa skupi še mal igrala sem pa še kavo spila zraven in mal vas klele pokomentirala in počekirala. zdej pa jamra in gre po mojem še mal spat. da vidmo če bo joško hotu
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 29.7.2008 15:45:48
|
|
|
|
pina-1
|
evo. jaz sem VSE speglala, posesala in sprehodila H2O po bivalnih prostorih in kopalnici. Zdej bom pa počasi še kosilo skuhala in popoldne še kopalnio obriše ( umivalnik, školjko, tuš) pa zlikane cunje pospravim in sem zmagala
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 29.7.2008 15:47:46
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Bajsa, Aljaž je imel tudi fenistil kapljice, ni take panike. Daš toliko, kot ti je predpisala P - glede na težo je doza, pa je ok. Edini stranski učinek je, da je dete malo bolj zaspano. Pri nama je takrat Aljaž prvič spal celo noč,. se nama je kar rolalo od dobrega. Ampak itak samo 2 noči, ker daješ kapljice zelo kratek čas. Če je od sonca, mora zginit hitro - naj je po morju v 5 dneh. Če je od klora, ne poznam, ker nisem Aljaža imela v bazenu pred 1 letom, Tilna pa tudi še ne. Če je od hrane, je fajn da daš kapljice, pa se alergeni čim hitreje razgradijo. Mi imamo tudi te kapljice, pa jih že kar nekaj časa uporabljamo. Je rekla P, da res niso nič škodljive oz. nevarne. Februarka - za Larisin RD. MetiLu - Janez je pa res pravi jedec . Suzi - kje pa je ta štacunca v NM? Drugač se pa naša še vedno vozi v košari. Nič ne protestira . Mal trebušnjake dela pa je OK. Midve sva bile pa danes malo pri naših. Sta se z babi mal crkljale . HB je nehala protestirat, če jo kdo drug vzame v roke. Z GH bomo začel pa na mini rojstni dan 07.08., takrat bo stara 6 mesecev. Bomo videli kako bo jedla, ker zdaj ravno tako noče niti čaja, ne vode... Pa me bomo itak full dolgo morale vsako živilo uvajat, ker smo alergiki.
< Sporočilo je popravil mesecnica -- 29.7.2008 15:48:34 >
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 29.7.2008 15:56:39
|
|
|
|
itata
|
no evo za zaspat je pa joška še zmer dobra - končno spraznil bogo desanko jaz bom pa mal lubenice si privoščla in mal trače prečitala. ne grem spat, ker pride ena kolegica na obisk pa ne vem točno kdaj
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 29.7.2008 16:07:32
|
|
|
|
Februarka08
|
Uf, Larisa pa še kar spi ne morm verjet. Tako da sem zdele vse njene slike presortirala, jutri jih nesem razvit pa še za dojenčkov album morm mal uštimat... končno Grem na mal ledene kave, dokler je še mir.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 29.7.2008 16:09:29
|
|
|
|
buči
|
samo, da se javim, da me ne bi katera slučajno pogrešala. Grem delat naprej. Saj se stvari počasi umirjajo ...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 29.7.2008 16:25:24
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči samo, da se javim, da me ne bi katera slučajno pogrešala. Grem delat naprej. Saj se stvari počasi umirjajo ... Buči, ti si fenomenalna... polna zagona in vedno v elementu Da še pri nas malo pohvalim - se je zopet začelo štemat, namreč delava teraso-podaljšala bova malo balkon, da bo mal terasce, da lahko vsaj stol in mizico dam ven tako bi prijala kavica kdaj zjutraj zunaj, no in zdaj bo! Sicer ne še takoj, ampak počasi se daleč pride. Kooooooooooomaj čakam... Grem mal pred tv, Larisa še vedno spi , jest mam pa že zize polne.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 29.7.2008 20:03:23
|
|
|
|
pina-1
|
kaj takega? od 16 ure nismo napisale nobenega posta? To se nam pa med tednon ni dogajalo evo e sm v hiši. Ančka bo šla ravnokar v čeber in pol na ciciko inspat. Mie pa še ni domov z dopusta Ater jo pogrešam,pol jo bom pa mela v 5 in poln kufer nič grem ano zrihtat pa se pol oglasim.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 29.7.2008 20:48:35
|
|
|
|
kati kati
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* mesecnica, to je vse, ravno danes sem se z župnikom menila. no, rabiš neka dovoljenja, ker je v drugi fari krst, ampak to je vse. za kosilo se pa še nisva odločila. kakšne predlog?? Vila Otočec, Prepih, Loka v vili otočec ima znanka poroko v septembru-je iz nm...a od mojga sestra pa je mela poročno fešto pri prepihu.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.