Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 26.7.2008 11:11:07
|
|
|
|
*Mojca*
|
lunca kilo ima že od rojstva pa se je zdaj ful povečala. misliš da ni povečana zarad tega?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 26.7.2008 11:12:07
|
|
|
|
l.daisy
|
lunca to sem tudi jaz pogruntala... včasih nam tudi čez dan uspe pojest brez dodatka zraka... pravijo, da kupček itak podrejo v max. 5 minutah, sicer nimajo kaj podirat...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 26.7.2008 11:13:54
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Ojla, Lunca. J, trenutno naš mali dremucka v moji levi roki,...takrat mi celo uspe kaj natipkat , starejša dva pa sta šla z atikom po nakupih. Ti naši so včasih prav smešni. Res, kakšni glasovi gredo od njih . Ja, danes zjutraj sem zunaj obešala perilo, malis e pa dere, dere. Je mož z njim v naročju prišel na balkon, naj pohitim, je mislil, da je lačen. No, nisem se pustila motiti in potem ju zalotim med previjanjem. Ja dobro jutro! Mali je svojemu atiku nekako uspel dopovedati, da je plenička polna . Je pa običajno res, da mali neha jokat, ko ga pač jaz primem , četudi ni lačen , ne s polno pleničko.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 26.7.2008 11:15:42
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
ponoči,pa ko napol spi,se ne igra in pravilno je Ja, že pri tej starosti se igrajo med jedjo,...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 26.7.2008 11:17:43
|
|
|
|
l.daisy
|
pa ne samo med jedjo... točno vejo, da nekaj lahko izsilijo...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 26.7.2008 11:19:30
|
|
|
|
alea01
|
hello mamičke Jaz imam CD lovely baby mozart in so drugačne skladbe, kot ki ima l.daisy. Če pa tudi katera želi, ji ga lahko presnamem in pošljem *mojca*- sam da bo vse v redu z Lukatom Naša je pa začela na obrok jest 90mL- sicer z muko in traja celo uro. Sem ji rekla, da jo na dolenjskem čakajo ful cotkani pubeci in mora jest, da bo zrasla in si jih šla ogledat . Z gorenjske ni pa nič ponudb - tweetek, l.Daisy
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 26.7.2008 11:20:52
|
|
|
|
alea01
|
mi ponoči tudi ne podiramo kupčka in takoj zaspi nazaj. Čez dan pa
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 26.7.2008 11:29:34
|
|
|
|
l.daisy
|
sej teh mozart bejbi cdjev je cel kup... pomojem en, dva originalna, ostalo pa kar se je en spomnil... alea, pri nas je že taka gužva, da se sploh ne upamo ponujat...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 26.7.2008 11:40:15
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* lunca kilo ima že od rojstva pa se je zdaj ful povečala. misliš da ni povečana zarad tega? no tega nisem vedla,možno,da mu istopi ,ko se napenja,veča pa se mu zaradi tega ne,ni pa kila nič groznega,mu bo šla postopoma sama nazaj,če nima hude,tako,da se čim manj sekiraj pa bo,edino kar lahko narediš je,da ga pestvaš,da se ne napenja,lahko pa ga kot v starih časih tam poviješ s bombažno pleničko,malo bolj n tesno,ne preveč,dA ne more istopit ven,ali pa z elastičnim povojem.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 26.7.2008 11:41:22
|
|
|
|
lunca14
|
Je pa običajno res, da mali neha jokat, ko ga pač jaz primem , četudi ni lačen , ne s polno pleničko. pri nas je isto,samo mami,pa mami
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 26.7.2008 11:42:27
|
|
|
|
tweetek
|
Rahelca živjo in dobrodošla! Lonapo upam da je tvoj srček že bolje in da je bla dsamo reakcija na hrenovko.... Mojca, nč se psihirat...Ja, kaj čmo kaki zdravniki so res za poP - ampak večina je fajn, a ne? Pa najbolj važno je da je Lukec relativno ok. Aja glede napenjanja - nam pomaga čaj s komarčkom, janežem in kumino pred spanjem(se mi zdi da je pol bolj tekoč kakec in gre lažje ven), pa Lefaxin kapljice iz AU - ene pravjo tud Koroške vetrovne pomagajo proti napnjanju. Drgač pa ne vem, naš podre kupček tud po pol ure, tko da tisto o petih minutah pri nas ne drži. Je pa res da ga ponoči ne podirava - ker lepo je in ga ni treba, ozr tud če bi ga blo treba spi in ni zainteresiran za take manevre Drugače smo pa dobro, rastemo (mamo 59 cm, je ati nameril) in se redimo (kolk ne vem ampak ma vedno več mišelink)... Jaz sem pa tud super ker ponoči spim - nekje od devetih do štirih, potem pa še eno rundo do sedmih, osmih. Kako ste pa kaj ve ponoči?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 26.7.2008 11:47:39
|
|
|
|
tweetek
|
Aja, pa danes gremo na ohcet - sicer sem ful vesela, me pa skrbi kako se bo naš pikec obnesel v prostoru z veliko ljudmi. Sicer ga bom ob devetih nesla spat v sobo (bomo imeli mehko košaro zanjga za spat s sabo in babyfon), ampak me še vseeno skbi kako bo - a ima katera izkušnje - bejbije kaj moti če so v drugem prostoru kot običajno? Sicer gremo pa čez tri tedne na morje in bo moral tko al tko v drugem prostoru spat... Hmm, bomo videli.... aja, druga stvar ki me skrbi je pa ta da bo mami ob ene desetih "mrknila" in šla ajat A ste ve tud tko zmatrane? Jaz mam občutek da cel dan nč ne delam, zmatrana sem pa ko pes...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 26.7.2008 13:37:50
|
|
|
|
lonapo
|
no, naši flekci počasi izginjajo,zgleda da je bila res hrenovka kriva. Edino mori me da ima premalo levkocitov v krvi-oz nisko število. Baje je to znak viroze-je pa res da sem bila en teden nazaj bolna (vročina, prehlad, boleče roke in noge)in zgleda da se je od mene nalezel. grem kuhat, se še javim tekom dneva.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 26.7.2008 15:45:32
|
|
|
|
*Mojca*
|
lunca hvala dejte mi povedat a vse povijate na široko? Ker v Postojni so rekli da so edina P, ki to še svetuje
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 26.7.2008 15:48:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Mojca jaz jo nič ne povijam široko.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 26.7.2008 16:20:10
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
dejte mi povedat a vse povijate na široko? Ne. Nikol nisem. Še v P ni bilo treba. Je dobil pampersko, ko je popek odpadel.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 26.7.2008 16:36:42
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Še nekaj. A mi lahko katera prosim pomaga? Kje naj kupim pletene košare za shranjevanje igrač? Lepe, po možnosti v barvah. Pa mogoče preko spleta? Nikjer ne najdem, razen v tujini. Hvala
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 26.7.2008 17:49:11
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Lunca-- hvala! Pa saj je super. Tudi če niso barve! Res, hvalaaa!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 26.7.2008 20:25:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj moram pokomentirat? Aha - kupčki - jaz ga dam ponoči na ramo, potem pa še malo na trebušček, pa zadnje čase ponavadi podre, včasih tudi po pol urce Cd- jaz bi ga tud mela - alea - bom kr teb poslala naslov, če lahko, povijanje - ne povijamo široko rdeče ritke - zagrebški melem je zakon pletene košare - imajo v Ikei, pa so ful lepe jamranje ponoči - še posebej fino jamra, če vidi, da ga gledam , če ne ve, je pa bolj miren - že zdaj ve Imamo pa danes spet en dan z bolj malo spanja. Pa bo že - bo šel pa zdejle pančkat. Ja, pa še tole - s črpalko Tommee Tippee je možno uporabljat Via avent posodice.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 26.7.2008 20:37:45
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* dejte mi povedat a vse povijate na široko? Ker v Postojni so rekli da so edina P, ki to še svetuje Ne, nisem nikoli oz. edino v porodnišnici. IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Še nekaj. A mi lahko katera prosim pomaga? Kje naj kupim pletene košare za shranjevanje igrač? Lepe, po možnosti v barvah. Pa mogoče preko spleta? Nikjer ne najdem, razen v tujini. Hvala Kaj pa kakšen Rutar? Ni sicer preko spleta, ampak mislim, da imajo kar nekaj košar, škatel...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 26.7.2008 20:39:51
|
|
|
|
lonapo
|
nya-naš je danes spal čez dan samo dve uri,tako da zdajle spije flaško in direkt v posteljo-mogoče bo pa spal do jutra od kar mu brišem rito samo z vlažilnimi robčki nimamo več rdeče
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 26.7.2008 21:56:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Naš je končno zaspal. Mah sploh ne razumem - ko čez dan ful spi, zvečer ni nbenih problemov, danes, ko ni pa skor nč spal, smo se pa ful matrali.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 26.7.2008 22:39:02
|
|
|
|
l.daisy
|
čer... moja razgrajačka sta zaspala... danes sta čez dan spala mogoče vse skupaj dve uri... jaz sem pa prišla po 4. zvezdico, ampak zgleda jo danes ne bom dobila... v glavnem... čim več spanja... lahko noč...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 26.7.2008 23:15:06
|
|
|
|
l.daisy
|
jeeej, 4 zvezdiceeee če bi še sončka celo noč spala...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?