|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
26.7.2008 11:11:07   
*Mojca*
lunca kilo ima že od rojstva pa se je zdaj ful povečala. misliš da ni povečana zarad tega?

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
26.7.2008 11:12:07   
l.daisy
luncauser posted image user posted image user posted image user posted image

to sem tudi jaz pogruntala... včasih nam tudi čez dan uspe pojest brez dodatka zraka... pravijo, da kupček itak podrejo v max. 5 minutah, sicer nimajo kaj podirat...

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
26.7.2008 11:13:54   
aleksandra silvija
Ojla, Lunca.

J, trenutno naš mali dremucka v moji levi roki,...takrat mi celo uspe kaj natipkatuser posted image , starejša dva pa sta šla z atikom po nakupih.

Ti naši user posted image  so včasih prav smešni. Res, kakšni glasovi gredo od njihuser posted image .

Ja, danes zjutraj sem zunaj obešala perilo, malis e pa dere, dere. Je mož z njim v naročju prišel na balkon, naj pohitim, je mislil, da je lačen.
No, nisem se pustila motiti in potem ju zalotim med previjanjem. Ja dobro jutro! Mali je svojemu atiku nekako uspel dopovedati, da je plenička polnauser posted image .

Je pa običajno res, da mali neha jokat, ko ga pač jaz primemuser posted image , četudi ni lačen , ne s polno pleničko.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
26.7.2008 11:15:42   
aleksandra silvija
ponoči,pa ko napol spi,se ne igra in pravilno je
user posted image
Ja, že pri tej starosti se igrajo med jedjo,...user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
26.7.2008 11:17:43   
l.daisy
pa ne samo med jedjo... točno vejo, da nekaj lahko izsilijo...

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
26.7.2008 11:19:30   
alea01
hello mamičkeuser posted image

Jaz imam CD lovely baby mozart in so drugačne skladbe, kot ki ima l.daisy. Če pa tudi katera želi, ji ga lahko presnamem in pošljemuser posted image

*mojca*- sam da bo vse v redu z Lukatomuser posted image user posted image user posted image user posted image

Naša je pa začela na obrok jest 90mL- sicer z muko in traja celo uro. Sem ji rekla, da jo na dolenjskem čakajo ful cotkani pubeci in mora jest, da bo zrasla in si jih šla ogledatuser posted image user posted image user posted image .
Z gorenjske ni pa nič ponudbuser posted image user posted image - tweetek, l.Daisyuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1356
26.7.2008 11:20:52   
alea01
mi ponoči tudi ne podiramo kupčka in takoj zaspi nazaj. Čez dan pa user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
26.7.2008 11:29:34   
l.daisy
sej teh mozart bejbi cdjev je cel kup... pomojem en, dva originalna, ostalo pa kar se je en spomnil...

alea, pri nas je že taka gužva, da se sploh ne upamo ponujat... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
26.7.2008 11:40:15   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

lunca kilo ima že od rojstva pa se je zdaj ful povečala. misliš da ni povečana zarad tega?

no tega nisem vedla,možno,da mu istopi ,ko se napenja,veča pa se mu zaradi tega ne,ni pa kila nič groznega,mu bo šla postopoma sama nazaj,če nima hude,tako,da se čim manj sekiraj pa bo,edino kar lahko narediš je,da ga pestvaš,da se ne napenja,lahko pa ga kot v starih časih tam poviješ s bombažno pleničko,malo bolj n tesno,ne preveč,dA ne more istopit ven,ali pa z elastičnim povojem.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
26.7.2008 11:41:22   
lunca14
Je pa običajno res, da mali neha jokat, ko ga pač jaz primem , četudi ni lačen , ne s polno pleničko.

pri nas je isto,samo mami,pa mamiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
26.7.2008 11:42:27   
tweetek
Rahelca živjo in dobrodošla!
Lonapo upam da je tvoj srček že bolje in da je bla dsamo reakcija na hrenovko....
Mojca, nč se psihirat...Ja, kaj čmo kaki zdravniki so res za poP - ampak večina je fajn, a ne? Pa najbolj važno je da je Lukec relativno ok. Aja glede napenjanja - nam pomaga čaj s komarčkom, janežem in kumino pred spanjem(se mi zdi da je pol bolj tekoč kakec in gre lažje ven), pa Lefaxin kapljice iz AU - ene pravjo tud Koroške vetrovne pomagajo proti napnjanju. Drgač pa ne vem, naš podre kupček tud po pol ure, tko da tisto o petih minutah pri nas ne drži. Je pa res da ga ponoči ne podirava - ker lepo je in ga ni treba, ozr tud če bi ga blo treba spi in ni zainteresiran za take manevreuser posted image

Drugače smo pa dobro, rastemo (mamo 59 cm, je ati nameril) in se redimo (kolk ne vem ampak ma vedno več mišelink)... Jaz sem pa tud super ker ponoči spimuser posted image user posted image user posted image - nekje od devetih do štirih, potem pa še eno rundo do sedmih, osmih. Kako ste pa kaj ve ponoči?

(odgovor članu sassy0)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
26.7.2008 11:47:39   
tweetek
Aja, pa danes gremo  na ohcetuser posted image user posted image user posted image   - sicer sem ful vesela, me pa skrbi kako se bo naš pikec obnesel v prostoru z veliko ljudmi. Sicer ga bom ob devetih nesla spat v sobo (bomo imeli mehko košaro zanjga za spat s sabo in babyfon), ampak me še vseeno skbi kako bo - a ima katera izkušnje - bejbije kaj moti če so v drugem prostoru kot običajno? Sicer gremo pa čez tri tedne na morje in bo moral tko al tko v drugem prostoru spat... Hmm, bomo videli....

aja, druga stvar ki me skrbi je pa ta da bo mami ob ene desetih "mrknila" in šla ajatuser posted image user posted image user posted image A ste ve tud tko zmatrane? Jaz mam občutek da cel dan nč ne delam, zmatrana sem pa ko pes...

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
26.7.2008 13:37:50   
lonapo
no, naši flekci počasi izginjajo,zgleda da je bila res hrenovka kriva.user posted image  Edino mori me da ima premalo levkocitov v krvi-oz nisko število. Baje je to znak viroze-je pa res da sem bila en teden nazaj bolna (vročina, prehlad, boleče roke in noge)in zgleda da se je od mene nalezel.

grem kuhat, se še javim tekom dneva.

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
26.7.2008 15:45:32   
*Mojca*
lunca hvala

dejte mi povedat a vse povijate na široko?
Ker v Postojni so rekli da so edina P, ki to še svetuje user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
26.7.2008 15:48:32   
Anonimen
Mojca jaz jo nič ne povijam široko.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1365
26.7.2008 16:20:10   
aleksandra silvija

Ne. Nikol nisem.  Še v P ni bilo treba. Je dobil pampersko, ko je popek odpadel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
26.7.2008 16:36:42   
aleksandra silvija
Še nekaj.

A mi lahko katera prosim pomaga?
Kje naj kupim pletene košare za shranjevanje igrač? Lepe, po možnosti v barvah. Pa mogoče preko spleta? Nikjer ne najdem, razen v tujini.

Hvala

Neposredna povezava do sporočila: 1367
26.7.2008 17:08:35   
lunca14
Aleksandra....našla sem samo tole.....
http://www.super-darila.si/index.php?main_page=index&cPath=165_76_109

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
26.7.2008 17:49:11   
aleksandra silvija
Lunca-- hvala!

Pa saj je super. Tudi če niso barve! Res, hvalaaa!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
26.7.2008 20:25:25   
Anonimen
Kaj moram pokomentirat?

Aha - kupčki - jaz ga dam ponoči na ramo, potem pa še malo na trebušček, pa zadnje čase ponavadi podre, včasih tudi po pol urce
Cd- jaz bi ga tud mela - alea - bom kr teb poslala naslov, če lahko,
povijanje - ne povijamo široko
rdeče ritke - zagrebški melem je zakon
pletene košare - imajo v Ikei, pa so ful lepe
jamranje ponoči - še posebej fino jamra, če vidi, da ga gledamuser posted image , če ne ve, je pa bolj miren - že zdaj ve
Imamo pa danes spet en dan z bolj malo spanja. Pa bo že - bo šel pa zdejle pančkat.
Ja, pa še tole - s črpalko Tommee Tippee je možno uporabljat Via avent posodice.

Neposredna povezava do sporočila: 1370
26.7.2008 20:37:45   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Ker v Postojni so rekli da so edina P, ki to še svetuje user posted image

Ne, nisem nikoli oz. edino v porodnišnici.

IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Še nekaj.

A mi lahko katera prosim pomaga?
Kje naj kupim pletene košare za shranjevanje igrač? Lepe, po možnosti v barvah. Pa mogoče preko spleta? Nikjer ne najdem, razen v tujini.

Hvala

Kaj pa kakšen Rutar? Ni sicer preko spleta, ampak mislim, da imajo kar nekaj košar, škatel...

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
26.7.2008 20:39:51   
lonapo
nya-naš je danes spal čez dan samo dve uri,tako da zdajle spije flaško in direkt v posteljo-mogoče bo pa spal do jutra user posted image user posted image user posted image

od kar mu brišem rito samo z vlažilnimi robčki nimamo več rdečeuser posted image

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
26.7.2008 21:56:20   
Anonimen
Naš je končno zaspal. Mah sploh ne razumem - ko čez dan ful spi, zvečer ni nbenih problemov, danes, ko ni pa skor nč spal, smo se pa ful matrali.

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1373
26.7.2008 22:39:02   
l.daisy
čer...
moja razgrajačka sta zaspala... danes sta čez dan spala mogoče vse skupaj dve uri...
jaz sem pa prišla po 4. zvezdico, ampak zgleda jo danes ne bom dobila...
v glavnem...
čim več spanja...
lahko noč...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
26.7.2008 23:15:06   
l.daisy
jeeej, 4 zvezdiceeeeuser posted image user posted image user posted image

če bi še sončka celo noč spala... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?