aleksandra silvija
|
monter ..no tebe pa že dolgo ni blo,kako si kaj,kako kaj preostali člani.Mi smo po starem.....Lun se skoz carta pri meni-hvala bogu,da imam trak za nosit,on lepo spi na meni,za Enejem se pa podim,Maj pa se večinoma igra s sosedi,no pa malo sta se začela skupaj igrati z Enejem,čeprav to zgleda bolj ,ko znanstvena vojna-sam kreg in kričanje,pa se bosta že zmenla,saj sta brata,vse ostane v družini.Jaz sem pa večinoma sama,ker moj je skoz na parceli ali pa montira,tako,da ga potem malo špajsam in rečem sama s tremi otroci,pa še skmetijo..... Znanstvena vojna , zveni nekam znano! ja, naša Patricia je kar fino, strašno rada pestva , ampak potem takoj pride Jernej in ga hoče še on. Seveda sam, pa zelo rad ga liže-Jernej Lovrota (po laskih-to še gre, pa ušeska, nos, očke,...). Pa Oba starejša se zelo rada kopata v Lovrotovi banjici . Pa se. Damo banjici v veliko bano in gre. Sem pa tudi jaz z otroki večinoma sama. No, razen takrat, ko sem imela pregled pri G, sta starejša šla k moževi mami. Zato tudi ne pišem tako veliko, preberem pa že in vas spremljam. Lunca-- sploh se še nisem pošteno navadila pestunje. Saj ga nosim not, mi pride prav, ampak se mi zdi, da bi bilo lahko to bolj "komot". Anaj--hvala za kavo. Paše. Do prave danes še nisem prišla1
|