|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
26.7.2008 23:32:34   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

jeeej, 4 zvezdiceeeeuser posted image user posted image user posted image

če bi še sončka celo noč spala... user posted image user posted image user posted image

l.daisy: user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za 4 user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ja, jest ti želim, da user posted image  user posted image  celo noč spita user posted image .

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
27.7.2008 7:31:51   
l.daisy
jutroooo...
pa sta spala, pa sta spalaaaauser posted image user posted image user posted image
od polnoči do šestih, se mi zdi da imam energije za izvoz... user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
27.7.2008 7:45:34   
aleksandra silvija
Jutro.

L.Daisy user posted image user posted image user posted image user posted image  za spanje in user posted image .

Ja, pa res bi lahko imeli kaj v Rutarju.
Ampak mi letos še ni uspelo priti dlje kot do NM. Sem med user posted image  mislila, da mi bo uspelo priti do HM(cunjice za user posted image ). No, ni mi uspelo.

Mož je trenutno na polno zaposlen, z vsemi otroki po trgovinah pa,....
Mogoče septembrauser posted image .

Naš Lovro pa večino noči tudi lepo prespi. Zvečer okoli 9-ih kopanje, nato pa papat in zaspi.  Vsaj tam do 22-ih, 23-ih. Pa se okoli 1-ih zbudi, je in zaspi, okoli 4-ih-spi, je zaspi, pa okoli 6-ih---no, to zadnje ga je navadil Jernej. Ker ga budi vsako jutro. Prej je spal celo do 8-ih.

Glede na pretekle izkušnje je to-----user posted image .

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
27.7.2008 8:14:46   
*anamor*
Jutro,

meni se pa zdi, da je moj malček začel nekaj sračkat ponoči. Na začetku smo tako lepo spali. Mislim, da zgubivam mleko, ker mali se na prsi kar dere, pa še nato je tako hitro lačen. Samo ko stisnem prso pa teče mleko. Nevem no, danes bom poskusila z dodatkom pa bomo videli kako bo.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
27.7.2008 8:25:47   
anaj22
Dobro jutro

mojedva se crklata v pojstli, ma mami mal časa za RR
mi mamo pa ponavadi takle urnik spanja okol devete kopanje, hranjenje, spanje od 2 do 3 ponovno hranjenje, okol 6h previjanje hranjenje in crklanje pri očiju.
ROMY če se moj dere na joški ga odstavim oz. se je že sam, ga dam na ramo da podre kupček in potem nazaj na zizo in lepo je napreje. Poskusi, mogoče ga sam tišči zraki v trebuščku.
l.daisy čestitke za 4 user posted image , pa za prespano nočuser posted image
Punce a kej telovadite oz. kok intenzivno? Men za telovadbo kr mal časa zmankuje, sam mi grejo tele šlavfi pa odvečni kg že zlo pošteno na živce.
Preživite lepo nedeljo
pa pa

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
27.7.2008 8:26:13   
aleksandra silvija
Mislim, da zgubivam mleko

Kaj pa če gre za poskok rasti?
To se dogaja in user posted image  potrebuje naenkrat več mleka. Takrat večkrat pije,, to traja recimo dva , tri dni, nato pa se ponudba pri mamici poveča.
To se dogaja tudi meni in sem bila sploh pri 1.user posted image  čisto paf.
Pa se je še vedno uredilo.
Kar brez skrbi. Ti pa veeeliko pij in počivaj.

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
27.7.2008 8:54:54   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy
pa sta spala, pa sta spalaaaauser posted image user posted image user posted image
od polnoči do šestih, se mi zdi da imam energije za izvoz... user posted image

user posted image user posted image  user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
27.7.2008 9:02:43   
valentina2006
OJLA user posted image

Punce, se opravičujem ker sem kr tko udrla na vašo temo user posted image ... jest sem mela rok 30.5.2008, tko, da bi bla skor vaša user posted image ... no, v bistvu sva bili z l.daisy cimri v porodnišnici... in ne bit hude, če ji kej napišem user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1383
27.7.2008 9:49:25   
*Mojca*
Jutro!

Glede širokega povijanja smo potem edini al kako user posted image V P so nam naročili da moramo do kontrole kolkov povijat široko, pa ni bilo nič narobe. No, so tudi povedali da so edina P, kjer to še svetujejo.
Glede mlečnih izdelkov. To vam hočem povedat že dalj časa. Patronažna mi je prinesla neka kao navodila za dojenje in tam piše da je treba spit vsaj 3l tekočine dnevno, od tega 0,5l mleka. Če mleka ne maraš moraš jest jogurte, sire, skratka mlečne izdelke. Malo sem zmedena, ker je bilo tukaj govora o tem da jih ne smeš.
Spanje: naš je včeraj prespal cel dan, zvečer pa ni hotel zaspat. Drugače pa imamo mi tak urnik da se okrog 8h skopamo, potem hranjenje, med 9 in 10 spanje. Spimo do 1h, se nahranimo, potem do 3h ali 4h, se spet nahranimo in previjemo, potem pa se napenjamo in spuščamo čudne glasove do 7h, potem pa spet spanje do 10h. Svaka čast Izabeli in Emi za 7 ur. Nam to še ni uspelo. Je pa res da ponoči zelo malo poje. Je na joški 10 min, potem pa zaspi. Mogoče se zato pogosteje zbuja user posted image
Včeraj smo sprobali tudi Muellerjeve plenice (samo eno user posted image ) in se je obneslo kar ok. Najprej moram porabit to poljsko sranje, potem jih bom pa redno uporabljala. Ponoči mu dam pa nemško pampersko, ker je dalj časa neprevit.
No, pa sem se razpisala. V Lj dežuje, tako da ne bo nič z viteškimi igrami user posted image

< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 27.7.2008 9:50:00 >

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1384
27.7.2008 10:11:07   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

OJLA user posted image

Punce, se opravičujem ker sem kr tko udrla na vašo temo user posted image ... jest sem mela rok 30.5.2008, tko, da bi bla skor vaša user posted image ... no, v bistvu sva bili z l.daisy cimri v porodnišnici... in ne bit hude, če ji kej napišem user posted image .

Nobena ne bo jezna,ti se nam kar pridruži,lahko se pa opišeš,kdo si in nam predstaviš svoj zakladekuser posted image .

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

Neposredna povezava do sporočila: 1385
27.7.2008 10:37:11   
Anonimen
Valentina ti kar napiši, ne bomo nič jezneuser posted image .

Pri nas smo spet spali 7 ur v kosu, potem je jedla in sedaj še vedno spi pa mi je zaspala ob pol sedmihuser posted image Res je pridna, nimam pripomb ker se res spočijem ponoči.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1386
27.7.2008 10:37:56   
Anonimen
V Lj dežuje, tako da ne bo nič z viteškimi igrami

pri nas se je pa sedaj še sonček pokazal user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1387
27.7.2008 11:00:52   
lunca14
Mojca....mlečni izdelki niso priporočljivi,zaradi preprečitve alergije pri tvojem otroku,zete pa je načeloma dobro zaradi kalcija ampak,ga itak ahko jemlješ kot nadomestek v tabletah,eni otroci so bolj nagnjeni do alergij,v mojem primeru,po moji strani smo vsi alergiki,zato sem na strogi dieti-čisto veganstvo,ko pa bo napolnil leto in pol mu bom postopoma dodajala ta živila.Moraš pa sama sprobat ali mu škodi ali ne mleko,to pa hitro ugotoviš,ali ima hude krče,ga močno napenja,ima krvave nitke v blatu,zeo smerdeče blato,sluzasto blato,pkice-rdeče,ki so strnjene v krogih in so fleki,še posebej se radi pojavijo ti fleki na pregibih rok in nog,otrok je nemiren,jokav ne spi.Če ima otrok katerega od teh znakov potem prekini z mlekom za 14 dni,toliko časa traja da ga telo izloči iz organizma,in v tem času boš opazila tudi spremembe pri otroku.To sem ti napisala samo v vednost,zakaj mleko ja in zakaj mleko ne.
Viteške igre pa ža odpadejouser posted image .....

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
27.7.2008 11:23:03   
*Mojca*
ninny pa kaj ji ti daješ da ti spi 7 ur? Pri nas je rekord 4 ure, pa še to samo parkrat user posted image . Bo treba probat dudo dat v šnops user posted image user posted image user posted image hec hec user posted image

lunca: za enkrat ni nobenih težav, jem pa precej mlečnih izdelkov. Je pa res da če ste alergiki v familiji je boljše vse to ukinit. Hvala za izčrpen odgovor user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
27.7.2008 11:31:53   
Anonimen
valentina - povej kaj o svojem sončku

mojca - ena zdravnica mi je priporočala, da če mali nima krčev, pa kakih drugih znakov, ki jih je omenila lunca, da kar naj jem mlečne izdelke, ker koristijo tko meni kot njemu - ker se tudi on navaja na njih
plenice - mi smo meli muelerjevo čez noč - od 21h do 5.30 - zdržala cel paket. Sem pa kupila dvojko, ker so dovolj visoke, pa so mu ok velike. Naslednji teden bomo šli enkrat v LJ v šoping, pa bi se lahko dobili na kaki kavi, kaj misliš? Aja, sem se spomnila, da niste nič poročale z aleo, kako sta se vaša sončka zadnjič spoznala.
I.daisy - user posted image user posted image user posted image  - jaz tud komaj čakam, da bo naš toliko spal. Sicer je priden - spi od 22h do 2.30, pa potem do cca.6h. Pa čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image

Mislim, da zgubivam mleko

ROMY - kupčke podirat vmes, kot je rekla anaj22 k če joka, pomeni, da ga nekaj tišči, sploh če vidiš, da mleko še teče

Punce a kej telovadite oz. kok intenzivno? Men za telovadbo kr mal časa zmankuje, sam mi grejo tele šlavfi pa odvečni kg že zlo pošteno na živce.

anaj22 - jaz še nič ne telovadim, je pa res, da vsak dan prerivam voziček v hribe - mamo namreč same hribe tle pr nasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1390
27.7.2008 11:41:40   
Anonimen
ninny pa kaj ji ti daješ da ti spi 7 ur? Pri nas je rekord 4 ure, pa še to samo parkrat . Bo treba probat dudo dat v šnops hec hec

user posted image user posted image
dobi moj mlek samo da ga prej spumpam in ga dobi na flašo

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1391
27.7.2008 11:47:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

ninny pa kaj ji ti daješ da ti spi 7 ur? Pri nas je rekord 4 ure, pa še to samo parkrat . Bo treba probat dudo dat v šnops hec hec

user posted image user posted image
dobi moj mlek samo da ga prej spumpam in ga dobi na flašo

zvitouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1392
27.7.2008 11:57:02   
Anonimen
user posted image ja zvito samo si moram skoraj dve rundi spumpat da dobim za en obrokuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1393
27.7.2008 12:09:31   
*Mojca*
nya: zadnjič se z aleo nisva nič dobile, je nekako padlo v vodo. Bodi vesela, ker bi drugače naš Luka zapecal Izabelo user posted image user posted image user posted image Ja če prideš v Lj se nujno dobimo. Mi imamo en dan namen it v Gorico, ampak bomo prilagodili tako, da se dobimo. Bi bil že skrajni čas a ne user posted image

ninny naš sploh ne zna zagrabit flaše user posted image

< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 27.7.2008 12:11:22 >

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
27.7.2008 12:35:38   
alea01
punce, jaz sem že z živci na koncu. Mojega mlekca ni več- od sekiranja verjetnouser posted image user posted image . Izabela noče in noče jestuser posted image . Po flaški poje 30mL, mogoče 60mL in to z jokom, k itraja celo uro. Zamenjala sem flaše, mleko, vse sem sprobala in ne pomaga. Pozna se ji že na ličkah in bojim se da hujša. Bi lahko bilo narobe kaj z želodčkom? Včeraj sem se pohvalila, da poje 90mL in popoldan in danes pa nič več. Sem pomislila, da čuti moj stres in jo zdaj hranita tašča in mož in je enako. Pediatrinja je rekla naj josilim. Le kako? Usta zapre in ne moreš nič v vanjo stlačit.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
27.7.2008 13:08:27   
lunca14
Alea.....a tvojo dojko pa zagrab????Mislim,da se dobijo flaške ki imajo identičen cucelj kot je bradavička,bom pogledala,daj javi,ali ti zagrab dojko,ker drugač bo pa treba na teb delat,da boš mleko nazaj dobila,se da,bomo že nekaj pogruntal,samo ne se sekirat.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
27.7.2008 13:20:37   
lunca14
Alea.......najprej si preber tole....
http://med.over.net/forum5/read.php?94,1981548,1981578#msg-1981578
http://med.over.net/forum5/read.php?94,4543920   glej tu imaš povno čtiva in ga malo poglej,drugače pa lahko pokličeš k njim so specializirane za dojenje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
27.7.2008 13:24:23   
lunca14
ninny naš sploh ne zna zagrabit flaše

Naš je še hujši,še dude noče zagrabituser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
27.7.2008 13:40:45   
Anonimen
Dolgujem še našga sončka v čebričku. Babi me drži, mami slika, jaz pa čofkam
user posted image

user posted image

user posted image

Po kopanju sm pa tkole utrujen
user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1399
27.7.2008 13:47:19   
Anonimen
Pa v profilu mamo novo slikco user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?