Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 26.7.2008 23:32:34
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy jeeej, 4 zvezdiceeee če bi še sončka celo noč spala... l.daisy: za 4 Ja, jest ti želim, da celo noč spita .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 27.7.2008 7:31:51
|
|
|
|
l.daisy
|
jutroooo... pa sta spala, pa sta spalaaaa od polnoči do šestih, se mi zdi da imam energije za izvoz...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 27.7.2008 7:45:34
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Jutro. L.Daisy za spanje in . Ja, pa res bi lahko imeli kaj v Rutarju. Ampak mi letos še ni uspelo priti dlje kot do NM. Sem med mislila, da mi bo uspelo priti do HM(cunjice za ). No, ni mi uspelo. Mož je trenutno na polno zaposlen, z vsemi otroki po trgovinah pa,.... Mogoče septembra . Naš Lovro pa večino noči tudi lepo prespi. Zvečer okoli 9-ih kopanje, nato pa papat in zaspi. Vsaj tam do 22-ih, 23-ih. Pa se okoli 1-ih zbudi, je in zaspi, okoli 4-ih-spi, je zaspi, pa okoli 6-ih---no, to zadnje ga je navadil Jernej. Ker ga budi vsako jutro. Prej je spal celo do 8-ih. Glede na pretekle izkušnje je to----- .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 27.7.2008 8:14:46
|
|
|
|
*anamor*
|
Jutro, meni se pa zdi, da je moj malček začel nekaj sračkat ponoči. Na začetku smo tako lepo spali. Mislim, da zgubivam mleko, ker mali se na prsi kar dere, pa še nato je tako hitro lačen. Samo ko stisnem prso pa teče mleko. Nevem no, danes bom poskusila z dodatkom pa bomo videli kako bo.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 27.7.2008 8:25:47
|
|
|
|
anaj22
|
Dobro jutro mojedva se crklata v pojstli, ma mami mal časa za RR mi mamo pa ponavadi takle urnik spanja okol devete kopanje, hranjenje, spanje od 2 do 3 ponovno hranjenje, okol 6h previjanje hranjenje in crklanje pri očiju. ROMY če se moj dere na joški ga odstavim oz. se je že sam, ga dam na ramo da podre kupček in potem nazaj na zizo in lepo je napreje. Poskusi, mogoče ga sam tišči zraki v trebuščku. l.daisy čestitke za 4 , pa za prespano noč Punce a kej telovadite oz. kok intenzivno? Men za telovadbo kr mal časa zmankuje, sam mi grejo tele šlavfi pa odvečni kg že zlo pošteno na živce. Preživite lepo nedeljo pa pa
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 27.7.2008 8:26:13
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Mislim, da zgubivam mleko Kaj pa če gre za poskok rasti? To se dogaja in potrebuje naenkrat več mleka. Takrat večkrat pije,, to traja recimo dva , tri dni, nato pa se ponudba pri mamici poveča. To se dogaja tudi meni in sem bila sploh pri 1. čisto paf. Pa se je še vedno uredilo. Kar brez skrbi. Ti pa veeeliko pij in počivaj.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 27.7.2008 8:54:54
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy pa sta spala, pa sta spalaaaa od polnoči do šestih, se mi zdi da imam energije za izvoz...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 27.7.2008 9:02:43
|
|
|
|
valentina2006
|
OJLA Punce, se opravičujem ker sem kr tko udrla na vašo temo ... jest sem mela rok 30.5.2008, tko, da bi bla skor vaša ... no, v bistvu sva bili z l.daisy cimri v porodnišnici... in ne bit hude, če ji kej napišem .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 27.7.2008 9:49:25
|
|
|
|
*Mojca*
|
Jutro! Glede širokega povijanja smo potem edini al kako V P so nam naročili da moramo do kontrole kolkov povijat široko, pa ni bilo nič narobe. No, so tudi povedali da so edina P, kjer to še svetujejo. Glede mlečnih izdelkov. To vam hočem povedat že dalj časa. Patronažna mi je prinesla neka kao navodila za dojenje in tam piše da je treba spit vsaj 3l tekočine dnevno, od tega 0,5l mleka. Če mleka ne maraš moraš jest jogurte, sire, skratka mlečne izdelke. Malo sem zmedena, ker je bilo tukaj govora o tem da jih ne smeš. Spanje: naš je včeraj prespal cel dan, zvečer pa ni hotel zaspat. Drugače pa imamo mi tak urnik da se okrog 8h skopamo, potem hranjenje, med 9 in 10 spanje. Spimo do 1h, se nahranimo, potem do 3h ali 4h, se spet nahranimo in previjemo, potem pa se napenjamo in spuščamo čudne glasove do 7h, potem pa spet spanje do 10h. Svaka čast Izabeli in Emi za 7 ur. Nam to še ni uspelo. Je pa res da ponoči zelo malo poje. Je na joški 10 min, potem pa zaspi. Mogoče se zato pogosteje zbuja Včeraj smo sprobali tudi Muellerjeve plenice (samo eno ) in se je obneslo kar ok. Najprej moram porabit to poljsko sranje, potem jih bom pa redno uporabljala. Ponoči mu dam pa nemško pampersko, ker je dalj časa neprevit. No, pa sem se razpisala. V Lj dežuje, tako da ne bo nič z viteškimi igrami
< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 27.7.2008 9:50:00 >
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 27.7.2008 10:11:07
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 OJLA Punce, se opravičujem ker sem kr tko udrla na vašo temo ... jest sem mela rok 30.5.2008, tko, da bi bla skor vaša ... no, v bistvu sva bili z l.daisy cimri v porodnišnici... in ne bit hude, če ji kej napišem . Nobena ne bo jezna,ti se nam kar pridruži,lahko se pa opišeš,kdo si in nam predstaviš svoj zakladek .
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 27.7.2008 10:37:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Valentina ti kar napiši, ne bomo nič jezne . Pri nas smo spet spali 7 ur v kosu, potem je jedla in sedaj še vedno spi pa mi je zaspala ob pol sedmih Res je pridna, nimam pripomb ker se res spočijem ponoči.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 27.7.2008 10:37:56
|
|
|
|
Anonimen
|
V Lj dežuje, tako da ne bo nič z viteškimi igrami pri nas se je pa sedaj še sonček pokazal
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 27.7.2008 11:00:52
|
|
|
|
lunca14
|
Mojca....mlečni izdelki niso priporočljivi,zaradi preprečitve alergije pri tvojem otroku,zete pa je načeloma dobro zaradi kalcija ampak,ga itak ahko jemlješ kot nadomestek v tabletah,eni otroci so bolj nagnjeni do alergij,v mojem primeru,po moji strani smo vsi alergiki,zato sem na strogi dieti-čisto veganstvo,ko pa bo napolnil leto in pol mu bom postopoma dodajala ta živila.Moraš pa sama sprobat ali mu škodi ali ne mleko,to pa hitro ugotoviš,ali ima hude krče,ga močno napenja,ima krvave nitke v blatu,zeo smerdeče blato,sluzasto blato,pkice-rdeče,ki so strnjene v krogih in so fleki,še posebej se radi pojavijo ti fleki na pregibih rok in nog,otrok je nemiren,jokav ne spi.Če ima otrok katerega od teh znakov potem prekini z mlekom za 14 dni,toliko časa traja da ga telo izloči iz organizma,in v tem času boš opazila tudi spremembe pri otroku.To sem ti napisala samo v vednost,zakaj mleko ja in zakaj mleko ne. Viteške igre pa ža odpadejo .....
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 27.7.2008 11:23:03
|
|
|
|
*Mojca*
|
ninny pa kaj ji ti daješ da ti spi 7 ur? Pri nas je rekord 4 ure, pa še to samo parkrat . Bo treba probat dudo dat v šnops hec hec lunca: za enkrat ni nobenih težav, jem pa precej mlečnih izdelkov. Je pa res da če ste alergiki v familiji je boljše vse to ukinit. Hvala za izčrpen odgovor
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 27.7.2008 11:31:53
|
|
|
|
Anonimen
|
valentina - povej kaj o svojem sončku mojca - ena zdravnica mi je priporočala, da če mali nima krčev, pa kakih drugih znakov, ki jih je omenila lunca, da kar naj jem mlečne izdelke, ker koristijo tko meni kot njemu - ker se tudi on navaja na njih plenice - mi smo meli muelerjevo čez noč - od 21h do 5.30 - zdržala cel paket. Sem pa kupila dvojko, ker so dovolj visoke, pa so mu ok velike. Naslednji teden bomo šli enkrat v LJ v šoping, pa bi se lahko dobili na kaki kavi, kaj misliš? Aja, sem se spomnila, da niste nič poročale z aleo, kako sta se vaša sončka zadnjič spoznala. I.daisy - - jaz tud komaj čakam, da bo naš toliko spal. Sicer je priden - spi od 22h do 2.30, pa potem do cca.6h. Pa čestitke za Mislim, da zgubivam mleko ROMY - kupčke podirat vmes, kot je rekla anaj22 k če joka, pomeni, da ga nekaj tišči, sploh če vidiš, da mleko še teče Punce a kej telovadite oz. kok intenzivno? Men za telovadbo kr mal časa zmankuje, sam mi grejo tele šlavfi pa odvečni kg že zlo pošteno na živce. anaj22 - jaz še nič ne telovadim, je pa res, da vsak dan prerivam voziček v hribe - mamo namreč same hribe tle pr nas
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 27.7.2008 11:41:40
|
|
|
|
Anonimen
|
ninny pa kaj ji ti daješ da ti spi 7 ur? Pri nas je rekord 4 ure, pa še to samo parkrat . Bo treba probat dudo dat v šnops hec hec dobi moj mlek samo da ga prej spumpam in ga dobi na flašo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 27.7.2008 11:47:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny ninny pa kaj ji ti daješ da ti spi 7 ur? Pri nas je rekord 4 ure, pa še to samo parkrat . Bo treba probat dudo dat v šnops hec hec dobi moj mlek samo da ga prej spumpam in ga dobi na flašo zvito
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 27.7.2008 11:57:02
|
|
|
|
Anonimen
|
ja zvito samo si moram skoraj dve rundi spumpat da dobim za en obrok
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 27.7.2008 12:09:31
|
|
|
|
*Mojca*
|
nya: zadnjič se z aleo nisva nič dobile, je nekako padlo v vodo. Bodi vesela, ker bi drugače naš Luka zapecal Izabelo Ja če prideš v Lj se nujno dobimo. Mi imamo en dan namen it v Gorico, ampak bomo prilagodili tako, da se dobimo. Bi bil že skrajni čas a ne ninny naš sploh ne zna zagrabit flaše
< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 27.7.2008 12:11:22 >
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 27.7.2008 12:35:38
|
|
|
|
alea01
|
punce, jaz sem že z živci na koncu. Mojega mlekca ni več- od sekiranja verjetno . Izabela noče in noče jest . Po flaški poje 30mL, mogoče 60mL in to z jokom, k itraja celo uro. Zamenjala sem flaše, mleko, vse sem sprobala in ne pomaga. Pozna se ji že na ličkah in bojim se da hujša. Bi lahko bilo narobe kaj z želodčkom? Včeraj sem se pohvalila, da poje 90mL in popoldan in danes pa nič več. Sem pomislila, da čuti moj stres in jo zdaj hranita tašča in mož in je enako. Pediatrinja je rekla naj josilim. Le kako? Usta zapre in ne moreš nič v vanjo stlačit.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 27.7.2008 13:08:27
|
|
|
|
lunca14
|
Alea.....a tvojo dojko pa zagrab????Mislim,da se dobijo flaške ki imajo identičen cucelj kot je bradavička,bom pogledala,daj javi,ali ti zagrab dojko,ker drugač bo pa treba na teb delat,da boš mleko nazaj dobila,se da,bomo že nekaj pogruntal,samo ne se sekirat.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 27.7.2008 13:24:23
|
|
|
|
lunca14
|
ninny naš sploh ne zna zagrabit flaše Naš je še hujši,še dude noče zagrabit
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 27.7.2008 13:40:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Dolgujem še našga sončka v čebričku. Babi me drži, mami slika, jaz pa čofkam Po kopanju sm pa tkole utrujen
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 27.7.2008 13:47:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa v profilu mamo novo slikco
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?