Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.7.2008 8:43:06
|
|
|
|
*anamor*
|
Ojoj, zdaj pa sem nekaj zasračkala
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.7.2008 9:11:32
|
|
|
|
tweetek
|
polma za zdravo dete..... Romy, jaz mam te probleme - naš se med dojenjem tako krega da semn včasih čist fertik. Samo v končni fazi zgleda da dovolj poje ker se lepo redi.... Ne vem kaj bi se dalo nardit glede tega. Krčke imamo mi tudi, smo dajali lefaxin kapljice zdaj nam jih je pa zmanjkalo, tko da bo treba v avstrijo ponje. Dobra stran teh kapljic je da so na pumpico in mu jih lahko med dojenjem v ustka špricneš, tko da ni treba dajat v čaj. Se mi zdi da kar delujejo, tko da priporočam. Alea, ti kar pridno futraj svojo pupiko pa ne se sekirat - moja mami pravi da sem bla jaz prelahka od prvega dneva dalje (ena zdravnica je celo izjavla "saj sestradana pa ni videt" in mi dala jabolko???) pa sem zdaj kar krepka punca . Tko da to je res od genov odvisno. A sem še kaj hotla povedat? aja da je moj Janez tko lep da se ga naj vaše pupe pazijo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.7.2008 9:47:10
|
|
|
|
*Mojca*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08 aja, sej te blazinice imam pa jaz tud, samo jih uporabljam za obraz. Za rito imam pa vlažne krpice - tud od Mullerja. a to misliš vlažne robčke? ali obstajajo še kake blazinice? babysolza: tebi so po CR rekli da lahko ? ker jaz še nisem imela pregleda pa ne vem kako je s tem kar pa se tiče ženitvene posredovalnice ima Luka že nekaj ogledano, nipa še zihr, tako da lahko organiziramo zmenek pa vidimo včeraj sem mu kupila bombažka in ga imela 2 uri pod lučjo pa hudič ni skoraj nič svetil danes imava UZ ledvičk, bom poročala kako in kaj...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.7.2008 10:06:54
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Lunca, Kaja, Mojca & ostale - kako so kaj vaši pobiči? Punce, vprašanje - moja Sabina včasih ful poliva in tudi bruhne v loku. Mislim, da zato, ker so ji kupčki bolj ko ne španska vas. A se da kako drugače pomagat? Žiga je super, priden, fuuul raste. edin poliva neki zadnje cajte...sva mu posteljico podložila, da je spredaj malo dvignjena in se je zjutraj zbudil čist na dnu Mojca, ti pa čimprej sporoč, kako je z ledvičkami
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.7.2008 10:07:08
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08 aja, sej te blazinice imam pa jaz tud, samo jih uporabljam za obraz. Za rito imam pa vlažne krpice - tud od Mullerja. a to misliš vlažne robčke? ali obstajajo še kake blazinice? babysolza: tebi so po CR rekli da lahko ? ker jaz še nisem imela pregleda pa ne vem kako je s tem ja, r občke mislim. jih imajo v mullerju pakirane po 4 paketke - v vsakmu 80 robčkov, stane 5 evorov. se mi ne da več z vodo in krpicami ubadat... alea, pri nas je pa žiga dobil par izpuščajev po bubchen hladilni kremi in jo potem ene 14 dni nisem uporabljala. pol sem pa še enkrat probala, je bilo pa kul in jo zdej skoz uporabljamo. probi ti tako še z robčki - mogoče bo pa kul
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.7.2008 10:12:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Mojca dobro opravita danes in sporoči Mi smo se danes tud bolj naspali, je jedla ob desetih potem spala 7ur v kosu, pojedla in šele sedaj vstala
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.7.2008 10:27:56
|
|
|
|
sasa.vracko
|
ninny - vidim, da uporabljaš Pamperske 2, jih mam pol vreče še, ti jih lahk pošljem, če želiš, ker mi ležijo v omari... lunca14 - nisi prebila ledu, js sm ga že začetk tega tedna, hehehe , punce v akcijo!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.7.2008 10:40:06
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Včeraj sem bila v Mullerju še jaz, sem kupila en čaj od Milupe za krče in sem mu ga dala tak cajt, ko ga začne šraufat in je ful oblažil, ni mel tolk, pa ni dolg trajal, tko da ga dans spet dobi.. Pa upam, da bo pa zdej res kmal fertig s tem, ker bo v ponedeljek 2 mesca star in pravjo, da maksimalno do treh mescev trajajo krči. Pa Aptamil 1 sem kupla za probo, ker je drugačen od tega iz DM, tud cenejši, ga je pa res 100g manj not... Bomo probal, Kaja si rekla, da je tvoj Žiga mel drisko po njem, upam da naš Luka ne bo... Pa vodo Humana, ki jo kupujem za pripravo mleka majo ful cenejšo (1,06 eur), v DM je pa 1,40 eur... Se tipkamo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.7.2008 10:46:15
|
|
|
|
annnna
|
joj kolk čvekate sem vam prav fauš...jaz bi tud - dajte še mene malo vključit sem stalno tu ko ni nobene glede pri nas pa moj noče jaz bi pa ful ...kr nekaj - pravi, da je prehitro ker še dojim in da me vidi kot mamo in kot...oh joj sploh se ne trudim razumet, se mi zdi kr en izgovor - mislim da je še kr od antidepresivov stranski učinek in da bo boljše - no vsaj upam ker zdaj pa bi res bil že čas da smo mali "intimni" pamperske tudi jaz uporabljam 2, sam one ko so strech ker one ko niso mu pri ritki dol zlezejo. akec ne uhaja ker je začel 1x na dan akat al pa še to ne. sam ko se pa poaka pa se konkretno tak da sem do komolcov vsrana poleg. in aka klobase ne več tekoče. prav smešn je ko potiska akec ven - se ful trudi aptamil iz mullerja. mislim da je kaja08 rekla da se ne raztopi fajn in se luknjica v cuclju zaštofa in en gre nič ven. tudi nam se to dogaja. bo treba dat pet eur več in ga kupovat v dm-u lepo se mejte mamike
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.7.2008 11:21:14
|
|
|
|
alea01
|
hello mamičke Ja, bentiš. moja puža pa ima že nekaj kandidatkov . Težka bo težka .Ja, hvala za komplimente . No, nekak zvečer poje 90mL-seveda z jokcem, ampaka gre. Čez dan pa med 30 in 60 mL . Zvečer j idajem novalac NF, ćez dan pa novalac AC. torej ji AC ni všeč in bom zamenjala mlekec. Tiste plenice od mullerja št.2- dvakrat je ušel kakec ven , pa tudi lulanje. Torej, jaz jih grem zamenjat. Od bubchen hladilnega mazila se je naši vnela ritka . uporabljam plenice št.2 šele od včeraj naprej. Sem jih imela tolk št.1 na zalogi, pa nisem opazila, da bi jo karkoli tiščal in tudi ven ni nič uhajal. smo pa tudi mi in punce, koooooooolk to paše . Kar v akcijo. Marš
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.7.2008 11:23:26
|
|
|
|
Tina 28
|
anna...jaz nič več ne čakam, da je kera gor...napišem, vprašam, odgovorim (vzemi tole tuki za slow talk.. in upaj, da to bodo kasneje ženske prebrale ), saj majo naši tamali, ta večji in tavelki vsak svoj urnik. Naš Anja se je zjutraj pri meni v postelji, ko sem jo mal božala in ji tlačla dudo v usta, da bi še mal zaspali...no in ona se je z glavo in ramenom skoz nagibala naprej (tko k sem že pravla, da jo mam na sumu, da išče dudko)...in ji uspe obrat na vse štiri, saj je bla pokrčena med manevrom (na kolenih in komolcih) . Anna...pol bi tvoj zdaj k men pasal, ker jaz se pa čist materinsko počutim in vse poželenje je v ****u. Moj je skoz bl siten sam sploh ne čpposkuš več...jaz pa se zvečer še stisnit nočem, ker je čez dan tko jeznorit TEMU SE REČE ZAČARAN KROG. No, upam, da ga bom prekinla za njegov rojstni dan, ker sem kupila eno lepo belo haljico (zelo okusna in nič prostaška, ker se mi zdaj druge stvari zdijo preveč vulgarne, kar se mi običajno niso), ki ma spredaj pentljico...tko, da upam, da bom zmogla požret dol vso jezo in nesproščenost in naju odrašit (in upam, da ne bo pol pa tehničnih težav, ker je blo že psihičnih preveč )
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.7.2008 11:24:53
|
|
|
|
alea01
|
punce, tiste ki uporabljate instant čaje za . Jaz vam svetujem, da jih raje same pripravite. So kupljeni sladkani. Jaz kar naredim mešanico kamilic, janeža in kumine ali pa janeža, kumine in komarčka. Ena je napisala, da ne daje čajčka in za vetrovne kapljice bo pa mogla dajat. ni nujno. Ti skuhaj čajček in na žlički ga zmešaj z kapljicami in daj v usta. Če polno dojiš, ti ni treba dajat čajeka, lahko pa ga,...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.7.2008 11:28:01
|
|
|
|
alea01
|
*Mojca*- za UZ ledvičk
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.7.2008 12:06:41
|
|
|
|
annnna
|
tina28 pa res sam ti se boš potrudila za njega in vsaj probala ker veš da je to za vaju dobro... nisem neki sex frik sam brez tega pa tud ne gre se odtujiš ful...sma že kot brat in sestra... sej res da se dosti cartama sam vseeno manjka
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.7.2008 12:57:32
|
|
|
|
sassy0
|
Pozdravljene mamice. Po dolgem času, se spet malo oglašam. Berem vas sicer kar redno, potem pa po navadi zmanjka časa za kaj napisat. Mi smo kar ok. Noska smo končno pozdravili, samo se je kar vleklo skoraj 14 dni. Kar se dojenja tiče: nama je ratalo, da sva sedaj skoraj skoz samo na joškah, mogoče zvečer dobi še malo dodatka, če nima zadosti. evo se že oglaša sirena.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.7.2008 12:59:15
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: annnna tina28 pa res sam ti se boš potrudila za njega in vsaj probala ker veš da je to za vaju dobro... nisem neki sex frik sam brez tega pa tud ne gre se odtujiš ful...sma že kot brat in sestra... sej res da se dosti cartama sam vseeno manjka Ti ga lepo preseneti in naredi akcijo,malo bolj ekspozivno,pa se ne bo moge upreti,saj je vendar moški.......res,ne čakaj,ampak prevzemi vajeti,glavno,da prebijeta led,potem bo pa že ........nič čakat-akcija
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.7.2008 13:04:15
|
|
|
|
Tina 28
|
ja Anna...saj to je to, ker vem, da lohk sam poslabšujem, sam če mi pa res ni. no, vse, ki ste poskusile ste ful zadovoljne, tko, da ste me mal opogumle . Sam mi se še cartamo ne, ker sem čist nesproščena zaradi najinih blesavih trm . A ni to smešn, ko ga ni si mislim, da mam fajnga dedca, ko pa pride, gre pa vse narobe, ker preveč prčakujem od njega al kva.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.7.2008 13:08:22
|
|
|
|
sassy0
|
jah itak je hotel joško Upam, da mi bo uspelo vse z eno roko natipkat. Sem bolj navajena na dve Drugače se redimo ok, ga je zadnjič patronažna stehtala, pa je imel 5170 g, kar je ful ok, rastemo pa tudi ko konoplja. Oblačila imamo že 62/68, pleničke uporabljamo 3 za ponoči al pa če kam gremo, da je dalj časa not, za čez dan doma pa še 2, ker mi jo je še tolk ostalo, da jo moram porabit. Si nisem mislila, da bo to šlo tako hitro Mi gremo pa čez en teden na morje in že komaj čakam, se bom malo razvajat pustila, ker bosta zraven še tašča in tast in bo potem ona skrbela za vso kuharijo in pospravljanje. za dobre tašče. Samo upam, da bomo dobili oi za tamalega. Sem jo danes nesla delaat, pa mi je rekkla, da imam slikice za potni list, ne za oi. Ker kao za n ov potni list je potrebno imet slikico kjer je obraz čez celo sliko. Pa mi je rekla, da se zna zgodit, da mi zavrnejo. Kr neki No vsem lep dopust, če še niste šli. lp
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.7.2008 13:14:30
|
|
|
|
Anonimen
|
včeraj sem mu kupila bombažka in ga imela 2 uri pod lučjo pa hudič ni skoraj nič svetil Midva sva ga dala ful blizu žarnici, pa mal okrog obračala, pol je pa svetil. Mojca & Luka
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.7.2008 13:14:35
|
|
|
|
sassy0
|
A ja še glede Včeraj sem imela pregled po porodu. Vse ok, zelena luč. Pa me g praša kaj bo sedaj s kontracepcijo. Rečem, da bova na kondomih, tabletk ne bi ker dojim, drugo pa tako ne pride v upoštev. Pa pravi, ja samo res ga uporabljajte, da ne boste čez par mesecev nazaj. Sedaj eno leto ne smete zanosit. Pa vse rečejo bomo kondom, potem pa zanosijo. Torej če bi se odločila imet ful malo razliko, bi moja g bila ful nerazumevajoča.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.7.2008 13:17:14
|
|
|
|
sassy0
|
Midva sicer še nisva , vsem ki ste. Jaz si še kar ne upam, sem bila ful šivana, pa me še kar zateguje občasno. Mogoče nama na dopustu uspe prebiti led.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.7.2008 13:19:30
|
|
|
|
Tina 28
|
Sassy...bomo naijal,ker jmoj strah tud izvira zarad raztrgane nočnice iz prerezanega presredka
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.7.2008 13:22:46
|
|
|
|
sassy0
|
Jah midva se bova oborožila z vsemi možnimi pripomočki, potem bomo pa videli, če bo ratalo Je pa moj ravno zadnjič, ko je čekiral brazgotino, rekel, da bo že počakal, da bom pripravljena, ko sem rekla, da me je ful strah prvič po porodu. Da ne bi rad, da se kaj na novo raztrga al kaj podobnega Samo mi je bilo pa ful ok, da je tako razumevajoč, čeprav iz strahu
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.7.2008 13:31:59
|
|
|
|
Rahelca
|
Ojla punce, jst sem sicer imela rok julija, ampak sta me dvojčka prehitela. 23.6. sem rodila Ano in Jana. Porod je bil vaginalen spontan, trajal je dobri dve uri. Ana je tehtala 2700g, Jan pa 2300. vse je bilo ok. Zdaj smo že lep čas doma, se cartamo, dojim z dodajanjem. Za enega imam dovolj mleka, za dva pa ne. Se splača trudit. vsake toliko časa vas bom obiskovala, brala za nazaj ne bom. A je še katera z dvojčki? Ostale se pa lepo cartajte in se posvetite svojim sončkom.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.7.2008 13:47:24
|
|
|
|
Tina 28
|
Rahelca pozdravljena...ja mamo eno...L.daisy...sam verjetno mata vidve manj časa čvekat kle gor, k mata več zakladkov
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?