Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 27.7.2008 14:44:46
|
|
|
|
alea01
|
lunca, hvala ti Joško zagrabi, jo hlastno vleče pol pa po parih minutah neha in to je to . tolk se sekiram, da sem že čisto aut. Zdajle je pojedla 25mL. Še dere se ne, ko je lačna.Ne vem, kaj narediti nya- tvoj Lukec pa bo za našo Izabelo . fuuuuuuuuuuul je cotkan
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 27.7.2008 14:47:46
|
|
|
|
alea01
|
Z *Mojco* se pa nisva dobili, ker je Izabela skoz tulila in je sploh nisem pol poklicala. Le kaj bi si Luka mislil? Če že zdajle ta baba tolk kriči, kaj bo še pol
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 27.7.2008 15:11:28
|
|
|
|
*Mojca*
|
nya Luka je fullll srček alea ja na se vidi že zdaj kdo bo mel hlače v bajti, a ne
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 27.7.2008 16:03:57
|
|
|
|
lunca14
|
alea... http://med.over.net/klinicne_stroke/dojenje/index.php?pcat=186&stran=1&n=13901 Prosim,če jih pokličeš,zato so tam da ti pomagajo,prav takim kot si ti,če pa ne bo ščo drugače jo boš morala peljati do zdravnice,ker pretirano teže ne sme izgubljat.Aja si ji pogledala v usta če ima mogoče soor,ker ta reč zelo peče in potem nočejo jest.Drugače pa ti veliko pij,segrevaj si dojke,jih masiraj,robaj si črpat meko ven,samo zato,da se ti ponovno vspostavi mleko,saj veš ponudba-povpraševanje.Upam,da vama uspe. Kaj pa je narobe z mojim Lunčkom ,a ne bi bil dober za tvojo Belco ......ja ja ni kaj Luka je šarmer
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 27.7.2008 16:26:06
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Pa v profilu mamo novo slikco Luškan, tale Luka!! Samo zakaj imaš pa previjalno podlogo kontra obrnjeno in mali leži na plastiki
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 27.7.2008 16:27:57
|
|
|
|
Kaja08
|
Naš Žiga pa zadnje dni fuuul poliva. Zjutri je pomoje tričetrt futra ven plunu Pa poskušava podirat kupčke po 30 ml popitega mleka, pa je polival....pa sva podirala samo enkrat med hranjenjem in na koncu, pa je polival...pa smo samo na koncu, pa je polival... čist smo zmedeni. Še dobr, da imamo v torek pediatra, da bomo vprašal, kaj in kako...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 27.7.2008 16:54:50
|
|
|
|
Kaja08
|
koliko pa dajete ve svoje ležat na trebuh???
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 27.7.2008 19:40:56
|
|
|
|
lonapo
|
nya-ful luškan beybi tale tvoj Lukec Alea-mogoče imaš pa na flaški premajhno luknjico in slabo teče oz. se ji ne ljubi vlečt. Mi smo imeli od Aventa flaško pa tud ni hotel jest ker je premalo ven teklo, potem sem mu dala flaško od Nuby (imajo jih v BC-vsaj 3 leta nazajh so jih imeli),ima nastavek primeren za prvi,drugi in tretji mesec-odvisno kako obrneš flaško in potem različno ven teče-no jest imam naštiman nastavek za tri mesece in mi vse poje. Kaja-Žiga je pri nas kar dosti na trebuhu, še posebej takrat, ko mi ne podre kupčka. Ponoči pa nikoli, je na boku in hrbet ima podložen z brisačo-no ja zjutraj je itak na hrbtu, pa čisto na dnu posteljice ker tako brca. Držte pesti, da bo jutri vse uredu, da so se levkociti zvišal in da bomo šli lahko v torek na morju. Kontrolo imamo ob 14.30.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 27.7.2008 21:20:10
|
|
|
|
sasi13
|
da se vam še jz javim. Rok sem imela 6.7 rodila sem pa 12.6 z CR v Celju Jana 2120 in Anžeja 1990 ko bom imela čas se vam pa še oglasim kaj lp
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 27.7.2008 21:46:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08 Samo zakaj imaš pa previjalno podlogo kontra obrnjeno in mali leži na plastiki Ne vem - sm mislila, da mora bit tko, ker je na vrečki fotka, k otrok tko leži na tem Sej sm res en trot - mislm, bom zdej vedla. nya- tvoj Lukec pa bo za našo Izabelo . fuuuuuuuuuuul je cotkan nya Luka je fullll srček ja ja ni kaj Luka je šarmer Luškan, tale Luka!! nya-ful luškan beybi tale tvoj Lukec Mamica je pa za ene 10 cm višja
< Sporočilo je popravil nya -- 27.7.2008 21:54:25 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 27.7.2008 21:50:11
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 Nobena ne bo jezna,ti se nam kar pridruži,lahko se pa opišeš,kdo si in nam predstaviš svoj zakladek . IZVIRNO SPOROČILO: nya valentina - povej kaj o svojem sončku Ja, sem mamica 2 sončkov... starejša princeska bo letos dopolnila 6 let in pa naš hrošček, ki je bil ravno včeraj star 2 meseca. Princeska zahteva zelo veliko moje pozornosti, sploh odkar imamo , je kr neki ljubosumna in če gremo kam, imam več dela z njo kot pa z . No pad tud to bomo pregural. Fantiček je pa zeloo priden, če je naspan in sit, skor kot da ga ni... zelo rad vid, da ga nagovarjam in mečkam . Ponoč spi od 22.30 pa do 4.00 približno, se je pa zmožen zbudit že ob 3.00 al pa potegn do 6.00 ure... nisem še pogruntala "recepta" za ta daljšo obliko spanja. Ma sej ni problema, ko se zbudi popapa pa spi naprej do 7.00 ure... pol pa itak vstanemo. Ga pa dojim in dodam še AM, ponoč pa samo dojim. Je pa prve tedne po porodu samo spal in jedel... zdej je pa budnih obdobij vse več. Smo pa ob rojstvu zgledal takole: 53 cm, 3900 g in OG 37 cm, v prvi posvetovalnici: 5595 g, 58.5 cm, OG 40 cm, naslednjo pa imamo 10.09.2008. No to sem napisala o svojih 2 sončkih... če pa katero kar koli zanima, pa naj vpraša . LP
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 27.7.2008 21:52:20
|
|
|
|
valentina2006
|
A ja še to... sem si mal ogledala slikce v vaših profilih... in vaši so nadvse prekrasni...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 27.7.2008 21:56:15
|
|
|
|
Anonimen
|
valentina - tudi tvoja dva sta prava sončka
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 27.7.2008 22:14:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Čao! Pa da se še jest mal vpišem, berem vas sicer že kr neki časa, sam pisat se mi pa kr nekak ni dal, tko da vas že kr poznam. Rodila sm 3.6.2008, rok sm pa mela devetega. Naša Gaja je bila ob rojstvu velika 49 cm, 2870 g, na posvetovalnici 8.7. pa je imela že 54 cm in 4100 g.. Morm se pa kr mal pohvalit , da nam kr spi skor po celo noč. No enkrat se zbudi, poje, pa takoj nazaj zaspi, pa to je zadnji tedn okol štirih,petih( pa upam da me ne sliš, da ne bo dons že prej ). Bil je pa rekord v spanju dva dni nazaj ko je spala od 20:30 pa do 5:30,pojedla pa spala do 8:30,pa še enkrat jedla pa potem spala do 11. No, sam sej to je blo 1 krat do sedaj. No pa sm se kr razpisala za u prve. Sm pogledala albume pa so full luštkani vsi po vrsti
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 27.7.2008 22:29:00
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya valentina - tudi tvoja dva sta prava sončka Se podpišem pod to res tamala je prava princeska.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 27.7.2008 22:30:20
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasi13 da se vam še jz javim. Rok sem imela 6.7 rodila sem pa 12.6 z CR v Celju Jana 2120 in Anžeja 1990 ko bom imela čas se vam pa še oglasim kaj lp Dobrodošla še ena mami,ki ima dva sončka
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 27.7.2008 22:34:40
|
|
|
|
lunca14
|
Nina7.....tud teb dobrodošlica v naš klub ,ma kaj maste vse tako pridne otročke,da kar spijo,pa spijo,moje dete bipa skoz sam jedel,pa jedel,pa carta bi se,ma bo velik ,pa pameten .......ah,ja tile naši črički,eden lepši od drugega....no javi se še kaj
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 27.7.2008 22:39:27
|
|
|
|
Tina 28
|
o...pozdravljene vse nove, ki ste se prišle pofočkat. Mi smo danes bli ob 7-ih vsi prišravljeni, da odrinemo na viteške igre...Nejc je bil ves nestrpen, ko je izvedel da gremo končno na ta bajni izlet. No, pa slišva po radiu, da odpade . Res smo si prov uro naštimal in vse popokal za cel dan...pol pa to. ko je Nejc slišal, kam bi šli (seveda prek radia)...je blo razočaranje totalno in ker smo bli vsi tko fajn pripravljeni (sicer zelo napičeni) smo šli pa v živalski vrt in je dan tud kar fajn izpadu. Čeprav tale naš živalski vrt....če bi imel škatlo predlogi jo sam jaz napolnim. smo pa ujeli hranjenje morskega leva in je blo fenomenalno. Pa giboni so bli noro kjut, sploh en tamal k je skoz skakal in nagajal ta starim . smo šele dobro pršli, saj smo šli še na grad na kavo in jest v jurmana. Premagala sem strah dojenja v javnosti (beri...nekje na robu javnosti odmaknjena, pokrita z odejco čez ramo in pleničko če šlauh...niti mal kože se ne vid ). Tko, da bravo za naš prvi celodneven izlet, ki smo ka gar fajn pregural z nekaj jokcanja (ker smo jo skoz prekladal vožič, lunca in vročina)...tamala je džekica.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 27.7.2008 22:43:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Lunca hvala za dobrodošlico. Ja sej tud jest kr ne morm verjet, da je tok pridna k v trebuhu je pa take zganjala da je blo za znort.Nism takrat nč spala .No pa čez dan je tud kr dost budna, tko da enkrat pa more mal spat. Ja maš prov da so ti naši pravi lepotci pa lepotičke. No se še kej javim.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 27.7.2008 22:47:59
|
|
|
|
Tina 28
|
Nina...vaša tamal je pa čist moji podobna...se pravi fletna zlo Je pa prava plavalka...takole je pa jaz v banji še nisem trenirala...bom poskusla, če ji bo to tud všeč, ker ponavad uživa (dokler ne pride na vrsto sušenje in brisanje
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 27.7.2008 22:58:13
|
|
|
|
lunca14
|
Premagala sem strah dojenja v javnosti (beri...nekje na robu javnosti odmaknjena, pokrita z odejco čez ramo in pleničko če šlauh...niti mal kože se ne vid ). čestitke za premagan strah,kar se dojenja tiče v javnosti,se zelo hitro navadiš,če je otrok lačen,ga moraš nahranit,pa tud če je zdraven papež .No se pa strinjam,da so določeni ljudje še kar netolerantni glede tega,v večini pa odobravajo in te ne gledajo kot tretje čudo tega sveta. Pa seveda super,da ste lepo preživeli dan. No jaz pa grem sedajle v mikuže,lepo spite,in pocrkljajte svoje zakladke .
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 27.7.2008 23:04:54
|
|
|
|
Tina 28
|
Hvala lunca....maš prav...ni druge kot jošk ven alpa sirena (ene so za moje pojme mogoč rez mal premal diskretne, saj se zdi, da kar želijo, da vsi opazijo)...jaz pri dojenju rabim mir in sem se bala, da me bodo motili pogledi, zato sem že doma potrenirala, kako stvari streči, da ne bi zraven kdo preveč videl ). In v tretje danes...je blo že zlo hitro zrihtan. Lahko noč Lunca...in da ti bodo fantje dal čimveč miru ponoči
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 27.7.2008 23:04:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Tina hvala, pa enako. Drugač se pa naša tud full rada kopa, k jo pa vn vzameš je pa dretje. No sej zdej ne več, zdej sam mal zajokca, na začetku ene trikrat se je pa drla na fertik, tko da je zdej zmer bolš. No grem jest zdej spat, je že cajt. Nočko
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 28.7.2008 7:49:42
|
|
|
|
alea01
|
dobro jutro mamičke nina7- dobrodošla . Le glej, da boš čimveč čvekala z nami valentina- se kaj javljaj tudi pri nas Naše hranjenje je v piz... . Od treh popoldan do devetih zvečer ni hotela nič pojest. Niti joško zagrabit . Pred tem je imela obrok nekje ob pol treh in pojedla 25mL. Ob devetih zvečer je pojedla 50ml in šla spat. Ob 4 zjutraj je pojedla 60ml in potem ob pol sedmih 70mL in se še neki igrala z joško. Joške tudi noče več vlečt . Zdaj veste zakaj sem čist na tleh in moja psiha je tudi v piz... . Ful delam na tem, da bi imela več mlekca in če noče vlečt, tudi tega ni.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 28.7.2008 8:15:08
|
|
|
|
anaj22
|
dobro jutro mamice in otročički dobrodošle nove čvekle Kako ste danes spali? Mi odlično od 21,30 do 4 sam pojedli pol je bla pa sirena ob 5,30 pa ga oči vzame ven in da v nama v pojstlo pa smo potegnel do 7, zdelepa spet mal dremuckamo da je mami loh umiru na RR. Jest pa pogrešam neki čvekel iz nosečnosti she29, anjaPH, tteeaa ... Komej čakam petek mamo šele prvo posvetovalnico, bomo končno zvedel kok je naš malček pridobu. Mojca glede širokega povijanja - naš že v P ni bil na široko povit sam v pamperskah, kontrolo kolkov mava pa novembar.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?