![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 25.7.2008 22:53:51
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 suzi kako ste imeli pa z Anžejem za zaspat k je bil manjši? Me čist tako zanima, k se tok razlikujejo med seboj. anžej je imel dudo. to mi je ful razlika. ponoč žani ne morem dude rinit, edino ziza jo pomiri. sicer je pa anžej isto kot žana jedel pri meni leže, sem mu dudo uturila in je spal dalje....se je pa tudi on težko navadil sam zaspat. ful časa sem mogla ob njegovi postli zvečer stat da je zaspal, se je ob mojo roko drsal z nosom , pol je pa začel izkoriščat, vedno dlje je blo treba zraven stat, smo se šli pa ko je jači....par dni je blo tulenje , pol se je pa umirilo in je sam začel spat. tud dudo smo brez problemov pri letu in pol ukinili. samo žana je še premajhna za take ukrepe. bi jo težko pustila jokat, ker res TULI.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 25.7.2008 22:57:45
|
|
|
|
ella79
|
to mi je čsit jasno, da je ne morš pustit tulit, je jaz tudi ne bi. K to bi bili pa že mal prekruti ukrepi za take stvari je še čas.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 25.7.2008 23:16:56
|
|
|
|
mesecnica
|
Uhhh...tema spanje in nespanje... Suzi - upam, da se vam uštima nočno spanje (mislim to, da bi ti čimprej sama ali z dudiko zaspala). jaz bi ji kar skoz po malem ponujala dudo. Mogoče pa enkrat zagrabi. Drugače so pa najini Mei tai-ji uspešno prispeli do Pule . Drug teden jih pa dobimo v SLO. Potem bomo pa čist taglavne .
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 25.7.2008 23:17:19
|
|
|
|
mesecnica
|
Ste šle že vse spat?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 25.7.2008 23:17:55
|
|
|
|
mesecnica
|
Jaz pa zdele še malo po netu srfam. Iščem kakšen dober recept za teletino pripravit.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 25.7.2008 23:20:54
|
|
|
|
mesecnica
|
Sem pa zdele ugotovila, da sem itak čist napačen kos teletine kupila za kaj dobrega pripravit .
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 25.7.2008 23:25:36
|
|
|
|
mesecnica
|
Res ni nobene?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 25.7.2008 23:30:43
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Uhhh...tema spanje in nespanje... Suzi - upam, da se vam uštima nočno spanje (mislim to, da bi ti čimprej sama ali z dudiko zaspala). jaz bi ji kar skoz po malem ponujala dudo. Mogoče pa enkrat zagrabi. Drugače so pa najini Mei tai-ji uspešno prispeli do Pule . Drug teden jih pa dobimo v SLO. Potem bomo pa čist taglavne . hvala za želje. dodo ji skos ponujam. sej včasih zagrabi za 2x pocuzat, pol pa spusti. bo že. sej drugač pa lepo spi brez zbujanja, edin selitev v drugo sobo nas bo zdej verjetno mal zdelala. juheeeeeejjjjj, za paket!! ampak kolk bomo res frajerke.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 25.7.2008 23:32:20
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Jaz pa zdele še malo po netu srfam. Iščem kakšen dober recept za teletino pripravit. jaz si pa avto iščem. mogoče katera koga pozna ki prodaja kaj majhnega s 5V in klimo?? tam do 5000 eur?? al pa še manj seveda. za po mestu furat.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 25.7.2008 23:33:56
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Sem pa zdele ugotovila, da sem itak čist napačen kos teletine kupila za kaj dobrega pripravit . moj je tud kupil teletino.....je v skrinji. kako jo pa pripraviš? moj je neke zrezke prinesel.... spečt se jih vedno da. a ste zdej pa vse že šle??
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 25.7.2008 23:34:26
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Jaz pa zdele še malo po netu srfam. Iščem kakšen dober recept za teletino pripravit. jaz si pa avto iščem. mogoče katera koga pozna ki prodaja kaj majhnega s 5V in klimo?? tam do 5000 eur?? al pa še manj seveda. za po mestu furat. Žal ne. Mal na avto.net poglej.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 25.7.2008 23:35:04
|
|
|
|
Suzi*
|
kuuu - kuuuuuu!!!???
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 25.7.2008 23:35:35
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Sem pa zdele ugotovila, da sem itak čist napačen kos teletine kupila za kaj dobrega pripravit . moj je tud kupil teletino.....je v skrinji. kako jo pa pripraviš? moj je neke zrezke prinesel.... spečt se jih vedno da. a ste zdej pa vse že šle?? No - tvoj je bil tako pameten, da je zrezke kupil. Jaz - neumnica - sem pa nek kos od vrata kupila. Očitno bomo golaž ali pa obaro jedli.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 25.7.2008 23:35:44
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Jaz pa zdele še malo po netu srfam. Iščem kakšen dober recept za teletino pripravit. jaz si pa avto iščem. mogoče katera koga pozna ki prodaja kaj majhnega s 5V in klimo?? tam do 5000 eur?? al pa še manj seveda. za po mestu furat. Žal ne. Mal na avto.net poglej. glih tam gledam.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 25.7.2008 23:36:38
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Sem pa zdele ugotovila, da sem itak čist napačen kos teletine kupila za kaj dobrega pripravit . moj je tud kupil teletino.....je v skrinji. kako jo pa pripraviš? moj je neke zrezke prinesel.... spečt se jih vedno da. a ste zdej pa vse že šle?? No - tvoj je bil tako pameten, da je zrezke kupil. Jaz - neumnica - sem pa nek kos od vrata kupila. Očitno bomo golaž ali pa obaro jedli. moj zmerej kupi zrezke. tud golaž bo super.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 25.7.2008 23:37:28
|
|
|
|
Suzi*
|
mesecnica kako kej tvoj avtek? kaj za enga si že kupila??
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 25.7.2008 23:38:47
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Sem pa zdele ugotovila, da sem itak čist napačen kos teletine kupila za kaj dobrega pripravit . moj je tud kupil teletino.....je v skrinji. kako jo pa pripraviš? moj je neke zrezke prinesel.... spečt se jih vedno da. a ste zdej pa vse že šle?? No - tvoj je bil tako pameten, da je zrezke kupil. Jaz - neumnica - sem pa nek kos od vrata kupila. Očitno bomo golaž ali pa obaro jedli. moj zmerej kupi zrezke. tud golaž bo super. Mah - ne vem. Bomo videli... Kje jih pa kupi? Jaz povsod iščem teletino za zrezke (Spar, MIR), pa mi ponavadi rečejo, da za zrezke pa nimajo primerne . Klinc... Moram it spet mal prečekirat po mesnicah, ker meni je dobra teletina.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 25.7.2008 23:40:18
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* mesecnica kako kej tvoj avtek? kaj za enga si že kupila?? Super. Mam pa Grand Modusa. Samo se mi zdi, da bom res bolj malo kilometrov naredila. Če počakaš kakšno leto, boš lahko fajni avtek kupila , ko ga bom prodajala. Bo skor čist brez kilometrov .
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 25.7.2008 23:43:05
|
|
|
|
mesecnica
|
Vmes še mal na kulinariki čekiram. Majo full hude slikce sladic. Se mi tako sline cedijo . Aha - veš, da imajo na loki tortico brez jajc, mleka in moke ?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 25.7.2008 23:45:00
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* mesecnica kako kej tvoj avtek? kaj za enga si že kupila?? Super. Mam pa Grand Modusa. Samo se mi zdi, da bom res bolj malo kilometrov naredila. Če počakaš kakšno leto, boš lahko fajni avtek kupila , ko ga bom prodajala. Bo skor čist brez kilometrov . uh, tolk časa pa ne bom brez. najkasnej ko grem v službo, moram nekej imet za furat otroke. a to si novga kupila? sta? zrezke je pa pr sosedu kupil na Cikavi.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 25.7.2008 23:47:01
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* mesecnica kako kej tvoj avtek? kaj za enga si že kupila?? Super. Mam pa Grand Modusa. Samo se mi zdi, da bom res bolj malo kilometrov naredila. Če počakaš kakšno leto, boš lahko fajni avtek kupila , ko ga bom prodajala. Bo skor čist brez kilometrov . uh, tolk časa pa ne bom brez. najkasnej ko grem v službo, moram nekej imet za furat otroke. a to si novga kupila? sta? zrezke je pa pr sosedu kupil na Cikavi. Čist nov. Ma mami popust, ker je bila zaposlena v Revozu. No za zrezke pa fajn, da vem, kje jih iskat.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 25.7.2008 23:48:03
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Vmes še mal na kulinariki čekiram. Majo full hude slikce sladic. Se mi tako sline cedijo . Aha - veš, da imajo na loki tortico brez jajc, mleka in moke ? pol vem, kam gremo, a ne??
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 25.7.2008 23:50:38
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Vmes še mal na kulinariki čekiram. Majo full hude slikce sladic. Se mi tako sline cedijo . Aha - veš, da imajo na loki tortico brez jajc, mleka in moke ? pol vem, kam gremo, a ne?? Sem jo danes probala. Sej ni nekaj, da dol padeš, ampak OK, boljše kot nič. Je pa takole sestavljena: ena plast kuhanega riža na kompotu, pa potem breskve iz kompota, pa še enkrat riž in nato breskve. Po vrhu pa želatina. Jaka znanost, a? Mahhh...vsaj v luft ne bom gledala, ko drugi ta boljše sladice jejo .
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMaterinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.