![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 25.7.2008 13:57:49
|
|
|
|
Bajsa
|
Kati upam, da se čimprej pocajtaš!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 25.7.2008 14:05:39
|
|
|
|
itata
|
bajsa: men se zdi pa kar težko verjetno, da bi od lekadola Zala tko jokala... sej ti ga že v porodnišnici dajo proti bolečinam
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 25.7.2008 14:40:12
|
|
|
|
kati kati
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa Kati upam, da se čimprej pocajtaš! hvala
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 25.7.2008 15:59:05
|
|
|
|
ella79
|
bajsa kako to, da te roka boli a si bla ful delovna v glavnej nej čim prej mine od tvojga je bla pa čist tipična moška izjava še ena življenjska: KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE, ZAPROSI ZA TEQILO, SOL IN SEVEDA ME POKLIČI.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 25.7.2008 17:48:06
|
|
|
|
jencili
|
pozdravljene.... nina in taj sta doma in športnih dni za atija je konec .... realnosti naproti.... kaj pa ta vikend bajsa >?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 25.7.2008 20:40:53
|
|
|
|
MetiLu
|
ste pa zgovorne dones Midva sva popoldan oddelala eno kitico, pol sva šla pa malo v lj k mojim starim staršem. tamal je v vozičku že čist zmešan in sedi sam sem ga dala dones prvič čist pokonc, ker se je tako dvigoval, da ga nisem mogla več gledat, no pa mu je bil svet prec lepši in pol sploh ni hotu več ležat. Takoj ko sem ga položila, je dvignil betičko in se je tako vozil naokol, ko ena firbčna kokoš Pomojem ga bom zdej več dala posedat, ker ful dobr sedi, seveda ob opori No, na poti domov mi je pa zaspal v avtu in še zdej drnjoha v lupinci tle zraven mene seveda, če pa cel popoldan ni nič več spal... dones bo šel spet pozn spat, se morava še skopat pa pojest, pa najbrž bo treba prej jest, ker sva nazadnje ob petih Upam, da bo današnja noč bistveno boljša in da bodo Jakob, Jakec, Maj, Janez, Lana in Ana spali!!! no, pa drugi februarčki tud, seveda
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 25.7.2008 21:27:12
|
|
|
|
ella79
|
čer kake čveke a je kej za pokomentirat jencili in Taj WB meti fajn da ste eno kitico popoldan odbrenkala, zdej se pa mal spočij čez viken naša je bila čist zmatrana in je zaspala že ob osmih, pred kopanjem pojedla žitno kašco, potem pa še mal zizo obliznila (za moje pojme čist premal ), za kupčka ni bilo časa, ampak direkt v postlo. To riževo kašco ima ful rada GH pa tudi že osvajava čez kak teden al pa dva upam da bova že na enem obroku GH. Je bila pa danes patronažna glede GH pri nas, pa itak nič novega povedala, sam glede na to da se je Zoja začela 1x na noč zbujat za dojenje, naj ji kar kaki dve uri pred spanjem dam žitno kašico, da so spet spala. Pa da vidimo zdej si jo grem pa umit, potem pridem F5 stisnt, pa če ne bo nobene, sam zaprem računalnik
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 25.7.2008 21:34:37
|
|
|
|
Janey
|
čer kak ste kaj? jaz sem tak utrujena, cel dan sma letala okoli pa ati je šele pred kratkim prišel domov. jaka je tak jokal danes res ne vem kaj mu je blo. moj je rekel da ga napenja, samo sej nič takega nisma jedla kar še nebi in ga že dolgo ni. komaj smo ga potolažili. revček moj. sem mislila da bom danes kaj nardila, pa nism nič, jutri me čaka taka gora perila. pa sploh ne vem kaj bom...katastrofa ej. upam da bo lepo, da bom lahko en stroj zunaj obesla, ker na stojalu se 2 dni suši. sem pol zlikala dopoldan, pol še mam, pa cel kup gat pa zoknov grem še malo peglo sprehajat dokler se moj tuška pol pa nina nana lepo pančite
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 25.7.2008 21:47:33
|
|
|
|
Suzi*
|
me je ven vrglo. pravim, da smo dopoldne malo šopingirali, sem nova za kavbojke in par mikic, pa moj je dobil kavbojke (otroc pridejo na vrsto drug teden ker mogoče celo znese v LJ prit), pol sva šla jest v mehiško, poznej je moj šel, mi smo šli pa na kavico in čvek h kolegom. jutri dopoldne moram mal stanovanje v red spravit, popoldne imamo pa družinski piknik.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 25.7.2008 21:51:41
|
|
|
|
MetiLu
|
Janez je skopan, sit in že pri palčkih. Pa sem prejle slišala ene zvoke iz spalnice, sem že mislna, da se je zbudil, pa ga grem pogledat in frajer neki sanja in se v spanju na glas smeji Jutri bova pa jabolčka jedla, ker revež že 2 dni ni kakal prej me ni motilo, ko je bil samo dojen, zdej ko pa vidim koliko poje, pa da nič ne gre ven, me pa malo skrbi Ella za uvajanje GH Midva se bova šla pa z mami jutri po Lj potepat, pa mal na tržnico, pol pa še v špar v oreng nabavo, doma nimamo nič za jest ... tko da se spet slišmo zvečer. Zdej se grem pa umit, pol pa pridem mal tipko zglancat, upam, da bo kera tuki Jest bom mogla pred spanjem še neki pojest
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 25.7.2008 21:58:48
|
|
|
|
Suzi*
|
miška, imaš paparico na mejlu. ko že govorite o nespanju...mi smo imeli spet štalo ponoči. sem jo nesla v "velko" postlo, ko sem šla spat, se je zbudila, ker je muvala okol po postli, sem jo našla kontra obrnjeno, na trebuhu v rešetkah. je jedla pri meni v postli, se itak zbudila, ko sem jo polagala v postlo, jedla še malo na rokah v stolu, se spet zbudila pri odlaganju. smo se od dveh do štirih nategovale, pol sem jo pa popokala v postlo, dala na joško, je kmal mrknila in spala do osmih v košku pri nama. mah, jaz več ne vem kaj ji paše in kje bi spala naša zbirčna prinčipesa. danes zaenkrat v najini postli spi. ko anžej mrkne jo bom probala deportirat tja. čeprav me ne mika in bi jo najraj pustila, sam da spi. kaj naj naredim????
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 25.7.2008 22:06:57
|
|
|
|
Suzi*
|
no, jaz sem tukej, ker sem samaaa. pa jutri bom tud tukej strašila, že v naprej povem, da se me ne bo ktera ustrašla.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 25.7.2008 22:11:08
|
|
|
|
mary_lou
|
Joj suzi jest nisem prava oseba za to svetovat ker Tai spi 12 ur v kosu, kaj pa vem vem da bi se rada naspala sam to da spi pr teb je pa tud "nevarno" sej ves da se ne navadi na to.... ne vem res ne skor bl sm za to da jo das v njeno pojstlo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 25.7.2008 22:11:57
|
|
|
|
MetiLu
|
Suzi, a Žana dudike ne mara? Mogoče če bi mela dudico, bi jo lažje zamotila, pri nas deluje. Čeprav je pa zdej tok obseden s to dudo, da jo moram pa ponoč 15x nazaj dajat sej nikol ni prov sam tole nespanje res ubija moj Janez je tak zlat otrok, sam ko bi še ponoč spal, pa bi bilo super
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 25.7.2008 22:14:27
|
|
|
|
mary_lou
|
Jest sm tud sama :-( mater ta policija .....zdej pred dopustom ma same nocne...komi cakam 1.8. da bo freeeeej
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 25.7.2008 22:15:18
|
|
|
|
mary_lou
|
dobr da mam saj prijatelje da jih gledam in se rezim zraven
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 25.7.2008 22:16:57
|
|
|
|
MetiLu
|
Suzi, jaz pa mislim, da če jo boš mela dones pri seb, ne bo bič narobe, pa se boš vsaj malo naspala... Nasvet od mamice glede spanja v skupni postelji, ki ima sedaj 6 otročka: bo pač malo dalj časa se k vama stiskal. Otrok ki več dobi, ti tudi več povrne s 5-im otrokom so imeli ful težave, ker ni hotel sam spat, pa je dones tak sladek 5-letnik, se še vedno zlo rad smuka okol nje, pa to ne pomen, da ji skoz za vratom visi jaz ne kompliciram, ko se mi ne da več vstajat, ga pustim spat pri nama, pa se je do zdej to velikrat zgodil, pa ni nič razvajen, še vedno zaspi v svoji postelji in nikol ne tuli ponoč, da bi šel k men, samo cucljal bi pa skoz neki
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 25.7.2008 22:20:52
|
|
|
|
mlavla
|
čer... mis mo kar vredu...jutri bomo mel doma spet celo delovno akcijo..saj delamo novo kurilnico..pa se bo jutri tlak ulival...skratka pestro.. suzi..a lahko še men pošlješ paparico??mislim,da imaš moj mail..če ne pa sporoči a drugače žana že kaj papca GH?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 25.7.2008 22:21:04
|
|
|
|
mary_lou
|
ja sej sm rekla da jest ne nisem prava za dajanje nasvetov k ne vem kva je neprespana noč
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 25.7.2008 22:23:23
|
|
|
|
mlavla
|
jst tud zjutraj nežo vzamem k nama v posteljo..ker ponavadi se zbudi okrog 5 ali 6h..in pol če jo prestavljam nazaj v njeno posteljo ne spi več..drugače pa še do ene pol osmih potegne..
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 25.7.2008 22:23:35
|
|
|
|
Suzi*
|
ma, nismo se čist razumele. ona sicer zaspi pri meni na zizi ned dojenjem, samo jo potem preložim v košek, ki je pri nama ob postelji. posteljica je pa v sobi, kjer spi tudi anžej....in s tem imamo probleme. zdej pa sicer spi v velki postli, ampak mene zdej ni tam .....a mislite, da zna bit to tud problem?? ker je ne bi rada navadla, da spi pri nama....
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 25.7.2008 22:27:02
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla suzi..a lahko še men pošlješ paparico??mislim,da imaš moj mail..če ne pa sporoči a drugače žana že kaj papca GH? sem ti poslala. upam, da je pravi mail. Žana še nič ne papca. včasih ji dam kakšen košček sadja za pocuzat, to je to. čakamo na 6m. oz. čez kakšna 2 tedna bomo začele eksperimentirat.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 25.7.2008 22:30:20
|
|
|
|
ella79
|
suzi zdej k spi jo pusti jo boš sam predramila, kakšne druge koristi ne bo verjetno. Daj jo vedno kar tja spat, kjer hočeš da spi. Naša še ćist nikol ni spala v najini postli, pa si to niti ne predstavljam sej ona bi že verjetno, sam midva ne bi. Jaz je še dojit nisem mogla leže, k sem mela dva dni more k sem iz P prišla, da jo bom poležala, pa sem ponoč kovter dvigovala kje je....
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 25.7.2008 22:39:15
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 suzi zdej k spi jo pusti jo boš sam predramila, kakšne druge koristi ne bo verjetno. Daj jo vedno kar tja spat, kjer hočeš da spi. Naša še ćist nikol ni spala v najini postli, pa si to niti ne predstavljam sej ona bi že verjetno, sam midva ne bi. Jaz je še dojit nisem mogla leže, k sem mela dva dni more k sem iz P prišla, da jo bom poležala, pa sem ponoč kovter dvigovala kje je.... me se pa skos leže dojimo. jah, navada. no, sej zdej sem jo uspešno deportirala v pojstlo. se ni nič zbudila. dude naša ne mara, pa tud zaspat ne zna sama, se dere da kar možgane para ....pol zna bit pa problem....edin ziza jo uspava (al pa vožnja v avtu ali vouzičku)....pol pa mamo take kokr jih imamo. nekej bomo že stuhtali.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 25.7.2008 22:41:07
|
|
|
|
ella79
|
suzi kako ste imeli pa z Anžejem za zaspat k je bil manjši? Me čist tako zanima, k se tok razlikujejo med seboj.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiNajlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.