![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 24.7.2008 23:25:32
|
|
|
|
mesecnica
|
Nič - grem ajčkat. Pa tamalo nahranit, ker se bo zdele ziher zbudila .
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 24.7.2008 23:25:57
|
|
|
|
mesecnica
|
Nočko.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 24.7.2008 23:30:06
|
|
|
|
Suzi*
|
nočko. naša pa že od petnajst do devetih spi. v veliki postli. na trebuhu je zdej. jaz še čokolino dokončam, vmes mal za avto pobrskam, pol pa spat.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 24.7.2008 23:31:46
|
|
|
|
mlavla
|
nočko še iz moje strani..
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 25.7.2008 7:00:39
|
|
|
|
itata
|
jutro. prva sem nazaj pa že spet "sred noči" gor visim . moj je šel v službo pa sva mal poklepetala pa nisem šla nazaj spat kaj češ. mali pa seveda še drnjoha. no ko smo pri razprodajah in velikostih. jaz sem kupila jakobu prec na začetku razprodaj hlačke 74 št in so mu že premajhne bom mogla danes ekstra še enkrat it, da pogledam, če imajo še kakšne bolj poletne 80, mal debelejše je pa clo moj kupu že št 86. skratka cel problem tole. moj fantič je namreč ogromen... evo dam slikice gor za dokaz. geslo jakob, album jakob na morju
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 25.7.2008 7:08:51
|
|
|
|
itata
|
mary: tale tvoj malček je res hiter. madona. moj se je šele včeraj uspel obrnit iz hrbta čist na trebuh. do zdej je zmeri sam na boku bingljal, ker ne mara bit kej preveč na trebuhu
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 25.7.2008 7:36:20
|
|
|
|
MetiLu
|
druga
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 25.7.2008 7:39:44
|
|
|
|
MetiLu
|
... ... rabim , ker sem spet vstajala na 1 uro upam, da so tole zobi!!! Grem likat, pol pa delat
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 25.7.2008 7:41:00
|
|
|
|
MetiLu
|
aja, pa od pol šestih sem že pokonc ... Itata, kako zdržiš, men se meša od tega ne spanja
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 25.7.2008 7:46:53
|
|
|
|
pina-1
|
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Kod i je vzel mojo Ano in mi utuil ta nadomestek? Mi namreč niso po noči sploh spali. No ja, zaspala je ob 22 in je spala vse do 1:30. POl je blo pa veselo do 4. Sploh ni spala, niti učka ni zaprla za sekundo . Zaspala je ob 4 z uko in je pred 7 bla že auf. Da ne pozabi, da je Mia okoli 12 prišla k nam in spala z nami dokler se ana ni zbudila. A je bla včeri kaka luna ali moje otroke res z zaudo nosi. Aja Jutro. Meti, ti si na vsezgodi že v muvingu. JAz pa mislim, da se daes pri nas ne bo kaj dosti delalo. LE torto moram za jutri spečt. NE veče bo energije za kaj več suzi fajn zapravljajte danes. Bajsa, zakaj ne grešv Ikeo pogledat za kuhinjo. Naši kolegi so jo tam kupili in je fulll dobra kvaliteta in design. Da o ceni ne govorimo. Jaz bom aslednjo tudi pri njih kupila, če bodo takrat še obstajali. Ene 10 let mam mir pred kuhinjo. grem kavo spit, pa Mio zbudit, ker gremo na plažo. ajd se beremo kasneje. ČE preživim dan
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 25.7.2008 8:04:48
|
|
|
|
itata
|
meti: težko... večino dni grem popoldne z jakobom spat za kako urco. drugač pa sem se očitno že mal navadla. je pa kar **** ja. mj se je včeri zbudu že do polnoči 3x - nimam pojma zakaj - mogoče slišal k sva joto kuhala pa ga je firec kaj dogaja pol se je pa še 2 dojil in vmes sem bila 1 uro pokonc, ker se mali ni in ni umiril. skoz se je premetaval. ni mogu poze najt al kaj? pa še plenice mi SKOZ spustijo .moram danes ene druge kupit, ker mu moram zdej redno ponoč previjat rit in body menjat, kar je cela beda...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 25.7.2008 8:27:39
|
|
|
|
kati kati
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata meti: težko... večino dni grem popoldne z jakobom spat za kako urco. drugač pa sem se očitno že mal navadla. je pa kar **** ja. mj se je včeri zbudu že do polnoči 3x - nimam pojma zakaj - mogoče slišal k sva joto kuhala pa ga je firec kaj dogaja pol se je pa še 2 dojil in vmes sem bila 1 uro pokonc, ker se mali ni in ni umiril. skoz se je premetaval. ni mogu poze najt al kaj? pa še plenice mi SKOZ spustijo .moram danes ene druge kupit, ker mu moram zdej redno ponoč previjat rit in body menjat, kar je cela beda... ata itata-js sem mela probleme dokler sem uporabljala pamper plenice, potem pa sem dobila brezplačen paker plenic od dm babylove-in sem res zadovoljna...mam še pol paketa fixis-sk pa sploh nisem zadovoljna ampak jih morm ponucat... spanje pa je blo danes za pop....t zbudu 10000000000...veliko jedu-pol se pa čudim mojemu mastitisu-ojej...odkar jem AB je Maj staršno jakav in razmišljamo kaj naredit...al nehat jest ab al prenehat dojit(to si ne želim) danes se je zbudu ob 5 zjutraj pa jokal jokal do 7 zjuraj nič ni pomagalo nobena igrača, potem pa v voziček pa mal povozičkala zdej pa še kr spi...bom mogla še jst it spat
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 25.7.2008 8:37:17
|
|
|
|
misar
|
dobro jutro naše noči so po tem cepljenju spet divje. budnica ob 23, 24, 1:30, 2:30 in 3:40. potem sem svojega na kavč poslala, da sva se midve razkomotle na postelji. ku** gleda pa še posteljo od 140cm , da se ne mormo vsi 3je stisnit . no potem sem menda še ene dvakrat dudo popravljala, ampak tko bolj v polsnu, da niti ne vem. pa smo pred ceplenjem spal že prav fino, od 1x do 2x budnica. suzi, sem ti ZS poslala. bi ti bila ful hvaležna, ker mi imamo pa zbirčno metko doma kar se AD3 kapljic tiče, jih jiaz od štarta nisem dajala, zdaj pa skušam kar redno dat, ker škodjo ne več. prav danes šaltamo na drugo flaško mary...taj je pa res že zakon, ne sam, da puza stoji že kati...se mi pa res smiliš...sam ne razumem, zakaj naj bi nehala dojit?? grem, ker mi aleluja poje
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 25.7.2008 8:46:26
|
|
|
|
itata
|
kati kati: mah men spustijo in dm plenice in pamperske... tko da ne vem no. očitno se res toooooook velik polula
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 25.7.2008 8:49:13
|
|
|
|
misar
|
o itata, WB kakšno je kaj morje... mi bi morda danes šli kaj dol, a se da kopat, al raj počakamo kak teden?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 25.7.2008 8:56:15
|
|
|
|
ella79
|
itata kakšen velik fant je že Jakob na zadnji sliki je dobr, k en direktor upam da se vse danes naspite in da bo današnja noč boljša
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 25.7.2008 9:08:50
|
|
|
|
Janey
|
jutro kak se mi spi. od 7ih že rogovili pokec. ne vem po kom je mi2 sma taka zaspanca oba zdaj je zaspal, upam da vseka kako dobro uro, ker me čaka čistka. do ponedeljka moram vse zrihtat pa sploh ne vem kje naj začnem. sem si rekla da si bom popucala vse, da pridem v dišeče in lepo nazaj iz tunizije. moram vam povedat je kuhna odkar sem jo pospravila tipi topi sem lubeka spedenala da vse lepo za sabo pospravi in nič ne odlaga, jaz pa če je lepo tak to iz navade nardim. ko je pa že kup mi je pa vseeno pa še kaj pristavim v glavnem grem na cote prvo...tega je največ, plus tega mam še par strojev za oprat pa nikamor za obesit. ne vem kaj bom. en stroj je en polno stojalo, jaz mam pa še vsaj 3 stroje grem na coooteee...pegla sploh ne vem kje je...prisežem
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 25.7.2008 9:10:33
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata kati kati: mah men spustijo in dm plenice in pamperske... tko da ne vem no. očitno se res toooooook velik polula naš ful pije in posledično tut veliko lula, on ma plenico v dveh urah nabito polno, pa sem probala vseeee plenice pa so vse spustile. najbolše držijo pampers baby dry ki se jih da dobit samo v mullerju lahko pa poskusiš kupit št. večje pa je mogoče to krivo da spušča.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 25.7.2008 9:15:40
|
|
|
|
itata
|
janey: bom probala še te hvala... sem že kupla maxi plus cifro od 9kg do 20kg pa ni to to mah sej bo. vežn da je zdrav ga bom pa zvagala danes, da vidim kolk sva pridelala v 2 tednih sem se celo jaz ene pol kile zredila
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 25.7.2008 9:33:45
|
|
|
|
Janey
|
itata meni so te baby dry re bolše od vse...ampak tudi te so nam že spustile, ampak sej pravim mali lula sto na uro
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 25.7.2008 13:45:24
|
|
|
|
itata
|
misar: morje je kar toplo. je pa vedno vprašanje koliko bo umazano glede na to od kje veter piha... kar se portoroške strani tiče. izolska je po mojem čist ok vedno, ker je bolj odprta stran se pa ne kopam jaz prav veliko... sem mal hecna okol tega. raj v senci ždim in čitam
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 25.7.2008 13:48:58
|
|
|
|
itata
|
drugač sem šla pa še v HM in CA danes mal pogledat. razprodaje so že bolj al manj konc, ampak kaj naj če mi je otrok vse preprasel. paglavec skratka je dobil še 2 trenirki in 1 kratke in 1 dolge tanke hlače. pa da vidimo do kdaj bo to trajal... pol sem pa še jaz do zdravnice skočila. hodim ful velik lulat (tko na pol urce in skoz se mi zdi, da me tišči) pa ne pijem nič več ali manj kot prej, sam boli me pa tudi nič ne... tko da zdej preventivno brusnični čaj pijem in imam antibiotik "za vsak slučaj" - urin ni nič pametnega pokazal. bomo vidl. a se naslednji teden kej dobimo?? sre/čet/pet??
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 25.7.2008 13:50:19
|
|
|
|
Bajsa
|
DOber dan! No ni glih dober, je bolj slab. Madam se je ponoč samo enkrat zbudila in to ob 3, pa še to sam zato ker sem jaz okrog rogovilila, ker me je bolečina zbudila. Desno roko mam skor mrtvo. Boli me ko . madam sploh ne upam odzignt , požrla sem že 4 lekdaole, pa nč bolš. Neki me seka v rami in dol čez, čez celo roko. Zdele se je pa z takim zbudila, da bi še jaz jokala z njo. Joj upam, da jo ne šraufa kej zarad tablet. Ne bom več jedla lekadola, pa nej me boli, sam da bo pikica dobr Zdej ji grem pa mal kosila skuhat, da bomo papali. Suzi hvala!! Moj mi pa prjav, ja a te je mogl lih zdej vščipnt, a res ne moreš Zale met, v trgovino it (pivo), pa še kuhat ju3 A je sploh potrebn kšn komentar Lep dan vam želim!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 25.7.2008 13:53:14
|
|
|
|
Bajsa
|
Itata tvoj Jakob je pa res veeeeelioiiik! Pravi mali bajsek, pa brez zamere! Mi2 bi lohk bolj proti koncu tedna pršle. Mava v sredo posvetovalnico in 3 cepljenje, sam ne vem če jo bojo cepil, ker ji mal iz nosa teče , vročine ma pa že ene tri dni tm okol 37.5, ne vem no, bomo vidl.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 25.7.2008 13:55:52
|
|
|
|
kati kati
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa DOber dan! No ni glih dober, je bolj slab. Madam se je ponoč samo enkrat zbudila in to ob 3, pa še to sam zato ker sem jaz okrog rogovilila, ker me je bolečina zbudila. Desno roko mam skor mrtvo. Boli me ko . madam sploh ne upam odzignt , požrla sem že 4 lekdaole, pa nč bolš. Neki me seka v rami in dol čez, čez celo roko. Zdele se je pa z takim zbudila, da bi še jaz jokala z njo. Joj upam, da jo ne šraufa kej zarad tablet. Ne bom več jedla lekadola, pa nej me boli, sam da bo pikica dobr Zdej ji grem pa mal kosila skuhat, da bomo papali. Suzi hvala!! Moj mi pa prjav, ja a te je mogl lih zdej vščipnt, a res ne moreš Zale met, v trgovino it (pivo), pa še kuhat ju3 A je sploh potrebn kšn komentar Lep dan vam želim! bajsa-men Maj joče odkar jem antibiotike-ker prej resnično ni nikoli. ZDEJ pa histeričen jok-ker pr men se full pozna sam jst morm jest ab zaradi mastitisa- sem že razmišljala ali dojenje ali mkoje zdravje? poleg tega da sem se še prehladila ,smrkam in imam vnete očke
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiNajlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.