|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
24.7.2008 23:25:32   
mesecnica
Nič - grem ajčkat. Pa tamalo nahranit, ker se bo zdele ziher zbudilauser posted image .

Mesečnica

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
24.7.2008 23:25:57   
mesecnica
Nočko.

Mesečnica

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
24.7.2008 23:30:06   
Suzi*
nočko.

naša pa že od petnajst do devetih spi. v veliki postli. na trebuhu je zdej. user posted image

jaz še čokolino dokončam, vmes mal za avto pobrskam, pol pa spat.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
24.7.2008 23:31:46   
mlavla
nočko še iz moje strani..

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
25.7.2008 7:00:39   
itata
jutro.
prvauser posted image  sem nazaj pa že spet "sred noči" gor visimuser posted image . moj je šel v službo pa sva mal poklepetala pa nisem šla nazaj spat kaj češ. mali pa seveda še drnjoha.
no ko smo pri razprodajah in velikostih. jaz sem kupila jakobu prec na začetku razprodaj hlačke 74 št in so mu že premajhneuser posted image  bom mogla danes ekstra še enkrat it, da pogledam, če imajo še kakšne bolj poletne 80, mal debelejše je pa clo moj kupu že št 86. skratka cel problem tole. moj fantič je namreč ogromen... evo dam slikice gor za dokaz.
geslo jakob, album jakob na morjuuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
25.7.2008 7:08:51   
itata
mary: tale tvoj malček je res hiter. madona. moj se je šele včeraj uspel obrnit iz hrbta čist na trebuh. do zdej je zmeri sam na boku bingljal, ker ne mara bit kej preveč na trebuhuuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
25.7.2008 7:36:20   
MetiLu
druga user posted image  

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
25.7.2008 7:39:44   
MetiLu
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ... rabim user posted image , ker sem spet vstajala na 1 uro user posted image  upam, da so tole zobi!!!

Grem likat, pol pa delat user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
25.7.2008 7:41:00   
MetiLu
aja, pa od pol šestih sem že pokonc ...

Itata, kako zdržiš, men se meša od tega ne spanja user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
25.7.2008 7:46:53   
pina-1
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kod i je vzel mojo Ano in mi utuil ta nadomestek?user posted image user posted image  Mi namreč niso po noči sploh spali. No ja, zaspala je ob 22 in je spala vse do 1:30. POl je blo pa veselo do 4. Sploh ni spala, niti učka ni zaprla za sekundouser posted image . Zaspala je ob 4 z uko in je pred 7 bla že auf.
Da ne pozabi, da je Mia okoli 12 prišla k nam in spala z nami dokler se ana ni zbudila.user posted image
A je bla včeri kaka luna ali moje otroke res z zaudo nosi.

Aja Jutro.

Meti, ti si na vsezgodi že v muvingu. JAz pa mislim, da se daes pri nas ne bo kaj dosti delalo. LE torto moram za jutri spečt. NE veče bo energije za kaj večuser posted image

suzi fajn zapravljajte danes.

Bajsa, zakaj ne grešv Ikeo pogledat za kuhinjo. Naši kolegi so jo tam kupili in je fulll dobra kvaliteta in design. Da o ceni ne govorimo. Jaz bom aslednjo tudi pri njih kupila, če bodo takrat še obstajali. Ene 10 let mam mir pred kuhinjo. user posted image

grem kavo spit, pa Mio zbudit, ker gremo na plažo.

ajd se beremo kasneje. ČE preživim danuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
25.7.2008 8:04:48   
itata
meti: težko... večino dni grem popoldne z jakobom spat za kako urco. drugač pa sem se očitno že mal navadla. je pa kar **** ja. mj se je včeri zbudu že do polnoči 3x - nimam pojma zakaj - mogoče slišal k sva joto kuhala pa ga je firec kaj dogajauser posted image  pol se je pa še 2 dojil in vmes sem bila 1 uro pokonc, ker se mali ni in ni umiril. skoz se je premetaval. ni mogu poze najt al kaj? pa še plenice mi SKOZ spustijo .moram danes ene druge kupit, ker mu moram zdej redno ponoč previjat rit in body menjat, kar je cela beda...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
25.7.2008 8:27:39   
kati kati
IZVIRNO SPOROČILO: itata

meti: težko... večino dni grem popoldne z jakobom spat za kako urco. drugač pa sem se očitno že mal navadla. je pa kar **** ja. mj se je včeri zbudu že do polnoči 3x - nimam pojma zakaj - mogoče slišal k sva joto kuhala pa ga je firec kaj dogajauser posted image  pol se je pa še 2 dojil in vmes sem bila 1 uro pokonc, ker se mali ni in ni umiril. skoz se je premetaval. ni mogu poze najt al kaj? pa še plenice mi SKOZ spustijo .moram danes ene druge kupit, ker mu moram zdej redno ponoč previjat rit in body menjat, kar je cela beda...
ata
itata-js sem mela probleme dokler sem uporabljala pamper plenice, potem pa sem dobila  brezplačen paker plenic od dm babylove-in sem res zadovoljna...mam še pol paketa fixis-sk pa sploh nisem zadovoljna ampak jih morm ponucat...

spanje pa je blo danes za pop....tuser posted image zbudu 10000000000...veliko jedu-pol se pa čudim mojemu mastitisu-ojej...odkar jem AB je Maj staršno jakav in razmišljamo kaj naredit...al nehat jest ab al prenehat dojit(to si ne želim)user posted image

danes se je zbudu ob 5 zjutrajuser posted image pa jokal jokal do 7 zjuraj nič ni pomagalo nobena igrača, potem pa v voziček pa mal povozičkala zdej pa še kr spi...bom mogla še jst it spat

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
25.7.2008 8:37:17   
misar
dobro jutro

naše noči so po tem cepljenju spet divje.

budnica ob 23, 24, 1:30, 2:30 in 3:40. potem sem svojegauser posted image na kavč poslala, da sva se midve razkomotle na postelji. ku** gleda pa še posteljo od 140cmuser posted image user posted image , da se ne mormo vsi 3je stisnituser posted image user posted image . no potem sem menda še ene dvakrat dudo popravljala, ampak tko bolj v polsnu, da niti ne vem. user posted image user posted image pa smo pred ceplenjem spal že prav fino, od 1x do 2x budnica.

suzi, sem ti ZS poslala. bi ti bila ful hvaležna, ker mi imamo pa zbirčno metko domauser posted image

kar se AD3 kapljic tiče, jih jiaz od štarta nisem dajala, zdaj pa skušam kar redno dat, ker škodjo ne več. prav danes šaltamo na drugo  flaškouser posted image

mary...taj je pa res že zakon, ne sam, da puza stoji žeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kati
...se mi pa res smiliš...sam ne razumem, zakaj naj bi nehala dojit??

grem, ker mi aleluja poje user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
25.7.2008 8:46:26   
itata
kati kati: mah men spustijo in dm plenice in pamperske... tko da ne vem no. očitno se res toooooook velik polulauser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
25.7.2008 8:49:13   
misar
o itata, WB

kakšno je kaj morje... mi bi morda danes šli kaj dol, a se da kopat, al raj počakamo kak teden?

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
25.7.2008 8:56:15   
ella79
itata kakšen velik fant je že Jakob user posted image user posted image user posted image na zadnji sliki je dobr, k en direktor user posted image

upam da se vse danes naspite in da bo današnja noč boljša user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
25.7.2008 9:08:50   
Janey
jutro

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kak se mi spi. od 7ih že rogovili pokec. ne vem po kom jeuser posted image user posted image user posted image user posted image mi2 sma taka zaspanca obauser posted image user posted image zdaj je zaspal, upam da vseka kako dobro uro, ker me čaka čistka. do ponedeljka moram vse zrihtat pa sploh ne vem kje naj začnem. sem si rekla da si bom popucala vse, da pridem v dišeče in lepo nazaj iz tunizije. moram vam povedat je kuhna odkar sem jo pospravila tipi topiuser posted image user posted image user posted image user posted image sem lubeka spedenala da vse lepo za sabo pospravi in nič ne odlaga, jaz pa če je lepo tak to iz navade nardim. ko je pa že kup mi je pa vseeno pa še kaj pristavimuser posted image user posted image user posted image v glavnem grem na cote prvo...tega je največ, plus tega mam še par strojev za oprat pa nikamor za obesit. ne vem kaj bom. en stroj je en polno stojalo, jaz mam pa še vsaj 3 strojeuser posted image

grem na coooteee...pegla sploh ne vem kje je...prisežemuser posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
25.7.2008 9:10:33   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: itata

kati kati: mah men spustijo in dm plenice in pamperske... tko da ne vem no. očitno se res toooooook velik polulauser posted image

naš ful pije in posledično tut veliko lula, on ma plenico v dveh urah nabito polno, pa sem probala vseeee plenice pa so vse spustile. najbolše držijo pampers baby dry ki se jih da dobit samo v mullerju

lahko pa poskusiš kupit št. večje pa je mogoče to krivo da spušča.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
25.7.2008 9:15:40   
itata
janey: bom probala še te hvala... sem že kupla maxi plus cifro od 9kg do 20kg pa ni to touser posted image  mah sej bo. vežn da je zdravuser posted image  ga bom pa zvagala danes, da vidim kolk sva pridelala v 2 tednihuser posted image  sem se celo jaz ene pol kile zredilauser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
25.7.2008 9:33:45   
Janey
itata meni so te baby dry re bolše od vse...ampak tudi te so nam že spustile, ampak sej pravim mali lula sto na urouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
25.7.2008 13:45:24   
itata
misar: morje je kar toplo. je pa vedno vprašanje koliko bo umazano glede na to od kje veter piha... kar se portoroške strani tiče. izolska je po mojem čist ok vedno, ker je bolj odprta stranuser posted image  se pa ne kopam jaz prav veliko... sem mal hecna okol tega. raj v senci ždim in čitamuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
25.7.2008 13:48:58   
itata
drugač sem šla pa še v HM in CA danes mal pogledat. razprodaje so že bolj al manj konc, ampak kaj naj če mi je otrok vse preprasel. paglavecuser posted image  skratka je dobil še 2 trenirki in 1 kratke in 1 dolge tanke hlače. pa da vidimo do kdaj bo to trajal... pol sem pa še jaz do zdravnice skočila. hodim ful velik lulat (tko na pol urce in skoz se mi zdi, da me tišči) pa ne pijem nič več ali manj kot prej, sam boli me pa tudi nič ne... tko da zdej preventivno brusnični čaj pijem in imam antibiotik "za vsak slučaj" - urin ni nič pametnega pokazal. bomo vidl.

a se naslednji teden kej dobimo?? sre/čet/pet??

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
25.7.2008 13:50:19   
Bajsa
DOber dan!

No ni glih dober, je bolj slab. Madam se je ponoč samo enkrat zbudila in to ob 3, pa še to sam zato ker sem jaz okrog rogovilila, ker me je bolečina zbudila. Desno roko mam skor mrtvo. Boli me ko user posted image . madam sploh ne upam odzignt user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , požrla sem že 4 lekdaole, pa nč bolš. Neki me seka v rami in dol čez, čez celo roko.

Zdele se je pa z takim user posted image  zbudila, da bi še jaz jokala z njo. Joj upam, da jo ne šraufa kej zarad tablet. Ne bom več jedla lekadola, pa nej me boli, sam da bo pikica dobr user posted image
Zdej ji grem pa mal kosila skuhat, da bomo papali.

Suzi hvala!!

Moj mi pa prjav, ja a te je mogl lih zdej vščipnt, a res ne moreš Zale met, v trgovino it (pivo), pa še kuhat ju3 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  A je sploh potrebn kšn komentar user posted image

Lep dan vam želim!

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
25.7.2008 13:53:14   
Bajsa
Itata tvoj Jakob je pa res veeeeelioiiik! Pravi mali bajsek, pa brez zamere!
Mi2 bi lohk bolj proti koncu tedna pršle. Mava v sredo posvetovalnico in 3 cepljenje, sam ne vem če jo bojo cepil, ker ji mal iz nosa teče user posted image , vročine ma pa že ene tri dni tm okol 37.5, ne vem no, bomo vidl.

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
25.7.2008 13:55:52   
kati kati
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

DOber dan!

No ni glih dober, je bolj slab. Madam se je ponoč samo enkrat zbudila in to ob 3, pa še to sam zato ker sem jaz okrog rogovilila, ker me je bolečina zbudila. Desno roko mam skor mrtvo. Boli me ko user posted image . madam sploh ne upam odzignt user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , požrla sem že 4 lekdaole, pa nč bolš. Neki me seka v rami in dol čez, čez celo roko.

Zdele se je pa z takim user posted image  zbudila, da bi še jaz jokala z njo. Joj upam, da jo ne šraufa kej zarad tablet. Ne bom več jedla lekadola, pa nej me boli, sam da bo pikica dobr user posted image
Zdej ji grem pa mal kosila skuhat, da bomo papali.

Suzi hvala!!

Moj mi pa prjav, ja a te je mogl lih zdej vščipnt, a res ne moreš Zale met, v trgovino it (pivo), pa še kuhat ju3 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  A je sploh potrebn kšn komentar user posted image

Lep dan vam želim!

bajsa-men Maj joče odkar jem antibiotike-ker prej resnično ni nikoli. ZDEJ pa histeričen jok-ker pr men se full pozna sam jst morm jest ab zaradi mastitisa- sem že razmišljala ali dojenje ali mkoje zdravje?
poleg tega da sem se še prehladila ,smrkam in imam vnete očke

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.