|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
24.7.2008 22:43:52   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

meti jaz sem že kupila žabice, pa še znižane so bile sedaj iz 4 EUR na 1 EUR user posted image user posted image user posted image

kje pa???

pina, dobiš pošiljko. user posted image

sej sem že včeraj pripopala link, tam k sem noro velik zapravla user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
24.7.2008 22:46:46   
ella79
mary če maš 16:9 televizijo, maš pr kraj sliko črno user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
24.7.2008 22:48:14   
pina-1
suzi hvala.
ne boste verjele, kaj sem danes delala. sem se šla po naših čvekih sprehajat, ko smo ble še s trebuhi. In najdem post od Bamby. Tale:

No suzika, iskrene čestitke za pupiko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa je pina res dobro coprala user posted image user posted image user posted image . Zdaj pa veselo cartanje, Anžeju pa čestitke za sestrico!!!

Pina, kaj ti je že obljubila? Novo palico, če boš prav coprala, ali če boš falila? Pa o metli je bilo tudi nekaj govora user posted image .

no suzi kaj si mi obljubla za corpnijo?user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
24.7.2008 22:50:21   
MetiLu
Pinči, kaj je zdej z zickom? user posted image

Evo, dedc je doma. Jaz grem še zobe umit, pa hitro spat, upam, da bo dones kej boljša noč, janez čist mirno spi že od devetih user posted image

Nočko

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
24.7.2008 22:50:24   
ella79

meti jaz sem že kupila žabice, pa še znižane so bile sedaj iz 4 EUR na 1 EUR user posted image user posted image user posted image

kje pa???

sej sem že včeraj pripopala link, tam k sem noro velik zapravla user posted image user posted image

evo take imamo, pa rumene...
http://www.t-a-o.com/mode-fille/accessoires/collants-gourmand-12,47,6677.html

za 1 EUR user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
24.7.2008 22:51:56   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Pinči, kaj je zdej z zickom? user posted image

Evo, dedc je doma. Jaz grem še zobe umit, pa hitro spat, upam, da bo dones kej boljša noč, janez čist mirno spi že od devetih user posted image

Nočko

za enkrat nič. Je moj reku, da mamo nekje še enega od mie, ki smo ga tudi kupili za enega črnega in enega belega. Moram najprej videt, če je še za upoabo. Jaz sem mislila, da smo ga že zdavnja eliminiraliuser posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
24.7.2008 22:52:11   
mesecnica

jaz pa za našo čist preveč pripravim, itak šele uvajava, jaz ji grem pa dva krompirčka kuhat, namesto dva koščka user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Tole je pa za nas porcija, ne za user posted image .
user posted image user posted image user posted image

Mesečnica

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
24.7.2008 22:53:26   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

Ufff ela ne vem kje pa pogledas kak je format?   Ja na sirupu je pa smetana gor ja sam ne na vseh, sm une k so bli čisti zdej dala kr v hladilnik druge sm pa stran zmetala. je mami rekla da mozno ker nimamo tok hladne kleti da se je skisal, no sej sta sam 2 flasi sli v .... Jest pa sebese se nisem pila ze cel life delamo samo sirup

nič ni narobe če je ta smetana gor..sam lepo ga precedi..pa bo..preverjenouser posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
24.7.2008 22:53:46   
mesecnica

kje pa???

evo take imamo, pa rumene...
http://www.t-a-o.com/mode-fille/accessoires/collants-gourmand-12,47,6677.html

za 1 EUR user posted image user posted image

Ej - Ella - a na vseh stvareh, ki si jih kupila piše, da je prepovedano sušenje in pranje samo na 30°C?user posted image

Mesečnica

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
24.7.2008 22:56:02   
mary_lou
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

Ufff ela ne vem kje pa pogledas kak je format?   Ja na sirupu je pa smetana gor ja sam ne na vseh, sm une k so bli čisti zdej dala kr v hladilnik druge sm pa stran zmetala. je mami rekla da mozno ker nimamo tok hladne kleti da se je skisal, no sej sta sam 2 flasi sli v .... Jest pa sebese se nisem pila ze cel life delamo samo sirup

nič ni narobe če je ta smetana gor..sam lepo ga precedi..pa bo..preverjenouser posted image

Si cist ziher???? ne bi mela rada kake "sralne dneve"   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ella nc ni crno na Tv ju se lepo vid, brez crnih robov

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
24.7.2008 22:59:31   
pina-1
jaz počasi grem. se beremo jutri zjutraj.

nočko

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
24.7.2008 22:59:44   
ella79
mesecnica, na žabicah ni sploh nič listkov, etikete sem že v smeti vrgla, na njihovih majčkah pa je brez sušilca in 30C. Sem šla pa še na H&M žabice gledat, pa je tudi brez sušilca sam jih pa lahko na 60C user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
24.7.2008 23:02:17   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

suzi hvala.
ne boste verjele, kaj sem danes delala. sem se šla po naših čvekih sprehajat, ko smo ble še s trebuhi. In najdem post od Bamby. Tale:

No suzika, iskrene čestitke za pupiko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa je pina res dobro coprala user posted image user posted image user posted image . Zdaj pa veselo cartanje, Anžeju pa čestitke za sestrico!!!

Pina, kaj ti je že obljubila? Novo palico, če boš prav coprala, ali če boš falila? Pa o metli je bilo tudi nekaj govora user posted image .

no suzi kaj si mi obljubla za corpnijo?user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
24.7.2008 23:04:18   
mesecnica

mesecnica, na žabicah ni sploh nič listkov, etikete sem že v smeti vrgla, na njihovih majčkah pa je brez sušilca in 30C. Sem šla pa še na H&M žabice gledat, pa je tudi brez sušilca sam jih pa lahko na 60C user posted image

Jaz sem sicer H&M žabice letos kar sušila, pa je bilo OK. Problem imamo zato, ker nimamo balkona in sem prisiljena sušiti v sušilcu, pa se bojim, da ne bi šlo preveč skup user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
24.7.2008 23:05:09   
mesecnica
Majčke od H&M pa se itak lahko sušijo v sušilcu. Vsaj na mojih tako piše user posted image .

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 1465
24.7.2008 23:06:08   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Jaz sem sicer H&M žabice letos kar sušila, pa je bilo OK. Problem imamo zato, ker nimamo balkona in sem prisiljena sušiti v sušilcu, pa se bojim, da ne bi šlo preveč skup user posted image .

jaz pa na luftu sušim, etiket sploh ne gledam (sam sestavo). Imajo pa majhne številke, tako da je itak treba mal večje vzet.

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 1466
24.7.2008 23:07:20   
Suzi*
mesecnica, a se odpravljaš v lJ v šoping?
mi gremo jutri kar tukej pri nas malo pogledat.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
24.7.2008 23:08:43   
Bajsa
Dober večer!

Nč kej velik ne bom komentirala ker sem preveč crknena. Madam je glih nazaj zaspala, jaz sem pa tud že čist koma. Dons sem šla gledat za kuhno, 1600€, moj pa prav da je to preveč za tiste tri omarce user posted image user posted image user posted image  WTF??? Kr neki, me je čist v slabo voljo spravu user posted image user posted image user posted image
Mlavla user posted image user posted image user posted image  za zobke.
Mary ti pa morš res pazit tvojga Tai-ja da ti ne bo kej kmal pobegnu. user posted image user posted image user posted image  mali je res napreden. Naša se pa še obrne ne konkretno user posted image user posted image

Itata WB. user posted image user posted image user posted image  za odmor in hvala za odgovor, sicer me mal muč še ta zadeva, ampak ju3 pošljem, pa upam, da sm zaklučla. Maš kavico v dobrem.

Ne vem če sm še kej hotla, grem ajat, se beremo ju3!

Sladke sanje

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
24.7.2008 23:10:28   
mesecnica

Ne - smo nekaj že v ponedeljek opravili user posted image . Naju je moj peljal v Citypark in Supernovo. Oblaufala sem pa H&M, C&A, Mark&Spencer. Sem kar nekaj stvari dobila v akciji. Kam boste pa vidve šle?

Mesečnica

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
24.7.2008 23:12:44   
Bajsa
Meti jaz ji tud v hladilniku za drugi dan pustim, sam če ni krompirja notr, pa ni nobene panike, pa tud v isti posodici. Kaj pa vem no, sej okrog tud ni vse sterilno in tko. Vsak po svoje a ne.
Mi2 sva pa dons prvič jedle špinačo in krompir, doma narejen prvič, je pojedla ene 40, pa ji je blo kr všeč no.

Eno? po kolkem času dostavjo paket, če je kera že naročala pri bc prek spleta?

Februarka lepo se imejte!

Janey, ti si pa imela pestro, dobr da je dneva konc.

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
24.7.2008 23:14:14   
Suzi*

Ne - smo nekaj že v ponedeljek opravili user posted image . Naju je moj peljal v Citypark in Supernovo. Oblaufala sem pa H&M, C&A, Mark&Spencer. Sem kar nekaj stvari dobila v akciji. Kam boste pa vidve šle?

jaz bi šla ful rada tja (HM, CA), pa nam ne bo zneslo pomoje v času razprodaj. do kdaj so sploh? user posted image  tako da gremo kar v BTC. imamo očita dopoldne doma, pol pa piči za cel vikend v Sarajevo....mi bomo pa spet sami. 

Neposredna povezava do sporočila: 1471
24.7.2008 23:15:12   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

Meti jaz ji tud v hladilniku za drugi dan pustim, sam če ni krompirja notr, pa ni nobene panike, pa tud v isti posodici. Kaj pa vem no, sej okrog tud ni vse sterilno in tko. Vsak po svoje a ne.
Mi2 sva pa dons prvič jedle špinačo in krompir, doma narejen prvič, je pojedla ene 40, pa ji je blo kr všeč no.

Eno? po kolkem času dostavjo paket, če je kera že naročala pri bc prek spleta?

Februarka lepo se imejte!

Janey, ti si pa imela pestro, dobr da je dneva konc.

Jaz sem avtosedež dobila v dveh dneh user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
24.7.2008 23:17:27   
mesecnica
Takole sem nabavila:
V H&M sem bodyje z dolgimi rokavi kupila, ene hlače (kot trenirkica) in majčko za zraven in potem še pižamico. V Mark&Spencer pa pižamice in hlače. Potem pa v C&A jopico z dolgimi rokavi, majičko z dolgimi rokavi, oblekico + jopico, trenerkico. Neki tazga... Majo pa v C&A res ugodne stvari. Jaz sem že v Gradcu nabavljala njihovo robo in sem bila zelo zadovoljna. Bom videla kako bo s to user posted image .
Če se mi bo dalo bom jutri malo poslikala user posted image .
Sem pa kupovala cifre 74 in 80. Večinoma 80, ker se mi zdi, da naša raste kot konoplja user posted image .

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 1473
24.7.2008 23:19:08   
mesecnica

jaz bi šla ful rada tja (HM, CA), pa nam ne bo zneslo pomoje v času razprodaj. do kdaj so sploh? user posted image  tako da gremo kar v BTC. imamo očita dopoldne doma, pol pa piči za cel vikend v Sarajevo....mi bomo pa spet sami. 

A potem greste v ožjem družinskem krogu v šoping? user posted image
A majo kakšen koncert v Sarajevu ali gre na izlet?

Mesečnica

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
24.7.2008 23:21:59   
Suzi*

A potem greste v ožjem družinskem krogu v šoping? user posted image
A majo kakšen koncert v Sarajevu ali gre na izlet?

user posted image user posted image  v zožanem, ja. žana gre z nama. upam, da bosta šla onadva vmes na kakšno kavo sama, da bom v miru mal firbcala. user posted image  
tja gre pa z bratom...mal na izlet, ja.

Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.