|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
25.7.2008 9:49:27   
nell
Dobro jutro bejbe!

Da vas na hitro pozdravim preden odhitim na pregled.

Danes sem prilezla izpod tuša in ko sem se brisala, sem opazila da je tud men začelo mezet mleko...tko čisto malo. In zdej kot nevedna fračka, me skrbi, če si moram že kr blazinice začet notr tiščat, al to bolj mal teče...da nam pol sred mesta s fleki okol jošk hodilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
25.7.2008 9:50:48   
Julija08
Hojla,

mene pa zanima kaj boste jedel oz. nekatere že jeste ko dojite.user posted image Ali se strogo držite ali gledate samo, da ne jeste sadja, pikantnega,...

Pojma nimam sploh kaj lahko ješ potem ko dojiš, nekatere pravijo da je najbolje čimmanj komplicirati, druge se ful držijo..

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
25.7.2008 9:58:52   
MATEJKA_
hrana pri dojenju - nam so v MŠ rekli, da naj jemo vse, kar nam paše, izogibat se le preveliki količini mleka in mlečnih izdelkov in pa prevelike količine surove zelenjave in sadja. pa tudi to ni potrebno, če ne opazimo, da otroka po tem šraufa. najbolj kritično bi naj bilo mleko, mlečni izdelki pa deloma.

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
25.7.2008 10:02:34   
Nevaeva
IZVIRNO SPOROČILO: anaya

Še enkrat me zanima kje se kupi čaj iz malininih listov? (v lekarni spet ni nič vedla o tem- pa nisem bla v isti lekarni kot za tampone, zgleda da res tumasto sprašujem).

Aja pa denarja od paketa še vedno nisem dobila, tak da hmmm.... zgleda me bojo spustli, ker sem oddala junija pa 3.7. že odločbo dobla, samo dnarja ni od nikoder (še dobro da je bil r.d. vmes).

Čaj iz malinovih listov sem jaz kupila v Sanolaborju v LJ. Kar se pa denarja od CSD tiče... Jaz sem oddala 23.6. pa bom dobila denar šele v avgustu in sicer zato, ker je šla odločba naprej šele, ko sem odločbo dvignila na pošti in je delavka na CSD-ju dobila povratnico. Tako je ona meni razložila. (Upam da sem razumljivo napisala user posted image )

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
25.7.2008 10:04:25   
anita goitan
Julija08  tole si preberi glede prehrane doječe matere:

http://med.over.net/forum5/read.php?11,347205,347292#msg-347292

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
25.7.2008 10:13:22   
bambi14

IZVIRNO SPOROČILO: anaya

bambi14: daj povej ko boš spet na delu v kateri lekarni delaš, bom jaz samo tja hodla, ker v ostalih me samo čudno pogledajo, pa nič ne rečejo kot da sem z lune priletelauser posted image user posted image user posted image user posted image .Ko že za tampone si ti takoj vedla kaj mislim, ona pa samo: "kaj prvič slišim....."

.....boš šla sigurno mimo oz. se boš peljala mimo, ko boš šla rodit( če boš rodila v MB- porodnišnici)- hihi- veš zdaj kje. Pred vhodom v UKC.user posted image

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
25.7.2008 10:25:20   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

bambi14, dve vprašanji imam zate. KAj je res, da se Bebe čaj ne prodaja več? V trgovinah tako pravijo - da so ga umaknili iz polic. Me zanima, če se ga dobi v lekarni. Meni je edino ta čaj dober in sedaj ga nikjer ne dobim. Tko da se silim s pitjem drugih čajevuser posted image
Pa povej mi, katere kaplice proti krčem bi ti priporočila? Veliko ljudi hvali Vetrovne kapljice koroških lekarn. Bi rada preventivni imela kapljice doma. Lovro ima namreč dimeljsko kilo in ne sme jokat. Me je strah, če bo krče dobil...kaj bom user posted image

bebe čaj- v navadnih trgovinah so umaknili iz polic vse čaje, ki bi naj imeli zdravilni učinek( oz. odvisno od sestave)/ zaradi zakonodaje/,.......na tržišču je polno mešanic in trenutno ti res ne bi vedla povedat, če je dejansko šal iz prodaje ali samo iz njuhovih polic zaradi zakonodaje ali zaradi zmanjšane prodaje. Mi v MB-ju pač prodajamo večinoma svojo blagovno znamko- BEBIVAL- vsaj v lekarnah. Torej poglej v specialziranih prodajalnah,...
aplice proti krčem-  ej spet podobna stvar,...vsak hvali drugo znamko,...SAB SIMPLEKS na začetku priporoča pediater, tudi za te, ki jih omenjaš sem že slišala veliko dobrega ampak jih še nisem videla in ne vem sestave,.....pri nas hodi veliko ljudi kupovat LEFAKSIN(al nekaj podobnega v AU) in jih zelo hvalijo.

Dejstvo pa je, da če ima otrok krče lahko daš ne vem kaj pa je možno, da noben zvarek ne pomaga,......saj veš vse je odvisno od user posted image ,....lahko že pomaga domač zvarek( mešanica kumine, janež, malo kamilice če nima driske, malo popr. mete,-...)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
25.7.2008 10:31:30   
tejkaz
Sayuri, mi smo pri Evi imeli Tržiške kaplice iz lekarne Deteljica. Naročiš jih lahko tukaj: http://www.lekarnadeteljica.com/narocilnica.html
ti jih dostavijo na dom. Res so super. Probali smo vse sorte kapljic in edino te so se obnesle. Drugače pa ene hvalijo tudi kapljice antiflat ali lefaxin iz Avstrijskih lekarn vendar moraš imeti nekoga ki i gre v Avstrijo po njih.

Včeraj me je pa moj "dragi" tako razuser posted image da sem še zdaj jezna. Ob pol petih naj bi z Evo prišla domov, ob petih ju kličem kje sta in kje sta bila?!  Pri tašči sta jedla filane paprike?!! Jaz pa celo kosilo pripravljeno, selili smo se zato, da bomo čimveč narazen. Je rekel da se mi je bal povedat, da se ne bom razjezila. Sta hotela na hitro pojesti in iti. Pa se je malo zavleklo. So pa baje bile tako božanske da mi tudi ene ni mogel prinesti. In kaj se je zgodilo z mojim kosilom?! Pa to še ni bilo vse. Ob osmih je šel tečt in prišel lačen nazaj. Si je šel delat pico in seveda zasvinjal celo kuhinjo, ki je mimogrede še vedno takšna pa še po celi pici je gobe nasul, pa dobro ve, da gob ne maram. user posted image user posted image

Maja_p, nič se sekirat zaradi velike slike. Si luštna nosečka. Trebuh imaš pa že lepo spuščen, ne?

Krysia, povej, ali znaš latex? Rabim eno pomoč.

Zoja Miša, razumem kakšen internet imaš to. Me je zanimalo, ker bom čez par dni za nekaj dni ostala brez interneta in bom morala pomagati moji odvisnosti od RR. Sicer pa, super, da greš domov. 14 dni strogo počivat, potem pa lahko počasi začneš delati na tem, da rodiš, ampak res  počasi.

Suzili, super da ste doma. Kakšno slikico tvojih lepotcev prosim.

Tatly, lepo da si potolažena glede kilaže tvoje pupe.

Zdaj si grem pa nekaj za jest iskat.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
25.7.2008 10:43:20   
naty13
Tejka te čisto razumem. user posted image user posted image  Se je meni že večkrat to zgodilo. jaz kosilo kuhano, user posted image  pa jedel dol pri mamici. Sem se tudi jaz pošteno razuser posted image . Enkrat sem bila tako jezna nanj, ker se je to dogajalo par dni, da dva dni sploh nisem nič skuhala in je bil brez kosila. Potem se je pa zamislil. user posted image

kapljice proti krčem - jaz sem imela preventivnio SAB SIMPLEX pa so bile v redu. Sem mu dala enkrat na dan polovično dozo, preventivno, ko sem jaz začela surovo sadje jest, pa kakšen košček čokolade, pa drugo hrano, da ga ne bi zvilo. Uporabljala sem jih pa cca. 14 dni, ko ga je minimalno šravfalo.

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
25.7.2008 10:49:21   
anita goitan
tejakz mislm dedci, tu mi2 sva mela včeri burko, ga je kar na lepem popadlo da mu nisem kao nikoli omenila da bom imela tako "nizko" (sploh ne bo nizka) porodniško, ma kar neki, boljš da svega ne napišem, ma sem tako znorela, ma ful znorela, sem mu rekla glavno da si ti kupu novga Nikona D80user posted image , pa sej ok, itak je dobil denar od unga prejšnejga modela, in me je tud vprašu za mnenje, sam haloo a je res treba neki pz iuser posted image it zdej an koncu, ker sem itak občutljiva preveč, in vsaka taka beseda me hudo prizadane in samouser posted image , sem ga kar v k user posted image   poslala, resuser posted image , no zdej je smešn sam včeri ni blo.
Uf me je kar mal strah da se po rojstvu ne bom znala na noge postavit ker zna bit brihten kako ne delam prou, kao bi mogla,..to so me že kolegice opozorile da pr ta 1.user posted image znajo bit taki prepiri, uf a ne bo zadot vsega ne pa še to???

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 25.7.2008 10:50:11 >

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
25.7.2008 11:03:43   
Nevaeva
aja... pa dopolnim stavek user posted image
Jaz sem odločbo dvignila šele 3.7. Če bi jo dvignila še v juniju bi dobila denar že julija.

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
25.7.2008 11:04:29   
tatly
ana_p-kje pa nisem mu upala pomeziknit ce pa je bil moj zraven,nevem full je bil dobre voljeuser posted image user posted image mi je ze dal napotnico za v p.a je tebi tudi govoro o nekem pregledu za zlatenico?
amm gdaj pa zacne dojencek pit caj?

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
25.7.2008 11:07:04   
tejkaz
Tatly, po enem tednu lahko daš dojenčku nesladkan čas, najboljše kakšen komarčkov čaj. Pa še to je fino da po žlici, še posebno če dojiš. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
25.7.2008 11:10:26   
Suzili
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.

Jutro!

Suzili
dobrodošla doma user posted image user posted image user posted image , kaj v UKC si rodila? Joj, ko bi vedela, bi te poiskala. Mi smo tudi prej prišli na svet in sem bila v Mariborski P. Naša Zara je bila na intenzivni in v inkubatorju 24 ur na opazovanju, HB je bilo vse ok. V kateri sobi si ležala?, jaz sem v 13. Kaj te je imela sestra Mateja čez?
Videla sem kar nekaj mamic z dvojčki, mogoče sva se celo pogovarjali, tista je bila v sobi 1.

Ana_P kako si lepa user posted image ,  meni se je tudi ponesrečilo in sem dala velike slike gor, se je vse videlo, vsi podatki, hmmmm user posted image ,  kaj češ, se zgodi.

Zoja Miška user posted image user posted image user posted image za sobotni prihod domov, pa res počivat, da počakate do 37 t., se pri user posted image vsak dan pozna, ki ga preživi v bušiju. Jaz sem se tako sekirala, ker smo bili tako mali, HB pridobiva na teži, še malo preveč user posted image user posted image user posted image , se hudega, samo da nam naša mala raste user posted image user posted image user posted image , zdaj je že skoraj 2500 g.

Sandra hvala za user posted image .

Sayuri jaz sem komaj zdaj opazila, da imava isto ime za punčko user posted image .

Vsem dobro na pregledih user posted image .

Pod nujno bi morala k frizerju, pa se mi ne sanja, kako naj izvedem, sem ponavadi pri frizerju več kot 2 uri, ker me barva, Zara pa je na 2 uri ? Nekaj bo treba naumiti...

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
25.7.2008 11:13:22   
Suzili
Maja.T jaz sem bila v sobi 1 z dvojčki. Škoda da nisva spregovorili o o temi glede forumov, bi vedli da sva z ringaraje. Zdaj tud verjetno ne bi vedla, katera si, ko jih je blo pa tolko. Tk veš, jaz sem bila dol 1 mesec, pa sem se pogovarjala s stotimi.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzili)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
25.7.2008 11:15:14   
čipka
Br´dan.user posted image

Kako smo pupe? Evo jaz ravno papam (tako kot vedno) in se redim.user posted image Madona, včasih preden sem zanosila mi hrana tut na kraj pameti tjale do 5-ih pop. ni prišla na misel, zdaj pa takoj ko ustanem začnem razmišlati kaj bom jedla za zajtrk in kaj kuhala za kosilo. user posted image   Zdej bi pa počas res rada da pride to moje dete na svet. Vidim da ste se razpisale o dojenju in o čajih. Jaz mislim da otroku daješ tisto kar njemu najbolj paše.Recimo ena je napisala da je pri dojenju priporočljivo čim manj mleka in mlečnih izdelkov, moja mačeha je pa rekla ravno obratno..da je ravno mlečnih izdelkov morala dovolj jesti in piti da je imela potem dovolj svojega mleka za dojenčka. Tko da jes mislim da delaš čisto po občutku oziroma po potrebi svojega user posted image . Jah, Naty še malo pa bo res šlo hitro tele 9 mesecev.hihi.

Imam eno vprašanje...ehm....ehm...
A ne bi mogla andreja*** pridit danes oz. včeraj že iz P?        user posted image

Pridne bodte pupe, grem k frizerju(upam da ne bom spet več ko 2 uri sedela)user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
25.7.2008 11:18:06   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

...pa kar naprej hodim na wc....user posted image ...mi tale izcedek ne da miru...potem pa kar na wc šibam gledat, kaj se dogaja user posted image ...

Kakšen izcedek? Jaz imam zadnje dni belega in zelooo tekočega pa mi ni nič jasnouser posted image user posted image user posted image Dobro opravi na GPuser posted image
Suzili - Še 1x čestitke in pa dobrodošla doma- super za mala dva, da se tako pridno reditauser posted image Sta že doma s teboj?
*zvezdica* - moj apetit je zadnje dni ponorel-dobesedno...moje oči iščejo samo čokoladouser posted image .. jah no treba je pojesti zaloge doma, potem jih bom lahko samo gledalauser posted image

Zoja Miša - super za "odpustnico" user posted image user posted image user posted image Doma pa le počivaj pa možek naj te crklja kolikor le moreuser posted image Ti čist verjamem da je take besede najlepše slišat.
Krysia - tudi jaz imam zadnje dni tako čudne sanje...pa skoz o trebuhu, porodu ali dojenčku, aja pa o dojenju... včeraj sem sanjala da mi je voda odtekla in mi je trebuh spustil kot balon in sem malega do potankosti čutila...joooj  grozno je bilo...

BErem da ste včeraj kar imele burke s svojimi...midva sva se pa ravno včeraj nasmejala kot že dolgo ne... Najbolj nama je bilo smešno v trgovini ko sva hotela kupiti pol lubenice. Sva jo hotela dati v vrečko pa je samo skoz padla in na tlauser posted image user posted image user posted image user posted image Ljudje so naja čudno gledali midva sva se pa takooooooo smejala... itak da sva jo potem tam pustila..kaj pa majo take luknaste vrečkeuser posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
25.7.2008 11:23:51   
Erin

user posted image
user posted image
user posted image

28.6.2008
1. mishel (PDP 5.8.) ~ DAVID - 47cm, 2685g ob 12.43 uri

2. suzili (PDP 13.8.) ~ LANA - 1820g in ŽAN - 1320g

8.7.2008
3. Maja T. (PDP 8.8.) ~ ZARA - 46cm, 2200g ob 12.30 uri

11.7.2008
4.
sayuri (PDP 5.8.) ~ ZARA - 48cm, 2490g ob 10.29 uri
             in                ~ LOVRO -
49cm, 2600g ob 10.31 uri

5. Neža7 (PDP 18.8.) ~ NEŽA - 45cm, 2260g ob 10.32 uri

15.7.2008
6. Gajka (PDP 28.7.) ~ ROK - 52cm, 3430g ob 2.36 uri

user posted image
user posted image

22.7.2008
7. cebrca (PDP 5.8.) ~ IVAN - 52cm, 3210g ob 19.56 uri

5 user posted image :4 user posted image

user posted image user posted image user posted image Čestitke! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
25.7.2008 11:25:40   
Erin
    user posted image SEZNAM GIN. PREGLEDOV user posted image

28.7. - Lana777
28.7. - Nevaeva
28.7. - PABLO
28.7. - Tamy30
28.7. - tejkaz
28.7. - andrejaboris
28.7. - ozziebo
28.7. - Arany
28.7. - Julija08
29.7. - matejchi
29.7. - bella02
29.7. - Višnja
29.7. - anita goitan
29.7. - astrea
30.7. - ANA_P
30.7. - karmar
30.7. - naty13
30.7. - betty
30.7. - Vilika
30.7. - čipka
30.7. - Ryssa
31.7. - Anaya
31.7. - Erin
31.7. - bambi14
31.7. - *zvezdica*
01.8. - LinaK
01.8. - iskanje
01.8. - buhtlčk
01.8. - dojenč
04.8. - nyna84
05.8. - vika1
06.8. - kaja02
06.8. - dojenč
07.8. - tatly
07.8. - Krysia
08.8. - buhtlčk

user posted image         

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI      user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image PRAVICE NOSEČNIC       user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
user posted image BABY-BOOK                  user posted image DOJENCEK.SI
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
25.7.2008 11:27:47   
Erin
    user posted image  user posted image user posted image

user posted image PDP

Ime
(št.user posted image , spol,imeuser posted image ) starost, kraj roj.user posted image /+kg
------------------------------------------------

user posted image 30.07.

~ Muklla (1.user posted image user posted image Špela)  +12 kg

user posted image 31.07.

~ PABLO (2.user posted image user posted image ) 33.let  CE  

user posted image 01.08.

~ Erin (1.user posted image user posted image ) 27.let  Jesenice/ +15,5 kg
~ ozziebo (2.user posted image user posted image Jan/Lev) 33.let +10 kg

user posted image 02.08.

~ izabella08 (1.user posted image user posted image ) 28.let +9 kg
~ Nevaeva (1.user posted image user posted image ) 28.let  LJ/ +11 kg
~ arait (1.user posted image user posted image ) 26.let  LJ/  +1 kg
~ Tato (user posted image Jaka) 28.let +10 kg

user posted image 03.08.

~ lana78
(1.user posted image user posted image ) 29.let Šempeter

user posted image 04.08.

~ dojenč (1.user posted image  user posted image Žana) 21.let MB/ +13,5 kg
~ bella02 (2.user posted image  user posted image ) 29.let +18 kg
~ nyna84
(2.user posted image user posted image )
25.let Šem. pri Gorici/ +9,5 kg

user posted image 05.08.

~ m@j@
(2.user posted image user posted image ) 27.let  LJ 

~ Odette (3.user posted image user posted image ) 32.let Jesenice/ +10 kg

user posted image 06.08.

~ arsha (user posted image Isabela) PO
~ karmen83
(1.user posted image user posted image ) Ptuj/MB/ +2,5 kg

~ sonce84 (1.user posted image user posted image ) 23.let  MS/ +1 kg
~ kaja02 (3.user posted image  user posted image Leja) CE/ +16kg

user posted image 08.08.

~ PikaPola34 (2.user posted image user posted image )

user posted image 10.08.

~ maartinca
(2.user posted image user posted image ) 34.let +11 kg
~ Arašida
(1.user posted image user posted image ) 24.let
~ *zvezdica*
(2.user posted image  user posted image )
30.let +16 kg

user posted image 11.08.

~ ANA_P (1. user posted image user posted image Tai) 30.let  +15 kg
~ bili1
(1.user posted image user posted image ) 28.let +4 kg
~ miškolinček
(2.user posted image  user posted image ) 29.let Jesenice/ +5,5 kg
~ iva77
(3.user posted image user posted image ) 30.let KR/ +8 kg

~ kat007 (1.user posted image ) 28.let

user posted image 12.08.

~ daja27
(user posted image Leon) +13 kg
~ K_a_t_j_a (1.user posted image  user posted image Jan) 23.let CE/ +7 kg

user posted image 13.08.

~ buhtlčk
(1.user posted image  user posted image ) 31.let  Jesenice/ +18 kg
~ žanneža (3.user posted image  user posted image Lana) 35.let CE/ +10,5 kg

~ Tamy30 (1.user posted image user posted image ) 30.let  +22 kg
~ meeryana (1.user posted image  user posted image ) 30.let

user posted image 14.08.

~ naty13 (2. user posted image user posted image Jošt) 23.let  KR/ +8 kg
~ iskanje (1.user posted image  user posted image ) 25.let PO
~ anita goitan (1.user posted image user posted image ) 30.let +11 kg
~ m_m (2. user posted image ) 26.let +17 kg

user posted image 15.08.

~ košuta (1.user posted image user posted image ) 25.let  CE/ +10 kg
~ MATEJKA_(user posted image ) 27.let MB/ +16,5 kg
~ Ninaaa
(1.user posted image user posted image )
29.let
  LJ/ +2 kg

user posted image 17.08.

~ buruolan (1.user posted image  user posted image ) 27.let  LJ/ +6 kg
~ nateja (1.user posted image user posted image Luka) 28.let
~ erta
(1.user posted image  user posted image )
28.let +8 kg
~ Jelenche (3.user posted image user posted image Katarina) 27.let LJ/ +6 kg

user posted image 18.08.

~ Vilika (1.user posted image user posted image ) 27.let LJ/ +15 kg
~ anaya (1.user posted image  user posted image Alina/Lucas) 28.let  MB/ +14 kg
~ tejkaz (2. user posted image  user posted image ) 24.let  LJ/ +4 kg
~ astrea (1.user posted image user posted image Tine) 30.let  +16 kg
~ Višnja (2.user posted image user posted image )
~ dar10 (1.user posted image user posted image ) 27.let LJ/ +10 kg
~ čipka
(1.user posted image  user posted image ) 25.let PO/ +20 kg
~ Arany
(1.user posted image user posted image ) 32.let CE/ +11 kg
~ Tinka14
(user posted image Nejc) 27.let +7 kg

user posted image 19.08.

~ maya maya (1.user posted image ) 25.let  PO

user posted image 20.08.

~ nell
(1.user posted image user posted image Tibor/Tit) 28.let CE/ +11 kg
~ betty (1.user posted image user posted image ) +11 kg

user posted image 21.08.

~ matejchi (2.user posted image  user posted image ) 29.let MB
~ bambi14 (1.user posted image user posted image Ela Nina) 28.let  +12 kg
~ soncek3
(1.user posted image user posted image ) 30.let  NM/ +8 kg

user posted image 22.08.

~ lana777 (1.user posted image user posted image ) 30.let  CE/ +10 kg
~ sandra123
(2.user posted image user posted image  user posted image Taja & Teja) 30.let CE/ +10 kg
~ renatka  (1.user posted image user posted image ) 28.let MB/ +8 kg
~ majah (1.user posted image  user posted image ) 28.let  LJ/ +7 kg
~ andrejaboris (2.user posted image  user posted image Tian/Luka) 27.let +11 kg

user posted image 23.08.
~ petrushka
(1.user posted image  user posted image ) 22.let LJ
~ Krysia (1. user posted image user posted image ) 31.let   LJ/ +9 kg

user posted image 24.08.

~ Ryssa (1.user posted image user posted image Lan) 21.let CE/ +10 kg
~ Manika
(2.user posted image user posted image ) 24.let  -4 kg

~ Julija08 (1.user posted image  user posted image Tristan) 27.let KR/ +10 kg
~ karmar
(1.user posted image user posted image ) 29.let Šem. pri Gorici/ +18 kg
~ Amelia (1.user posted image  user posted image ) 32.let +12 kg
~ tatly
(1.user posted image  user posted image Stella) Ptuj/ +4 kg

user posted image 25.08.

~ LinaK(1.user posted image user posted image ) 25.let
~ Barbarinha
(1.user posted image user posted image Luka) 28.let Ptuj/ +9 kg

user posted image 26.08.

~ krtek1 (2.user posted image user posted image ) 29.let +13 kg

~ ČebelicaMaja (2.user posted image  user posted image ) 

user posted image 27.08.

~ aradej (2. user posted image user posted image ) 26.let  CE/ +1,5 kg

user posted image 28.08.

~ URSKAP (user posted image ) 29.let +8 kg
~ pingo80
(1.user posted image user posted image ) 27.let  +9 kg
~ anonimnauser posted image (1.user posted image user posted image ) Ptuj/ +15 kg

user posted image 29.08.

~ vika1
(5.user posted image  user posted image Vana Pia) 33.let MS/ +15,5 kg
~ Zoja Miša
(1.user posted image user posted image Kaja Lina) 31.let LJ/ +15 kg

user posted image 03.09.

~ cicmic (2.user posted image user posted image ) 31.let +4 kg

Z nami so začeleuser posted image :
kind ladyuser posted image user posted image ,kajsicauser posted image user posted image ,urskajuser posted image ,mišuser posted image ,*nina*user posted image ,vebo user posted image , supermiskauser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
25.7.2008 11:28:03   
Erin
Danes imajo GP:user posted image

25.7. - K_a_t_j_a
25.7. - maartinca
25.7. - sandra123
25.7. - Muklla
25.7. - košuta
25.7. - pingo80
25.7. - miškolinček
25.7. - aradej

Čakamo na novičkeeeeeeeuser posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
25.7.2008 11:29:41   
Anonimen
Pozdravček user posted image !

Sem prišla po malo motivacije, razvedrila in vzpodbude........

Ne vem, kaj je zdaj to user posted image . Nimam nobene prave energije, volje,.....pa le še 6 dni do pdp. Saj ne, da sem slabe volje, samo nekako preveč na eazy. Ne čutim nobenega pravega veselega pričakovanja, vzhičenja, nervoze, napetosti, zagona, .......Sploh še nimam pripravljene torbe za v P niti zame niti za user posted image . Včeraj zvečer me je sicer malo oplazil en preblisk in sem dala na kupček stvari zame, samo najnujnejše, še zdaleč ne oblačila....pa je bila vsega ena gora, da niti v boršo ne gre. Za pikeca pa me je tudi minilo, ker lahko pripravim kupico stvari, glede na sračkasto vreme. Ali bo +35 ali le +15 stopinj C. V mislih sem imela bolj lahka, poletna oblačilca.....Danes, na začetku 40-tega tedna, sem poležala do 9-tih, se počasi stuširala, pa sem na istem. Neke žareče volje in elana ni in ni. Včeraj, ko sem zaključila 39. teden sem se zapičila v dejstvo, da se mi je trebuh občutno povečal kar v dveh dneh (no, ali se je res ali pa se je le pikec tako čudno naštimal v svojem kraljestvu), da se niti prepognit nisem mogla, kar mi je voljo pošibalo seveda navzdol in ne navzgor.....Pa še misel, da se mi nič ne dogaja, tudi trdenje trebuha, ki je bilo že kar prisotno ni več zaznati in da se mi lahko porodna zgodba izpred skoraj štirih let ponovi, me nič kaj ne razveseljuje. Ne le to, da lahko potegnemo čez rok več dni, ampak lahko da se mi tudi tokrat popadki in vsi drugi znaki ne pojavijo.... Vasj tako me je "lepo" user posted image potolažila bivša sestra moje G, ko sva se nekaj časa nazaj srečali v lab. in poklepetali..........Pa še pikec se je nekam umiril, le na pesmi Santane se pa zmiga, to sem že dvakrat danes opazila, ko imam prižgan radio......

No ja, morda bo pa že jutri bolj vesel in energičen dan user posted image . Oz. to naj bi bil zagotovo, saj praznuje RD prvi levček od treh, ki bomo sedaj v familiji, pa se nikakor na morem odpravit v mesto in naročit torto ali pa vsaj kupit  kaj primernega za posladkat......Kam user posted image je volja šla in kam se je energija potuhnila.....

Košuta in anita g., kje sta, rabim vaju user posted image ! Kar občudujem vaju, ko pa sta tako pridni v kuhinji user posted image .

Vas bom še brala, pa se energija in volja verjetno vrneta. Ste take face, sploh ko pokate kake take fore, da se človek mora na glas smejat....

Pa še to, tiste ki si želite zelo karizmatičnega levčka, hitro v akcijo! Danes, 25-tega od nekje 15-ure pa do 27-tega do skoraj 18-te ure je luna v biku in v kombinaciji s soncem (lev) naj bi bila kombinacija zelo primerna za karizmo. (Osebnosti s takšno kombinacijo: Bill Clinton, Mick Jagger, George Bernard Shaw,...)

Vas grem brat in iskat voljo in navdih.....

(odgovor članu bambi14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3872
25.7.2008 11:30:13   
aradej
Moj pregled je že mimo. Pridno rastemo in imamo že 2800g. Naslednji pregled imam 7.8. in ctg.
Je dans naredila en hiter UZ da je vidla če je vse OK. Zredila pa sem se vse skupaj 3 kg. Je bilo preveč sladkega pa so šle kile gor.

Imamo delavce pa grem pogledat če kaj rabijo.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
25.7.2008 11:37:23   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: PABLO

Pa še to, tiste ki si želite zelo karizmatičnega levčka, hitro v akcijo! Danes, 25-tega od nekje 15-ure pa do 27-tega do skoraj 18-te ure je luna v biku in v kombinaciji s soncem (lev) naj bi bila kombinacija zelo primerna za karizmo. (Osebnosti s takšno kombinacijo: Bill Clinton, Mick Jagger, George Bernard Shaw,...)

že greeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če bi bilo le po moje... jaz bi z veseljem danes ker ima moj tudi na 25 roj dan...aja saj sem že pisala od tega... ampak nič ne kaže... bova kar skupaj počakalai PABLO na najin PDP.

Glede slabe volje in pomanjkanja energije ti pa lahko povem da sem sama ista...nič se mi ne da...samo ležala bi in čakala da me kaj prime, da je le čimprej mimo ker sem sita vsega. Niti ni tistega veselega pričakovanja in navdušenja ampak sem vsa otrpla v sebi...no upam da je to samo posledica divjanja hormonov in bo kmalu drugače. bi čas kar zavtela kak mesec dni naprej ko bi bil mali že na svetu in bi bila utečena v novo življenje...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
25.7.2008 11:44:27   
Tamy30
Jutro, oz. dan dan punceuser posted image
Se mi danes tako spiuser posted image  zjutraj sem se ze ob 7 zbudila , ko je moj dragi sel v sluzbo,pol sem zaspala do 8, pol pozajtrkovala, pa me je spet vrglo do skoraj 11user posted image  a se keri tudi danes tako spiuser posted image
Zdaj se lahko spim, ko pa pride nase malo soncece, pa bo druga pesemuser posted image
ana_p tudi jaz se pocutim kot nasedli kit, zberem vse moci da se obracam iz enega boka na drugega, ce pa mi to ne rata, pol pa zbujam dragega da mi pomagauser posted image  si pa lepa noseckauser posted image

Vetrovne kapljice, se najblizje kupijo v Radljah ob Dravi (Mariborcanke), baje da pomagajo, vsaj mojemu necaku so. Samo jih ne smes, oz. ni priporoceno da se hvalis z njimi pri pediatru, ker niso veseli. Se pa dobijo se ene kapljice, samo ne vem kako se jim rece (se bom pozanimala), ampak se kupijo v avstrijskih lekarnah.

Punce, tiste ki ste rodile v Mariborski porodnisnici, a je res da dajo pamperske samo za cez noc, cez dan pa so zaviti samo v bombazne plenice, in si naj bi mamice same prinesle pamperske za cez dan????

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?