Anonimen
|
Pozdravček ! Sem prišla po malo motivacije, razvedrila in vzpodbude........ Ne vem, kaj je zdaj to . Nimam nobene prave energije, volje,.....pa le še 6 dni do pdp. Saj ne, da sem slabe volje, samo nekako preveč na eazy. Ne čutim nobenega pravega veselega pričakovanja, vzhičenja, nervoze, napetosti, zagona, .......Sploh še nimam pripravljene torbe za v P niti zame niti za . Včeraj zvečer me je sicer malo oplazil en preblisk in sem dala na kupček stvari zame, samo najnujnejše, še zdaleč ne oblačila....pa je bila vsega ena gora, da niti v boršo ne gre. Za pikeca pa me je tudi minilo, ker lahko pripravim kupico stvari, glede na sračkasto vreme. Ali bo +35 ali le +15 stopinj C. V mislih sem imela bolj lahka, poletna oblačilca.....Danes, na začetku 40-tega tedna, sem poležala do 9-tih, se počasi stuširala, pa sem na istem. Neke žareče volje in elana ni in ni. Včeraj, ko sem zaključila 39. teden sem se zapičila v dejstvo, da se mi je trebuh občutno povečal kar v dveh dneh (no, ali se je res ali pa se je le pikec tako čudno naštimal v svojem kraljestvu), da se niti prepognit nisem mogla, kar mi je voljo pošibalo seveda navzdol in ne navzgor.....Pa še misel, da se mi nič ne dogaja, tudi trdenje trebuha, ki je bilo že kar prisotno ni več zaznati in da se mi lahko porodna zgodba izpred skoraj štirih let ponovi, me nič kaj ne razveseljuje. Ne le to, da lahko potegnemo čez rok več dni, ampak lahko da se mi tudi tokrat popadki in vsi drugi znaki ne pojavijo.... Vasj tako me je "lepo" potolažila bivša sestra moje G, ko sva se nekaj časa nazaj srečali v lab. in poklepetali..........Pa še pikec se je nekam umiril, le na pesmi Santane se pa zmiga, to sem že dvakrat danes opazila, ko imam prižgan radio...... No ja, morda bo pa že jutri bolj vesel in energičen dan . Oz. to naj bi bil zagotovo, saj praznuje RD prvi levček od treh, ki bomo sedaj v familiji, pa se nikakor na morem odpravit v mesto in naročit torto ali pa vsaj kupit kaj primernega za posladkat......Kam je volja šla in kam se je energija potuhnila..... Košuta in anita g., kje sta, rabim vaju ! Kar občudujem vaju, ko pa sta tako pridni v kuhinji . Vas bom še brala, pa se energija in volja verjetno vrneta. Ste take face, sploh ko pokate kake take fore, da se človek mora na glas smejat.... Pa še to, tiste ki si želite zelo karizmatičnega levčka, hitro v akcijo! Danes, 25-tega od nekje 15-ure pa do 27-tega do skoraj 18-te ure je luna v biku in v kombinaciji s soncem (lev) naj bi bila kombinacija zelo primerna za karizmo. (Osebnosti s takšno kombinacijo: Bill Clinton, Mick Jagger, George Bernard Shaw,...) Vas grem brat in iskat voljo in navdih.....
|