Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 24.7.2008 20:47:11
|
|
|
|
Vilika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ANA_P Obračanje in vstajanje iz postelje , jaz sem kot kit. Za obračanje porabim toliko časa, te pa se morem obrniti vedno večkrat , ker me bolijo kolki na strani, te pa primem toti trebuh z eno roko, noge pokrčim in jih držim skupaj ker imam med njimi pojšter, z drugo roko pa si pomagam, da se obrnem. Te ko sem enrkat na hrbtu, še enkrat zberem moči in se prekotalim na drugo stran, spet primem trebuh iz druge strani, narihtam pojšter in si odahnem, te pa ugotovim, da me lulat . Te pa se še enkrat obrnem po tem postopku, podpolcam z eno roko moje veliko truplo, z drugo si primem trebuh, te pa na horuk, pa nekak sedim. A na WC zdaj hodim tudi do 5x na noč. V galvnem vse je en velik podvig. Tak da po eni strani že komaj čakam, da rodim. Rubrika podarim: celulit na nogah, celulit na riti, strije po trebuhu in za piko na i še en majhen hemeroid , sem se nasmejala do solz, predvsem ker je taka situacija še kako resnična tudi pri meni, samo tako nazorno je pa ne znam opisat.. Drugače pa si po fotki sodeč fullll simpatična punca in imaš čisto srčkan obrazek (moj je napihnjen do neraspoznavnosti) , trebuh imam pa jaz čisto podoben tvojemu... Nič se sekirat saj boi kmalu bolje
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 24.7.2008 20:47:53
|
|
|
|
tatly
|
ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj......... ANA_P-kak si lepa moja pikica ima okrog 2600g obrnjena je na glavico je svakinja kupla za naso pikico hlace,jopco in zokncke!!! ERIN- naslednji pregled imam 7.8 plus ctg
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 24.7.2008 21:00:03
|
|
|
|
Vilika
|
Tudi jaz pogrešam Zojo Mišo - upam da jo samo wlan povezava zaje... in da ni kakšne akcije
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 24.7.2008 21:05:00
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Čer babike. Res grdo od mene, da si cel dan nisem vzela časa za vas, ampak danes se je pa res dogajalo. Pa tako smo čvekale tu v bolnici, da bo jutri sigurno dež . Sandra, hvala, ker si me pogrešala. Veste, sem imela danes pregled in G mi je rekel, če imam koga doma, da bo skrbel zame (sem povedala, da ga imam, ker se je sedaj v 16 dneh naučil vse ), pa je rekel, da lahko grem v soboto domov! JUPIIIIII!!! In tako sem potem ostanek dneva preživela v vzhičenem stanju. A sedaj me pa vseeno malo skrbi, saj veste kako je...ampak sem se res odločila, da nadaljnih 3 tedne res ne delam čisto nič! Jutri dopolnem namreč 35t in vsekakor sem se odločila počakati do 38t! No ali vsaj 37-tega. Tako da se vam od sobote javljam od doma! Tejkaz, imam brezžično povezavo, pač ujela sem neko nezavarovano brezžično omrežje. Moj rač. omogoča to, ker ima v sebi vgrajen WLAN. Upam, da ti je kaj jasno. Meni nekako sicer je, ampak razložiti ti pa ne znam . Erin, hvala za dodatek v seznamčku. Glede datumov, pa ne vem, če ste tu vi šefice, šefi so v naših bušijih in oni odločajo. Sandra, otroci odraščajo ja in verjetno res znajo včasih biti kruti. A po mojem ne mislijo tako. Anaya, srečno vožnjo. Ana_P, pa kaj ti fali, saj je luštna slika. Bodite pridne in se beremo.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 24.7.2008 21:07:20
|
|
|
|
matejchi
|
tatly, če jaz rodim 13.8. bosta s taščo lahko skupaj praznovali vse okrogle obletnice (tašča bo letos 50.), samo upam, da ne bom 22.8., ker takrat pa ima svakinja, to mi pa niiii.. Levov za izvoz..
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 24.7.2008 21:09:13
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Vilika tudi ti si me pogrešila, kako lepo! Tu v Trbovljah je res bila akcija, ena mamice je rodila v 35t nedonošenčka, ki so mu potem iz Lj. pripeljali inkubator in ga nato z njim vred odpeljali v Lj. Z helikopterjem. Brez mamice. Vendar to k sreči nisem bila jaz. Kot sem rekla, želim počakati!!!
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 24.7.2008 21:13:18
|
|
|
|
Vilika
|
No Zoja Miša, pa si se le oglasila, kakor da bi slutila da si pogrešana... bravo da boš šla lahko domov, potem se pa res vsaj še 2 tedna pazi, držimo pestke zate
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 24.7.2008 21:20:46
|
|
|
|
tatly
|
matejchi-kaj pa nimas rada svakinje?tudi midve se nisva od zacetka marali.... gdaj lahko zacnem pit caj iz malinovih listov?
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 24.7.2008 21:25:44
|
|
|
|
naty13
|
IZVIRNO SPOROČILO: tatly matejchi-kaj pa nimas rada svakinje?tudi midve se nisva od zacetka marali.... Se podpišem pod to. Tudi midve nisva v najboljših odnosih s svakinjo.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 24.7.2008 21:30:57
|
|
|
|
naty13
|
Zoja Miša za krasno novičko, da greš domov. Pa le glej, da vsaj do 37t počivaš in tiščiš noge skupaj. ANA_P si čisto v redu punca in . Ne skrbi, tole gledajo več ali manj samo nosečke. Lep buši. Sandra otroci res velikokrat presenetijo z izjavami. Sem se kar nasmejala. Zdaj si lahko pomirjena, da Tina uživa in ji ni hudo, ker je stran od mamice in atija. Pa ne mislit, da ne pomisli na vaju. Verjetno bo, če ne prej zvečer, ko bo šla pančkat. Sem naredila dva velika podviga. Uredila sem frizurco v spodnjem štuku. Bo treba zdej to večkrat, da me potem ne preseneti kaj. Drugi podvig pa je, da sem si uredila nohte na nogah.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 24.7.2008 21:41:47
|
|
|
|
ANA_P
|
evo me nazaj, direkt iz pod tuša. Sem se mislila malo z mrzlo vodo stuširat in naredit šok terapijo, da pridem k sebi, kaj sem dala na net. Zdaj še bom mogla ki avtograme deliti, ko sem postala tako velika javna osebnost Zdaj pač je kak je. Vilika, moj obraz je tudi en sam buhtelj, prej nisem vedela niti kaj je podbradek. Upam,d a mi rata priti na svojo težo, te pa bom drugo leto kao po ''pomoti'' dala gor sliko v mini bikini tatly, , no vidiš, da je vse OK in da je tvoja pupa dovolj velika. Si pa srečnica, da še ti jo je enkrat stehtal. Si mu mižikala al' kaj ? Zoja Miša, da te bodo izpustili domov
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 24.7.2008 21:45:38
|
|
|
|
matejchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty13 IZVIRNO SPOROČILO: tatly matejchi-kaj pa nimas rada svakinje?tudi midve se nisva od zacetka marali.... Se podpišem pod to. Tudi midve nisva v najboljših odnosih s svakinjo. Ah to je 23 let stara sestrica od mojega, ki je sicer botrca mojemu malemu in živi daleč daleč (v Švici) z enim tipčkom starim 31 in tam uživata. To je edina sreča, da je takooo daleč (jebi ga sliši se grdo, tak pač je)
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 24.7.2008 21:52:54
|
|
|
|
ANA_P
|
če niso tašče so pa svakinje . No, jaz pa morem obe moji svakinji pohvalit, sta obe ful face - no, saj smo vse skoraj isto stare, tako da se res dobro razumemo. Smo bolj kolegice kot svakinje.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 24.7.2008 22:18:58
|
|
|
|
košuta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia ...najin bo imel že dolg priimek (9 črk), pa ga ne bi še z dvema imenoma matrala - se revež do 4. razreda ne bo znal podpisat . Krysia - Te dam v koš! Najin bo imel priimek mojega dragega, ki je dolg 11 črk! Poleg tega so mi (nama) všeč sama dolga imena. Revež mali! Bella - Ja, pa gremo proti koncu, a ne? Upam, da se je UZ pri tebi zmotil in boš imela malo lažjega otročka, da se ne bpš preveč matrala, revica. Kaja - Tole bo pa super teža, če je UZ prav zmeril. Verjamem pa, da si že tik pred zdajci in si želiš, da bo mimo. MajaT - Zelo lepo opisana izkušnja poroda. Ko bi še jaz kaj takega doživela... Zoja Miša - Bravo za skorajšnji odpust! Spet porabila dve uri, da sem približno vse prebrala... Uffff, čvekulje! Ampak jutri bo menda sonce. Meni je pa danes poratalo spečt medenjake in kokosove hlebčke. Jutri bom pa mogoče še kak marmorni kolač za v skrinjo... Al pa ne. Bom videla, kakšne volje bom (beri: kaj bom izvedela na pregledu). No, poskusite fajn pančat! Nočko!
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 25.7.2008 0:20:45
|
|
|
|
nyna84
|
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris Nyna si se le oglasla! SEm misla, da že cartaš!!! Ko bi le! Zdej sem že malo naveličana te nosečnosti, pa neučakana, kdaj bo končno ta naš , še bolj pša nervozna, kako bo (delajo živčki). Vsak dan upam, da me zagrabi in da gre že enkrat mimo.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 25.7.2008 0:25:05
|
|
|
|
sandra123
|
Nyna...očitno mi delaš družbo ...jaz kar nekako ne morem spati, pa še dežek se je malo ulil z neba ...sploh mi ni jasno, kako bom jutri zjuraj vstala...pa kar naprej hodim na wc.... ...mi tale izcedek ne da miru...potem pa kar na wc šibam gledat, kaj se dogaja ...
< Sporočilo je popravil sandra123 -- 25.7.2008 0:29:17 >
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 25.7.2008 1:03:53
|
|
|
|
lana777
|
No, jst spet ne morm spat, pa mal berem, kaj čez dan zamudim ... pa se zravn prov fajn nasmejim, k se menite o frizurcah v spodnjem nadstropju ... jst svoje sploh ne vidim (tk kot vse, verjetn ) in delam vse kr po občutku Sicer sm pa travnik na steni že skor končala in se zdej lah lotimo posteljce, jupi!
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 25.7.2008 6:47:46
|
|
|
|
sandra123
|
Jutro so , ena hitra za vse, potem pa šibam pod tuš ker imam že ob 7.30 pregled....
< Sporočilo je popravil sandra123 -- 25.7.2008 6:48:20 >
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 25.7.2008 6:50:17
|
|
|
|
sandra123
|
Vsem ostalim, ki imate tudi pregled, dobro opravite 25.7. - K_a_t_j_a 25.7. - maartinca 25.7. - sandra123 25.7. - Muklla 25.7. - košuta 25.7. - pingo80 25.7. - miškolinček 25.7. - aradej
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 25.7.2008 7:31:07
|
|
|
|
*zvezdica*
|
Dobro utro in hvala Sandra za kavico! Včeraj smo bili cel dan brez neta in sem vas prav pogrešala...zvečer sem vas pa komaj za nazaj prebrala . No, vidim, da nam nobena ni pobegnila v rim...lepo lepo se vse vsaj še malo "tenstamo". Košuta kako si bila pridna s peko...joj, men se še kosilo komaj ljubi skuhat. Vse, ki imate danes pregled DOBRO OPRAVITE! Uf, zdaj sem pa tko lačna, da je treba mal v hladilnik pokukat. Joj, drugač sem pa tko požrta zadne čase, da vsaj 1 Milko na dan zbašem
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 25.7.2008 7:40:35
|
|
|
|
Suzili
|
Evo mene spet doma po 36 dneh bivanja v bolnici. letošnji dopust je bil: Maribor 5 tednov all inclusive. Moram povedati da sta moja sončka super, iskrena hvala za čestitke in lepe želje. Domov smo prišli včeraj, Lana ima že 2340 g Žan pa 1850 g. Se zelo lepo razvijata, vsi izvidi so super, zdaj se moramo samo še rediti. Zdaj si pa moram vzeti še en teden dopusta, da preberem vse, kar ste načvekale . Sploh še nisem utegnila pogledati, koliko jih je že rodilo, zato vsem iskrene čestitke, zdrave sončke in veliko cartlanja.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 25.7.2008 7:46:24
|
|
|
|
naty13
|
Jutro. Sandra dobro opravi na pregledu. Hvala za . Zvezdica jaz imam tudi tak apetit zadnje dni. Samo iščem po kuhinji, kaj bi pojedla. Imam zdej očitno tudi mal več časa. Nyna jaz sem tudi že nervozna in čakam, kdaj bo treba it, da bo končno za mano. Sem pa veliko bolj naveličana kot v prvo. Noč je bila dobra. Sem se sicer zbudila 1X ali 2X za na WC in še ene 2X da sem mal prečikirala, kaj se dogaja z mojim bušijem. Pa sem ugotovila, da je mir (beri nič krčev in otrdevanja). Potem pa sem v miru nazaj zaspala. Danes vas ima pa veliko preglede. Bomo zvedle, kolk ste kaj odprte in katera gre naslednja v P. Dobro opravite. Moj pikec je pa danes mal potegnil. Mislim pa, da se zdej že oglaša.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 25.7.2008 7:59:28
|
|
|
|
lana777
|
Jutro tudi od mene. Srečno vsem na pregledih , js komi čakam na ponedeljek, da vidim, če se je naše dete kaj odločilo obrnit ...
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 25.7.2008 8:03:30
|
|
|
|
ozziebo
|
Jutro!! Kje je sonček, tole vreme mene čisto v depresijo spravi ! Jaz sem tudi že sita tega trebuha in čakanja, kdaj se bo končno kaj začelo, samo ko sem brala Sayurin post in se spomnila, da sem tudi jaz rabila po porodu ene dva tedna, da sem spet dobila občutek, kja je kakšna "luknja spodaj", me ja kar malo zvilo. No ja, bo že. Suzili, WB!! Lepo je brat, da sta tvoja dva sončka v redu. lepo se cartajte!! Ana P, prav luštna si!!! Zoja Miša za odhod domov! Pa le upoštevaj navodila in se pusti razvajat!!
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 25.7.2008 8:07:00
|
|
|
|
sayuri
|
Jutrooooooooo Je še kaj kavice? Pa tri francoske rogljičke bi še rada zraven . Sem skoz lačna
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?