|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
25.7.2008 8:10:03   
ozziebo
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Jutrooooooooo user posted image
Je še kaj kavice? Pa tri francoske rogljičke bi še rada zraven user posted image user posted image . Sem skoz lačna user posted image

A ni to fajn pri dojenju, lahko ful poješ, pa se nikjer ne pozna user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
25.7.2008 8:10:16   
Julija08
Jutro še od mene,

včeraj je bil zame en ful naporen dan. Zjutraj sem imela že ob 8h frizerja, potem sem šla s svojo user posted image  na en 3 urni sprehod, potem nekaj pojest, pa v pasjo šolo, potem pa še na kavico s kolegico, tako, da sem prišla domov šele ob 20h in sem bla čisto crknjena. So mi kar noge utripale. Spala sem končno kot klada, ene 3x sem šla na wc ponoči. Me pa zadnje dni ful boki bolijo, se skoz premikam z ene strani na drugo. Ampak kaj češ tko je.

Imam pa še 30 dni do PDP!!!user posted image user posted image user posted image  Sicer upam, da me preseneti in da bom kak teden prej rodila. Moj bi rad, da bi 18.08, ker ima takrat on RD. No, glede na to da je 16. polna luna je možno vse.

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
25.7.2008 8:25:08   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: ozziebo

Je še kaj kavice? Pa tri francoske rogljičke bi še rada zraven user posted image user posted image . Sem skoz lačna user posted image

A ni to fajn pri dojenju, lahko ful poješ, pa se nikjer ne pozna user posted image

Uffff sem se spomnila, kako sem jedla, ko sem dojila. To je pa bil 5X user posted image  apetit.

pa pa

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
25.7.2008 8:28:24   
sayuri
bambi14, dve vprašanji imam zate. KAj je res, da se Bebe čaj ne prodaja več? V trgovinah tako pravijo - da so ga umaknili iz polic. Me zanima, če se ga dobi v lekarni. Meni je edino ta čaj dober in sedaj ga nikjer ne dobim. Tko da se silim s pitjem drugih čajevuser posted image
Pa povej mi, katere kaplice proti krčem bi ti priporočila? Veliko ljudi hvali Vetrovne kapljice koroških lekarn. Bi rada preventivni imela kapljice doma. Lovro ima namreč dimeljsko kilo in ne sme jokat. Me je strah, če bo krče dobil...kaj bom user posted image

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
25.7.2008 8:29:33   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Uffff sem se spomnila, kako sem jedla, ko sem dojila. To je pa bil 5X user posted image  apetit.

JA, fajn je....user posted image  Jst imam kar Leibnitz piškote pri postelji in vodo - za ponoči - se moram po vsakem dojenju najest user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
25.7.2008 8:30:50   
naty13

JA, fajn je....user posted image  Jst imam kar Leibnitz piškote pri postelji in vodo - za ponoči - se moram po vsakem dojenju najest user posted image user posted image user posted image

Sayuri je bilo pri meni enako. Kot, da bi sebe brala. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
25.7.2008 8:32:37   
ozziebo

bambi14, dve vprašanji imam zate. KAj je res, da se Bebe čaj ne prodaja več? V trgovinah tako pravijo - da so ga umaknili iz polic. Me zanima, če se ga dobi v lekarni. Meni je edino ta čaj dober in sedaj ga nikjer ne dobim. Tko da se silim s pitjem drugih čajevuser posted image

Jaz namesto bebe čaja kar Lumpija kuham za tamalgam ga ima še zdaj ful rad.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
25.7.2008 8:34:13   
buhtlčk
Sayuri bebe čaj je men enak katermu kol čaju iz komarčka, tko da maš tud šparovo lastno znamko, pa od Nestleja mi je ful dobr, pa lumpi, ful jih je no. men so res skor vsi isti, sam močni so različn (poglej po kolk g so pakirani). Jst ga tud že cel lajf pijem. Bebeta so pa sam eno serijo umaknil (skupej z lumpijem pa sparkijem komarčkom) kolkr jst vem.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
25.7.2008 8:36:00   
sayuri
Buhtlčk in ozziebo, hvala. Bom moža poslala na lov za čajem user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
25.7.2008 8:38:42   
naty13
O Miškolinček vidim, da si še doma. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
25.7.2008 8:40:08   
naty13
Suzili vidim, da nas tudi ti bereš. Kako sta tvojedva sončka?

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
25.7.2008 8:42:02   
anita goitan
jutro punce,
sem bila že ob 5ih pokonciuser posted image , mah sem rekla se bom prisilila še mal spat, pa mi je uspelouser posted image
Juhu 38.teden, juhuuser posted image user posted image user posted image

Zoja miša ma kako lepo da boš šla domov čez vikend, superuser posted image

naty  za frizruo in pedikurouser posted image user posted image

košuta tud ti delaš zlato zalogo v skrinji, bravo, super ti bo prišla prav!user posted image

lana in sandra  berem da ste mele polnočnice, bogi, mah tud moja noč ni bla ravno vzorna,mal sem bla sitna, pa wc, pa skoz me je neki ščipalo dol, blajkuser posted image
Punce ki imate preglede-srečno!!!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
25.7.2008 8:44:30   
naty13
Čez točno EN TEDEN smo 1. AVGUSTA . Kar ne morem verjet, da je šlo 9 mesecev tako hitro.  Zdej se nam pa dnevi pošteno vlečejo.

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
25.7.2008 8:46:18   
Maja T.
Jutro!

Suzili
dobrodošla doma user posted image user posted image user posted image , kaj v UKC si rodila? Joj, ko bi vedela, bi te poiskala. Mi smo tudi prej prišli na svet in sem bila v Mariborski P. Naša Zara je bila na intenzivni in v inkubatorju 24 ur na opazovanju, HB je bilo vse ok. V kateri sobi si ležala?, jaz sem v 13. Kaj te je imela sestra Mateja čez?
Videla sem kar nekaj mamic z dvojčki, mogoče sva se celo pogovarjali, tista je bila v sobi 1.

Ana_P kako si lepa user posted image ,  meni se je tudi ponesrečilo in sem dala velike slike gor, se je vse videlo, vsi podatki, hmmmm user posted image ,  kaj češ, se zgodi.

Zoja Miška user posted image user posted image user posted image za sobotni prihod domov, pa res počivat, da počakate do 37 t., se pri user posted image vsak dan pozna, ki ga preživi v bušiju. Jaz sem se tako sekirala, ker smo bili tako mali, HB pridobiva na teži, še malo preveč user posted image user posted image user posted image , se hudega, samo da nam naša mala raste user posted image user posted image user posted image , zdaj je že skoraj 2500 g.

Sandra hvala za user posted image .

Sayuri jaz sem komaj zdaj opazila, da imava isto ime za punčko user posted image .

Vsem dobro na pregledih user posted image .

Pod nujno bi morala k frizerju, pa se mi ne sanja, kako naj izvedem, sem ponavadi pri frizerju več kot 2 uri, ker me barva, Zara pa je na 2 uri ? Nekaj bo treba naumiti...

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
25.7.2008 8:50:49   
naty13
Kako sem lahko spregledala post od Suziliuser posted image user posted image user posted image  Ga je ravno pred mano objavila. Sem jezna sama nase. user posted image user posted image user posted image

Suzili lepo, da ste končno doma. user posted image user posted image user posted image user posted image  Važno, da sta user posted image user posted image  pridna in se lepo redita. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
25.7.2008 8:53:20   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.

Pod nujno bi morala k frizerju, pa se mi ne sanja, kako naj izvedem, sem ponavadi pri frizerju več kot 2 uri, ker me barva, Zara pa je na 2 uri ? Nekaj bo treba naumiti...

Jaz sem si mleko ven spumpala, če sem morala kam pod nujno it, pa mu  ga je dal potem user posted image  ali kdorkoli ga je že pazil. user posted image  to je edina varianta, če samo dojiš - da si spumpaš ven.

pa pa

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
25.7.2008 8:57:40   
anita goitan
Punce, mene pa mika jutri eno schnell plavanje v Bohinju, moj user posted image pravi da sem mal norauser posted image , sam 22 st.men ni glih tooolk malo, sej če bo sonček in je vroče, paše glih mal počofat, will see, vam bom sporočilauser posted image

Suzzi  iskrene čestitke sicer bolj pozno, vendar sem šele prej prečiatla to lepo novico, bravo, super!!!!

Jah naty res je v bistvu hitro šlo teh 9 mesecev, neverjetno, sedaj bo pa točno tako kot si napisala, vleklo se bo, komaj čakam torka da mi moja dr.pove če sem še vedno zaprta kot ta huj srednjeveška devica, al kajuser posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
25.7.2008 9:01:24   
dojenč
dobro jutro.hvala za kavico sem jo že pred eno uro spila ko sma z nečakom zajtrkovala
ana_p-boš cudovita in lepa mamicauser posted image

no jaz sem imela vceraj pregled,vse v najlepšem redu težki smo 2850 g ctg, je tudi bil super, tak da upam daostane pri tem-ampak jaz bi že sla ker sem enostavno čisto hin.
dobila sem kremo za hemeroide, tak da upam da to cimprej odpravim.zdaj pa grem zbudit svojega dragega ker mormo v mb

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
25.7.2008 9:05:54   
anita goitan
dojenč user posted image user posted image za opravljen pregled, jah se ti izteka počasi, sam če se fajn počutiš in dete se tudi, ni panike kar počas.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
25.7.2008 9:08:50   
dojenč
suzili-šestitke se od mene, dasi le spet doma
anita goitan-se še kar vrede pocutim vcasih pa sem res nemogoča

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
25.7.2008 9:08:59   
Maja T.
Sayuri mi smo kupili Kuminove kapljice, samo niso kaj učinkovite, vsi pa res hvalijo te Koroške kapljice in jih bova čim prej nabavila. Baje zelo pomagajo, samo kaj ko se dobijo samo na koroškem?

Pri poročilih sem zasledila, da so umaknili iz prodajnih polic  Bebe čaj, tudi Lumbi zaradi tega, ker so vsebovali prepovedane snovi user posted image user posted image user posted image ...

Čez točno EN TEDEN smo 1. AVGUSTA . Kar ne morem verjet, da je šlo 9 mesecev tako hitro.

Naty še malo pa ne bomo več spadale pod temo Nosečnost user posted image user posted image user posted image ...

IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.

Jaz sem si mleko ven spumpala, če sem morala kam pod nujno it, pa mu  ga je dal potem  ali kdorkoli ga je že pazil.  to je edina varianta, če samo dojiš - da si spumpaš ven.

Mislim, da je to edina možnost, hvala za nasvet user posted image .

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
25.7.2008 9:17:21   
Krysia
Dobro jutro ...

Sem vstala ob 5h, pa sem rekla, da to res ne gre tako ... Potem sem pa še malo oči zaprla in je bila ura pol devetih user posted image No, sem se vsaj naspala, ker ponoči ni bilo ravno fajn - celo noč sem sanjala neke odštekane sanje (o dojenčkih starih 3 dni, ki znajo hodit in podobne neumnosti ....)

Suzili, lepo, da ste doma ... in lepo, da se imaš čas javit tudi nam.

Sayuri, ti si pa itak neverjetna ... pri treh otrocih ti znese še ljudi v dobro voljo spravljat tukaj na RR

O, Zoja Miša - jutri greš domov - bravo! Potem pa lepo počivat in se razvajat ... da ti ne bi slučajno kakšna aerobika na pamet padla user posted image . Lepo počivat pa z nami klepetat in zdržat vsaj do 37. tedna, še boljš pa če malo dlje!

Košuta, ok, me neseš ... 11 črk v priimku user posted image Sam ne mu dat še 11-črkovnega imena user posted image , ker ne bo imel prostora (na kakšnih obrazcih), da bi se podpisal .... Drugače smo tudi mi imeli v mislih eno dolgo ime, pa smo si premislili ... Čeprav konec koncev imam tudi jaz kar dolgo kombinacijo ... (8 + 9).

Anita, ne vem ... si prepričana, da ima voda 22 stopinj? To se tudi mnei ne zdi ravno malo, ampak nekako težko verjamem za Bohinj ... Samo pazi, da ne boš kar tam rodila!!

Maja T. - lepo, da se ti znese oglasi tudi tukaj gor. Hvala za tvojo porodnmo zgodbo - jaz bi bila čisto zadovoljna, če bi bilo tudi pri meni tako ... Za frizerja pa ne vem, očitno si boš morala res mleko spumpat, pa naj nekdo drug Zaro nahrani ...

Vsem čestitke za opravljene preglede, tistim, ki jih to čaka danes pa tudi velik dobrih novičk ....

Neposredna povezava do sporočila: 3847
25.7.2008 9:18:03   
naty13
Dojenč user posted image user posted image user posted image user posted image  za pregled. Vaša user posted image  Žana tudi fajn dobiva na teži. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
25.7.2008 9:19:29   
anita goitan
Krysia sem na netu dobila podatek o T jezera, mah sej do kolen bo že šlo če ne kaj večuser posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
25.7.2008 9:22:11   
Krysia
Anita, nekako ne verjamem, da se boš uspela zadržat in it samo do kolen v vodo ... Pa kolikor te tukaj gor berem, boš potem - za posušit se - še eno turco na Komno mahnila user posted image user posted image , ko si taka navdušena hribolazka ...

Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?