ANA_P
|
oj, sem vas na hitro še zdaj preletela, sploh ne folgam. Ja, spet sem bila v šopingu , kupiti sem mogla dve koci v isti barvi kot je sedežna, ker sva si zraven nove svetle sedežne kupila tudi pamet . V trgovini je bila tako lepa, pa doma je tudi tak lepa, ampak en čas nisva vedela, če se naj sploh sedeva na njo ali jo naj samo gledava. Sem zdaj privlekla domov koce v isti barvi pa imava zadevo rešeno. Aja pa za našega sem še kupila eno jopčko . Zdaj pa bo dovolj počasi s tem zapravljanjem, 'ojri' samo puhtijo iz računov. Aja, pa na kosilo sem še šla k našim, njam njami, filano papriko sta delala, pa smo vsi leteli domov jest ( jaz, brat in svakinja ), tak smo kot piranhe, ko se nekaj takega doma pri naših dveh kuha. Moj pa je šel na Bled, na neko izobraževanje, sem jaz zato več pojedla . Drugače se počutim vredu, sicer sem imela neke bolečine danes v križu in vse mi dol pritiska, tak da me kar peče na čase. Danes so se mi pojavili spet menstrualni krči ampak mislim da še bom kar en čas 2v1. Čeprav vsi pravijo in celo stavijo kdaj grem roditi. Če bo imel ati prav grem ta teden , če bo imela mami prav grem od 28.-31., če bodo imele nekatere kolegice prav pa grem 1. ali 2.8.. Jaz pa rok 10.8.. Ne vem zakaj vsi mislijo, da bom šla prej, aja mogoče sodeč po mojem trebuhu , ki je taki da me res vsi sprašuejjo, če nosim dva, tisi ki pa vedo da nosim enega, pa delajo samo JOOOOOOOOJJJ. Ja, piz.. kaj si naj naredim, če imam taki veliki trebuh, saj si ga nisem sama napumpala Frizura spodaj, zgoraj sem zdaj porihtana, bila pri frizerju v ponedeljek, spodaj pa se bom jutri, pa depilacija nog pride jutri, pa nohti tudi. Da bom urejena, če grem res prej. Zdaj bom bolj pogosto urejala frizuro spodaj, da ne pridem tja, pa bodo prvo pol ure iskali skozi džunglo, kje je luknja, da vidijo če sem kaj odprta Obračanje in vstajanje iz postelje , jaz sem kot kit. Za obračanje porabim toliko časa, te pa se morem obrniti vedno večkrat , ker me bolijo kolki na strani, te pa primem toti trebuh z eno roko, noge pokrčim in jih držim skupaj ker imam med njimi pojšter, z drugo roko pa si pomagam, da se obrnem. Te ko sem enrkat na hrbtu, še enkrat zberem moči in se prekotalim na drugo stran, spet primem trebuh iz druge strani, narihtam pojšter in si odahnem, te pa ugotovim, da me lulat . Te pa se še enkrat obrnem po tem postopku, podpolcam z eno roko moje veliko truplo, z drugo si primem trebuh, te pa na horuk, pa nekak sedim. A na WC zdaj hodim tudi do 5x na noč. V galvnem vse je en velik podvig. Tak da po eni strani že komaj čakam, da rodim. Rubrika podarim: celulit na nogah, celulit na riti, strije po trebuhu in za piko na i še en majhen hemeroid tatly, kak je bilo danes?
|